2020秋高中英语新教材外研版必修第一册课时作业17 UNIT 6 USING LANGUAGE WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020秋高中英语新教材外研版必修第一册课时作业17 UNIT USING LANGUAGE WORD版含解析 2020 高中英语 新教材 外研版 必修 一册 课时 作业 17 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、.阅读理解Road tripMotorhome delivery offers great family holidays.For just $1 a day,you can hire a fullyequipped motorhome,which delivers you to a specific destination within some days and kilometers.You then hire another one to get home or take a bus or train.Your only other expense will be fuel and ab
2、out $20 a day for parking fees.To learn more,visit .Plan aheadFor a comfortable break,flexibility with times,dates and places helps lower the cost.Find a few hotels you like,ask about their vacant rooms,then wait a few weeks and call again.If they still have rooms,youre at an advantage to ask for a
3、better price.Lots of lastminute deals are online.Watif(.au)has deals on hotels that have dropped their prices so low.You dont know where youre staying until its booked,but anywhere with four or five stars has to be fairly good.Back to natureWild camping appeals to nature lovers and costs nothing.Thi
4、s is forbidden on beaches and parks in most urban areas,but you can turn up in more distant areas as long as nobody owns the land.Youll need to take everything with you and may need to shop on eBay(.au)If youre a camping beginner,be aware of safety measures and get your questions answered on the Int
5、ernet.Swap meetHow about a home swap?For a $250 yearly joining cost,you can stay in someones home in an international place of your choice while they or someone else stays in yours.Find out more at .au.本文主要介绍了几种便利且实惠的出游住宿方式。1Where can you get the information about motorhomes?A.B.au.C.au.D.au.答案:A解析:
6、细节理解题。根据第一段最后一句“To learn more,visit ” 可知,在这个网站可以了解到更多关于motorhomes的信息,故选A。2What helps to pay less for rooms in a hotel?AChoosing hotels with four or five stars.BBargaining prices through the Internet.CWaiting for some time before booking.DDeciding on rooms as early as possible.答案:C解析:细节理解题。根据第二段第二句和第
7、三句“Find a few hotels you like.youre at an advantage to ask for a better price”可知,在预订前等一段时间有可能会使你支付更少的房间费用,故选C。3Whats the advice for camping beginners?AKeep in touch with eBay.BWatch out for possible dangers.CStay away from nomansland.DTake only what you need.答案:B解析:细节理解题。根据第三段最后一句“If youre a camping
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-448538.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
