分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 8

类型四川省雅安市天全中学2015-2016学年高二上学期第16周周考英语试题 WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:450286
  • 上传时间:2025-12-07
  • 格式:DOC
  • 页数:8
  • 大小:62KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    四川省雅安市天全中学2015-2016学年高二上学期第16周周考英语试题 WORD版含答案 四川省 雅安市 天全 中学 2015 2016 学年 上学 16 周周 英语试题 WORD 答案
    资源描述:

    1、天全中学20152016学年上期高二第16周周考英 语 试 题 班级: 姓名: 成绩: 第一节:阅读理解(12*4=48分) A If you can speak English, you know a lot of English words. You can read, speak and understand. But there is another kind of language you need to knowthe language of the body, a part of what is called non-verbal communication. All over

    2、the world, people “talk” with their eyes. When Japanese people meet, they put their hands together. What do Americans and the British do? Americans are more informal than the British. They like to be friendly. They use first names, they ask questions and they talk easily about themselves. When they

    3、sit down, they like to relax in their chairs and make themselves comfortable. British people are more quiet. They take more time to make friends. They like to know you before they ask you home. When British and American people meet someone for the first time, they shake hands. They do not usually sh

    4、ake hands with people they know well. Women sometimes kiss their women friends, and men kiss women friends(on one cheek only). When a man meets a man friend, he just smiles, and says“Hello”. Men do not kiss each other. Even fathers and sons do not often kiss each other. 1. Peopleuse body language. A

    5、. in Asia B. in America and Britain C. in Japan, America and Britain D. all over the world2. When an American man meets a woman for the first time, he probably. A. kisses her on the cheekB. just smiles C. talks with his eyesD. shakes hands3. From this passage we can come to the idea that. A. most of

    6、 the body language in different countries may be differentB. most of the body language in different countries is the sameC. all the body language in different countries is differentD. none of the body language in different countries is the same4. Which of the following is RIGHT according to the pass

    7、age? A. Americans and the British share the same body language. B. Men and women share the same body language. C. Body language is the main part of written language. D. Body language is the system of human expression by signs, movements and gestures. B “If you want to see a thing well, reach out and

    8、 touch it! ”That may seem a strange thing to say. But touching things can help you to see them better. Your eyes can tell you that a glass ball is round. But by holding it in your hands, you can feel how smooth and cool the ball is. You can feel how heavy the glass is. When you feel all these about

    9、the ball, you really see it. With your skin, you can feel better. For example, your fingers can tell the difference between two coins in your pocket. You can feel a little drop of water on the back of your hand, too. You can even feel sounds against your skin. Have you ever wanted to know why some p

    10、eople like very loud music? They must like to feel the sounds of music. All children soon learn what “Dont touch! ” means. They hear it often. Yet most of us keep on touching things as we grow up. In shops, we touch things we might buy, such as food, clothes and so on. To see something well, we have

    11、 to touch it. The bottoms of our feet can feel things, too. You know this when you walk on warm sand, cool grass or a bad floor. All feel different under your feet. There are ways of learning to see well by feeling. One way is to close your eyes and try to feel everything that is touching your skin.

    12、 Feel the shoes on your feet, the clothes on your body, the air on your skin. At first, it is not easy to feel these things. You are too used to them! Most museums are just for looking. But today some museums have some things to touch. Their signs say, “Do touch! There you can feel every thing on sh

    13、ow. If you want to see better, reach out and touch. Then youll really see! ”5. By touching things. A. you will have a strange feeling B. you will learn how to reach outC. you can tell the difference between them D. you can tell what colors they are6. Which of the following can be the best title of t

    14、he story? A. Touching by Feeling B. To See or to Feel C. To See BetterFeel D. Ways of Feeling7. Why does it say, “At first, it is not easy to feel these things? ”A. The things are used by people, too. B. People are used to the things. C. People know how to use the things. D. The things are easy to f

    15、eel. 8. Which of the following is TRUE? A. Touching can help people learn things better. B. Our feet, fingers, hands and skin can help us enjoy music. C. People have to learn to see by feeling as they grow up. D. Visitors cannot feel the things on show in some museums. CWhat will our future look lik

    16、e? As for the future home, cookers will be set so that you can cook a complete meal at_the_touch_of_a_switch. Television will give the information on prices at the nearby shops as well as news and enjoyment. Visionphones will bring pictures as well as sound to telephone conversation. Machines will c

