分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 15

类型2020-2021学年高中英语 单元素养提升(一)Unit 1 Living well(含解析)新人教版选修7.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:453284
  • 上传时间:2025-12-07
  • 格式:DOC
  • 页数:15
  • 大小:127.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年高中英语 单元素养提升一Unit Living well含解析新人教版选修7 2020 2021 学年 高中英语 单元 素养 提升 Unit well 解析 新人 选修
    资源描述:

    1、单元素养提升(一) Unit 1. 单句语法填空1. He is honest and doesnt seem to have told(tell) a lie. 2. The little boy lay in bed staring(stare) at the last leaf on the tree. 3. After the disaster, we would become stronger both psychologically(psychological) and physically. 4. Be sure to choose a suitable(suit) class

    2、or teacher, otherwise, it would be a waste of time and money. 5. The company has attributed the sales success to the novels super TV adaptation (adapt). 6. Sorry again for any inconvenience caused by my absence from cultural exchange program. 7. Many car owners complain that it is annoying(annoy) th

    3、at they are not allowed to drive their own cars. 8. One failure after another wiped out his ambition for fame. 9. Hopefully our online course will be beneficial(benefit) to you in your English study. 10. The Beijing Universal Studios Project was approved (approve) and was directly led by the Beijing

    4、 government. . 用所给短语的正确形式填空meet with, all in all, adapt to, sit around, with the assistance of, out of breath, congratulate sb. on, as well as, have access to, cut out, out of breath1. The naughty boy is out of breath after running around the house. 2. With the assistance of the Internet, there have

    5、 appeared many Internet celebrities. 3. I hope to broaden my horizons as well as learn more about the customs and history of your country. 4. When we moved to Canada, the children adapted to the change very quickly. 5. Their new life in the village is easy and in winter they have time to sit around

    6、and gossip. 6. All in all, we had a good time on the beach during the winter vacation. 7. I cut out a piece of birthday cake and gave it to my mother first. 8. Whatever difficulty you meet with in life, never give up what you think is right. 9. After the hospital is put into use, all the patients wi

    7、th heart illness will have access to its service and treatment. 10. Almost all the villagers came to congratulate him on his admission to Beijing University. . 根据汉语完成句子1. Every time you go out, please remember to put on a mask so that you cant be infected by viruses. 每次出去你都要记得戴口罩以免被病毒感染。2. Billionai

    8、re as he is, he lives as simple a life as those ordinary people. 尽管是亿万富翁, 他过着和普通人一样简朴的生活。3. People find it great fun to enjoy the beauty of nature in different places. 人们发现在不同的地方欣赏自然界的美很有趣。4. It is natural that no one likes being made fun of in public. 自然没有人喜欢被当众取笑。5. We are to start a Green School

    9、Campaign to inspire students to be environmentally conscious. 我们将发起绿色校园活动来激发学生们的环保意识。. 阅读理解A(2020宜春高二检测) Food is necessary for offering energy to our bodies, but sometimes we buy too much of it at the store. When your food starts to go bad, there are many other ways you can still make use of it inst

    10、ead of throwing it away. Before throwing away old bananas, you can use the peels (皮) to shine up metals and leathers. Press the peel against the surface, move it backwards and forwards and then polish it with an old cloth. Banana meat is also good for reducing wrinkles. Put a bit on those trouble sp

    11、ots, let it sit for a while, and then wash it off, and your wrinkles will go away. Lemons are great for lightening skin and hair. If you have trouble with some skin diseases, like red spots on your face, put a bit of fresh lemon juice on them and leave it overnight. Youll notice a difference in the

    12、morning. Apples will help ripen (使成熟) tomatoes quickly when they are placed together in a paper bag, and orange peels are great fire starters for your next backyard campfire party. If your dog or cat brings home fleas, using salt is a great way to get rid of them around the house. Just pour salt int

    13、o the vacuum cleaner (真空吸尘器). Let it sit, then vacuum up the fleas. The salt can kill the fleas. Be sure to throw away the vacuum bag or empty the vacuum bin immediately, or some of the fleas can climb out. Beer is a great hair lightener. If you are running out of lemons, try dipping your hair in be

    14、er before going outside. Just dont forget to wash it out afterwards. Milk is great for removing dirty marks, especially if it is some type of ink. As you can see, there are many other uses for everyday food around the house. So next time, before throwing food away thinking it is of no use, stop for

