分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 25

类型吉林省长春市农安县2020-2021学年高一上学期期末考试英语试题 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:448881
  • 上传时间:2025-12-07
  • 格式:DOC
  • 页数:25
  • 大小:109KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    吉林省长春市农安县2020-2021学年高一上学期期末考试英语试题 WORD版含解析 吉林省 长春市 农安县 2020 2021 学年 高一上 学期 期末考试 英语试题 WORD 解析
    资源描述:

    1、农安县高中基础年级期末质量检测高一英语试题本试卷分第 I 卷(选择题)和第 II 卷(非选择题), 共 150 分, 共 8 页。第I卷第一部分 听力(共两节,满分 30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分)听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下 一小题。每段对话仅读一遍。1. What is the woman planning to do this summer?A Travel. B. Work in Europe. C.

    2、 Attend a summer camp.2. Which does the man probably prefer?A. Serious movies. B. Funny movies. C. Horrible (恐怖)movies.3. What does the woman need?A. Some meat. B. Some candies. C. Some vegetables.4. Where are the speakers?A. At home. B. In a restaurant. C. At a movie theater.5. What does the man wa

    3、nt most?A To meet the womans brother.B. To watch a football game.C. To learn something new.第二节(共 15 小题;每小题 1.5 分,满分 22.5 分)听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项 中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题, 每小题 5 秒钟;听完后,各小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。6. What is the womans problem?A. She often quarre

    4、ls (争吵)with her mother.B. Her math score is low.C. She doesnt play enough sports.7. Where do the speakers probably go to study now?A. A senior high school. B. A local college. C. A middle school.听第 7 段材料,回答第 8 至 10 题。8. Who might Mark be?A. The mans father. B. The womans husband. C. The mans brother

    5、.9. Whats the theme of the party?A. Birthday. B. Wedding. C. Graduation.10. What did the speakers do last year?A. They went fishing. B. They went camping. C. They went hiking.听第 8 段材料,回答第 11 至 13 题。11. How many countries has the man probably visited in total?A. About 6. B. About 10. C. About 16.12.

    6、What is surprising to the woman about Icelands weather?A. It was very hot there.B. It was not very cold there.C. It was very green there.13. What did the man learn from his travels?A. Many cultures have something in common.B. Most cultures dont care about other countries.C. All cultures have their p

    7、roblems.听第 9 段材料,回答第 14 至 17 题。14. Who is probably the oldest?A. The man. B. The woman. C. The mans brother.15. What does the man say about college life?A. It gets better every day.B. It is much harder than high school.C. He misses his mothers cooking.16. What has changed recently for the man?A. He

    8、cooks a lot more often.B. He eats healthier food now.C. He has more freedom now.17. What is the woman concerned about?A. Whether the man can get a good job.来B. Whether the man misses high school friends.C. How much time the man spends studying.听第 10 段材料,回答第 18 至 20 题。18. Who will help people apply t

    9、o the program?A. Diet experts. B. Fitness experts. C. The speaker.19. What type of exercise is mentioned?(谈到)A. Swimming. B. Hiking. C. Playing basketball.20. Where would this talk most likely be found?A. On the radio. B. On TV. C. In the newspaper.第二部分 阅读理解 ( 共两节, 满分 50 分)(共 15 小题;每小题 2.5 分, 满分 37.

    10、5 分)阅读下列短文, 从每题所给的四个选项( A、B、C 和 D)中, 选出最佳选项。【A】Traditional Marriage CeremoniesBelgiumThe groom(新郎)comes to the bride s(新娘)house and gives her flowers. They go to the church and the man is inside when the brides father brings her to her future husband. When they come out, the family throws rice on th

    11、em.GermanySome days before the wedding, friends and relatives bring old porcelain (瓷器) and kitchenware to throw on the ground in front of the bride and groom. This is supposed to grant them a happy, lucky life; thats why this evening event is called Polterabendthe evening with lots of broken porcela

    12、in. The Polterabend often develops into an informal and casual party.El SalvadorWhen a wedding is celebrated, the wedding ceremony service starts without the bride. The groom and all the people who have been invited to the ceremony are waiting for her during the service. A group of seven men goes to

    13、 the brides home. The bride and her family are waiting for seven white cars which accompany the brides car until they arrive at the church.JapanThe couple drinks Japanese rice wine in front of a priest ( 牧 师 ). First, the bride drinks the wine from a small cup. Next, the bride passes the cup to the

    14、groom and he also drinks the wine from the cup. They drink three times. This means that they make a commitment to love each other forever.TurkeyWhen a girl gets married, all her female friends write their names inside her bridal shoes. After the wedding ceremony, if someones name has been rubbed off

    15、 and cant be read anymore, it means this person is going to get married next.1. Why do people throw porcelain before the wedding ceremony in Germany?A. To enjoy a casual party.B. To respect the guests present.C. To wish the couple good luck.D. To start the wedding party.2. In which country does the

    16、wedding ceremony start while the bride isnt there?A. Belgium.B. Germany.C. El Salvador.D. Turkey.3. What ceremony implies the new Japanese couples promise of a life-long love?A. Drinking wine three times.B. Throwing rice to their guests.C. Writing their names in the shoes.D. Going to the church firs

    17、t with a priest.【答案】1. C 2. C 3. A【解析】这是一篇应用文。文章主要介绍了几个国家的婚礼习俗。【1题详解】细节理解题。根据Germany下面的“Some days before the wedding, friends and relatives bring old porcelain (瓷器) and kitchenware to throw on the ground in front of the bride and groom. This is supposed to grant then a happy, Lucky life”可知,在婚礼前几大,亲朋

