分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 7

类型2020-2021学年高中英语 Unit 5 Theme parks单元加餐练课时作业(含解析)新人教版必修4.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:453152
  • 上传时间:2025-12-07
  • 格式:DOC
  • 页数:7
  • 大小:46.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年高中英语 Unit Theme parks单元加餐练课时作业含解析新人教版必修4 2020 2021 学年 高中英语 parks 单元 加餐 课时 作业 解析 新人 必修
    资源描述:

    1、Unit 5 Theme parks单元加餐练.完形填空Last spring, Ann fell in love with kiteboarding, an adventure sport that combines surfing and sailing. She got a kiteboard, took some 1 and a few months later drove out to the Banana River. There she met John, who offered to help her 2 her skills.One day, John 3 Ann while

    2、 his wife, Nancy, stayed behind on a Jet Ski(摩托艇) 4 Ann got into trouble. After John gave her a few 5 ,he took off. Hed sailed about a mile down the river when he felt the wind 6 . He knew that the stronger the wind grew, the more 7 it would be for Ann to control her board. 8 ,he turned and started

    3、sailing back towards the two women.Ann had already decided to 9 for shore. The wind was too strong for her to handle the kite. She prepared to land her 10 by releasing one of the four lines that kept the sail in the air. 11 she didnt have a chance. She was thrown over the water, still 12 to the kite

    4、. Seconds later, a huge wind sent the kite upward. Even more dangerous, the sails lines started to twist (扭)together, round and round. Ann 13 to free from the kite. But she failed.Nancy was several hundred feet away on the Jet Ski and couldnt get to her 14 enough to help. By then, John had closed in

    5、 and Ann felt John 15 her out of the water. As she held his arm, he tried to pull the handle but couldnt 16 it. Then suddenly, John let go. At that point, Ann was sure she would die without him holding 17 to her. But John had seen Nancy approaching and 18 that hed have a better chance of helping Ann

    6、. He jumped onto the Jet Ski. As the kite dived down, with all his 19 ,he jumped from the Jet Ski onto the kite and dragged it to the water. Finally Ann was saved.This experience hasnt kept Ann from loving kiteboarding.“Life is fragile(脆弱的), but its meant to be 20 ,”she says.本文是一篇记叙文。Ann喜爱风筝冲浪,在一次风筝

    7、冲浪时她经历了突发事故,最后被她的朋友John所救。尽管有这次经历,Ann仍然很喜欢风筝冲浪。1A.lectures Blessons CskillsDmeasures答案:B解析:根据首句中的“Ann fell in love with kiteboarding”可知Ann喜欢风筝冲浪,又根据上文She got a kiteboard可知,Ann对这个爱好有了一些投入,据此可以推断Ann参加了风筝冲浪的课程,故选B。2A.improve Bdiscover Crequire Dshow答案:A解析:根据前文“offered to help”可知John提供帮助,据此可以推断其目的是要帮助An

    8、n提高她的技巧,故选A。3A.expected Binstructed Ccontrolled Dsaved答案:B解析:根据上文“There she met John, who offered to help her improve her skills”可以推断John会指导Ann冲浪。instruct意为“指导;教授”。4A.until Bin order that Csince Din case答案:D解析:Nancy守候在Ann后方的摩托艇上,以防Ann陷入麻烦。由语境可知选D。5A.sails Bchances Ctips Dhandles答案:C解析:根据本段首句中的One da

    9、y, John instructed Ann利用同义转述法可知John会给她一些指点,故选C。6A.break out Bfade away Cpick up Ddie down答案:C解析:根据下文He knew that the stronger the wind grew可知,风速在增加(pick up)。break out“(战争、疾病等)爆发”;fade away“(声音、记忆、影响力等)逐渐减弱、逐渐消失”;die down“(风力、火等)逐渐变弱、平息”,均不符合文意。7A.challenging Bexciting Cunusual Dfrightening答案:A解析:句意:

    10、他知道风越大,对Ann来说要想控制她的滑板就越具有挑战性(challenging),故选A。8A.Delighted BShocked CDiscouraged DWorried答案:D解析:根据上文He knew that the stronger the wind grew, the more challenging it would be for Ann to control her board.可知,John有些担心,故选D。9A.head Blook Cswim Drow答案:A解析:因为风越来越大,所以Ann也会想返回到岸上。head for.“朝前进”。10A.feet Bkit