    15、a moment and think about all their uses talked about here. 【文章大意】文章介绍了如何有效利用变质的食物。1. Which of the following can be used to lighten your hair? A. Lemons and beer. B. Bananas and lemons. C. Oranges and beer. D. Milk and lemons. 【解析】选A。细节理解题。根据第二段中的“Lemons are great for lightening skin and hair. ”柠檬有助于

    16、亮肤亮发; 以及倒数第二段中的“Beer is a great hair lightener. ”啤酒是一种很好的亮发剂可知选A。2. Whats the writers attitude to surprising uses of everyday food? A. Negative. B. Positive. C. Concerned. D. Careful. 【解析】选B。推理判断题。根据最后一段可知, 作者提倡合理利用变质的食物, 故选B。3. The passage is developed mainly by _. A. making comparisonsB. giving ex

    17、amplesC. analyzing a process D. explaining the reasons【解析】选B。推理判断题。根据全文的内容可知, 这篇说明文是以举例子的方法展开的。如香蕉皮的具体作用等。4. What is the best title for the passage? A. Food is necessary for our bodies B. Throw away bad food immediatelyC. Surprising uses of everyday foodD. How to keep food fresh 【解析】选C。主旨大意题。文章介绍了几种

    18、变质的食物和水果的使用, 变废为宝。BThe Pope John Regional High School robotics team has brought about many creations in its laboratories. Most of these creations have earned them prizes in their robotics leagues, articles in local media and praise from many people around the world. None of them, however, can equal

    19、to what they experienced during one of their most recent projects. The robotics team helped design and build an electrically operated vehicle for a disabled girl during an event sponsored by the GoBabyGo program and Toyota. The goal of the program is to build an electrically operated vehicle and mee

    20、t the needs of a specific disabled child. After hearing about the program, the robotics team jumped on the opportunity. When they got to the hospital for the event, the team members joined forces with engineers from University of Delaware, Toyota employees and doctors to help a girl named Jaleah. Us

    21、ing instructions provided on an iPad by GoBabyGo, they put together a plastic battery-operated vehicleone of 12 that were made at the eventthat was bespoke to Jaleah. Her vehicle was a baby blue jeep that had designs from the hit Disney movie Frozen and was decorated with snowflakes (雪花), butterflie

    22、s and flowers. More importantly, the team rerouted the electrical system in the car so that Jaleah only needed to push a large button on the steering wheel to drive the car, giving her the freedom to move. In addition, they helped design special seating structure to keep Jaleah safely secured. When

    23、they completed the project, Jaleah and her parents reactions took the PJ robotics members by surprise. “It was really satisfying, ” PJ junior Austin Fett said. “When she was riding it, she was having so much fun. It was a great feeling. ”While they are looking forward to their future projects and co

    24、mpetitions in the FIRST Technology Challenge league, the robotics team will always remember the days they helped Jaleah become a mobile kid. “We made something that she will love and use forever, ” PJ senior Keith Johnson said. 【文章大意】Pope John Regional High School的机器人科学小组成员通过参加GoBabyGo的一个项目, 为残疾女孩量身

    25、定做了一款出行工具。这不仅帮助了那个残疾女孩, 而且使小组成员受益匪浅。5. What does the author intend to stress in Paragraph 1? A. The robotics teams achievements. B. PJs great attention on robotics education. C. The robotics teams worldwide popularity. D. A recent projects big influence on its participants. 【解析】选D。推理判断题。分析第一段的内容可知,

    26、虽然该段前两句介绍的都是这个团队所取得的巨大成就, 但作者的写作重点是该段最后一句“None of them, however, can equal to what they experienced during one of their most recent projects. ”作者用 however一转, 指出与最近的一个项目相比, 前面提到的那些成就都不算什么。由此可推知, 作者在此处强调的是这个项目对这个团队的巨大影响。故选D。6. Which word can best replace the underlined word “bespoke” in Paragraph 3? A

    27、. Bought. B. Tailored. C. Addicted. D. Accustomed. 【解析】选B。词义猜测题。第二段在介绍这个项目的目标时提到“meet the needs of a specific disabled child”。画线词所在句下一句又介绍了Jaleah的车有哪些特别的设计。综上可推知, 此处是说他们设计这辆车是为Jaleah量身定做的, 故选Tailored。因此选B。7. How can Jaleah make her jeep move forward? A. By pressing a button. B. By moving her sitting