    18、好友会把旧瓷器和厨具扔在新郎和新娘面前的地上,这是为了祝福他们有一个幸福、幸运的生活。故选C项。【2题详解】细节理解题。根据El Salvador下面的“When a wedding is celebrated, the wedding ceremony service starts without the bride.”可知,在萨尔瓦多,当举行婚礼时,婚礼仪式是在新娘不在场的情况下开始的。故选C项。【3题详解】细节理解题。根据Japan下面的“First, the bride drinks the wine from a small cup. Next, the bride passes t

    19、he cup to the groom and he also drinks the wine from the cup. They drink three times. This means that they make a commitment to love each other forever.”可知,新婚夫妇在牧师面前喝日本米酒。新娘先喝,然后新郎喝,一共喝三杯。这意味着他们承诺永远相爱。故选A项。【B】My 83-year-old mother came to live with me a year ago last November. She was very ill and I

    20、 had to put my life on hold to care for her.Each morning, I got her up and dressed her and made her breakfast and sat with her. I rushed for a bowl when she felt sick, and lit fires to keep her warm. I cooked and persuaded her to take a few bites.Its a hard job caring for a sick or dying parent, who

    21、ever you are. But it was especially hard for me, I feel, because I am a doctor myself. I couldnt help looking at her in two different ways. The medical professional saw a body and scrutinized it with the coldness that medicine requires. But the daughter saw the woman who had given birth to me, wiped

    22、 my nose, sent me off to college and had been a constant presence in my life for over half a century.Also, my mother didnt appreciate how hard it was for me to care for her. I remember an exchange between her and the nurse who came to see her once a week:“You could get some more help with care.”“Oh,

    23、 I dont think I need that,” Mom said.Mom didnt understand that the help would have taken some of the burden off me. None of the treatments her doctors gave her worked, and finally her life became about comfort. She refused painkillers (止痛药) for a long time, but finally the pain convinced her. And wh

    24、en she accepted the painkillers she accepted the fact that she would die.Illness and needs took us across personal boundaries Id never before considered. And yet, while living and being and dying with Mom I witnessed something precious dawning. We became closer. We shared so many stories from our pa

    25、st that it was as if our memories had become one.In the past our relationship had been difficult. We had often argued. But when the end came, both of us simply accepted that we looked at the world in different ways. We were daughter and mother and we loved each other. That was all that mattered.4. W

    26、hy was taking care of her mom especially hard for the author?A. She was too busy living her own life.B. She and her mom had a difficult relationship.C. She was too old to attend to her mom carefully.D. She viewed her mom both as a patient and a loved one.5. The underlined word “scrutinized” in Parag

    27、raph 3 probably means “_”.A. heldB. checkedC. ignoredD. left6. How did the author probably feel about the conversation between her mom and the nurse?A. Helpful.B. Thankful.C. Surprised.D. Depressed.7. What did the author learn from the experience of looking after her sick mother?A. Love is more impo

    28、rtant than differences.B. Being alive was the most important thing.C. We should learn to understand other people.D. It was better for family members to live independently of each other.【答案】4. D 5. B 6. D 7. A【解析】这是一篇记叙文。作者讲述了自己照顾病重的母亲,虽然过程很辛苦,但也感谢这段时间让自己和母亲更亲密。在文章最后,作者说爱比差异更重要。【4题详解】细节理解题。根据第三段Its a

    29、 hard job caring for a sick or dying parent, whoever you are. But it was especially hard for me, I feel, because I am a doctor myself. I couldnt help looking at her in two different ways.可知,不管你是谁,照顾生病或奄奄一息的父母都是件很难的工作。但我感觉,对我来说特别难,因为我自己是医生。我忍不住用两种不同的眼光看着她。因此,对作者而言,照顾妈妈特别难是因为妈妈既是病人又是自己爱的人。故选D。【5题详解】词句

    30、猜测题。根据下划线前面的The medical professional saw a body可知,医务人员看着一个身体;根据下划线后面with the coldness that medicine requires可知,用药物所需要的冷静。结合这些内容,可以推测出下划线的单词scrutinized意为“检查”(check),即医务人员会冷静地检查任何病人的身体。故选B。【6题详解】推理判断题。根据第四段my mother didnt appreciate how hard it was for me to care for her.(我妈妈并不知道,对我来说我照顾她有多难)及第五段Mom d

    31、idnt understand that the help would have taken some of the burden off me.(妈妈不理解,这个帮助会减轻我的负担)可以推测出,妈妈拒绝了护士给她用止疼药,作者听到妈妈和护士的对话后,感到沮情绪低落(depressed)。故选D。【7题详解】细节理解题。根据最后一段In the past our relationship had been difficult. We had often argued. But when the end came, both of us simply accepted that we looke

    32、d at the world in different ways. We were daughter and mother and we loved each other. That was all that mattered.可知,在过去,我们的关系一直很难。我们经常争吵。但是,当死亡来临时,我们都接受了我们在用不同的方式看世界。我们是母女,而且我们爱着彼此,而这是最重要的。由此可知,爱比差异更重要。故选A。【C】A rainforest is an area covered by tall trees with the total high rainfall spreading(扩大) q

    33、uite equally through the year and the temperature rarely falling below 16C. Rainforests have a great influence on the world environment because they can take in heat from the sun and adjust the climate.Without the forest cover, these areas would reflect(反射)more heat into the atmosphere, warming the

