分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2020-2021学年高中英语 Unit 3 Inventors and inventions单元加餐练习题(含解析)新人教版选修8 (2).doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:452806
  • 上传时间:2025-12-07
  • 格式:DOC
  • 页数:6
  • 大小:42KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年高中英语 Unit Inventors and inventions单元加餐练习题含解析新人教版选修8 2 2020 2021 学年 高中英语 inventions 单元
    资源描述:

    1、Unit 3 Inventors and inventions单元加餐练.完形填空Nolan Barry, 8, and Thomas Mac Keen, 9, were on their way home from school in Atkinson, NH., with three other students Tuesday when their ride took a _1_ turn. The driver suffered a medical emergency and _2_, but the bus was still moving.Nolan usually sits at

    2、 the front of the bus, where he can see the driver. Because of Nolans _3_, he was somewhat familiar with the bus _4_. Although he forgot which button to press, he figured it out in time. Fortunately, Nolan _5_ the emergency braking (刹车) system which also turns on the flashing red lights, putting the

    3、 _6_ sign and safety bar out.But they werent out of the woods yet; and they couldnt figure out how to open the doors. Thomas was the oldest student on the bus (in the fourth grade) and he was able to _7_ the other students down and get them back into their seats.Another student, 8yearold David Silva

    4、, was also on the bus. Luckily, Davids father, Jesse Silva, was just down the road _8_ for the school bus to deliver his child, and he noticed the kids _9_ the windshield (挡风玻璃) and saying “help”The father ran over to the bus and _10_ to get in. He saw the driver on the floor and the students were a

    5、ll shaken up. He tried unsuccessfully to _11_ the driverher eyes opened but she wasnt communicating.But thats _12_ the paramedics (护理人员) arrived. The bus driver was _13_, but the cause of the collapse is still unclear. What is clear is that she was very _14_ to have Nolan and Thomas on the bus when

    6、all this happened.And they do feel like _15_, “Kind of,” Nolan said when interviewed. But theyre not letting it get to their heads. “Not like Superman. Not like that.”这是一篇记叙文。文章讲述的是几个小学生凭借他们的机智勇敢成功控制失控的校车,避免了一起交通事故的故事。1A.excitingBpleasantCsplendidDscary答案:D解析:由下文可知,司机因急病昏倒了,但公共汽车还在行驶,所以车子失控发生了可怕的转弯。

    7、故选D。2A.passed outBlost temperCwent madDbroke down答案:A解析:由下文中的“collapse”可知,passed out (昏厥)切题。故选A。3A.talentBinteractionsCobservationsDanxiety答案:C解析:由“Nolan usually sits at the front of the bus, where he can see the driver”可知,observations (观察)切题。Nolan通常坐在车的前面,所以能够观察到司机是如何驾驶车辆的。故选C。4A.structuresBfunctio

    8、nsCcontrolsDroutes答案:C解析:由下文可知,Nolan启动了紧急刹车系统,所以Nolan熟悉校车的操作装置。故选C。5A.destroyedBfixedCcheckedDstarted答案:D解析:根据上文fortunately可知,一切很幸运,Nolan启动了紧急刹车系统。6A.dangerBstopCroadDposition答案:B解析:根据语境此处应该是停车标志,故选B。7A.pullBletCputDclam答案:D解析:根据语境应该是Thomas使其他学生平静(calm down)下来坐回他们的座位。8A.lookingBansweringClongingDwai

    9、ting答案:D解析:根据生活常识,家长接孩子,都要提前等待,以免错过。所以wait for “等待”符合句意。故选D。9A.beatingBwipingCpaintingDwatching答案:A解析:由上文车辆出现了紧急状况可知,此处表达:他注意到孩子们不停地敲打挡风玻璃,嘴里喊着“救命”。10A.refusedBhesitatedCfailedDmanaged答案:D解析:由下文“He saw the driver on the floor”可知,这位父亲是成功地进入了车内。manage to do “设法做某事(强调成功了)”。11A.wakeBinformCfeedDcomfort答

    10、案:A解析:根据常识可判断出,因为司机已经昏厥,所以进入车内的第一件事就是救人。所以要叫醒司机。12A.howBwhyCwhenDwhere答案:C解析:此处为表语从句,表示救护人员到达的时间,所以用连接副词when,故选C。13A.arrestedBinterviewedCtreatedDaccused答案:C解析:由“the paramedics (护理人员) arrived”可知,护理人员到了,所以要对病人进行救治。故选C。14A.sorryBconfusedCcleverDlucky答案:D解析:根据全文内容可知是Nolan和Thomas使孩子们和司机得以脱险,所以此处表达的是她是幸运

    11、的。15A.foolsBheroesCexpertsDdrivers答案:B解析:上文讲他们凭借自己的机智勇敢避免了一起事故的发生,拯救了很多人,所以Nolan在接受采访时说,他们确实觉得自己有些像英雄。.阅读理解The problem of robocalls has gotten so bad that many people now refuse to pick up calls from numbers they dont know.By next year,half of the calls we receive will be scams (欺诈)We are finally wa

    12、king up to the severity of the problem by supporting and developing a group of tools,apps and approaches intended to prevent scammers from getting through.Unfortunately,its too little,too late.By the time these “solutions”(解决方案) become widely available,scammers will have moved onto cleverer means.In

    13、 the near future,its not just going to be the number you see on your screen that will be in doubt.Soon you will also question whether the voice youre hearing is actually real.Thats because there are a number of powerful voice manipulation (处理) and automation technologies that are about to become wid

    14、ely available for anyone to use. At this years I/O Conference,a company showed a new voice technology able to produce such a convincing humansounding voice that it was able to speak to a receptionist and book a reservation without detection.These developments are likely to make our current problems