    28、 position. C. By handling the steering wheel. D. By pushing at some special designs. 【解析】选A。细节理解题。根据第四段“. . . Jaleah only needed to push a large button on the steering wheel to drive the car, giving her the freedom to move”可知, Jaleah驾驶这辆车的方法是按方向盘上的一个大大的按钮。故选A。8. What did Austin Fett think of the pro

    29、ject with GoBabyGo? A. It was stressful. B. It was interesting. C. It was demanding. D. It was meaningful. 【解析】选D。推理判断题。根据倒数第三段中“It was really satisfying, ” PJ junior Austin Fett said. “When she was riding it, she was having so much fun. It was a great feeling. ”尤其是关键信息“really satisfying”和“It was a

    30、great feeling”可知, 他认为这一项目的成果很令人满意, 给他带来了很棒的体验。由此可推知, 他认为该项目非常有意义。故选D。C(2020重庆高二检测) News anchors(主播) must have been reluctant to read out the following news: Xin Xiaomeng began working as the worlds first female artificial intelligence news anchor at Xinhua News Agency on Sunday, three months after a

    31、 male robot joined the profession. Unlike previous news robots though, Xin does not read news like a cold machine; she reads it almost like a human being. The muscles on her face stretch and relaxand her reactions changeas she continues reading. Thats why many news anchors were worried: Will AI repl

    32、ace us in the near future? To find the answer, we have to analyse the technologies that support Xin at her job. Three key technologies are used to support Xin. First, samples of human voices are collected and synthesized (合成). This is followed by the collection and synthesis of human muscle movement

    33、 samples. And third, the voices and movements are married in a way that when the AI news anchor reads, the micro-electric motors behind her face move to make her expressions seem more human. Yet we need a thorough knowledge of deep learning technology to make a robot imitate a persons voice. The dev

    34、eloper needs to collect tens of thousands of pieces of pronunciations, input them into the machine and match them with the text or the AI to learn and read. The process for imitating facial movements is similar. The developer has to analyse the movements of the 53 muscles in the human face, make a m

    35、odel set from the collected data for the AI news anchor to learn and imitate the movements of facial muscles via programs. Both the technologies used to make Xins performance impressive are mature. The real difficulty lies in the thirdthe technology to match the pronunciations with facial movements

    36、so that Xins expressions vary according to the content of the news report. In fact, Xins expressions don t always change according to the content. As a result, her expressions look anything but human. Actually, AI is still no match for human qualities. 【文章大意】本文是一篇说明文。文章介绍了新华社新闻主播辛晓萌成为世界上第一位女性人工智能新闻主

    37、播, 以及人工智能背后的技术, 并指出在不久的将来, 人工智能新闻主播不会取代人类新闻主播。9. What does the underlined word “reluctant ” in the first paragraph mean? A. Delighted. B. Unwilling. C. Confused. D. Optimistic. 【解析】选B。词义猜测题。根据画线词后的新闻内容及第二段最后一句Will AI replace us in the near future? 可知, 担心将来自己的工作会被人工智能取代的新闻主播一定不愿意读下面这个消息。由此可知画线词词义为“不愿

    38、意的”, 故B项正确。10. What can we infer about previous news robots? A. They read news without expressions. B. They looked like a human being. C. They could interview sports stars. D. They could interact with audience. 【解析】选A。推理判断题。根据第二段可知, 与以前的机器人主播不同的是, 辛晓萌读起新闻来就像是一个活生生的人, 她脸上的肌肉能够伸展和放松, 面部反应也发生了变化。由此可知,

    39、以前的机器人主播读新闻时面无表情, 故A项正确。11. What do we know about the third technology? A. This technology is very perfect so far. B. This technology is quite popular now. C. This technology remains at the theoretical stage. D. This technology is far from mature. 【解析】选D。推理判断题。根据最后一段可知, 真正的难点在于第三种技术: 使辛(晓萌)的面部表情根据新闻

    40、报道的内容而变化, 事实上, 辛(晓萌)的表情不总是随着内容而变化, 她的表情一点也不像人类, 由此可知, 第三种技术还远远不够成熟, 故D项正确。12. From the last paragraph, we can draw a conclusion that_. A. human news anchors should learn from AI anchors to save their jobsB. AI anchors perform much better than human news anchors at presentC. AI news anchors wont repl