    17、ontrol temperature, lighting, enjoyment and gardening, etc. At work, robots will take over most jobs and working hours will fall to under 30 hours a week. Holidays will get longer. Six weeks will be the holidays every year.What most shocks us is that in the future it will be possible to use virtual

    18、reality(虚拟现实)to bring the dead back to life. People will drag out their old and boring home movies and choose a relative to bring back to life. The visual will be combined with records about that person to create a virtual relative. Then the family can have a chat with that relative, keep it running

    19、, and live with it. The experience will be like living with a ghost.9This passage is mainly about_.Awhat our future life will be like Bhow machines help us with our lifeCwhat the use of robots will be Dhow to live with a ghost10The underlined words“at the touch of a switch”in the first paragraph mea

    20、n_.Awhen you are beside the switches of the cookers Bon touching the cookersCthe moment you turn the cookers on Das soon as you touch the cookers11Its true that in the future_.Apeople will enjoy their holidays for 42 days a year Brobots will do everything for manCpeople will see instead of hearing e

    21、ach other when they are talking on the visionphoneDnone of the above12In the future, machines can do the following except that_.Amachines can control peoples body temperature Bmachines can control lightingCmachines can do gardening Dmachines can give people enjoyment第二 语法填空(共10 小题;每小题2 分,共20 分)A:Hel

    22、lo, everyone. We are lucky_61_(have)Molly Taylor here today. Molly is organizing an activity course for the summer holidays. Molly, this is the second year of the course, isnt it?B:Yes. The summer course operated for the first time last year for a sixweek period. We_62_(do)think about making it _63_

    23、(long) this year and have a sevenweek course, as therere some schools which finish term a week earlier. In fact, two schools have eightweek holidays. But in the end we decided to keep to the same plan_64_last year. A:But, as I understand, last years course wasnt _65_ complete success, was it?B:Well,

    24、 we were actually very surprised by the number of people_66_(interest) in the course. We didnt actually have enough assistants to look after all the children. Besides, there was_67_a lot of rain that we couldnt go outside as often as we wanted to. A:So, what activities can the children look forward

    25、to this year?B:Well, once again therell be artists and musicians_68_will lead creative classes. We also considered_69_(provide)some more exciting adventure sports._70_we decided not to in the end. Instead were introducing some fun programmes. I think itll be good fun for the children.61_62._63._64._

    26、65._66_67._68._69._70._第三节 :根据课文内容填空(5*4=20分)根据短文内容,从对话后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。There is an English saying, “_36_” Until recently, few people took the saying very seriously. Now, however, doctors have begun to study laughter and the effects it has on the human body. _37_Tests were carried out

    27、to study the effects of laughter on the body. People watched funny films while doctors checked their hearts, blood pressure, breathing and muscles. It was found that laughter has similar effects to physical exercise. _38_ If laughter exercises the body, it must be beneficial(有益的)Other tests have sho

    28、wn that laughter appears to be able to reduce the effects of pain on the body. In one experiment doctors produced pain in groups of students who listened to different radio programs. The group that tolerated(忍受) the pain for the longest time was the group which listened to a funny program. _39_40_ T

    29、hey have found that even if their patients do not really feel like laughing, making them smile is enough to produce beneficial effects similar to those caused by laughter. ALaughter can prolong(延长) ones life. BAs a result of these discoveries, some doctors in the United States now hold laughter clin

    30、ics in which they help to improve their patients condition by encouraging them to laugh.CThe reason why laughter can reduce pain seems to be that it helps to produce a kind of chemicals in the brain which reduce both stress and pain.DIt increases blood pressure, the heart beating and breathing; it a

    31、lso works several groups of muscles in the face, the stomach and even the feet.EAlthough laughter helps cure the disease, doctors still can not put this theory into clinic practice.FLaughter is the best medicine.GThey have found that laughter really can improve peoples health.第四节:短文改错(10*1.2=12分)Whe

    32、n I was ten years old, I went to Yangzhou with two American. I became their guide. First, we went to the Shouxi River. They wanted to look around the river by the boat. After buy the tickets, we got into the boat. We went around seeing the beautiful sight. After that, we went shopping. The sellers c

