2020-2021学年高中外研版英语选修8素养评价:MODULE 1 GRAMMAR WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中外研版英语选修8素养评价:MODULE 1GRAMMAR WORD版含解析 2020 2021 学年 中外 英语 选
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课时素养评价二Module 1Grammar. 单句语法填空1. She possesses(possess) the car now but it belonged(belong) to her sister before. 2. We all know dry wood burns(burn) easily. 3. Its a very special experience for me today. Just as they put it, seeing(see)
2、is believing. 4. I know Jack; we were introduced(introduce) to each other at a conference. 5. I can guess Tom was in a hurry because he is wearing(wear) his sweater inside out. 6. She is regarded(regard) as the best teacher in the school. 7. If I had the chance to go, I would be(be) very grateful. 8
3、. His hard work led(lead) to his success while her carelessness caused her failure. 9. Im proud of my mothers job, which is to clean(clean) the streets. 10. I have been sitting(sit) here all the afternoon. . 根据汉语提示完成句子1. To learn English well (学好英语) needs a lot of practice. 2. Where he lives (他住在哪里)
4、 is a secret. 3. Every means has been tried (每种方法都试了) without any result. 4. Those who want to take part in the activity (那些想参加这个活动的人) sign your names here. 5. Two-thirds of them (他们中三分之二的人) can play more than one musical instrument. . 阅读理解Antarcticas ice-white environment is going green and facing
5、other unexpected threats. Scientists say that as temperatures go up in the polar area, invading plants and insects, including the flies, cause a major threat. More and more of these invaders, in the form of larvae(幼虫) or seeds, are surviving in coastal areas around the South Pole, where the temperat
6、ure has risen by more than 3 over the past three decades. Glaciers have melted, exposing more land which has been occupied by mosses that have been found to be growing more quickly and thickly than ever beforeproviding potential green homes for invaders. “The common house flies are a perfect example
7、 of the problem the Antarctic now faces from invading species, ” said Dominic Hodgson of the British Antarctic Survey. “It comes in on ships, where it exists in kitchens and then at bases on the continent. It now has an increasing chance of surviving in the Antarctic as it warms up, and that is a wo
8、rry. Insects like the house flies carry bacteria that could have a deadly effect on native lifeforms. ”The Antarctic has several native species of insects. Together with its native mosses these are now coming under increased threat from three major sources: visiting scientists, increasing numbers of
9、 tourists and global warming. However, it is global warming that is the main driver of the greening of Antarctica. In 2015, more than 38, 000 tourists visited Antarctica. “These tourists are often very careful about not leaving waste or having mud. But they could carry seeds or larvae on their boots
10、 when they set foot on the Antarctic, ” said Hodgson. More and more invasive insects and plants have been found on the Antarctic and have required removal. “The insects and plants that are native to Antarctica have survived there for thousands of years, ” said Hodgson, “We have got to act now if we
11、want to save the environment. ”【文章大意】本文主要讲述了南极现在面临着许多外界带来的危害, 包括全球变暖导致冰川融化以及外来物种对本地物种的侵害等。1. What does the underlined word “mosses” in Paragraph 2 refer to? A. House flies. B. Coastal areas. C. A kind of plants. D. A kind of animals. 【解析】选C。词义猜测题。根据文章第二段中的 Glaciers have melted, exposing more land wh
12、ich has been occupied by mosses that have been found to be growing more quickly and thickly than ever beforeproviding potential green homes for invaders. 可推测出画线词是一种绿色的植物。故选C。2. What is the main cause of the Antarctic going green? A. The arrival of scientists. B. The increasing number of visitors. C.
13、 The rapid spread of native planting. D. The rising temperature around the world. 【解析】选D。细节理解题。根据第四段中的. . . it is global warming that is the main driver of the greening of Antarctica. 可知全球变暖是南极洲变绿的主要原因。故选D。3. What do we know about the house flies in the Antarctic? A. They are native species to the A
14、ntarctic. B. They will die out because of the freezing weather. C. They come to the Antarctic from nearby islands on their own. D. They severely influenced plants, insects and others native to the Antarctic. 【解析】选D。细节理解题。根据文章第三段内容可知, 普通家蝇本来在船上以及厨房里出现, 主要以大陆为基地, 现在随着温度的升高, 它们在南极生存的机会越来越大, 这是一个令人担忧的问题
15、。像家蝇这样的昆虫携带的细菌可能会对本地的生命形式产生致命的影响。因此, 家蝇会对南极的植物、昆虫以及原始物种产生危害。故选D。4. Whats the best title for the text? A. The Antarctic Is Becoming Green and EnergeticB. Various Threats Are Putting The Antarctic At RiskC. More and More Scientists Get to Explore the AntarcticD. Global Warming has Caused the Temperatu
16、re in the Antarctic to Rise up【解析】选B。主旨大意题。根据文章第一段可知文章主旨是, 南极现在面临着许多外界带来的危害, 包括全球变暖导致冰川融化以及外来物种对本地物种的侵害等。故选B。. 完形填空Wildlife has been greatly threatened in the modern age. There are species(物种)that are 1 every day. The white-naped crane is a typical example. So scientists are trying their best to 2 t
17、he species from going out of existence. Chris and Tim work at a zoo, helping endangered cranes with their 3. Emma, a female crane, has been in their 4 since she arrived in 2004. Born at an international crane foundation, Emma was 5 by human caretakers. This led to an unexpected 6, though she had a w
18、onderful time there. Emma had 7 taken herself as a crane and become deeply attached to humans. She 8 to live with male cranes, and even had a 9 for killing some of them, which made it 10 for her to become a mother. 11, the two zoo keepers didnt want to see the extinction of this precious species. Wi
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-450051.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