    34、rest of the world. Losing the rainforests may also influence wind and rainfall patterns,potentially(潜 在地) causing certain natural disasters all over the world.In the past hundred years, humans have begun destroying rainforests in search of three major resources : land for crops, wood for paper and o

    35、ther products, land for raising farm animals. This action affects the environment as a whole. For example, a lot of carbon dioxide in the air comes from burning the rainforests. People obviously have a need for the resources we gain from cutting trees but we will suffer much more than we will benefi

    36、t.There are two main reasons for this. Firstly, when people cut down trees, generally they can only use the land for a year or two. Secondly, cutting large sections of rainforests may provide a good supply of wood right now, but in the long run it actually reduces the worlds wood supply. Rainforests

    37、 are often called the worlds drugstore. More than 25% of the medicines we use today come from plants in rainforests. However, fewer than 1% of rainforest plants have been examined for their medical value. It is extremely likely that our best chance to cure diseases lies somewhere in the worlds shrin

    38、king(减 少)rainforests.8. Rainforests can help to adjust the climate because they_.A. reflect more heat into the atmosphereB. bring about high rainfall throughout the worldC. rarely cause the temperature to drop lower than 16CD. absorb(吸收) the heat from the sun reducing the effect of heat from the sun

    39、 on the earth9. What does the underlined word “this” in the third paragraph refer to?A. We will lose much more than we can gain.B. Humans have begun destroying rainforests.C. People have a strong desire for resources.D. Much carbon dioxide (二氧化碳)comes from burning rainforests.10. It can be inferred

    40、from the text that_.A. we can get enough resources without rainforestsB. there is great medicine potential in rainforestsC. we will grow fewer kinds of crops in the gained landD. the level of annual rainfall affects wind patterns11. What might be the best title for the text?A. How to Save Rainforest

    41、s?B. How to Protect Nature?C. Rainforests and the Environment.D. Rainforests and Medical Development.【答案】8. D 9. A 10. B 11. C【解析】本文是一篇说明文。短文介绍了热带雨林在人们生活中的重要作用,我们要保护热带雨林,不要过度开垦砍伐。【8题详解】细节理解题。根据文章第一段“Rainforests have a great influence on the world environment because they can take in heat from the su

    42、n and adjust the climate.(热带雨林对世界环境有很大的影响,因为它们可以吸收太阳的热量并调节气候。)”以及文章第二段“Without the forest cover, these areas would reflect(反射)more heat into the atmosphere, warming the rest of the world.(如果没有森林覆盖,这些地区将把更多的热量反射到大气中,使世界其他地区变暖。)”可知雨林可以吸收太阳的热量,减少太阳热量对地球的影响,有助于调节气候。故选D项。【9题详解】词句猜测题。根据文章第三段“People obviou

    43、sly have a need for the resources we gain from cutting trees but we will suffer much more than we will benefit.(人们显然需要我们从砍伐树木中获得的资源,但我们所遭受的痛苦将远远超过我们所获得的利益。)”可知,砍伐树木虽然能获得利益,但是我们失去的却远远多于我们获得的利益。通过上下文的语境可以判断出,第三段划线的“this”指的是我们失去的会比得到的多得多。故选A项。【10题详解】推理判断题。根据最后一段“More than 25 of the medicines we use tod

    44、ay come from plants in rainforests. However, fewer than 1% of rainforest plants have been examined for their medical value. It is extremely likely that our best chance to cure diseases lies somewhere in the worlds shrinking rainforests.( 我们现在使用的药物有25%以上来自热带雨林的植物。然而,只有不到1%的雨林植物被检测出其药用价值。我们治愈疾病的最佳机会极有

    45、可能出现在世界上正在缩小的雨林中。)”可以推断出,热带雨林有很大的药用潜力,故选B项。【11题详解】主旨大意题。通读整篇内容可知,短文介绍了热带雨林在人们生活中的重要作用。它们能吸收太阳光调节地球上的温度,降低人类患病几率,其中有一些药用的植物药材还可以用来为人类治病,因此,我们要保护热带雨林,不要滥垦滥伐。所以本文的主题是热带雨林和环境,故短文的最佳标题是“热带雨林和环境 ”。故选C项。【D】According to a recent study, a new genetically modified rice can prevent infections of HIV, the virus

    46、 responsible for the disease AIDS.The study reports the newly-developed rice produces proteins that attach directly to the HIV virus. This process prevents the virus from mixing with human cells. The scientists say it can remove the effect of the virus and block its spreading.The Joint United Nation

    47、s Program on HIV/AIDS reports that worldwide, nearly 37 million people were living with HIV in 2017. The organization says the largest number of those are in developing countries. Nearly two-thirds of HIV cases are in Africa. Now there is no cure for HIV/AIDS though there have been developments in o

    48、ral drug treatments to slow the progression of the disease.The new study predicts the rice-based method will lead to long-term use of the anti-HIV treatment across the developing world. Researchers said the “groundbreaking” discovery is “realistically the only way” that anti-HIV combination treatmen

    49、ts can be produced at a cost low enough for the developing world.They say the easiest and most cost-effective way to use the rice will be to make it into a cream to be put on the skin. The HIV-fighting proteins can then enter the body through the skin. People all over the world could grow the rice a

    50、nd make the cream themselves. This would prevent the cost and travel required for many patients to receive treatments and medicine.The process of changing the genetic structure of food crops has been debated for some time. Critics of genetically engineered crops believe they can harm people. The sci

    51、entific team says further testing is needed to ensure that the genetic engineering process does not produce any additional chemicals that could be dangerous to people.12. What does the author intend to do in paragraph 3?A. Stress the urgency of HIV treatments.B. Provide some data about HIV.C. Remind

