分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 9

类型2020-2021学年高中英语 Module 1 Europe Section Ⅱ Other parts of the Module课时作业(含解析)外研版必修3.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:452429
  • 上传时间:2025-12-07
  • 格式:DOC
  • 页数:9
  • 大小:71KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年高中英语 Module Europe Section Other parts of the Module课时作业含解析外研版必修3 2020 2021 学年 高中英语 课时 作业
    资源描述:

    1、Module 1 Europe课时作业2Section Other parts of the Module.单词拼写1Peace talks failed with no _(协议) reached yesterday.2On arrival at reception, guests should _(签署) the visitors book.3In the discussion there were 40% of the students holding the _(相对的) opinions to ours.4The president, who _(统治) Egypt for many

    2、 years, was forced to leave office last year.5You should discuss the matter with your _(首脑) of department, and follow his advice.6The farmers go to town to sell their agricultural _(产品) every morning.7This new cellphone has several unique _(特点)8The 10,000 elected _(代表) of the people held discussion

    3、for one week to solve some important problems.9The _(区域) along the western coast of South America has been hit several times before by major quakes in the recent years.10The supermarket has a perfect _(地理的) location and is very convenient.答案1agreement2.sign3.opposite4.governed5.head6produce7.feature

    4、s8.representatives9.region10geographical.单句语法填空1Only when the boss comes back will it be possible to _ the papers.2At the meal, my father sat with his back against the window, and I sat opposite _ him, and saw a bright object flying by outside.3London is situated _ the River Tames.4There is a big is

    5、land _ the west coast.5There is a big tree _ front of the classroom and there is a desk for our teachers _ the front of the classroom.6What do the twins have _ common?7Dont refer _ your dictionary while taking this exam.8Id like to eat out, but _ the other hand, I should be trying to save money.9Chi

    6、na came up to the second place in the world _ terms of economy.10_ (compare) with his house, mine is larger.11There are many places of interest in this region, but it is best known for its garden _.12His health is improving little _ little, and he will leave hospital in a week.13This restaurant wasn

    7、t half_good as that other restaurant we went to.14He has too much desire to have control _ others. If someone refuses to follow his order, he will lose his temper.15This vegetable garden belongs _ my neighbour.答案与解析1sign解析:句意:只有当老板回来时才有可能签这些文件。sign “签署(文件、协议等)”。2to解析:句意:吃饭的时候,父亲背对窗户坐着。我在父亲对面坐着,看到外面有

    8、一个很亮的物体飞过。opposite to表示“在对面”。3on解析:on the River Tames “在泰晤士河畔”。4off解析:off the west coast “在西海岸不远处”。5in; in解析:in front of “在前面(外部)”;in the front of“在前面(内部)”。6in解析:have sth. in common “有共同之处”。7to解析:refer to“查阅”,后可跟dictionary连用。8on解析:句意:我喜欢在外面吃饭,但另一方面我应该尽量攒钱。on the other hand意为“另一方面”。9in解析:句意:就经济而言,中国在

    9、世界上位居第二。in terms of意为“就而言;从角度”。10Compared解析:compared with 与相比。11produce解析:句意:这个地区有很多名胜,但是最出名是因为它的园艺产品。园艺产品为农产品,因此用produce。12by解析:句意:他的健康在渐渐地改善,一周后就能出院了。little by little意为“渐渐地;一点点地”。13as解析:倍数表达法为“倍数as形容词原形as”。14over解析:have control over “控制”。15to解析:belong to “属于”,无被动语态和进行时态。.完形填空On Sunday I had my own

    10、 Fathers Day celebration. Suddenly I _1_ about my dad a lot. My dad is absolutely the _2_ man in the world. He would _3_ refuse to help anyone in trouble.Every Thursday night, my dad would _4_ Shreveport, LA to a church there. I always drove the car for him._5_ this happened many times, I recalled (

    11、回想起) one incident on one of those trips to Shreveport. That time on the _6_, my dad saw a hitchhiker (搭便车的人). Dad asked me to pull the car over and offer him a _7_. Dad asked him his name and address, told him ours, and talked to him about all sorts of things.At first the hitchhiker was hesitant (迟疑

    12、的), but he changed his _8_ as he could tell we were really listening to him. I did know that it was quite _9_ outside and the hitchhiker was very happy to be able to get a lift in our warm car.We _10_ another fortyfive minutes and learned that the hitchhiker was _11_ many difficulties in life. Dad t

