分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2020-2021学年高中英语 课时作业13 Unit 4 Wildlife protection(含解析)新人教版必修2.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:453761
  • 上传时间:2025-12-07
  • 格式:DOC
  • 页数:6
  • 大小:97KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年高中英语 课时作业13 Unit Wildlife protection含解析新人教版必修2 2020 2021 学年 高中英语 课时 作业 13 protection 解析
    资源描述:

    1、课时作业13.Fastreading1Match the following paragraphs with their main ideas.Para.1AWhat we can get from wildlife protectionPara.2 BWhy we need wildlife protectionParas.3&4 CA good example of wildlife protection2What does the passage tell us?AIt is about some protection of wildlife.BIt is about a journey

    2、 of a flying chair.CIt is about Daisys wonderful experience with some animals.DIt is about a flying carpets story.答案1BCA2.C.CarefulreadingRead the text carefully and choose the best answer.1Why did elephants use to be an endangered species in Zimbabwe?ATourists hunted too many elephants.BFarmers hun

    3、ted them without mercy.CThe government encouraged farmers to hunt them.DTheir living environment was seriously polluted.2What can be inferred from the elephants words “Have you come to take my photo”?AIt thinks itself a beautiful animal.BElephants are friendly to human beings.CMoney from tourists we

    4、nt to the large tour companies.DNow many more tourists come to take its photos rather than hunt it.3Antelopes in Tibet become endangered because _.Athey are killed by other animals for foodBthe environment is badly pollutedCpeople kill them to use their furDtheir food chain (食物链) is cut off4It can b

    5、e learned from the text that _.Athe Zimbabwe government did a good job in saving the elephantsBthe rainforest produces drugs that are good for millipede insectsCthe farmers also got some money from tourists after the WWF helpedDmosquitoes help protect monkeys from millipede insects5It can be inferre

    6、d from the text that next Daisy would _.Ago and buy a flying carpetBwork with WWF to help wildlifeClaugh over what she had experiencedDcry because she could not make her new drug答案1B2.D3.C4.A5.B.SummaryOne day a girl called Daisy dreamed a strange dream. She _1_ (fly) to Tibet in a flying carpet and

    7、 talked with an antelope. The sad antelope told her that they _2_ (hunt) because their fur can be used to make sweaters for people _3_ her. In several years they may all _4_ (go). Later, Daisy was taken to Zimbabwe where she talked with an elephant and learned _5_ (happy) that the farmers there no l

    8、onger hunted then. Thats _6_ the government decided to help and allowed the tour companies to bring _7_ (tour) to the area to take photos or to hunt. And they set the number of _8_ (animal) to be hunted. As a result, farmers made a lot of money. At last, Daisy arrived at a thick rainforest where a m

    9、onkey told her that it had found a millipede insect and rubbed it over _9_ (it) body to prevent mosquitoes. The monkey also told her, “No rainforest, no animals, no drugs.” _10_ it was only a dream, Daisy had learned so much.答案1flew2.were hunted3.like4.be gone5.happily6because7.tourists8.animals9.it

    10、s10Though/Although阅读理解AGeorge Watford works at the American Society for the Prevention of Cruelty to Animals (ASPCA)in New York City. He gets some unusual phone calls. One day, he got a call about a mountain lion living in a small building. “We didnt believe it,” Watford said. “But when we went out

    11、there, sure enough, there was a mountain lion sitting at the front window looking out at us.” The big cats owner knew that his neighbors were unhappy about the animal. He didnt try to stop us taking it away.In one year,the ASPCA took in 9,459 different animals, not counting cats and dogs. That numbe

    12、r includes a lot of rabbits and monkeys, but the ASPCA has also taken many other exotic (外来的) pets from peoples homes. These animals cant be set free into the wild because they wouldnt survive. The ASPCA tries to find homes for them in zoos or special areas for animals. Its against the law to sell w

    13、ild animals in New York City. Many buildings dont even allow dogs and cats, not to mention more exotic animals. Still, the ASPCA takes away most of the exotic animals not because of complaints (怨言),but because the pets owner needs help. A lovely baby lion or bear will finally grow up to be dangerous