    52、 readers of HIV prevention.D. Introduce HIV to the public.13. In which way will the rice be used at the lowest cost?A By transforming it into proteins.B. By adding it to an oral drug.C. By attaching it to the HIV virus.D. By processing it into a cream.14. What can we infer about the genetic engineer

    53、ing process?A. It can prevent infections of HIV.B. It can produce dangerous chemicals.C. It still requires perfecting.D. It applies to the developed world.15. From which is the text probably taken?A. A biology textbook.B. A health magazine.C. A social webpage.D. A first aid brochure.【答案】12. A 13. D

    54、14. C 15. B【解析】【分析】本文为说明文。文章主要叙述了科学家培育出可预防艾滋病病毒感染的转基因水稻。研究人员表示,这一“突破性”的发现是“现在唯一的”以低成本为发展中国家生产抗艾滋病毒联合治疗的方法,但还有待于进一步的完善。【12题详解】推理判断题。由第三段的“nearly 37 million people were living with HIV in 2017. Now there is no cure for HIV/AIDS though there have been developments in oral drug treatments to slow the pr

    55、ogression of the disease” 可知,“2017年全世界有近3700万人感染艾滋病毒。尽管口服药物治疗已经有了进展减缓了疾病的发展,但现在还没有治愈艾滋病毒/艾滋病的方法”。由此可推断出对于艾滋病的治疗迫在眉睫,非常紧迫。分析选项可知A项符合题意, 故选A。【13题详解】细节理解题。根据第五段“They say the easiest and most cost-effective way to use the rice will be to make it into a cream to be put on the skin.”可知,最简单、最划算的使用方法是将大米制成面

    56、霜涂在皮肤上。“the most cost-effective”与“the lowest cost”是同义词,“make it into a cream”与“process it into a cream”是同义的。故选D。【14题详解】推理判断题。根据最后一段最后一句“The scientific team says further testing is needed to ensure that the genetic engineering process does not produce any additional chemicals that could be dangerous

    57、to people.”可知,科学研究小组认为要进一步的测试,以确保基因工程过程不会产生任何可能对人类有害的额外化学物质。由此可推断这种基因工程的过程还需要进一步的完善。分析选项可知C符合题意,故选C。【15题详解】推理判断题。文章主要叙述了根据最近的一项研究,一种新的转基因水稻可以预防艾滋病病毒的感染。因此与人类的健康有关,所以本文可能是出现在健康杂志上,故选B。【点睛】推理判断试题属于高层次阅读理解题。这种题型包括判断题和推理题。这两类题常常相互依存,推理是为了得出正确的判断,正确的判断又依赖于合乎逻辑的推理。如第4小题属于推理判断题。文章主要叙述了根据最近的一项研究,一种新的转基因水稻可以

    58、预防艾滋病病毒的感染。因此与人类的健康有关,所以本文可能是出现在健康杂志上,故选B。推理题要求在理解原文表面文字信息的基础上,根据事实细节,作出一定判断和推论,推断合理信息。推理时要做到判断有据, 推论有理, 忠实原文。切忌用自己的观点代替作者的本意,切忌片面思考,得出片面结论。第二部分 阅读理解 ( 共两节, 满分 50 分) 第二节(共 5 小题;每小题 2.5 分, 满分 12.5 分)根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有 两项为多余选项。My mother is a diligent and kind woman. She is very busy fr

    59、om morning till night. As a teacher, she works hard._16_Both my brother and I love her dearly as she loves us.My mother has been teaching math at a middle school in my hometown. She goes to work early in the morning and does not return home until late in the afternoon._17_She treats them with patien

    60、ce and teaches them well. For her excellent quality and very good teaching results, she has been elected as a model teacher several times._18_Every day, when she comes back home from work, she sets about doing housework, sweeping the living room and bedrooms or cleaning the furniture, and putting ev

    61、erything in good order. She seems to be busy all the time. As she has been very busy working every day, she looks older than her age. But she looks as cheerful and happy as ever. Mother never buys expensive dresses for herself, but she often buys some inexpensive but high quality clothes for us. _19

    62、_She just eats a plain meal outside when she is too busy to cook herself. She lives a busy yet simple life, without any complaints.Often she says to us, “work while you work, and play while you play. That is the way to be happy and gay. If you do not work, you will become lazy and be of no use to so

    63、ciety”. What a piece of good advice this is! _20_This advice of hers will always serve as a guide to my behavior. My mother is great indeed, and I always feel proud of her. A. As a mother, she takes good care of us and gives us every comfort.B. She enjoys listening to classic music.C. She never goes

    64、 to expensive restaurants to enjoy meals.D. She loves her students and cares for them.E. My mother is hard-working and never wastes money.F. Can you tell us something about your mother?G. I never forget it and always bear it in my mind.【答案】16. A 17. D 18. E 19. C 20. G【解析】【分析】本文为记叙文。本文介绍了妈妈的性格特点,作为老

    65、师她工作努力,作为妈妈她能够用心照顾家庭,教育孩子,给孩子树立良好的榜样。【16题详解】考查对上下文的理解及推理判断能力。根据前一句“As a teacher, she works hard”可知,作为老师她非常的努力工作,可知接下来应该描述作为妈妈,她的做法。分析选项可知A项(As a mother, she takes good care of us and gives us every comfort.)符合上下文,故选A。【17题详解】考查对上下文的理解及推理判断能力。根据下句“She treats them with patience and teaches them well” 她