    11、e Cboat Dline答案:B解析:根据下文Seconds later, a huge wind sent the kite upward.利用关键词复现法可知,Ann准备放开控制风筝(kite)的一根绳子,故选B。11A.So BAnd COr DBut答案:D解析:上文She prepared to land her kite与下文she didnt have a chance构成转折关系。故选D。12A.applied Bappealed Cattached Dadded答案:C解析:根据上文releasing one of the four lines及But she didnt

    12、have a chance可知Ann想放开控制风筝的一根绳子,但是失败了,所以仍然和风筝捆在一起(attached to)。故选C。13A.managed Battempted Cdemanded Dadvised答案:B解析:由下文But she failed可知, Ann尝试(attempted)摆脱风筝,却失败了,manage to do sth.“设法做成了某事”;demand“要求,需要”;advise“建议”,均不符合文意。故选B。14A.quickly Bnearly Cslowly Dbravely答案:A解析:根据上文Nancy was several hundred fee

    13、t away on the Jet Ski可知Nancy离Ann有几百英尺远,她不能快速地靠近Ann。故选A。15A.fetch Bbring Clift Dput答案:C解析:根据上文She was thrown over the water可知,Ann已经落水,据此可知lift符合John的行为。故选C。16A.reach Bsense Cremove Dfeel答案:A解析:句意:当她抓住他的胳膊时,John尝试拉动风筝的控制杆(handle),但他却够不到。故选A。17A.down Bout Cback Don答案:D解析:根据上句John let go可知John松开了手不再抓住An

    14、n,hold on to“抓住”。故选D。18A.doubted Bfigured Cinsisted Dpretended答案:B解析:句意:但是John已经看到Nancy正在靠近,认为(figured)他有更好的方法帮助Ann了。doubt“怀疑”;insist“坚持”;pretend“假装”,均不符合文意。故选B。19A.heart Btechnique Cstrength Dconsideration答案:C解析:由下文“he jumped from the Jet Ski onto the kite and dragged it to the water”可知,John使出所有的力量

    15、(strength)从摩托艇跳上风筝,然后用力将它拽入水中,故选C。20A.enjoyed Bpleased Cpushed Dspent答案:A解析:本句是整篇文章的点睛之句,Ann在这次危险的经历后,觉得生命虽然很脆弱,但是是令人愉快的(enjoyed),故选A。.阅读理解When to go: The Magic Kingdom, which was opened in 1971, is the first theme park at Walt Disney World. All Disney World theme parks are opened 365 days a year, a

    16、lthough opening and closing time for each park changes from day to day. If you plan to make a trip to the Magic Kingdom without kids, try to visit on a school day to avoid the largest crowds. If you need to visit during a school vacation, try at least to avoid the week between Christmas and New Year

    17、s Day and the Fourth of July.If you are not staying at a Disney World hotel, avoid visiting the Magic Kingdom on its Extra Magic Hours days, as Disneys hotel guests get into the park early on those days, and visitors who arrive at the Magic Kingdoms normal opening time have to wait for a long time.B

    18、efore you go: Buy your Walt Disney World tickets online at Disney Worlds website. For advice on picking the right ticket, see our guide to Disney World tickets.You will also need to call in advance to make lunch or dinner reservations. Disney accepts reservations up to 180 days in advance, but you n

    19、eed to contact 1407WDWDINE.When you get there: Plan to arrive at the Magic Kingdoms front gate before the park opens in the morning. Keep in mind that to reach the Magic Kingdom, you must park at Disney Worlds Transportation and Ticket Centre parking lot, ride a tram (有轨电车) to the TTC, then take a f

    20、erry boat across the Seven Seas Lagoon to the Magic Kingdom. It makes a fantastic approach, but takes extra time. Give yourself an extra hour in the summer and half an hour during the school year.本文是一篇说明文,主要告诉我们参观迪斯尼神奇王国时需要注意的一些事项。1We learn from the passage that .Achildren are not allowed to visit D

