2020-2021学年高中英语 单元素养提升(二)Unit 2 Healthy eating(含解析)新人教版必修3.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 单元素养提升二Unit Healthy eating含解析新人教版必修3 2020 2021 学年 高中英语 单元 素养 提升 Unit eating 解析 新人
- 资源描述:
-
1、单元素养提升(二)Unit 2. 用适当的介、副词填空1. It is said that Yoga is of great benefit to health. 2. People cut down too many trees and leave rubbish everywhere. 3. In my opinion, we should limit our expense to what we can afford. 4. Learn to combine your knowledge with experience, and you are sure to succeed. 5. E
2、ating healthy food will prevent you putting on weight. 6. They cannot do anything they like and get away with it. 7. I need to pay off all my debts before I leave the village. 8. The mother was trembling with anger. She glared at her son and said nothing. . 完成句子1. Neither his family nor he knows any
3、thing about it. 他全家人和他都不知道那件事。2. Its much easier to get into debt than to get out of debt. 欠债容易偿债难。3. Try to limit your speech to five minutes. 尽量把你的演讲限制在五分钟内。4. Are either you or I going there tomorrow? 明天是我还是你去那里? 5. They asked so many questions that I got confused. 他们问了那么多问题, 都把我弄糊涂了。6. Harry has
4、 been out of work for six months, so he has difficulty earning his living. 哈里已经失业六个月了, 因此他谋生有困难。7. He worked in the factory. And before long he got married. 他在这家工厂工作。不久以后就结婚了。8. I hold the belief that this voluntary work will be of great benefit to me. 我坚信这项志愿者工作将对我大有裨益。. 阅读理解AIs price a barrier to
5、eating more fruit and vegetables for low-income families? A few weeks ago, my readers voted on whether healthy foods are more expensive and if thats one reason why so many people dont keep a healthier diet. Some of the comments were very good, but there were plenty of readers who had no reason for n
6、ot buying healthy foods. We have a little more information to go on now thanks to a new study. Here are some of the interesting facts from the study: The dietary guidelines recommend nine servings of fruits and veggies a day. People with higher incomes are more likely to meet these dietary recommend
7、ations. People who make less than $ 25, 000 a year eat only about five servings a day. Low-income neighborhoods often have higher food prices, as these neighborhoods often have fewer and smaller supermarkets, which charge more. It costs about 17%19% more to eat healthier choices (e. g. whole-wheat i
8、nstead of white bread, nonfat dairy products, etc. ). On average, low-income families would have to devote 43%70% of their food budget to meet the fruit and veggie dietary guidelines. From these facts, its easy to see why choosing healthy food isnt always an option. So whats the answer? Would loweri
9、ng prices solve the problem or would people still keep eating the same way? Should we tax unhealthy foods to make them less appealing? Should we educate people on how to budget their money so they can afford healthy foods? Leave a comment and tell us what you think below. 【文章大意】本文主要讲述的是食品价格是造成许多人不能保
10、持健康饮食的原因。1. The main idea of this passage is that _. A. people should try to meet the dietary guidelines to keep fitB. people are getting fatter as they eat too much junk foodC. price is the reason why so many people dont keep a healthier dietD. we should educate people on how to budget their money【
11、解析】选C。主旨大意题。根据本文中相关数据和主要内容可知, 本文主要讲述了低收入家庭通常会根据食品价格来购买, 这样对于他们的健康状况肯定有很大的影响。故选C。2. The underlined word “barrier” in the first paragraph means “_”. A. blockB. killerC. stoneD. hill【解析】选A。词义猜测题。根据句意可知, 价格对于想多吃水果和蔬菜的低收入家庭来说是障碍吗? 几个星期前, 我的读者们就健康饮食是否很贵以及那是否是许多人不能保持健康饮食的一个原因进行了投票。据此推测, barrier与block意思接近。故
12、选A。3. According to the new study, people should have _a day to meet the dietary recommendations. A. five servings of fruits and veggiesB. nine servings of fruits and veggiesC. three glasses of milk and an appleD. three cups of black tea and a cup of coffee【解析】选B。推理判断题。根据文中句子The dietary guidelines re
13、commend nine servings of fruits and veggies a day. (膳食指南建议每天吃9份水果和蔬菜。)可知人们应该每天吃9份水果和蔬菜来满足饮食建议。故选B。4. This passage is most probably taken from a _. A. newspaperB. novelC. magazineD. website【解析】选D。推理判断题。根据Leave a comment and tell us what you think below. 可知, 在下方发表评论, 告诉我们你的想法。据此可推测出, 本文很可能出自网站, 因为只有网站
14、才可能这样。故选D。BI always wanted to be a firefighter. It seemed exciting to me. I like to be outside, lift heavy things and sleep on the ground! In college, I got a job with the forest service. My first week on the job, they asked if I wanted to get my red card (training for forest fires). I said yes! The
15、 training was a week long. I learned about the different types of fire crews (工作人员) and I remember the instructor saying hotshots (高手) were the top dogs. He said they had the most difficult and dangerous job and that you had to really prove yourself in order to be a hotshot. I was excited. I didnt w
16、ant to do anything else! However, hotshot crews dont hire (雇用)people without fire experience. I returned home from training to Logan where the Logan Hotshots are based. I walked in and told the boss I wanted to be a hotshot and they should keep me in mind if they needed anyone. The very next day I g
17、ot a note saying the Hotshots were looking for me! A woman on their crew got injured and they needed a replacement. . . they were headed to a fire that day. They thought of me because I had just been there the day before. We arrived at the fire near Provo, Utah at about 10 pm that night. We ended up
18、 working 40 hours, digging fire lines. I think I fell asleep standing up against my tool at one point. My feet were covered in blisters (水疱) and the helicopter (直升机) that was supposed to pick us up at the top of the mountain broke down and we had to walk miles! To my delight, the crew liked me and h
19、ired me after that. I also met my husband that night! How cool is that! 【文章大意】文章讲述了作者一直想成为一名消防员, 最终经过自己的努力, 成为了一名消防员的故事。5. What kind of person is the author? A. Easy-going. B. Risk-loving. C. Well-organized. D. Simple-minded. 【解析】选B。逻辑推理题。根据第一段中 I like to be outside, lift heavy things and sleep on t
20、he ground! 可知作者喜欢去户外, 搬重物, 睡在地上。这些都说明作者爱冒险, 故选B。6. When did the author decide to become a hotshot? A. When she started college. B. After she returned to Logan. C. When she did her red card training. D. After she finished the forest service. 【解析】选C。细节理解题。根据第三段中 The training was a week long. 以及He said
21、 they had the most difficult and dangerous job and that you had to really prove yourself in order to be a hotshot. I was excited. I didnt want to do anything else! 可知, 作者接受红牌训练时, 她就决定成为一名优秀的消防员, 故选C。7. Why did the Logan Hotshots send a note to the author? A. They were short of persons. B. They wante
22、d to test her skills. C. They were satisfied with her ability. D. They thought she was rich in fire experience. 【解析】选A。细节理解题。根据 The very next day I got a note saying the Hotshots were looking for me! A woman on their crew got injured and they needed a replacement. . . they were headed to a fire that
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-453288.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
庆祝建党99周年“十个一”党建活动方案.pdf