    66、非常耐心的对待学生们教他们教的非常的好。可知她对待学生的情况,故D项(She loves her students and cares for them)符合上下文的语境。故选D。【18题详解】考查对上下文的理解及推理判断能力。根据下文“she sets about doing housework, sweeping the living room and bedrooms or cleaning the furniture, and putting everything in good order”和“she often buys some inexpensive but high qual

    67、ity clothes for us”可知,她一回来就做很多的事情,非常勤奋,所以此处应该说母亲非常的勤奋,不浪费每一份钱。由此可推断出妈妈工作努力,生活上又节省,E项(My mother is hard-working and never wastes money)正确。故选E。【19题详解】考查对上下文的理解及推理判断能力。根据下句“She just eats a plain meal outside when she is too busy to cook herself.”可知妈妈她只在外面吃一些非常平常的饭菜,由此可推断出只吃一些很平常的饭菜,不到高档场所去消费。分析选项可知C项(S

    68、he never goes to expensive restaurants to enjoy meals)符合题意,故选C。【20题详解】考查对上下文的理解及推理判断能力。根据前一句“What a piece of good advice this is!”可知我认为妈妈这个建议非常好,所以我永远都会记住,不会忘记的,G项(I never forget it and always bear it in my mind.)符合上下文,故选G。【点睛】七选五题型考察学生把握整篇文章的布局和逻辑层次关系和把握微观信息间关联性。做七选五时首先,快速浏览一遍七个备选答案,先确定哪个选项适合放在文章的什

    69、么位置其次,精读空格前后两句,利用各种衔接手段选择正确的选项填入空格。七选五空出的是整个句子,可以通过选项中某个名词或动词跟空前或空后的一致性或者相关性来确定这两个句子之间有一种关联性,从而选择正确的答案。其三,注意各选项中出现的句子衔接手段,寻找句中衔接标志词。最后,用代入法,检查答案是否合理,将所有选择答案放回空白处,通读全文,检查文章内容是否语义连贯合理、紧扣主题,语篇结构是否通顺连贯、具有一致性、合乎逻辑,写作思路是否清晰明了,格式以及用语是否恰当贴切,从而判断选择的答案是否正确。本大题中的第3小题,根据下文“she sets about doing housework, sweepi

    70、ng the living room and bedrooms or cleaning the furniture, and putting everything in good order”和“she often buys some inexpensive but high quality clothes for us”可知,她一回来就做很多的事情,非常勤奋,所以此处应该说母亲非常的勤奋,不浪费每一份钱。由此可推断出妈妈又努力又节约,E项(My mother is hard-working and never wastes money)正确。故选E。第三部分 语言知识运用(共两节, 满分 3

    71、0 分)第一节 完形填空 (共 15 小题; 每小题 1 分, 满分 15 分)阅读下面短文, 从短文后各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中, 选出可以填入 空白处的最佳选项。The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.Eleanor RooseveltMy hometown was a place of great beauty and agricultural richness, as well as a place of war and natural disasters. When I

    72、 was only fourteen years old, I was filled with _21_ in spite of the terrible surroundings. The families living here, who tried to make their living from the land, _22_ great losses. I felt sorry especially for the children, but I _23_to be hopeless. I decided wherever I was, I would do _24_ to help

    73、 them. I began knocking on every door and saying to each person who _25_ the door, I know that you are _26_ and give the birds that come to your yard a little _27_ . Please consider me your bird. Give me only a handful of rice each week when I come to your _28_ . I will take it to the place where it

    74、 can be given to the _29_ children.No one seemed to _30_ giving me a handful of rice, even when they had little themselves. On Sunday, I would _31_ my handfuls of rice to the children.One day, I came to a house where an old lady lived. I told my story and asked if I could be her bird. The woman call

    75、ed her daughters, and _32_ gave me fifty cents, as well as a handful of rice! I began to_33_ change and rice from other bird feeders, and they gave them to me. Everyone was _34_ to help those who were suffering, even only in this small way. Consider me your bird.My childish idea didnt stop the war,

    76、but anyway, it was _35_ some peace.21. A. sadnessB. hopeC. comfortD. kindness22. A. sufferedB. survivedC. coveredD. made23. A. wantedB. failedC. refusedD. stopped24. A. somethingB. everythingC. anythingD. nothing25. A. lockedB. repliedC. shutD. answered26. A. wiseB. kindC. richD. poor27. A. soilB. w

    77、aterC. stoneD. rice28. A. countryB. roomC. doorD. garden29. A. braveB. hungryC. promisingD. nervous30. A. mindB. considerC. avoidD. enjoy31. A. clear awayB. put awayC. sweep awayD. give away32. A. everyB. eachC. neitherD. none33. A. apply forB. pay forC. ask forD. search for34. A. gladB. sadC. upset

    78、D. worried35. A. creatingB. mendingC. disturbingD. managing【答案】21. B 22. A 23. C 24. A 25. D 26. B 27. D 28. C 29. B 30. A 31. D 32. B 33. C 34. A 35. A【解析】本文为记叙文。作者讲述在自己家乡了为饱受战争和自然灾害困扰的人家的孩子所做的一件善举,借此至少能在一定程度上减少战争带来的灾难,并且创造出一种和平。【21题详解】考查名词词义辨析。句意:当我只有14岁的时候,尽管周围的环境很糟糕,我却充满了希望。A. sadness难过;B. hope希