    41、ace human news anchors in the near futureD. Xin Xiaomengs expressions vary so naturally that they are true to life【解析】选C。推理判断题。根据最后一段中的“Actually, AI is still no match for human qualities. ”可知, 在不久的将来, 人工智能新闻主播不会取代人类新闻主播, 故C项正确。. 阅读填句Chinese culture values family bonds very much. Family members dont

    42、just gather during the holidays. In fact they often live under one roof all year round. 1 Families in the East and West are very different from each other. In most East Asian cultures, extended families are common. 2 According to the Atlantic, 90 percent of children in Shanghai and 70 percent of chi

    43、ldren in Beijing were cared for by their grandparents. Chinese people believe that “a grandparent is a treasure to their family”. In many Western countries, most families are nuclear families(小家庭). These are solely made up of children and their parents. Additionally, the duties parents have toward t

    44、heir children can also differ. 3 Its normal for parents to pay for their childrens college, help them find a job, or buy them an apartment. Chinese adults also follow their parents opinions when making major life decisions, more often than not. In most Western countries, however, kids usually move o

    45、ut of the house after they turn 18. 4 Also, if they choose to keep living with their parents after becoming an adult, it can be seen by some as a failure on their part. While the East cares more about close family bonds, the West values privacy and independence. 5 Families will always be a source of

    46、 love, warmth, and care for people around the world. A. Different cultures have different family values. B. But in the end, home is besteast or west. C. Both Easterners and Westerners value quality family time. D. Nuclear families are the most common type in China. E. These families have three or ev

    47、en four generations living together. F. In China, many parents look after their children all the way into adulthood. G. Many young people going to college often need to take out loans and work part-time jobs in order to pay for tuition and rent. 【文章大意】本文对比说明了中西方对待家庭关系的不同观念。1. 【解析】选A。根据第一段前后对比Chinese

    48、 culture和Families in the East and West对家庭关系的观念的描述, 可知此处是说文化不同, 观念不同, 故选A。2. 【解析】选E。根据第二段主旨句中extended families, 可知是包含了很多后代家庭在内, 再根据. . . were cared for by their grandparents. 可知这些家庭会住在一起生活, 故选E。3. 【解析】选F。根据空格后的Its normal for parents to pay for their childrens college, help them find a job, or buy the

    49、m an apartment. 父母为孩子支付大学学费, 帮助他们找工作, 或者为他们买房子, 这些都是很正常的。可知, 在中国许多的父母是把孩子从小照顾到成年, 故选F。4. 【解析】选G。根据第六段中kids usually move out of the house after they turn 18. 可知成年后小孩就会搬出去住, 那么就要自己承担学费和房租, 以及it can be seen by some as a failure on their part可知, 否则就会被看作是失败, 故选G。5. 【解析】选B。根据上一句描述东方更关心亲密的家庭关系, 而西方则重视隐私和独立

    50、; 下一句又表达家庭永远是爱、温暖和关心世界各地人们的源泉, 可知无论在东方还是西方, 家都是最好的地方, 故选B。. 完形填空Last year, I received an e-mail from my dad, under a subject line: “Mystery creature? ” There was no body text, but 1 was a ten-second video, shot in the dead of night. It 2 a furry creature charging away from the camera and down a driv

    51、eway. Midway through the video, the animal 3 abruptly, turns slightly and stares back. Then it runs into the 4 . Watching it again, I noticed that the driveway looked 5 . It was my childhood home. There soon came more e-mails with more videos. And the mystery creature 6 to be a raccoon(浣熊) without i

    52、ts tail. For many years, my parents had been 7 about setting up some camera traps, just to see what sorts of animals were quietly moving around the 8. But my dad had always thought the camera were a little too 9 and complicated. About a year ago, my dad finally 10 two cameras at reasonable prices th

    53、at were easy to use. He first 11 them toward a place where he had noticed a particular pile of scat (动物粪便), which always appeared in the same 12 . After leaving the cameras on for only one night, he 13. To his amazement, right in front of a bench where hed 14 one camera, a fox arrived. It 15 to the

    54、center of the sight line and squatted (蹲下), briefly, in the exact spot. “Can you 16 it? ”he said, playing the video for me again. I could not, 17 there it was, clear to see. For me, the pleasure in watching these videos was that they would never be 18 believable and that the 19 would always be beyon

