2020-2021学年高中英语 Module 4 Music Born in America Integrating Skills课时素养评价(含解析)外研版选修7.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Module Music Born in America Integrating Skills课时素养评价含解析外研版选修7 2
- 资源描述:
-
1、课时素养评价十二Module 4Integrating Skills. 根据汉语或首字母提示写出相应的单词1. He refuses to give the story a conventional (传统的)conclusion. 2. What is refreshing (令人耳目一新的)is the authors easy, conversational style. 3. There was tight (严格的) security at the airport when the Presidents plane landed. 4. The children protested
2、(抗议)loudly when they were told to go to bed early. 5. The Ambassadors humorous (幽默的)and wise opening remarks received rounds of hearty laughter and warm applause. 6. If it has to be limited to a deadline(截止日期), I wish it could be ten thousand years. 7. Would you quit (放弃)your job if you didnt need t
3、he money? 8. I believe he must have had an accident, otherwise he would have arrived on time. 9. We must be prepared to modify our plans according to any new circumstances that may arise. 10. We must try to live in peace and harmony with ourselves and those around us. . 选词填空come out, rather than, tr
4、y out, far from, make an impression on, take advantage of, in order, be devoted to, in vain1. The man who is devoted to charity deserves praising. 2. Far from improving the situation, you have just made it worse. 3. After she put the books in order, the librarian left the library. 4. The little boy
5、tried to lift the stone, but in vain. 5. My mom likes to try out all the things that she will buy before paying for them. 6. Some bad businessmen took advantage of peoples urgent need for masks and sold them the ones of bad quality. 【补偿训练】You should take advantage of your talent to realize your drea
6、m. 你应该利用你的才华去实现你的梦想。(advantage) 7. His eighth book came out earlier this year and was an instant best-seller. 8. I prefer to stay at home rather than go out to put myself in danger. 9. The beautiful picture in her study made an impression on me. . 补全句子1. With the help of engineer, we soon got the ma
7、chine going well. 在工程师的帮助下, 我们很快使机器顺利地运转起来。(get)2. I wouldnt have worked out the plan without your advice. 如果没有你的建议, 我可能制订不出这个计划。(without)3. It doesnt matter whether you will come back on time. 你是否能按时回来并不要紧。(matter)4. The naughty boy behaves better than he used to be. 这个淘气的男孩比他过去表现得好。(used to)5. At
8、the foot of the mountain sits a small village. 山脚下有一个小村庄。(倒装). 阅读理解ATwenty-five young musicians from around the world have come to California to train and perform this month. They will take part in an international program called iPalpiti. The name comes from the Italian word for heart beats. Eduard
9、 Schmieder is the programs conductor and musical director, Schmieder and his wife started the program in 1997 with help from violinist and conductor Yehudi Menuhin. This year, the musicians come from 19 countries, including Azerbaijan, Kazakhstan, Israel and Italy. Schmieder notes some of the musici
10、ans are from countries that are at war with each other. And they are sitting next to each other, and they become friends. He says through their music and friendship, they are making the world more peaceful. The musicians taking part in the program range in age from their late teens to their 30s. Sch
11、mieder said they include winners of major music competitions. Peter Rainer is a violin player from Germany. He serves as concert master, the link between the musicians and conductor. “Its so great that you have so many sensitive musicians. They all are very alert and awake and listen to each other a
12、nd its a lot of fun. ” Turkish viola player Can Sakul says the international group works well together. “The experience is a cultural as well as a musical exchange, ” said Russian violinist Semyon Promoe. “Everyone has their own opinion of music, how to play every composition. Its very interesting t
13、o interact with everybody, to play together and to create one opinion for everybody. ”This year, the festival focuses on music from the 1600s to the 1900s. But cello player Franciaco Vila of Ecuador said the music has no geographic boundaries. Vila added that the musicians get to know more about eac
14、h other as they perform great music. “Its interesting to see where we intersect (相交), how many things we have in common. And also the music world is quite small, so youre only one person away from knowing everyone else. ” Can Sakul said the musicians who have taken part in the training and festival
15、make up a big family. He added that he is proud to be a part of it. 【文章大意】本文主要讲述了音乐人 Schmieder 创建了一个由各国不同年龄的音乐家组成的团队, 他们在一起合作交流, 他们希望通过他们的音乐和友谊使世界更和平。1. When was the program founded? A. This month. B. From 1600s. C. From late teens. D. In 1997. 【解析】选D。细节理解题。根据文章第二段中 Schmieder and his wife started th
16、e program in 1997 with help from violinist and conductor Yehudi Menuhin 可知, Schmieder 和妻子是在1997年开始的这个项目。故正确答案为D。2. Mentioning that “some of the musicians are from countries that are at war with each other”, Schmieder intends to present that _. A. musicians continue to fight in competitionsB. music m
17、akes the world more harmoniousC. musicians are from different countriesD. the world is not peaceful【解析】选B。推理判断题。根据文章第三段第二句 Schmieder notes some of the musicians are from countries that are at war with each other. 以及第四段 And they are sitting next to each other, and they become friends. He says through
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-452650.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
