2020-2021学年高中英语 Unit 3 Inventors and inventions单元加餐练习题(含解析)新人教版选修8 (2).doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit Inventors and inventions单元加餐练习题含解析新人教版选修8 2 2020 2021 学年 高中英语 inventions 单元
- 资源描述:
-
1、Unit 3 Inventors and inventions单元加餐练.完形填空Nolan Barry, 8, and Thomas Mac Keen, 9, were on their way home from school in Atkinson, NH., with three other students Tuesday when their ride took a _1_ turn. The driver suffered a medical emergency and _2_, but the bus was still moving.Nolan usually sits at
2、 the front of the bus, where he can see the driver. Because of Nolans _3_, he was somewhat familiar with the bus _4_. Although he forgot which button to press, he figured it out in time. Fortunately, Nolan _5_ the emergency braking (刹车) system which also turns on the flashing red lights, putting the
3、 _6_ sign and safety bar out.But they werent out of the woods yet; and they couldnt figure out how to open the doors. Thomas was the oldest student on the bus (in the fourth grade) and he was able to _7_ the other students down and get them back into their seats.Another student, 8yearold David Silva
4、, was also on the bus. Luckily, Davids father, Jesse Silva, was just down the road _8_ for the school bus to deliver his child, and he noticed the kids _9_ the windshield (挡风玻璃) and saying “help”The father ran over to the bus and _10_ to get in. He saw the driver on the floor and the students were a
5、ll shaken up. He tried unsuccessfully to _11_ the driverher eyes opened but she wasnt communicating.But thats _12_ the paramedics (护理人员) arrived. The bus driver was _13_, but the cause of the collapse is still unclear. What is clear is that she was very _14_ to have Nolan and Thomas on the bus when
6、all this happened.And they do feel like _15_, “Kind of,” Nolan said when interviewed. But theyre not letting it get to their heads. “Not like Superman. Not like that.”这是一篇记叙文。文章讲述的是几个小学生凭借他们的机智勇敢成功控制失控的校车,避免了一起交通事故的故事。1A.excitingBpleasantCsplendidDscary答案:D解析:由下文可知,司机因急病昏倒了,但公共汽车还在行驶,所以车子失控发生了可怕的转弯。
7、故选D。2A.passed outBlost temperCwent madDbroke down答案:A解析:由下文中的“collapse”可知,passed out (昏厥)切题。故选A。3A.talentBinteractionsCobservationsDanxiety答案:C解析:由“Nolan usually sits at the front of the bus, where he can see the driver”可知,observations (观察)切题。Nolan通常坐在车的前面,所以能够观察到司机是如何驾驶车辆的。故选C。4A.structuresBfunctio
8、nsCcontrolsDroutes答案:C解析:由下文可知,Nolan启动了紧急刹车系统,所以Nolan熟悉校车的操作装置。故选C。5A.destroyedBfixedCcheckedDstarted答案:D解析:根据上文fortunately可知,一切很幸运,Nolan启动了紧急刹车系统。6A.dangerBstopCroadDposition答案:B解析:根据语境此处应该是停车标志,故选B。7A.pullBletCputDclam答案:D解析:根据语境应该是Thomas使其他学生平静(calm down)下来坐回他们的座位。8A.lookingBansweringClongingDwai
9、ting答案:D解析:根据生活常识,家长接孩子,都要提前等待,以免错过。所以wait for “等待”符合句意。故选D。9A.beatingBwipingCpaintingDwatching答案:A解析:由上文车辆出现了紧急状况可知,此处表达:他注意到孩子们不停地敲打挡风玻璃,嘴里喊着“救命”。10A.refusedBhesitatedCfailedDmanaged答案:D解析:由下文“He saw the driver on the floor”可知,这位父亲是成功地进入了车内。manage to do “设法做某事(强调成功了)”。11A.wakeBinformCfeedDcomfort答
10、案:A解析:根据常识可判断出,因为司机已经昏厥,所以进入车内的第一件事就是救人。所以要叫醒司机。12A.howBwhyCwhenDwhere答案:C解析:此处为表语从句,表示救护人员到达的时间,所以用连接副词when,故选C。13A.arrestedBinterviewedCtreatedDaccused答案:C解析:由“the paramedics (护理人员) arrived”可知,护理人员到了,所以要对病人进行救治。故选C。14A.sorryBconfusedCcleverDlucky答案:D解析:根据全文内容可知是Nolan和Thomas使孩子们和司机得以脱险,所以此处表达的是她是幸运
11、的。15A.foolsBheroesCexpertsDdrivers答案:B解析:上文讲他们凭借自己的机智勇敢避免了一起事故的发生,拯救了很多人,所以Nolan在接受采访时说,他们确实觉得自己有些像英雄。.阅读理解The problem of robocalls has gotten so bad that many people now refuse to pick up calls from numbers they dont know.By next year,half of the calls we receive will be scams (欺诈)We are finally wa
12、king up to the severity of the problem by supporting and developing a group of tools,apps and approaches intended to prevent scammers from getting through.Unfortunately,its too little,too late.By the time these “solutions”(解决方案) become widely available,scammers will have moved onto cleverer means.In
13、 the near future,its not just going to be the number you see on your screen that will be in doubt.Soon you will also question whether the voice youre hearing is actually real.Thats because there are a number of powerful voice manipulation (处理) and automation technologies that are about to become wid
14、ely available for anyone to use. At this years I/O Conference,a company showed a new voice technology able to produce such a convincing humansounding voice that it was able to speak to a receptionist and book a reservation without detection.These developments are likely to make our current problems
15、with robocalls much worse.The reason that robocalls are a headache has less to do with amount than precision.A decade of data breaches (数据侵入) of personal information has led to a situation where scammers can easily learn your mothers name,and far more.Armed with this knowledge,theyre able to carry o
16、ut individually targeted campaigns to cheat people.This means,for example,that a scammer could call you from what looks to be a familiar number and talk to you using a voice that sounds exactly like your bank tellers,tricking you into “confirming” your address,mothers name,and card number.Scammers f
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-452806.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
