2020秋高中英语外研版必修5课时作业5 MODULE 2 GRAMMAR WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020秋高中英语外研版必修5课时作业5 MODULE GRAMMAR WORD版含解析 2020 高中英语 外研版 必修 课时 作业 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家.阅读理解Your job is important and part of what shows who you are.However, in order to be truly successful in life you need to be balanced.After fifteen years in the Information Technology industry, I have learned a few lessons that have helped me maintain my sanity(明智) at work.The key f
2、or me has always been to have hobbies and interests outside of work.It doesnt matter what you do, but you need time away from your work, time away from your family and time that is strictly yours for enjoyment.This blog, for example, is one of my new hobbies.Without hobbies, or at least a time to de
3、compress,I feel that by the end of the week Im dead and no use to my family all the weekend long.I put family first.This doesnt mean Im a clockwatcher at work, but means that I leave my work at work and make time for my family.I make sure Im there for supper almost every night and I spend time with
4、my family (And watching TV doesnt count)My overall life runs a lot better when I make sure I give time to my family.If I dont do something active like running, playing soccer or rock climbing, I tend to be illtempered.This is the way I deal with my stress; its not only something that makes me feel g
5、ood, but also means that I can focus on work.I take time for personal reflection(反省)It makes me feel like all those goals I havent reached yet are attainable(可达到的) if I stay focused and on course.作者在本文中介绍了如何平衡工作和家庭、兴趣之间的关系。1We can learn from the text that the author .Aposted this text in his blog Bt
6、hinks people are what they doCseldom has supper with his family Dworked in the IT industry 15 years ago答案:A解析:细节理解题。根据文章第二段倒数第二句“This blog, for example, is one of my new hobbies.”可知作者是在博客上写的这篇文章,故选A。2What does the underlined word “decompress” in Paragraph 2 mean?AReduce stress. BPlay sports.CBe with
7、 the family. DImprove oneself.答案:A解析:词义猜测题。根据上下文意思可知,没有业余爱好,或者放松的时间,作者会感到很疲倦,故可猜测,decompress意为reduce press,即“减轻压力”。3The author puts family first, .Afor he doesnt like his work much Bso he often watches TV with themCso he always expects to go home at workDfor a good family life does good to his overa
8、ll life 答案:D解析:细节理解题。根据文章第三段最后一句“My overall life runs a lot better when I make sure I give time to my family.”可知,把家庭放在第一位对作者全部的生活是有好处的,故选D。.语法填空Participation in the Ancient Olympic Games was limited to male athletes only. The only way women were able to take part 1 (be) to enter horses in the equest
9、rian (马术的) events. Even in the early years of the modern Olympics, women were not well represented. Women participated 2 the first time at the 1900 Paris Games, 3 included womens events in lawn tennis and golf. Womens athletics and gymnastics debuted (首次亮相) at the 1928 Olympics. Over time more women
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-448516.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