    15、with robocalls much worse.The reason that robocalls are a headache has less to do with amount than precision.A decade of data breaches (数据侵入) of personal information has led to a situation where scammers can easily learn your mothers name,and far more.Armed with this knowledge,theyre able to carry o

    16、ut individually targeted campaigns to cheat people.This means,for example,that a scammer could call you from what looks to be a familiar number and talk to you using a voice that sounds exactly like your bank tellers,tricking you into “confirming” your address,mothers name,and card number.Scammers f

    17、ollow money,so companies will be the worst hit.A lot of business is still done over the phone,and much of it is based on trust and existing relationships.Voice manipulation technologies may weaken that gradually.We need to deal with the insecure nature of our telecom networks.Phone carriers and cons

    18、umers need to work together to find ways of determining and communicating what is real.That might mean either developing a uniform way to mark videos and images,showing when and who they were made by,or abandoning phone calls altogether and moving towards databased communicationsusing apps like Face

    19、Time or WhatsApp,which can be tied to your identity.Credibility is hard to earn but easy to lose,and the problem is only going to get harder from here on out.本文是一篇议论文。介绍了骚扰电话给人们的生活带来的影响。文章引导我们辩证地思考问题,运用辩证思维模式,坚持两点论,避免走极端。这种思维模式能帮助我们意识到新兴科技成果对人们生活的影响有好有坏。1How does the author feel about the solutions

    20、to the problem of robocalls?APanicked.BConfused.CEmbarrassed.DDisappointed.答案:D解析:推理判断题。根据第一段的内容特别是“By the time these solutions(解决方案) become widely available,scammers will have moved onto cleverer means.”可推知,作者对骚扰电话的解决方案感到失望(disappointed),故选D项。panicked惊慌的;confused迷惑的;embarrassed尴尬的。2Taking advantage

    21、 of the new technologies,scammers can _.Aaim at victims preciselyBdamage databases easilyCstart campaigns rapidlyDspread information widely答案:A解析:细节理解题。根据第三段的内容特别是“These developments are likely to make our current problems with robocalls much worse.The reason that robocalls are a headache has less t

    22、o do with amount than precision.”以及“Armed with this knowledge,theyre able to carry out individually targeted campaigns to cheat people.”可知,技术的发展似乎会使骚扰电话问题变得更糟,骚扰电话之所以让人头疼,主要在于诈骗者能精确地瞄准受害者,故选A项。3What does the passage imply?AHonesty is the best policy.BTechnologies can be doubleedged.CThere are more s

    23、olutions than problems.DCredibility holds the key to development.答案:B解析:推理判断题。技术的进步给人们的生活带来便利的同时,也给居心不良之人提供了可乘之机诈骗者拨打骚扰电话进行诈骗。所以说技术是把双刃剑,故选B项。4Which of the following would be the best title for the passage?AWhere the Problem of Robocalls Is RootedBWho Is to Blame for the Problem of RobocallsCWhy Rob

    24、ocalls Are About to Get More DangerousDHow Robocalls Are Affecting the World of Technology答案:C解析:标题归纳题。文章介绍了随着技术的发展,骚扰电话问题变得更加糟糕,而骚扰电话之所以让人头疼,主要在于诈骗者能精确地瞄准受害者。骚扰电话影响了人们的生活,正变得越来越危险,文章介绍了这种状况发生的原因,故选C项。.读后续写To celebrate his girlfriends birthday, Luke Fortune drove from a small town in Central Oregon

    25、to Portland, where he parked his car in a paid garage overnight.The next morning, he discovered that the cars window had been smashed, along with his dreams for the future:His backpack and computer were gone.“Everything important to me was on that computer,” said Fortune, 21, who is studying to beco

    26、me a paramedic(护理人员)“My classwork, every paper Id written, and all the programs I needed for my paramedic tests.Every letter I was working on for job applications.I felt sick.”Two days after the theft, another young man was standing outside his apartment, also in Portland.Masoud Almazrouei, 29, is a

    27、n exchange student from the United Arab Emirates.He had been approached by a man who said he had a computer for sale.Only $200.Almazrouei, who had been in the United States for only a year, admits now that he was naive(天真)But he needed a computer, so he bought it, took it home, and turned it on.With

    28、in seconds, he saw files and photographs.“I wondered who would sell a computer with all of this on it,” he said.“I realized it could be stolen.” Almazrouei found what appeared to be the owners cellphone number and called it.“This guy with a thick accent told me he had my computer,” Fortune said.“He

    29、told me the story and said it was his fault.I thought it was a scam(骗局)I told him if he really had the computer, he should take it to the police.”Soon after, a police officer called Fortune to say that a man had dropped the computer off and had said he was sorry.He passed along the mans number.注意:1所

    30、续写短文的词数应为150左右;2续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好。答案Paragraph 1:Fortune called and thanked Almazrouei and insisted on paying him a reward of $200, the money he was out.Almazrouei refused.He said it was his mistake to buy the computer from someone he didnt know and he was the one to shoulder the responsibility.Mo

    31、re importantly, he said, it was his honor to return the property to the rightful owner.“I saw a photo of this man in his paramedic uniform,” Almazrouei said.“They help people.He is a good man.I dont want my money back.”Paragraph 2:A story about the two young mens encounter made it to the local paper

    32、s.Overnight, Almazrouei became a household name and received numerous compliments for his honesty and kindness.One day he got a call from the president of Portland State University, where Almazrouei is studying economics.Impressed with his students integrity, the president gave Almazrouei a new MacBook Pro.“We thought since you gave back the laptop, we should give you a laptop so that youll have one,” He told Almazrouei.“Were very proud of you.It was a great story, and you did the right thing.”

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年高中英语 Unit 3 Inventors and inventions单元加餐练习题(含解析)新人教版选修8 (2).doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-452806.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1