    55、d my imagination. Rather than making the world more knowable, they seem to make it more 20 . Theyve turned a backyard into a place full of mystery. 【文章大意】本文属于记叙文, 讲述作者收到父亲拍摄的房屋周围的动物的视频, 让人感到不可思议, 同时也让作者儿时生活的地方充满生机。1. A. playedB. bought C. applied D. attached【解析】选D。played玩; bought购买; applied应用; attac

    56、hed附属。根据前文Last year, I received an e-mail from my dad, under a subject line: “Mystery creature? ”可知, 作者收到来自其父亲的邮件, 根据生活常识可知, 视频为附件形式发送, 故选D。2. A. showedB. pleasedC. madeD. discovered【解析】选A。句意: 视频显示一个毛茸茸的生物从相机里一闪而过, 沿着公路离开了。showed显示; pleased使高兴; made做; discovered发现。本句描述视频的内容, 故选A。3. A. wakesB. appear

    57、sC. stopsD. changes【解析】选C。wakes醒来; appears出现; stops停止; changes改变。根据前文charging away from the camera and down a driveway可知, 这种动物迅速离开, 突然停下来, 盯着相机看, 故选C。4. A. cameraB. darknessC. dawnD. crowd【解析】选B。句意: 之后, 它消失在黑暗之中。camera相机; darkness黑暗; dawn黎明; crowd人群。根据文章可知, 这只动物停留了一下, 离开了, 故选B。5. A. familiarB. inter

    58、estingC. similarD. wrong【解析】选A。familiar熟悉的; interesting有趣的; similar相似的; wrong错误的。根据后文It was my childhood home可知, 这是作者儿时的家园, 故很熟悉, 故选A。6. A. grew upB. turned outC. claimedD. pretended【解析】选B。句意: 这只神秘生物结果是一只没有尾巴的浣熊。grew up成长; turned out结果是; claimed声称; pretended假装。根据前文可知, 作者收到了更多的视频, 得知了神秘生物是浣熊, 故选B。7.

    59、A. complainingB. worryingC. learningD. talking【解析】选D。句意: 多年来, 我的父母一直在谈论设置一些相机陷阱来了解都有哪些动物在房子周围悄悄生活。complaining抱怨; worrying担忧; learning学习; talking交谈。故选D。8. A. parkB. woodsC. houseD. ponds【解析】选C。根据前文可知, 作者父母拍摄的视频是作者儿时的房子, 故选C。9. A. expensiveB. importantC. dangerousD. heavy【解析】选A。根据后文at reasonable price

    60、s可知, 父亲认为相机太贵, 故选A。10. A. producedB. boughtC. carriedD. faced【解析】选B。根据前文可知, 作者父亲认为相机很贵, 之后便宜了才买了相机, 故选B。11. A. pushedB. droveC. pointedD. guided【解析】选C。pushed推; drove驾驶; pointed指向; guided指导。根据后文可知, 相机拍到了神秘生物, 故可知, 相机对着动物粪便出现的地方, 故选C。12. A. styleB. groupC. spotD. order【解析】选C。style风格; group小组; spot地点;

    61、order秩序。根据文章可知, 父亲拍摄的地方是经常出现动物粪便的场所, 故选C。13. A. hidB. checkedC. escapedD. agreed【解析】选B。根据后文可知, 父亲在视频中发现了一只狐狸, 可知父亲查看了相机, 故选B。14. A. placedB. designedC. repairedD. seen【解析】选A。句意: 让他惊讶的是, 他放置相机的地方, 出现了一只狐狸。placed放置; designed设计; repaired修复; seen看见。根据文章可知, 父亲看到了拍摄的内容, 故选A。15. A. responded B. lookedC. fe

    62、llD. ran【解析】选D。句意: 狐狸跑向相机拍摄的中心部分, 在同一个地方蹲下来。 responded回应; looked看; fell下降; ran跑。根据文章可知, 这次相机拍摄了狐狸排便的视频, 故选D。16. A. believeB. proveC. finishD. hold【解析】选A。句意: 你能相信吗? believe相信; prove证明; finish完成; hold举行。根据文章可知, 作者父亲认为不可思议, 故选A。17. A. andB. soC. norD. yet【解析】选D。句意: 我不相信, 但是视频在此, 显而易见。分析句子可知, 前后句为转折关系,