    79、望;C. comfort安慰;D. kindness善良。由下文讲述的故事和“I felt sorry especially for the children, but I _3_ to be hopeless”,可知作者充满希望,故选B。【22题详解】考查动词词义辨析。句意:居住在这里的那些试图靠土地谋生的家庭遭受了惨重的损失。A. suffered遭受;B. survived幸存;C. covered覆盖;D. made做。根据第一句“My hometown was a place of great beauty and agricultural richness, as well as

    80、a place of war and natural disasters(我的家乡是一个非常美丽、农业发达的地方,同时也是一个充满战争和自然灾害的地方。).”可知这里的家庭“遭受(suffer)了”战争和自然灾害造成的巨大损失,故选A。【23题详解】考查动词词义辨析。句意:我特别为孩子们感到难过,但我拒绝绝望。A. wanted想要;B. failed失败;C. refused拒绝;D. stopped停止。根据上文可知,尽管周围的环境很糟糕,作者却充满了希望,因此“拒绝(refuse)绝望”。故选C。【24题详解】考查不定代词词义辨析。句意:我决定无论我在哪里,我都要做些事情来帮助他们。A.

    81、 something一些事;B. everything每件事;C. anything任何事;D. nothing无事。在肯定句中表示“一些事情”用something。故选A。【25题详解】考查动词词义辨析。句意:我开始敲每一扇门并对应门的人说,“我知道你很善良,会给来到你院子里的鸟儿一些米。”A. locked锁;B. replied回答,回复;C. shut关;D. answered应答。根据上文的“I began knocking on every door ”可知,此处是指作者去敲门,然后别人开门,answer the door意为“应门”,为固定用法。故选D。【26题详解】考查形容词词

    82、义辨析。句意:我开始敲每一扇门并对应门的人说,“我知道你很善良,会给来到你院子里的鸟儿一些米。”A. wise聪明;B. kind善良;C. rich富有;D. poor贫穷。根据“and give the birds that come to your yard a little _7_( rice) ”可知,“给来到你院子里的鸟儿一些米”是“善良(kind)”人的举动,故选B。【27题详解】考查名词词义辨析。句意:我开始敲每一扇门并对应门的人说,“我知道你很善良,会给来到你院子里的鸟儿一些米。”A. soil土壤;B. water水;C. stone石头;D. rice米。根据下文“No

    83、one seemed to _10_ giving me a handful of rice, even when they had little themselves.”可知,作者请求人们施舍一点米(rice),rice为原词复现。故选D。【28题详解】考查名词词义辨析。句意:每周我到你门前的时候,只给我一把米。A. country国家;B. room房间;C. door门;D. garden花园。根据上文“I began knocking on every door and”可知,作者每周去敲门索要一把米,故选C。【29题详解】考查名词词义辨析。句意:我会把它带到可以给饥饿的孩子们的地方。

    84、A. brave勇敢的;B. hungry饥饿的;C. promising有前途的;D. nervous紧张的。根据上文“ as well as a place of war and natural disasters.”可知,此处是指自然遭害导致收成不好,作者是把施舍来的东西送给那些饥饿的孩子。故选B。【30题详解】考查动词词义辨析。句意:似乎没有人介意给我一把米,即使他们自己没有多少。A. mind介意;B. consider认为;C. avoid避免;D. enjoy喜欢。根据下文的“ even when they had little themselves. ”可知,尽管家家都没有富余

    85、的,但没有人介意(mind)作者的请求,故选A。【31题详解】考查动词短语辨析。句意:星期天,我会把一把一把的米分给孩子们。A. clear away扫除;B. put away储存;C. sweep away清除;D. give away分发。根据上文“I will take it to the place where it can be given to the _9_ children.”可知,作者把募集来的米分给(give away)孩子们,故选D。【32题详解】考查代词词义辨析。句意:女士叫来她的女儿们,每个人给了我五毛钱和一把米。A. every每一;B. each每一;C. ne

    86、ither两者都不;D. none无一。由语境可知,每一个孩子都给了作者东西。every不能单独作主语,但each可以充当主语,故选B。【33题详解】考查动词短语辨析。句意:我开始向其他“喂鸟人”要零钱和米,他们都给了我。A. apply for申请;B. pay for付款;C. ask for请求;D. search for寻找。根据下文“and they gave them to me.( 他们都给了我)”可知作者向他们“请求”索要零钱和米,故选C。【34题详解】考查形容词词义辨析。句意:每个人都很乐意帮助那些受苦的人,即使只是这么小的帮助。“就当我是你的鸟儿吧。”A. glad高兴的;

    87、B. sad难过的;C. upset不安的;D. worried担忧的。由上文“No one seemed to _10_ giving me a handful of rice, even when they had little themselves.”可知,人们都乐意帮助那些受苦的人,故选A。【35题详解】考查动词词义辨析。句意:我幼稚的想法没有阻止战争,但无论如何,它创造了一些和平。A. creating创造;B. mending修补;C. disturbing打扰;D. managing管理。作者孩童般的、稚气的想法不能够阻止战争,但是它至少能在一定程度上减少战争带来的灾难,并且创造

    88、出一种和平。故选A。第 II 卷第三部分 语言知识运用(共两节, 满分 30 分)第二节 语法填空(共 10 小题; 每小题 1.5 分, 满分 15 分)阅读下面短文,在空白处填入适当的单词或括号内单词的正确形式。Despite many laws and national parks to protect tigers, their habitats continue to be destroyed and they are still hunted._36_(sad), tigers are among the most endangered species in the world n

    89、owadays. Altogether, there are no more than 5,000 tigers _37_ (leave) in the wild. Some think that the tiger is already to the point of_38_(die) out in the wild. There are many reasons _39_ this, like habitat loss and hunting.Over the years, a number of steps _40_ (take) to help preserve the tiger p

