2020高考英语二轮专题复习课标通用版 跟踪检测专题 1 阅读理解专题跟踪检测1 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020高考英语二轮专题复习课标通用版 跟踪检测专题 阅读理解专题跟踪检测1 WORD版含答案 2020 高考 英语 二轮 专题 复习 通用版 跟踪 检测 阅读 理解 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、专题跟踪检测1细节理解题(一)(限时25分钟)(见专题跟踪检测P113)AStatement from Scholastic on FantasticBeasts and Where to Find ThemIn the first printing of the newly updated Fantastic Beasts and Where to Find Them brought out by Scholastic, three sentences from the original section on Hippogriffs were accidentally left off.We
2、 regret this error and we want to promise our readers that those editions are no longer being shipped and a corrected edition is now in print and being shipped for all current orders.We want the Harry Potter fans who eagerly secured their copies on the initial printing to be fully satisfied with the
3、ir purchase.Therefore, any book with the missing sentences can be exchanged for the newer version by returning the book to Scholastic.To exchange your copy for the corrected edition, please call the customer service department at 8772261064, Monday through Friday, 7 am. through 6 pm. Central Time to
4、 receive a prepaid mailing label to return your copy.We will send you the corrected edition upon receipt of the copy with the missing sentences.We take pride in the entirety of the books we publish, and we have corrected this error as quickly as possible in a way that will address our readers concer
5、ns most effectively.We ask for our customers understanding and support as we improve the situation.语篇类型:应用文主题语境:社会交往语篇导读:本文为一则声明。学乐出版社就最新出版的神奇动物在哪里一书中的错误发表了声明。1What does Scholastic do?AA writer. BA publisher.CA magazine. DA bookstore.解析 B细节理解题。根据文中的关键词printing, book, publish等可知,Scholastic是一家出版社,故选B项
6、。2What can be learned about the exchange?AIt can be an uncorrectedforcorrected service. BIt is made at customers expense.CIt is targeted at Harry Potter buyers. DThe call for exchange can be made every day.解析 A细节理解题。根据第二段最后一句及第三段最后一句可知,顾客要想更换新版本图书,应把有错误的图书退给 Scholastic,故选A项。3Why does Scholastic make
7、 this statement?ATo advertise a newly released book. BTo apologize for sending the wrong order.CTo correct a mistake and beg for understanding. DTo appreciate readers feedback on the book.解析 C写作意图题。通读全文可知,本文是 Scholastic 就神奇动物在哪里这本书中的错误发表的声明,旨在提出补救措施,并希望得到读者的谅解,故选C项。 【熟词生义】secure常用义:adj.安全的;可靠的;牢固的本文
8、义:v.(尤指经过努力)获得,实现例句:The team managed to secure a place in the finals.球队拼得了决赛的一席之地。receipt常用义:n.C(for sth)收据,收条本文义:n.U(of sth)接收,收到例句:The booking will be made on receipt of a deposit.收到订金就进行预订。B(2020江西南昌重点中学段考)Laura Sides was a psychology major at the University of Nottingham in 2004. She first notic
9、ed signs of her dads developing dementia(痴呆) when she moved to Nottingham. She said, “Dad was a doctor, so he knew exactly what was happening to him, but people try to hide it when they are ill. Then, I came home for my 21st birthday and arranged to meet him, but he never showed up as hed forgotten.
10、 Thats when I knew something serious was happening.”So, aged 21, she decided to leave university and look after him herself. She lived close by, popping in every day to make sure he was eating, and that the house was tidy, before heading off to her work.Besides challenging moments, there were times
11、when looking after her dad was a pure joy. “Wed wake up, Id ask what he wanted to do that day, and however ridiculous the adventure, off wed go.”Sadly, in 2009, 5 years later, Laura lost her father. Before he died, Laura went to a hospital appointment with him, where doctors mentioned that his form
12、of Alzheimers was genetic meaning there was a fiftyfifty chance that she had inherited it. For several years Laura agonised over whether to be tested, finally finding out in August 2017 that she has the APP gene, meaning that, like him, she will develop the condition within a decade.At first, she st
13、ruggled, feeling as if she lacked purpose. Then, during a sleepless night in the summer of 2018, she decided at around 2 am. to enter the 2019 London Marathon sponsored by the charities Alzheimers Society and Alzheimers Research UK.She hoped to start the conversation around earlyonset Alzheimers and
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-453277.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
二手房交易合同范本简单.pdf
