2020-2021学年高中英语 模块整合训练(含解析)北师大版选修8.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 模块整合训练含解析北师大版选修8 2020 2021 学年 高中英语 模块 整合 训练 解析 北师大 选修
- 资源描述:
-
1、模块整合训练.阅读理解AWashington,D.C. Bicycle ToursCherry Blossom Bike Tour in Washington,D.C.Duration:3 hoursThis small group bike tour is a fantastic way to see the worldfamous cherry trees with beautiful flowers of Washington,D.C. Your guide will provide a history lesson about the trees and the famous monu
2、ments where they blossom.Reserve your spot before availabilityand the cherry blossomsdisappear!Washington Capital Monuments Bicycle TourDuration:3 hours(4 miles)Join a guided bike tour and view some of the most popular monuments in Washington,D.C. Explore the monuments and memorials on the National
3、Mall as your guide shares unique facts and history at each stop.Guided tour includes bike,helmet,cookies and bottled water.Capital City Bike Tour in Washington,D.C.Duration:3 hoursMorning or Afternoon,this bike tour is the perfect tour for DC. newcomers and locals looking to experience Washington,D.
4、C. in a healthy way with minimum effort.Knowledgeable guides will entertain you with the most interesting stories about Presidents,Congress,memorials,and parks.Comfortable bikes and a smooth tour route(路线) make cycling between the sites fun and relaxing.Washington Capital Sites at Night Bicycle Tour
5、Duration:3 hours(7 miles)Join a small group bike tour for an evening of exploration in the heart of Washington,D.C. Get up close to the monuments and memorials as you bike the sites of Capitol Hill and the National Mall.Frequent stops are made for photo taking as your guide offers unique facts and h
6、istory.Tour includes bike,helmet,and bottled water.All riders are equipped with reflective vests and safety lights.【语篇解读】本文主要介绍了在华盛顿特区骑自行车观光的四条路线、参观的主要景点和从事的活动。1Which tour do you need to book in advance?ACherry Blossom Bike Tour in Washington,D.C.BWashington Capital Monuments Bicycle Tour.CCapital C
7、ity Bike Tour in Washington,D.C.DWashington Capital Sites at Night Bicycle Tour.A根据第一条旅行路线介绍的最后一句“Reserve your spot before availabilityand the cherry blossomsdisappear”可知,选择第一条旅行路线需要提前预订。2What will you do on the Capital City Bike Tour?AMeet famous people.BGo to a national park.CVisit wellknown museu
8、ms.DEnjoy interesting stories.D根据第三条旅行路线介绍中的“Knowledgeable guides will entertain you with the most interesting stories about Presidents,Congress,memorials,and parks”可知,选择这条旅行路线的游客可以在观光过程中听导游讲故事。3Which of the following does the bicycle tour at night provide?ACity maps.BCameras.CMeals.DSafety lights.D
9、第四条旅行路线是夜间游览,根据该段介绍的最后一句“All riders are equipped with reflective vests and safety lights”可知,该路线为夜间骑车观光的游客提供反光背心和安全灯。BWhen Johnny Cash sings,people listen.His big,deep voice rumbles out of radios and jukeboxes across North America.His records sell by the million.Country music fans everywhere know his
10、 big hits.They love songs like Hey Porter,Ring of Fire,and Folsom Prison Blue.Johnny Cash sings about a hundred concerts a year.People like what they hearand what they see,too.Rugged and bigshouldered,the singer stands sixtwo without his black boots on.Hes a twohundredpound package of muscle and tal
11、ent.And that scar on his cheekits a bullet (子弹) hole,of course!In the minds of most people,Johnny Cash is “Mr Tough (violent) Guy”Hes an exdrug addict (上瘾者)who was once put into prison.His grandmother was an Indian.To keep from starving,he once had to live on wild rabbits killed from forty feet away
12、 with a knife.Some people say he even killed a man.In fact,most of the Johnny Cash story is just thata story.True,years ago he had a “drug habit” for a short time.He “popped” pills.But he never used heroin or other “hard” drugs.Sometimes hed go wild and get locked up for a few hours.But he never ser
13、ved a prison sentence.Theres no Indian blood in his veins.Hes been a killer only in songs.As for the “bullet hole”,its an old scar left by a doctor who opened a cyst (囊肿)People who know Johnny Cash well say hes a “gentle guy”,a “generous guy” anything but a “tough guy”How did the stories get started
14、? Some of them,like the story about the “Indian grandmother”,he made up long ago to add excitement to his career.Others,like the “bullet hole”,simply got started.Now theres little the singer can do to change peoples minds.“They just want to believe it,” he says.【语篇解读】本文主要介绍了乡村歌手Johnny Cash的相关情况。4Joh
15、nny Cash is a favorite of many Aopera loversBcountry music fansChardrock fans Djazz music loversB细节理解题。根据第一段中的“His records sell by the million.Country music fans everywhere know his big hits.”可知他是一个乡村歌手。故选B项。5In truth,Johnny Cash Ainvented the “Indian grandmother”Bused to kill rabbits for a livingCh
16、ad a bullet hole on his cheekDserved a long prison sentenceA推理判断题。根据第三段的内容和最后一段中的“How did the stories get started? Some of them,like the story about the Indian grandmother,he made up long ago to add excitement to his career.”可知选A项。6In his private life,Johnny Cash is Amuch wilder than he looksBmuch s
17、maller than he is on stageCmuch tougher than he is in publicDmuch more gentle than most people supposeD推理判断题。根据最后一段的第一句话可知了解他的人都知道他是一个性情温和的人,一个慷慨大方的人,并不是传说中的那样。故选D项。7The passage shows us that many people believe Aonly what they seeBwhat they are sure is trueConly what they hearDwhat they find intere