    90、opulation. The Wildlife Conservation Society ( WCS) protects wildlife and habitats. Today WCS is carrying out work in 53 nations across the world, protecting _41_great variety of species from butterflies to tigers. In 2010, WCS started Tigers Forever, _42_ aim was to increase the number of tigers in

    91、 the world by 50 percent in the next 10 years. To achieve their goals,they are working together with governments and other_43_(organize) which are willing to take strong and effective measures to protect tigers and other wild speciesRight now the tiger population _44_(increase) under this program in

    92、 India and in Far East Russia. Thanks to the hard work of WCS, these large cats have a chance of survival in their _45_ (nature) environments and not just in zoos years.【答案】36. Sadly 37. left 38. dying 39. for 40. have been taken 41. a 42. whose 43. organizations 44. is increasing 45. natural【解析】【分析

    93、】这是一篇说明文。尽管有法律保护,也有自然公园,但老虎的栖息地还是不断被破坏,老虎依然遭到猎捕,老虎成了世界上最濒危物种之一。幸运的是,野生动物保护协会正在致力于保护它们。【36题详解】考查副词。分析句子结构可知,此处应用副词作状语,故填Sadly。【37题详解】考查非谓语动词。分析句子结构可知,此处应填非谓语动词作后置定语,tigers和leave(留下)之间是逻辑上的被动关系,故用过去分词作定语,故填left。【38题详解】考查动名词。此处应用die的动名词形式作介词of的宾语,故填dying。【39题详解】考查介词。此处考查短语reason for“的原因”,故填for。【40题详解】考

    94、查时态和语态。此处是句子谓语动词,根据over the years判断为现在完成时,steps和take之间是被动关系,应用现在完成时的被动语态,主语是复数,故填have been taken。【41题详解】考查冠词。此处考查短语a variety of“大量”,由great是辅音音素开头,故填a。【42题详解】考查定语从句。分析句子结构可知,此处是非限制性定语从句的关系词,先行词WCS started Tigers Forever在从句中充当形容词,故用关系代词whose,故填whose。【43题详解】考查名词的数。分析句子结构可知,此处应填名词作为介词with的宾语,由other判断用该名

    95、词的复数形式,故填organizations。【44题详解】考查时态。此处是句子谓语动词,根据right now(现在)判断为现在进行时,population做整体概念时,谓语动词使用单数形式,故填is increasing。【45题详解】考查形容词。此处应填形容词作为environment的定语,故填natural。【点睛】第5小题考查现在完成时现在完成时表过去的动作对现在造成的影响,其结构为have/has done,常见的时间标志词有:already, yet, since, for, so far, up to/till now, during/in/ over + past/ las

    96、t + 段时间例如:So far great changes have taken place in China.到目前为止,中国已经发生了巨大的变化。During the past 3 years I have made great progress in English. 在过去的三年里,我在英语方面有巨大进步。第四部分:写作(共二节, 满分 40 分)第一节 书面表达(满分 15 分)46. 假如你是某国际高中学生会主席李华,为了让同学们更好地了解中国航天事业和航天精神, 你校邀请了“英雄航天员”王亚平到校做相关讲座,请你就此在校园广播站上播报一则通知,要点如下:1. 时间:2018 年

    97、 7 月 20 日,上午 9:00-11:00;2. 地点:学校体育馆;3. 注意事项(准时到达,做笔记等); 注意:4. 词数要求 100 左右;5. 可以适当增加细节,以使行文连贯。6. 航天员:astronaut 航天事业 space industry 航天精神 the spirit of explorationNoticeBoys and girls, I have a piece of good news for you!_The Student Union July 14th, 2018【答案】(参考范文)NoticeBoys and girls, I have a piece o

    98、f good news for you! In order to make our classmates have a better knowledge of Chinese space industry and develop the spirit of exploration, our school has invited the heroic astronaut Wang Yaping to give us a lecture. It will be given at the school gym from 9:00 to 11:00 am on July 20th, 2018. All

    99、 the students who are interested in it will be warmly welcomed to this activity. And you can also invite your friends from other schools to attend it.Be sure to bring a notebook and a pen with you and dont be late. After the lecture, you may get a signature by Wang Yaping and even take a photo with

    100、her.The Student UnionJuly. 14th, 2018【解析】【分析】本篇书面表达属于应用文,要求考生就“英雄航天员”王亚平来校做讲座这一活动播报一则通知。【详解】第一步:审题体裁:应用文时态:根据提示,时态主要一般现在时和一般将来时,少量现在完成时。结构:总分法总分法指把主题句作为总说,把支持句作为分说,并以这种方式安排所写内容。要求:1. 时间:2018 年 7 月 20 日,上午 9:00-11:00;2. 地点:学校体育馆;3. 注意事项(准时到达,做笔记等)第二步:列提纲 (重点词组)a piece of good news; in order to; have

    101、a better knowledge of; be interested in; get a signature by sb; take a photo with sb; develop the spirit of exploration; be sure to do第三步:连词成句1. Boys and girls, I have a piece of good news for you!2. In order to make our classmates have a better knowledge of Chinese space industry and develop the sp

    102、irit of exploration, our school has invited the heroic astronaut Wang Yaping to give us a lecture.3. It will be given at the school gym from 9:00 to 11:00 am on July 20th, 2018.4. All the students who are interested in it will be warmly welcomed to this activity.5. Be sure to bring a notebook and a

