2020-2021学年高中英语 单元加餐练1 Unit 1 Cultural relics(含解析)新人教版必修2.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 单元加餐练1 Unit Cultural relics含解析新人教版必修2 2020 2021 学年 高中英语 单元 加餐 relics 解析 新人 必修
- 资源描述:
-
1、单元加餐练.完形填空One year after Tom was born, his parents had a car accident. They never _1_. Toms 85yearold grandmother was too _2_ to take care of him. As a result, he was put up for adoption (领养). He was adopted by a middleaged couple who had no _3_ of their own. They were not rich and received little e
2、ducation, but they were _4_ people.As Tom was growing up, he _5_ a lot of problems at school. He didnt learn _6_ and had trouble in reading. His _7_ sometimes laughed at him. What they said made Tom _8_.As he couldnt _9_ the other students at school, he dropped out of school and came back home. But
3、he didnt stop learning. He had big dreams. Though he didnt learn fast, he kept _10_ himself at home.After many years of learning at home, he _11_ overcame (克服) his difficulties. Today he is a very _12_ speaker and author. While he was growing up, his selfesteem and _13_ were low because of others ma
4、king fun of him. It took him many _14_ to realize his dreams.When listening to his videos and tapes, he shows confidence. He tells about his _15_ and how he overcame the challenges in his life. He has a very _16_ sentence, “You cannot expect to achieve new goals or move beyond your present situation
5、s _17_ you change.”For those who have low selfconfidence, I suggest you _18_ reading about Toms world. Many people have so much potential (潜能) to be discovered. If you have a dream, then start today to _19_ yourself towards it. If someone like Tom who has _20_ in learning can make such achievements,
6、 why cant you succeed?Tom虽然学得很慢,但最终他还是通过自己的努力获得了成功。1A.returned Bcalled Cimagined Dplanned答案:A解析:根据Tom后来被领养了的语境可知,他的父母发生车祸后再也没有“回来”。2A.busy Bold Cpoor Dmean答案:B解析:根据前面的“85yearold”可知,Tom的祖母“年纪太大”了,无法照顾他。3A.friends Bkids Cstudents Dparents答案:B解析:这对夫妇要领养一个孩子,说明他们没有自己的“孩子”。4A.brave Bfamous Cconfident Dki
7、ndhearted答案:D解析:根据but可知,这对夫妇虽然没什么钱,也没接受过什么教育,但是很“好心”。5A.explored Bbrought Cfaced Dsolved答案:C解析:根据后文Tom在学校里的处境可知,他在学校里“面临”很多问题。6A.willingly Bproudly Ccarefully Dquickly答案:D解析:根据后文的“Though he didnt learn fast”可知,Tom无法学得很“快”。7A.sisters Bclassmates Cbrothers Dteachers答案:B解析:Tom在学校里遇到这么多困难,嘲笑他的应该是他的“同学们”
8、。8A.sad Bbored Ctired Dconfused答案:A解析:Tom在学校里被同学们嘲笑,他应该感到很“难过”。9A.compete with Bget along withCcatch up with Dagree with答案:C解析:根据上文的语境可知,Tom在学习上有障碍,所以“跟不上”其他同学,然后他就辍学回家了。10A.proving Bcheering Centertaining Dteaching答案:D解析:Tom辍学在家,没有老师教他,所以他只能“自学”了。11A.strangely Bimmediately Cfinally Dluckily答案:C解析:根
9、据后文的描述可知,Tom“最终”克服了那些困难。12A.honest Bsuccessful Csmart Dstrong答案:B解析:Tom克服了那些困难,经过那么多年的努力后,他成了一位“成功的”演说家和作家。13A.confidence Bmood Cgrade Dtalent答案:A解析:根据后文的“those who have low selfconfidence”可知,Tom以前在学校里被人嘲笑,他的自尊和“自信心”都很低。14A.hours Bdays Cmonths Dyears答案:D解析:根据“After many years of learning at home”可知,
10、这里是指经过很多“年”后。15A.family Bhabit Cstory Dhobby答案:C解析:Tom为了激励别人,应该讲述他的人生“故事”。16A.long Bencouraging Csimple Dinteresting答案:B解析:根据后文引用Tom的句子可知,这句话很“鼓舞人心”。17A.unless Bwhen Csince Dalthough答案:A解析:根据语境可知句意:除非你改变,否则你不会有任何进步。18A.continue Bkeep Cstart Denjoy答案:C解析:作者建议那些缺乏自信心的人“开始”了解Tom的故事。19A.force Bdiscover
11、Csend Dmove答案:D解析:根据“If you have a dream”可知,这里是指如果有梦想的话,就要朝着这个梦想“前进”。20A.difficulty Bgift Cdreams Dfun答案:A解析:根据前面的“someone like Tom”可知,这里是指如果像Tom这样有学习“困难”的人都能取得这样的成就,为什么你就不能成功呢?.阅读理解The Polish take great pride in their culture. Our culture has many different customs and traditions. I will discuss th
12、ree of these traditions and customs.The Polish will say “Dziekuje” (“thank you”) only after receiving their change. What I mean by this is that when you are in Poland, you should wait to say “thank you” until after you have been given your change back. If you do not, you are telling cashiers (收银员) t
13、hat they can “keep the change”. Often, people visiting Poland will feel that things are very expensive, until they learn that they are giving the store clerk permission to keep the money that would have been given back.Polish people break “bread” with their families during their Christmas Eve meal.
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-453231.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
