2020-2021学年高中英语 Unit 5 Meeting your ancestors Section 2作业(含解析)新人教版选修8.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit Meeting your ancestors Section 2作业含解析新人教版选修8 2020 2021 学年 高中英语 作业 解析 新人 选修
- 资源描述:
-
1、Unit 5 Meeting your ancestorsSection 请同学们认真完成练案14 .单词拼写1There was a systematic (有系统的) approach to solving the problem.2The meeting is of such great significance (意义) that I have to attend it.3We must stop him seeing her somehow (以某种方式)4Its very rude to s pit at someone.5He wanted to d elete my name
2、from the list.6The photos belong in an a lbum .7She sends her little daughter to the k indergarten every day.8I want a skateboard (滑板)9When I was a child, I didnt like onion (洋葱), but I dont mind it now.10The hotel r eceptionist wants to know when we will be checking out tomorrow morning. .句型转换1They
3、 began contributing articles to our magazine several years ago, and they keep doing so until now.All these years they have been contributing articles to our magazine.2I started to drink coffee when I got to the office this afternoon.I am still drinking coffee now. I have been drinking coffee all the
4、 afternoon since I got to the office.3. It has been six hours since the baby fell asleep.The baby has been sleeping for six hours.4My brother joined the piano club three months ago.It has been three months since my brother joined the piano club.5Li Lei moved to Hangzhou ten years ago and he is still
5、 living there now.Li Lei has been living in Hangzhou for ten years.6. The scientist came to study the Chinese ancient culture last year and he is still working in China.The scientist has been studying the Chinese ancient culture since last year.7Toms father died three years ago.Toms father has been
6、dead for three years.完成句子1这个项目的失败在很大程度上是由于他的粗心。The failure of the project was largely due to his carelessness.2不知怎么地,我感觉事故的目击者在说谎。 Somehow , I felt the witness to the accident was telling a lie.3贝拉受够了无趣的工作,决定再找一份新的。Bella was fed up with the boring job and decided to find a new one.4格雷丝代表公司在会议上介绍了新产品
7、。 On behalf of her company, Grace introduced a new product at the meeting.5互联网的使用在社会发展中具有重大意义。The use of the Internet is of great significance in the development of society.完形填空阅读下面短文,从短文后所给各题的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。There are lots of ways to raise awareness for a cause.Usually,the 1.C the ide
8、a is,the more it gets noticed.And thats precisely why one 2.A Frenchman has caught our attention.Baptiste Dubanchet is biking across Europe,surviving 3.C on discarded(丢弃的) food.The threemonth,1,900mile journey from Paris to Warsaw is Dubanchets 4.B of raising awareness of food waste in Europe and th
9、roughout the world.As you can imagine,the trip is no piece of cake.While restaurants 5.D tons of food each year,much of it remains inaccessible because of 6.A garbage containers,health regulations,or business policies.Only about one in ten places offered him food that would otherwise be discarded.Fo
10、r legal 7.A ,most restaurants have a policy against 8.B food waste.“Some people have even 9.D their jobs by giving me food,” Dubanchet said.Whats 10.C interesting is the attitude various cities have toward Dubanchets cause.Berlin has been the easiest while the most difficult was the Czech town of Pi
11、lsen.There,he had to 11.C at some 50 different stores or restaurants before finding food.The challenge is all the more serious when you consider the 12.C exercise required to bike from France to Poland.“I have to get food 13.D because after all the biking I am tired and I need the 14.B ,” Dubanchet
12、explained.“Is my stomach full or empty? That is the most important thing,not what I am eating.”He aims to 15.D his journey by midJuly.With any luck,hell turn a few more heads in the process.文章大意:本文讲述了法国人Baptiste Dubanchet一路骑自行车穿越欧洲,途中以丢弃的食物为生,试图通过他的行为,来唤起人们对食物浪费现象的关注。1AclevererBolder CstrangeDsimple
13、r解析:根据下文中的“the more it gets noticed”可知,此处是“the比较级.,the比较级.(越,越)”结构,语意表示“想法越不寻常,就越能引起人们的关注”。2Agarbageeating Bsportsloving CfoodwastingDlawbreaking解析:根据下文中的“on discarded(丢弃) food”和全文可知,Baptiste Dubanchet一路靠丢弃的食物为生,由此可知他是个“吃垃圾的人”。3Asecretly Bfinally CentirelyDprobably解析:他完全依靠丢弃的食物来维持生活,以此来唤起人们珍惜食物的意识。4
14、Apurpose Bway Copinion Ddream解析:这是一种唤起人们对食物浪费现象进行关注的方式。5Astore Bcook Cshop for Dthrow away解析:根据上下文可知,餐馆每年要倒掉数吨食物。6Alocked Bdamaged CconnectedDabandoned解析:根据上文可知,这些被丢弃的食物被锁在了垃圾箱里。7Areasons Brights CfeesDaids解析:出于法律上的原因,大部分餐馆都有规定,不允许把要丢弃的食物送掉。8Abegging forBgiving away ChidingDcausing解析:参考上题解析。give awa
15、y赠送,分发,选B。9Adid Bkept CacceptedDrisked解析:有些人冒着丢掉工作的风险给我食物。此处risk意为“冒的风险”。根据语境可知,选D。10Ahardly Busually Cparticularly Dmerely解析:特别有意思的是,不同城市对他这种行为的态度各不相同。particularly特别,尤其。根据语境可知,选C。11Awork Bshout Cask Djump解析:在比尔森市,他不得不询问了约50家不同的商店或餐馆,才讨得食物。故选C。12Aadequate Brewarding Cdemanding Dsuitable解析:这是一项费力的活动,
16、需要一路从法国骑自行车到波兰。根据句意可知,选C。13AagainBalone Clater Dfast解析:根据语意可知,一路骑自行车,到达目的地后又累又饿,肯定需要尽快地获得食物,以补充身体所需的能量。故选fast。14Aspirit Benergy CtimeDeffort解析:参考上题解析。15Aarrange Brestart Creport Dfinish解析:他打算在7月中旬完成他的此次旅行,故选D。.阅读理解(2019全国卷)Monkeys seem to have a way with numbers.A team of researchers trained three R
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-453107.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
(安徽专版)2022春七年级英语下册 Module 3 Making plans易错考点专练课件(新版)外研版.ppt