    13、old him to keep his head up and said that _12_ would become better for him soon. Dad reached into his pocket and _13_ the hitchhiker a twentydollar bill, leaving only a tendollar bill for himself. The hitchhiker then became very _14_.I was always told never to _15_ a hitchhiker and yet my dad did it

    14、 every time he saw one. Dad always gave them money _16_ he did not have very much of his own.From that Ive learned a lot about my dad and _17_. Ive learned that if you come from a place with _18_, you will show a lot of kindness to people who are _19_. Just one single kind act may _20_ someones life

    15、.1A.learned BtalkedCthought Dworried2A.kindest BcleverestCfunniest Dbravest3A.sometimes BneverCoften Dever4A.head for Bdrive toCcome from Dstay in5A.Because BSoCUnless DAlthough6A.field BwayCjob Dside7A.dinner BsignCride Dchance8A.attitude BtripCroute Dplan9A.dark BcoldCsunny Dwindy10A.walked Bescap

    16、edCdrove Dflew11A.facing BforgettingCunderstanding Dcausing12A.habits BchoicesCideas Dthings13A.returned BhandedCpaid Dcharged14A.sad BangryCnervous Dgrateful15A.look at Blaugh atClisten to Dpick up16A.as soon as Bexcept thatCeven if Das if17A.business BlifeCentertainment Dadventure18A.laughter Bsuc

    17、cessCcomplaint Dlove19A.suffering BtravellingCplaying Dstudying20A.destroy BchangeCrisk Dshare答案与解析这是一篇夹叙夹议的文章。文章主要讲述了作者的父亲总是帮助别人,作者从中受到很大的影响和教育。父亲助人为乐的精神影响着作者也去帮助别人,对需要帮助的人献出爱心。1C根据下文作者对父亲的描述可知,他想到了自己的父亲。2A根据下文的故事可知,作者认为父亲是世界上最善良的人。3B因为父亲是善良的,所以他从不拒绝帮助别人。4A根据下文“.to a church there. I always drove th

    18、e car for him.”可知,作者的父亲是要去Shreveport。5D根据句中的many times和one可知,前后为转折关系。6B根据句中的“.my dad saw a hitchhiker(搭便车的人)”可知,作者和父亲是在去Shreveport的途中。7C根据下文可知,父亲让搭车人上车,准备载他一程。8A根据句中的“At first the hitchhiker was hesitant(迟疑的).”可知,当他知道作者和父亲在认真地听他讲话时,他的态度也就变了。9B根据句中的“.get a lift in our warm car.”可推断,外面很冷。10C根据语境可知,当时他

    19、们一直在开车。11A根据下文“Dad told him to keep his head up and said that _12_ would become better for him soon.”可推断,那个人当时面临很多生活上的困难。12D根据前文的many difficulties可知,这里用things指那个人的境况。13B根据句中“.reached into his pocket.”可知,作者的父亲把手伸进衣袋里拿钱给搭便车的人。hand sb. sth.表示“递给某人某物”。14D根据常识可知,那个人得到父亲的帮助后应该很感激。15D根据句中的“.yet my dad did

    20、it every time he saw one.”可知,这里指别人告诉作者永远不要让路人搭便车。16C根据后文的“.he did not have very much of his own.”可知前后两个分句表示让步关系,故用even if。句意:即使父亲不是很有钱,他还是经常资助搭便车的人。17B根据下文可知,作者学到了父亲乐于助人的品质和生活的道理。18D根据后文的“a lot of kindness”可知,只有在爱的环境中成长,才会善待他人。19Asuffer “受苦,受难”,结合句意可知选A。20B根据句中的kind act和全文内容可知,一次简单的善行可能会改变他人的一生。.阅读理

    21、解World Book Day falls on April 23 every year. It was set up by the United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization (UNESCO) in 1995 to encourage people, especially teenagers, to discover the pleasure of reading. It is also the day to honour great writers, for example, William Shakes

    22、peare, born or dead on that day.Many countries celebrate World Book Day. Take the UK as an example. On that day, millions of school children can buy books of special price, a much lower price than usual, in any bookstore. It has been done every year since 1998. World Book Day is also celebrated in C

    23、hina. Our former Premier Wen Jiabao, a_bookworm,_who does lots of reading every day, has called on people to do more reading. He suggested that young people should spend more time reading. “Books cannot change the world, but people can change the world by changing themselves through reading,” he sai

    24、d.Why do people like reading? One big advantage is that reading helps us become more knowledgeable and more intelligent. Also, reading helps us to follow the latest developments of science and technology. Besides, reading gives us information about other cultures and places of the world. When we rea