    21、isney World on New Years DayBDisney World theme parks have the same opening and closing timesCa single adult had better visit the Magic Kingdom on a school dayDthe Magic Kingdom is the earliest theme park in the world答案:C解析:细节理解题。根据第一段中的“If you plan to make a trip to the Magic Kingdom without kids,

    22、try to visit on a school day to avoid the largest crowds.”可知,只有成人去游玩的话,应尽量选择学生上学时游乐场人少的时候去。2If you want to have dinner in the Walt Disney World, you can .Asee the guide to Disney World tickets to reserve a tableBmake a call to reserve a table for dinner in advanceCuse 1407WDWDINE to reserve about 8

    23、months in advanceDgo to Cinderellas Royal Table or the Liberty TreeTavern at any time you like答案:B解析:细节理解题。根据第四段中的“You will also need to call in advance to make lunch or dinner reservations.”可知答案为B。3Which of the following is TRUE according to the passage?ADisney World theme parks will be closed on C

    24、hristmas Day.BThe only way to get Walt Disney World tickets is to buy them online.CVisitors have to reach the Magic Kingdom by tram and then boat.DThe Magic Kingdom has Extra Magic Hours every day.答案:C解析:细节理解题。根据第一段中的“All Disney World theme parks are opened 365 days a year”可知A项错误。网上订票是可以的,但没说是唯一的途径,

    25、所以B项错误。根据第二段中“If you are not staying at a Disney World hotel, avoid visiting the Magic Kingdom on its Extra Magic Hours days.”可知,不是每天都有Extra Magic Hours,故D项错误。根据最后一段可知答案为C。4What would be the best title for this passage?AThe History of the Magic KingdomBA Brief Introduction to the Magic KingdomCAdvic

    26、e on Making a Trip to the Magic KingdomDThe Most Important Theme Park at Walt Disney World答案:C解析:标题归纳题。本文主要是针对参观迪斯尼神奇王国给出的一些建议,由此可确定答案为C。.读后续写阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。续写的词数应为150左右。Scout could clearly remember the night when she had to leave her home in Poland. It was the beginning of the

    27、 Second World War and her family needed to escape as soon as possible. She quickly packed a suitcase with a few pieces of clothing, her diary, and her most prized possessiona silk scarf. Scout and her best friend, Betty, had persuaded their parents to buy them matching scarves, which they took as a

    28、symbol of their friendship. Scout didnt know she was going to America and would not be returning.Scout kept that special scarf for many years. One day she decided to give it to her granddaughter, Eliza, to wear to her first job interview for good luck. Scout was afraid that Eliza would lose the scar

    29、f, but her granddaughter reassured (使安心) her, “Dont worry, grandma. Nothings going to happen to your scarf. Youll see that its going to bring both of us luck.”And with that, Eliza kissed her grandmother on the cheek. Then, Eliza left for the interview.Leaving the interview, Eliza felt confident that

    30、 she had got the job so she decided to celebrate by going to a restaurant. Sitting at her table, Eliza felt an elderly woman staring at her for a long time. “Im sorry. Do I know you?” Eliza asked.“Im sorry, dear, but you remind me of my best friend,”the old woman replied. “She looked like you and us

    31、ed to wear a scarf just like yours.” Eliza felt goose bumps(鸡皮疙瘩) travel up her arms. She had heard stories of her grandmothers best friend and knew the significance of the scarf. Could this woman be Betty, her grandmothers childhood friend?答案 Paragraph 1:Then the old woman introduced herself, “My n

    32、ames Betty. Im originally from Poland, but left there when I was thirteen. And Ive been living here in Washington DC in America ever since.” Eliza could not believe it. She thought that the old woman must be her grandmothers best friend. She said, “Betty, would you mind coming with me right now? I n

    33、eed to show you somebody.” Paragraph 2:The old woman agreed. And soon they left the restaurant after they had dinner. In a few minutes, they arrived at Scouts home and rang the door bell. When Scout opened the door, she was amazed to see her childhood friend in front of her. How magical! The scarf indeed brought good luck. Both of them were in tears. They were very excited and moved. They hadnt seen each other for many years and had so many things to share.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年高中英语 Unit 5 Theme parks单元加餐练课时作业(含解析)新人教版必修4.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-453152.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1