    63、故选D。18. A. suddenlyB. constantlyC. secretlyD. entirely【解析】选D。句意: 对我来说, 观看这些视频的乐趣就是这些视频是难以置信的, 同时这些画面都超出我的想象。suddenly突然地; constantly经常地; secretly秘密地; entirely完全。根据前文可知, 作者难以相信这些视频, 故选D。19. A. sceneryB. imagesC. eventsD. technology【解析】选B。句意: 对我来说, 观看这些视频的乐趣就是这些视频是难以置信的, 同时这些画面都超出我的想象。scenery风景; images

    64、图片; events事件; technology技术。根据文章可知, 作者因视频的内容而感到惊讶, 故选B。20. A. usefulB. peacefulC. extraordinaryD. reliable【解析】选C。句意: 这些视频没有让我们更了解这个世界, 但似乎让这个世界更不平凡。useful有用的; peaceful和平的; extraordinary杰出的; reliable可靠的。根据后文Theyve turned a backyard into a place full of mystery可知, 这些被拍摄的动物让这个世界更不一样, 故选C。. 语法填空The Czech

    65、 Republic really loves celebrations, 1. (include) anniversaries, national holidays and many other festivals. In the fall they hold their harvest festival in different 2. (region). People basically celebrate the harvest, recognizing that they have enough food 3. (survive) through winter. Its a tradit

    66、ion that dates back to the time when people didnt have enough food to eat, so many died from hunger. I felt very 4. (luck) to go to a village, where a festival was being held. This village is known for its outdoor museum 5. shows the lives of people from the past and the jobs they did. In the aftern

    67、oon, there were not only performances of singing and 6. (dance), but also plenty of other activities to do. Bands started to play traditional Czech music on the stage. People in the garden 7. (drink) beer and enjoyed 8. wonderful music that everyone there relaxed. Through festivals Czech people remi

    68、nd 9. (they) of their history, and at the same time have 10. good time together with their families and friends. 【文章大意】文章讲述了捷克共和国非常喜欢各种节日。节日不仅能让他们回忆起他们的历史, 而且也是一个和家人朋友放松的时间。1. 【解析】including。考查介词。句意: 捷克共和国真的很喜欢庆祝, 包括庆祝纪念日, 国家法定节假日还有其他一些节日。including用在逗号或冒号后, 表示包括之意, 故填including。2. 【解析】regions。考查名词复数。句

    69、意: 他们在不同的地区庆祝收获节。region是可数名词, 其前没有限定词a/an就用复数形式。3. 【解析】to survive。考查不定式。句意: 有足够的食物过冬。不定式作定语修饰food。4. 【解析】lucky。考查形容词。句意: 我很幸运能去一个在举行庆祝典礼的村子。very为副词, 后用形容词lucky在句中作表语。5. 【解析】which/that。考查定语从句。分析句子可知, 此句为定语从句, 该从句中缺少主语成分, 其先行词为outdoor museum, 因此需用指代物的关系代词, 故填which/that。6. 【解析】dancing。考查非谓语动词。介词of后跟两个并

    70、列宾语singing和dancing。7. 【解析】drank。考查动词时态。根据and后的动词enjoyed为一般过去时, 可知drink也要使用一般过去时, 故填drank。8. 【解析】such。考查固定搭配。such. . . that意为“如此以至于”, music为不可数名词, 因此不需加冠词, 故填such。9. 【解析】themselves。考查代词。句意: 通过节日, 捷克人可以提醒他们自己勿忘历史。分析句子可知, 主语和宾语一致, 用反身代词themselves在句中作宾语。10. 【解析】a。考查冠词。have a good time意为玩得开心。故填a。. 微写作社区附

    71、近要建一座新的超市, 为了方便残疾人出入, 请提出你的一些建议。利用本单元所学知识, 参考以下要点提示, 写一篇100个词左右的文章。要点如下: 1. 足够的轮椅入口是必须的。2. 安排人帮助他们出入超市。3. 收银台不要太高。核心要点提示: disabled peoplemeet with ones approvaladequate access for wheelchairs【参考范文】A new supermarket will be built near our community. With common paths uneasy for disabled people to pas

    72、s, so adequate access for wheelchairs is needed. As disabled people have difficulty in moving, it is handy to arrange some people at the entrance to help them get in and get out of the supermarket. Besides, the check stand should not be built too high so that they can reach. Hopefully, these suggestions will meet with your approval.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年高中英语 单元素养提升(一)Unit 1 Living well(含解析)新人教版选修7.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-453284.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1