2020-2021学年高中英语 Module 2 The Renaissance Grammar课时素养评价(含解析)外研版选修8.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Module The Renaissance Grammar课时素养评价含解析外研版选修8 2020 2021 学年 高中英语 Grammar 课时 素养 评价 解析
- 资源描述:
-
1、课时素养评价五Module 2Grammar. 单句语法填空1. The scientist devotes himself to the career, hoping(hope) to seek after the truth. 2. With a lot of mathematical problems solved(solve), Jack went to bed. 3. The professor was invited by the school to speak(speak) to the new students. 4. The players selected(select)
2、from the team are expected to bring us honor this afternoon. 5. He still remembers being taken(take) to Shanghai when he was very young. 6. With the moon appearing(appear), they decided to go on with their work. 7. After the work was done(do), they went to the square. 8. The student lay on the grass
3、land with his hands crossed(cross) behind his head and eyes shut(shut). 9. With two children attending(attend) a middle school in the nearby town now, the man is working hard. 10. They dont tell other people what to do(do), but help others to take charge. 11. Doing(do) well in an interview will be a
4、n important part of getting a place at university. 12. Whenever asked to help me with my lessons, he always refuses, saying(say) he is too busy. . 单句改错1. I didnt mean eating anything, but those pineapples looked so good that I couldnt resist trying one. (eatingto eat)2. Neal works hard. He is often
5、seen sweated heavily before his teammates start. (sweatedsweating)3. The report was so inspired that they were all excited. (inspiredinspiring)4. I have had my bike repaired, and Im going to have somebody to repair my radio tomorrow. (to repairrepair)5. That is the only way we can imagine reducing t
6、he overuse of water in students bathrooms. (reducingto reduce)6. We were made design the product day and night in the research center. (在made后面加to)7. While waited for the bus, he became lost in thought. (waited改为waiting)8. Youd better to go to your teacher for help. (去掉第一个to)9. My parents have agree
7、d to visiting me. (visiting改为visit)10. In spite of his breaking English, he can make himself understood. (breaking改为broken)【补偿训练】The little girl is very interest in learning English. (interest改为interested). 句型转换1. The next train that arrives is from New York. The next train to arrive is from New Yor
8、k. 2. The man who is standing at the gate is my English teacher. The man standing at the gate is my English teacher. 3. The car that was repaired yesterday by him is my mothers. The car repaired yesterday by him is my mothers. 4. After he had watered the garden, he began to mow the lawn. Having wate
9、red the garden, he began to mow the lawn. 5. When they are heated, metals expand. Heated, metals expand. 6. She ran up to me and her hair flew in the wind. She ran up to me, her hair flying in the wind. 7. Her parents died and left him a lot of money. Her parents died, leaving him a lot of money. 8.
10、 She awoke, so that she found herself lost in the forest. She awoke, only to find herself lost in the forest. 9. Because I do not know what to do next, I want to ask for your advice. Not knowing what to do next, I want to ask for your advice. 10. If weather permits, well hold a meeting on the playgr
11、ound. Weather permitting, well hold a meeting on the playground. . 阅读理解Walmart will soon use 360 robot cleaners across a few hundred of its stores. Using maps input by human employees, the AI-powered cleaners will travel in the store with no difficulty, sweeping the floorjust as human employees used
12、 to do. Perhaps the most striking thing about these robot workers is how not striking they are. Sci-fi movies suggest a future full of human-like robots who appear with their horrible qualities. Now the future is coming into view, and it looks like a giant lie. Its easy to imagine walking past an Au
13、to-C on a shopping trip without even noticing its presence. AI has already started to become a part of our everyday life. In New Jersey this week, dozens of workers were hospitalized after a robot at an Amazon fulfillment centre accidentally broke a can and enveloped workers in eye-and-lung-damaging
14、 gas. Days earlier in California, an auto-piloted Tesla drove a drunk, sleeping driver down a highway, which no doubt did some potential risk to the other drivers on the road. Highway patrol officers figured out on the spot how to stop the AI car. Of course, industrial accidents and drunk drivers ex
15、isted well before AI. Tools with the power to release the burden of physical labor-horses, steam machines, self-driving carsalso come with the power to injure. And the presence of AI-powered machines just steps away from us is, for now, still a rare thing for most people. But the nature of robots co
16、ming into our daily life will make it harder to recognizeor object tothe bigger changes they bring later. Walmart insists that the robot cleaners give employees more time for customer service and other tasks. Critics point out that they could just as easily become an excuse to reduce staff and wages
17、. 【文章大意】本文是一篇说明文。人工智能正在给我们的日常生活带来巨大的影响。1. What is the difference between sci-fi movies and the reality? A. Now the human-like robots are hard to recognize. B. Now people dont go to see the sci-fi movies. C. Now the human-like robots can tell lies. D. Now it is easy to ignore the robots. 【解析】选D。细节理解题
18、。根据第二段“ Its easy to imagine walking past an Auto-C on a shopping trip without even noticing its presence. 很容易想象, 在一次购物旅行中, 当你走过一个机器人时, 你甚至都没有注意到它的存在。”可知, 在现实中人们容易忽略机器人。2. Why were some workers in hospital in New Jersey? A. They damaged the robot first. B. The robot caused an accident on purpose. C.
19、The robot made a mistake by chance. D. The robot driving them on the highway had an accident. 【解析】选C。推理判断题。根据第三段“In New Jersey this week, dozens of workers were hospitalized after a robot at an Amazon fulfillment centre accidentally broke a can and enveloped workers in eye-and-lung-damaging gas. 本周,
20、 在新泽西州, 亚马逊(Amazon)的一个履约中心的一个机器人意外打碎了一个罐子, 并将工人包裹在损害眼睛和肺部的气体中, 数十名工人被送进了医院”可知是机器人不小心犯了一个错误, 导致这些人住进了医院。3. What is the attitude of the author to AI? A. Supportive. B. Objective. C. Doubtful. D. Indifferent. 【解析】选B。观点态度题。阅读全文以及根据最后一段可知, 作者只是客观地阐述了机器人对人类的作用以及会出现的一些问题, 并没有加入自己的观点, 所以态度是客观的。4. What is th
21、e main idea of the passage? A. Artificial intelligence is bringing great effect to our daily life. B. Walmart will soon use 360 robot cleaners across its stores. C. We should say no to artificial intelligence. D. Artificial intelligence is dangerous to our life. 【解析】选A。主旨大意题。阅读全文可知本文主要讲述了人工智能正在给我们的日
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-452522.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
履约担保协议书(一)-建设工程合同.pdf