    25、d, we may find many things that are unfamiliar to us. We would have to use our brain to think about them or do more reading to find out the answers. The more we read, the more we know. Whats more, reading is also one of the most important ways to learn a foreign language like English.“Reading makes

    26、a full man” (Bacon, 1597). Books, magazines, newspapers and other kinds of materials can help us to know more about the outside world and perfect us. So it is necessary for us to spend time on reading every day.1World Book Day was set up in order to encourage people to _.Abuy more booksBdo more read

    27、ingClearn foreign languagesDknow more about science2How many advantages of reading are mentioned in the passage?ATwo. BThree.CFour. DFive.3The underlined words “a bookworm” in Paragraph 2 probably mean “_”Aa person who loves readingBa person who hates readingCa person who loves collectingDa person w

    28、ho likes buying books答案与解析本文是一篇说明文。文章介绍了世界读书日的设立目的及有关国家在读书日这天的活动。1B细节理解题。根据文章第一段中的“It was set up by the United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization (UNESCO) in 1995 to encourage people, especially teenagers, to discover the pleasure of reading.”可知,联合国教科文组织设立读书日的目的是鼓励人们,尤其是青少年发现读

    29、书的快乐,也就是多读书。故选B。2C细节理解题。根据文章第三段中的“One big advantage is.Also, reading helps us to.Besides, reading gives us.Whats more, reading.”可知文中提及四种好处。故选C。3A词义猜测题。根据画线词后的“.who does lots of reading every day.”可知,bookworm指每天读大量书的人,应该是非常喜欢读书的人。故选A。.语法填空Helsinki, capital of Finland, is offering young people the cha

    30、nce to rent _1_ cheap apartment in an old peoples home, if they agree _2_ (spend) time socializing with the elderly residents.The city council (议会) is seeking _3_ (apply) from renters under the age of 25 who would like to spend between three _4_ five hours each week with their older neighbors. _5_ e

    31、xchange, they will get a studio flat _6_ (measure) 23 square meters with a private kitchen, bathroom and balcony for 250 euros per month. Those _7_ apply dont need any specific care experience. There are staff to look after the elderly.More than 60 people have applied for the spaces in less than a w

    32、eek, and the idea has also been _8_(warm) welcomed by Finns on social media.“Great project! Hopefully it will spread to other areas,”_9_ (write) one person on Facebook, while another supports the scheme for bringing _10_ (difference) generations together.1_2._3._4._5_6._7._8._9_10._答案与解析1a考查冠词。句意为:芬

    33、兰首都赫尔辛基正给年轻人一个机会,让他们在一家老人院里租到便宜的公寓,只要他们同意花时间与老人们交往。apartment为可数名词,在此表泛指,其前应用冠词。故填a。2to spend考查非谓语动词。句意见上一题解析。agree后接动词不定式作宾语,agree to do sth.意为“同意去做某事”。故填to spend。3applications考查词性转换及名词单复数。句意为:市议会正在寻找25岁以下的、愿意每个星期花三到五个小时和他们年迈的邻居们相处的承租者提的申请。seek意为“寻找”,是及物动词,其后常接名词作宾语;renters使用了复数形式,故填applications。4an

    34、d考查连词。句意见上一题解析。between.and.为固定短语,意为“在和之间”。故填and。5In考查介词。句意为:作为交换,他们将获得一套23平方米的公寓,配有私人厨房、卫生间和阳台,每个月只需250欧元。in exchange为固定短语,意为“作为交换”。故填In。6measuring考查非谓语动词。句意见上一题解析。句中已有谓语动词will get,因此,设空处应用非谓语动词形式;measure表“测量,测得(长、宽、数量等)”时为连系动词,无被动形式,measuring作后置定语修饰其前的flat。故填measuring。7who考查定语从句。句意为:那些申请者不需要特别的护理经验

    35、。Those为本句的主语,dont need为谓语部分。设空处引导定语从句,修饰先行词those,在从句中作主语,故填who。8warmly考查副词。句意为:该想法在社交媒体上受到了芬兰人的热烈欢迎。设空处修饰动词welcome,应用副词。故填warmly。9writes考查动词的时态。句意为:有一个人在脸书上写道“极棒的项目!希望可以传播到其他地区”,另一个人支持这个计划,因为它让不同年代的人聚在了一起。while前后为并列结构,描述人们对该计划的看法,根据后文another supports可知,设空处应使用一般现在时。故填writes。10different考查词性转换。设空处修饰名词generations,应用形容词。故填different。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年高中英语 Module 1 Europe Section Ⅱ Other parts of the Module课时作业(含解析)外研版必修3.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-452429.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1