    33、ouldnt spoke English. Though it was very harder, I tried my best listen to their words carefully and translate the sentences. They bought some little things with their help. Next, we went to a small zoo but took some pictures. When we felt hunger, we went out and had lunch. After lunch, we visited s

    34、ome old house and learned more about Chinese history.天全中学20152016学年上期高二第16周周考英语参考答案第一节:阅读理解(12*4=48分)A篇【文章大意】本文从一个侧面说明了不同国家交际语言的差异。1. 【解析】选D。细节理解题。根据文章第一段中的句子All over the world, people “talk” with their eyes. 可知, 全世界的人们都使用the language of the body, a part of what is called non-verbal communication. 故

    35、选择D项。2. 【解析】选D。细节理解题。根据文章最后一段的句子When British and American people meet someone for the first time, they shake hands. They do not usually shake hands with people they know well. 可知, 美国人和英国人第一次见面时握手, 熟悉的人之间才kiss, 故选择D项。3. 【解析】选A。推理判断题。通读全文可以知道, 全世界的人都使用the language of the body, 但是不同国家的人的习惯有所不同, 故选择A项。4

    36、. 【解析】选D。推理判断题。通读全文可知, 美国人和英国人、男女之间在使用the language of the body时有所不同, 故A、B两项错误; 根据文章中的句子All over the world, people “talk” with their eyes. 可知, the language of the body不能称为written language, 故C项错误。Body language是通过signs, movements and gestures等来进行交流的, 故D项正确。B篇【文章大意】这篇文章通过许多例子告诉我们触摸的重要性。只有触摸才能真正地、更好地了解物体

    37、。5.【解析】选C。推理判断题。全文告诉你通过触摸你可以知道许多靠肉眼不能分辨的东西。touch可以让你知道物体的不同点。6. 【解析】选C。主旨大意题。根据文章中的When you feel all these about the ball, you really see it以及To see something well, we have to touch it. 和. . . to see well by feeling等我们可总结为“只有触摸, 我们才能更好地看到并了解这个物体。”因此答案为C。7. 【解析】选B。细节理解题。文章中说Feel the shoes on your fee

    38、t. . . , 但一开始人们并不习惯去感觉它们, 因为You are too used to them。由此可知答案为B。 8. 【解析】选A。推理判断题。A项即全文的中心就是告诉我们触摸能帮助人们更好地了解事物, 因此答案是A。B项可从第六段中找到帮助感受音乐的是皮肤。C篇9答案:A主旨大意题。根据第一段第一句话可知这篇文章是对未来生活的描述。10答案:C词义理解题。switch意为“开关”, at the touch of a switch意为“一碰开关”,也就是一打开厨具。11答案:A细节理解题。根据第一段最后一句话“Six weeks will be the holidays eve

    39、ry year.”可知每年人们会有6个星期也就是42天的假期。12答案:A细节理解题。根据第一段第五句话“Machines will control temperature, lighting, enjoyment and gardening, etc.”可知B、C、D三项正确;文中提到机器能控制温度,而不是人的体温。第二 语法填空(共10 小题;每小题2 分,共20 分)1to have此处用不定式作原因状语。2did此处用do/does/did来强调句子的谓语,再由全文时态可知,填did。3longer今年与去年相比较,所以用其比较级。4as先行词前有the same,后面的引导词用as。

    40、5aa success是不可数名词的具体化,指代一件具体的成功的事情。6interestedpeople与interest之间构成逻辑上的被动关系,所以用其过去分词形式。7such此处与后面的that构成“so.that.”结构。8who此处是一个定语从句,从句部分缺少主语,先行词是人,所以用who。9providingconsider doing“考虑/打算做某事”。10But前后句为转折关系。第三节:根据课文内容填空(5*4=20分)答案:3640 AGDCB第四节:短文改错(10*1.2=12分)When I was ten years old, I went to Yangzhou w

    41、ith two I became their guide. First, we went to the Shouxi River. They wanted to look around the river by boat. After the tickets, we got into the boat. We went around seeing the beautiful sight. After that, we went shopping. The sellers couldnt English. Though it was very , I tried my best listen to their words carefully and translate the sentences. They bought some little things with help. Next, we went to a small zoo took some pictures. When we felt , we went out and had lunch. After lunch, we visited some old and learned more about Chinese history.版权所有:高考资源网()

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:四川省雅安市天全中学2015-2016学年高二上学期第16周周考英语试题 WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-450286.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1