    103、pen with you and dont be late.6. After the lecture, you may get a signature by Wang Yaping and even take a photo with her.根据提示及关键词(组)进行遣词造句,注意主谓一致和时态问题。第四步:连句成篇(衔接词)(供参考)1.表并列补充关系What is more, Besides, Moreover, Furthermore, In addition As well as, not onlybut (also)2.表转折对比关系:However, On the contrar

    104、y, but, Although+clause(从句), In spite of+n/doing 3.表因果关系:Because, As, So, Thus, Therefore, As a result 连句成文,注意使用恰当的连词进行句子之间的衔接与过渡,书写一定要规范清晰。【点睛】高分句型1 All the students who are interested in it will be warmly welcomed to this activity.(运用了关系代词who引导的定语从句)高分句型2 In order to make our classmates have a bet

    105、ter knowledge of Chinese space industry and develop the spirit of exploration, our school has invited the heroic astronaut Wang Yaping to give us a lecture.(运用了高级短语in order to作目的状语)第二节 读后续写( 25 分)47. 阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。续写的词数应为150左右。A long time ago, there was a happy prince and prin

    106、cess in a country. They took care of and loved each other very much, and their country was happy, too. Therefore they didnt envy anything else. There was one thing they worried about. They wanted to make sure they could live happily forever like this.One day, one of the officials found out the coupl

    107、es worry and told them, “Prince, I heard that there is a magic charm(吉祥饰物),and it can protect you from any unfortunate event. If you always carry the magic charm with you, your fear and worry will disappear.” “Is it true? Where can I find that charm?” The prince asked him joyfully. “There is an old

    108、man in the forest, and he knows about everything. You can ask him.”The couple visited the old man, and asked for help with their worries and fears. The old man nodded his head as if he knew everything and said, “Travel all around the world. Then, when you meet a very happy couple, ask them to cut a

    109、piece of their underwear. If you keep the piece of the underwear, your fear and worry will go away.”The couple appreciated the old mans kindness and set out on the journey. The couple wandered around everywhere and heard about a happy knight (骑士) and his wife in a town. They went to visit the knight

    110、. “Are you really happy like the rumor?” Then the knight answered. “Of course, we are, Prince. But our only worry and problem is that we didnt have any children.”They had to find an absolutely happy couple, so they continued their journey. They visited a happy couple who were famous for their happin

    111、ess in the next town. And they asked the couple if they were really happy. The couple answered. “Yes, we are very happy. But we have too many children. A mother with a large family of children never has a peaceful day. We worry too much about our children.”They could not get a magic charm this time

    112、too, and kept going on their trip. It was very hard to find the happiest couple in the world.One day, the prince couple met a shepherd(牧羊人)and his wife in a big field. _Feeling disappointed and tired out, the prince couple decided to go back._【答案】One day, the prince couple met a shepherd and his wif

    113、e in a big field. The shepherd was driving a herd of sheep, and his wife took their two children to him. The moment the shepherd saw his family, he ran to them directly, kissing and embracing each of them by turns. Knowing that this was known to be the happiest family they were looking for, the prin

    114、ce couple approached them and asked politely “I am sorry, but could you please cut a piece of your underwear for us?” But the happiest shepherd couple felt confused and said “We would like to help you but we dont wear any underwear.”Feeling disappointed and tired out, the prince couple decided to go

    115、 back. Immediately they returned to their country they visited the old wise man, saying that the magic charm was nowhere to be found. The old man smiled and said “Well is our trip a vain effort?” The prince couple thought to themselves for a while and finally, they realized that the true magic charm

    116、 was in their mind, and happiness depends on themselves. Then they held hands firmly and looked in each others eyes, knowing that they would never be unhappy whatever came their way.【解析】【分析】本文以人物为线索展开,讲述了一对幸福相爱的王子和公主为了确保他们能永远幸福地生活,听从林中一位智者的话去寻找魔法的故事。而找到魔法的办法就是在周游世界遇到非常幸福的夫妇时,让他们剪下他们的内衣。在寻找魔法的途中,他们分别

    117、遇到了一对幸福但没有孩子的夫妇以及一对幸福但孩子太多的夫妇,他们都有各自担心的问题,最终王子夫妇失望而归的故事。【详解】1.段落续写:由第一段首句内容“一天,王子夫妇在一块大的田野里遇到了一个牧羊人和他的妻子”可知,第一段可描写牧羊人夫妇幸福生活的场景,以及这次王子夫妇依然没能得到魔法的原因。由第二段首句内容“感到失望和疲惫,王子夫妇决定回去。”可知,第二段可描写王子夫妇失落回国后去拜访智者,智者为其指点的话以及王子夫妇得到的感悟。2.续写线索:寻找魔法没孩子的骑士夫妇孩子太多的夫妇两个孩子,但没有内衣的牧羊人夫妇失望而归指点感悟。3.词汇激活行为类.走向:run/walk to/approa

    118、ch.抱着:embrace/ hug/clasp/ hold. 回答:answer/say/reply/response情绪类.困惑:confused/puzzled/bewildered.开心:happy/joyful/pleasant/delighted【点睛】高分句型1. The prince couple thought to themselves for a while and finally, they realized that the true magic charm was in their mind, and happiness depends on themselves.(由连接词that引导的宾语从句作谓语动词realized的宾语)高分句型2. Then they held hands firmly and looked in each other s eyes, knowing that they would never be unhappy whatever came their way.(由连接词that引导的宾语从句作非谓语动词knowing的宾语)

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:吉林省长春市农安县2020-2021学年高一上学期期末考试英语试题 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-448881.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1