18、stingB推理判断题。根据最后一段可知关于他的很多的传说都不是真实的,但是歌手对此无能为力,再根据最后一句他说的话可推知人们认为他们所知道的是正确的,故选B项。CCharles Dickens was born on February 7,1812,the son of John and Elizabeth Dickens.John Dickens was a clerk in the Naval Pay Office.He had a poor head for finances,and finally found himself imprisoned for debt.When the
19、family paid off the debt and his father was set free,the twelveyearold Dickens,already hurt by the experience,was further wounded by his mothers insistence that he continued to work at Warrens Blacking Factory.His father,however,rescued him from that fate (命运),and between 1824 and 1827 Dickens was a
20、 day pupil at a school in London.At fifteen,he found employment as an office boy at a lawyers,while he studied shorthand (速记法) at night.His work memories at the Blacking Factory entered his mind repeatedly all of his lifehe spoke of it only to his wife and to his closest friend,John Forsterbut the d
21、ark secret became a source of creative energy with the themes of alienation (离间) and betrayal which would appear mostly in David Copperfield and in Great Expectations.In 1829 he became a reporter at Doctors Commons Courts,and in 1830 he met and fell in love with Maria Beadnell,the daughter of a bank
22、er.By 1832 he had become a very successful reporter of Parliamentary debates in the House of Commons,and began work as a reporter for a newspaper.In 1833 his relationship with Maria Beadnell ended,probably because her parents did not think him a good match.In the same year his first published story
23、appeared ,and was followed,very shortly thereafter,by a number of other stories and sketches (短剧)In 1834,still a newspaper reporter,he adopted the soontobefamous penname “Boz”His poor father,who was the original of Mr Micawber in David Copperfield,was once again arrested for debt,and Charles was for
24、ced to come to his aid.Later in his life both of his parents and his brothers were frequently after him for money.【语篇解读】本文介绍了狄更斯早期的生活以及对他的作品的影响。8What can we infer from the second paragraph?ACharles father once worked at the Blacking Factory.BCharles mother was kind to him.CCharles didnt like to work
25、 at the Blacking Factory.DCharles made a lot of money by working.C推理判断题。分析第二段尤其是最后一句中的further wounded可知,狄更斯根本不喜欢在Warrens Blacking Factory工作。9According to the text,how many times was Charles father arrested?AOnce.BTwice.CThree times.DFour times.B细节理解题。根据最后一段倒数第二句话可知狄更斯的父亲两次被捕入狱。10We can infer from th
26、e last paragraph that Marias parents Athought Charles would become famousBwere not satisfied with CharlesChad to give in to Maria and CharlesDdecided to marry their daughter to CharlesB推理判断题。分析最后一段“In 1833 his relationship with Maria Beadnell ended,probably because her parents did not think him a go
27、od match.”可知,玛利亚的父母认为狄更斯配不上他们的女儿,显然他们不喜欢狄更斯。11According to the text,Charles Dickens Awas the son of a person good at financesBwas a newspaper reporter from 1829 to 1834Cwrote his father into his book Great ExpectationsDseldom talked about his life at the Blacking FactoryD细节理解题。文章第三段说,他在那家工厂的记忆在一生中都在
28、脑海中不断地浮现,而这些他只跟他妻子和最好的朋友说起过,可见D项是正确的。DScientists recently discovered that pictures on cave walls at Creswell Crags are the oldest known in Great Britain.But they didnt find out in the usual way.Archaeologists often date cave art with a process called radiocarbon dating.The technique can measure the
29、age of carbon found in charcoal (木炭)drawings or painted pictures.Carbon is an element (成分) found in many things,including charcoal and even people.But in this case,there was no paint or charcoal to test.People carved the pictures of animals and figures into the rock using stone tools.The scientists
30、had an “aha!” moment when they noticed small rocks stuck to the top of the drawings.The small rocks must have formed after the drawings were made.“It is rare to be able to scientifically date rock art.”said Alistair Pike,an archaeological scientist at Britains University of Bristol.“We were very for
31、tunate that some of the engravings (雕刻) were covered by stalagmites (石笋)”When a test proved that the stalagmites formed 12,800 years ago,the scientists knew the art underneath them had to be at least that old.And some of the animals shown,like the European bison,are now extinctanother tipoff (征兆) th
32、at the art is quite old.The artists came to Creswell Crags.This place is one of the farthest points north reached by our ancient ancestors during the Ice Age.At that time,much of the North Sea was dry,so people could move about more easily.Some tools and bones found there are 13,000 to 15,000 years
33、old.They show that the travelers hunted horses,reindeer,and arctic hares.Their artwork is similar to art in France and Germany.It tells scientists that the Creswell Crags artists must have had a close connection to peoples several thousand kilometers awayanother important evidence of understanding h
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
(黄石专版)2022九年级英语全册 Unit 7 Teenagers should be allowed to choose their own clothes第一课时 Section A(1a-2d)课件(新版)人教新目标版.ppt
