安徽五河县2017高考英语一轮阅读理解编选(五) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 安徽五河县2017高考英语一轮阅读理解编选五 WORD版含解析 安徽 五河县 2017 高考 英语 一轮 阅读 理解 编选 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家安徽五河县2017高考英语一轮阅读理解编选(五)含答案阅读下列四篇短文,从每小题后所给的A,B,C或D四个选项中,选出最佳选项。We already know the fastest, least expensive way to slow climate change:Use less energy. With a little effort, and not much money, most of us could reduce our energy diets by 25 percent or moredoing the Earth a favor whi
2、le also helping our wallets. Not long ago, my wife, PJ, and I tried a new dietnot to lose a little weight but to answer an annoying question about climate change. Scientists have reported recently that the world is heating up even faster than predicted only a few years ago, and that the consequences
3、 could be severe if we dont keep reducing emissions(排放) of carbon dioxide(CO2) and other greenhouse gases that are trapping heat in our atmosphere. We decided to try an experiment. For one month we recorded our personal emissions of CO2. We wanted to see how much we could cut back, so we went on a s
4、trict diet. The average US household(家庭) produces about 150 pounds of CO2 a day by doing common-place things like turning on air-conditioning or driving cars. Thats more than twice the European average and almost five times the global average, mostly because Americans drive more and have bigger hous
5、es. But how much should we try to reduce? For an answer, I checked with Tim Flannery, author of The Weather Makers: How Man Is Changing the Climate and What It Means for Life on Earth. In his book, he had challenged readers to make deep cuts in personal emissions to keep the world from reaching extr
6、emely important tipping points, such as the melting(融化) of the ice sheets in Greenland or West Antarctica. “To stay below that point, we need to reduce CO2 emissions by 80 percent, “ he said. Good advice, I thought. Id opened our bedroom windows to let in the wind. Wed gotten so used to keeping our
7、air-conditioning going around the clock. Id almost forgotten the windows even opened. We should not let this happen again. Its time for us to change our habits if necessary. 1. Why did the author and his wife try a new diet? A. To take special kinds of food. B. To respond to climate change. C. To lo
8、se weight. D. To improve their health. 2. The underlined words “tipping points” most probably refer to “”.A. freezing pointsB. burning pointsC. melting pointsD. boiling points3. It can be inferred from the passage that.A. it is necessary to keep the air-conditioning on all the timeB. it seems possib
9、le for every household to cut emissions of CO2C. the average US household produces about 3, 000 pounds of CO2 a monthD. the average European household produces about 1, 000 pounds of CO2 a month4. Which of the following would be the best title for this passage? A. Saving Energy Starts at HomeB. Chan
10、ging Our Habits Begins at WorkC. Changing Climate Sounds ReasonableD. Reducing Emissions of CO2 Proves Difficult【参考答案】1-4 BCBA 2016高考训练题。阅读理解。阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。 In May, 2014, some Chinese tourists found a Chinese-character message “Ding Jinhao once visited here” on a statue of god i
11、n a 3500-year-old Egyptian temple. An angry tourist took the photograph of the scrawl and posted it on social media Sina Weibo. It was quickly spread and there were more than 100,000 comments during two weeks. Later, a 15-year-old Chinese boy was searched out as the person who caved this message. Ma
12、ny netizens expressed their anger and disappointment for the uncivilized behavior. They searched and identified the boy and then posted his personal information including the address and pictures online. Over the weekend, his schools website was hacked, and reporters flooded into his home in the cit
13、y of Nanjing. Besieged by reporters, the childs mother offered a formal apology for her sons behavior. “We want to apologize to the Egyptian people and to people who have paid attention to this case across China.” the boys mother told the local newspaper.With Chinas economy booming over the past dec
14、ades, a growing number of the countrys residents have become global tourists. Earlier this month, Chinese Vice Premier Wang Yang addressed: “Uncivilized behavior of some of tourists is giving this country a bad reputation abroad.” The discussion about Chinese quality was carried out on many media.On
15、 the bright side, Egypt government described the damage to the temple as superficial(表面的)and could be restored and they would forgive the boy. While the act of Ding Jinhao symbolizes a national shame, meanwhile, many people concern about the childs development and wish he could return to anonymity o
16、nce more. “The boy has known his mistake and cried all night. He has to be moved around because reporters rushes to his house for interviews.” said a reporter who talked with the parents.1. The passage is mainly about _.A. Chinese tour in Egypt B. the wave caused by Chinese uncivilized behaviorC. th
17、e discussion on Chinese educationD. the importance of Weibo2. What is the netizens attitude towards Dings behavior?A. Critical. B. Doubtful. C. Tolerant. D. Supportive.3. The writer uses the quotation by Vice Premier Wang Yang to show _. A. Chinese people are influential B. China is a civilized coun
18、try C. people shouldnt go abroad D. some misconducts are bad for our image4. From the last paragraph, we know _. A. the boy wasnt hurt B. the boy has caused irreparable(不可挽回的)damage to the statue C. the boy has escaped from the public attentionD. many people hope the boy can live back a normal life参
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
