2020高考英语人教版一轮复习练习:选修7 UNIT 2 ROBOTS WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020高考英语人教版一轮复习练习:选修7 UNIT 2ROBOTS WORD版含解析 2020 高考 英语 人教版 一轮 复习 练习 选修 ROBOTS WORD 解析
- 资源描述:
-
1、Unit 2Robots.阅读理解A(2018湖南岳阳教学质量检测二)Junxi Emma Yang played Carnegie Hall before she got to high school.But her piano skills may have to take a back seat to her programming skill.According to World Journal,a U.S.-based Chinese media organization,Emma,a 14-year-old student at the Brearley School in Man
2、hattan,New York started coding when she was 6.Four years later,her beloved grandmother began developing Alzheimers.When Emmas family moved to New York from Hong Kong in 2014,she became passionate about programming.By the time she was 10,her grandmother had already developed the disease.Emma got righ
3、t to work.With her coding skills,she had a smartphone app created before long,designed to help people suffering from Alzheimers.“Now,Timeless has moved to the second stage of design,”says Emma.Emma hopes her grandmother can benefit from the artificial intelligence technology built into “Timeless”,th
4、e app Emma has developed,to overcome her memory loss.Emmas newly finished app has gained support from Dr.Melissa Kramps,an Alzheimers specialist,and from Kairo,a developer specializing in artificial intelligence.“Timeless” uses facial recognition to remind someone with Alzheimers of vital informatio
5、n about the person whose photo they are looking at on their screen.It also signals whether they have just called somebody.The app also allows for the photo-talking,then moves to identify the people on the screen.The Timeless project is featured on the website Indiegogo for fundraising.Emma is hoping
6、 to raise $50,000 and work alongside professional programmers to have “Timeless” lunched by the end of 2018.Many people have hailed Emma for her efforts.Bill Gates voiced his support,commending her on her bid to help bridge the gap between people with Alzheimers and the ones they love.1.What do we k
7、now about Emma?A.She is better at the piano than programming.B.Alzheimers failed to attack Emmas granny.C.She used to live in China before moving to U.S.D.Her app is going to be launched all by herself.2.Why is Emma trying to create the app “Timeless”?A.To benefit from the artificial intelligence te
8、chnology.B.To work alongside professional programmers.C.To gain reputation and become famous after school.D.To help her grandmother overcome the disease.3.What is it like if someone develops Alzheimers according to the passage?A.He will lose his memory. B.He will lose his hearing.C.He will lose his
9、ability to walk.D.He will lose his ability to take photos.4.Which of the following words can replace the underlined word “hailed” in the last paragraph?A.Thanked.B.Blamed.C.Praised.D.Criticized.语篇解读:本文主要讲述了埃玛的祖母得了阿尔茨海默病,为了帮助祖母克服失忆,埃玛研发了一款名叫“Timeless”的应用程序。她的发明得到很多人的支持和好评。答案及剖析:1.C细节理解题。根据第三段中的When E
10、mmas family moved to New York from Hong Kong in 2014,she became passionate about programming.可知,埃玛一家在搬到美国纽约之前,曾生活在中国香港。2.D细节理解题。根据第六段中的Emma hopes her grandmother can benefit from the artificial intelligence technology built into “Timeless”,the app Emma has developed,to overcome her memory loss.可知,埃玛
11、研发“Timeless”应用程序是想利用人工智能技术帮助她的祖母克服失忆。3.A推理判断题。根据文中的to overcome her memory loss可推知,得了阿尔茨海默病的人会失去记忆。4.C词义猜测题。根据最后一段中的Bill Gates voiced his support,commending her on her bid to help bridge the gap between people with Alzheimers and the ones they love.可知,许多人赞扬埃玛。由此可猜测,hail的意思是“称赞”。B(2018贵州贵阳适应性考试一)A “Ga
12、me of Thrones” themed hotel made just of snow and ice has been finished in Lapland,Finland.Located in the resort of Kittila,which is 200 kilometers above the Arctic Circle and around 90 minutes from Helsinki,the destination is made up of 24 rooms10 of which are suites for guests staying overnight.Te
13、mperatures reach -5 inside,so high-quality thermal (保暖的) sleeping bags are on hand to keep guests warm,as well as a hot berry juice in the morning.Although its recommended that guests stay at the hotel for a maximum of one night due to the icy conditions,there are warm log cabins available should th
14、ey wish to extend their stay in the Snow Village.Guests can also visit a restaurant,cinema,chapel and bar,all made entirely of snow and ice.Guests also receive a guided tour inside the Snow Village,a buffet breakfast in the log restaurant,and a diploma to commemorate their stay.Travelers can book an
15、 overnight visit at the snow hotel or simply take a day trip to the Snow Village,which covers an area of about 20,000 square meters.The village is open for visitors daily and has a cinema,a chapel,an arctic bar that serves drinks in glasses carved from ice,and a restaurant with frozen dining furnitu
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-453453.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