    14、. “When they bite(咬人), it isnt because they hate you. Its because they re wild animals,”said exotic animal expert Kathi Travers.Travers is quick to give speeches against raising wild animals as pets. Too often people think that caring for a wild animal is the same as caring for a dog or a cat. “To l

    15、ove an animal is not enough,” Travers said. “There has to be respect(尊重),and respect is not taking an animal, sticking it in a little cage, and expecting the animal to be happy.”1When he got the call,Watford felt _.Aexcited BsurprisedCfearful Dangry2When it finds an exotic animal in the city, the AS

    16、PCA _.Akeeps it until it grows upBsets it free into the wildChelps find it a homeDsells it to a zoo3What can we infer from Paragraph 3?APets owners cant really control a wild animal.BA baby wild animal behaves badly at home.CWild animals have their joy and anger.DA wild animal often destroys a home.

    17、4The last paragraph is written to show that _.Ait takes effort to care for a wild animalBkeeping wild animals as pets is unwiseCwild animals are happy in big spacesDwild animals can be dangerous答案与解析本文是一篇说明文。文章主要讲述了纽约有很多人将野生动物当宠物养。1B细节理解题。根据第一段的We didnt believe it 可知,Watford 感到很惊讶。2C细节理解题。根据第二段的The

    18、ASPCA tries to find homes for them in zoos or special areas for animals. 可知ASPCA 还要帮这些动物找一个家。3A推理判断题。根据第三段的.but because the pets owner needs help. A lovely baby lion or bear will finally grow up to be dangerous. 可知,将野生动物当成宠物养的人有时会受到宠物的威胁。由此可推测,养宠物的人并不能完全驾驭或控制野生动物。4B段落大意题。该段首句为主题句,由此可知,该段主要想说明野生动物不适合

    19、当宠物养。BNola is a 41yearold northern white rhino(犀牛) that lives at the San Diego Zoo Safari Park in Escondido, California. She is one of the only four remaining northern white rhinos in the world, and the only one in the western part of the earth. The other three live in Kenya(肯尼亚) Rhinos have lived o

    20、n earth for more than 40 million years, but they are now at the risk of dying out. Hunters illegally hunt rhinos for their horns (角), which are used for art, jewellery, and decorations. They sell the horns for thousands of dollars per pound, though it is not allowed by law. Rhino horns are also priz

    21、ed as a key part in traditional medicine, even though scientific tests have proven that the horns cannot cure illnesses. Experts say that every eight hours, one rhino will be hunted.Scientists are trying to find ways to prevent rhinos from dying out. In 1975, the San Diego Zoo Institute for Conserva

    22、tion Research started the Frozen Zoo, a programme through which researchers have collected cell samples(细胞样品) from more than 8,000 different animal species until now, including the northern white rhino. Scientists hope that by studying the rhino cells, they will gain greater understanding of the spe

    23、cies, and will find ways to increase its number.Jeanne Loring works with the Frozen Zoo. Lorings research focuses on pluripotent stem cells (多能性干细胞), which are cells that can renew and become any cell type. Lorings lab at TSRI is working together with scientist Oliver Ryder of the San Diego Zoo to u

    24、se pluripotent stem cells to try to increase the number of the northern white rhino. Loring said the goal is to start producing new rhinos through this method over the next couple of years.5What can we know about northern white rhinos?AThey can live a very long life.BTheir horns have been used to sa

    25、ve lives.CThey have become seriously endangered.DThey mainly live in the western part of the earth.6What caused the decrease in the number of white rhinos?AHuman activities.BSerious pollution.CThe terrible weather.DThe disappearance of their food.7What was the Frozen Zoo started for?AStudying the li

    26、fe of the animals.BCollecting cell samples from plants.COffering tourists chances to feed animals.DStudying animals to help them survive.答案与解析本文属于说明文,介绍了目前处于濒危状况中的白犀牛,科学家们正在进行各种努力保护这种动物免于灭绝。5C推理判断题。根据第一段最后两句“She is one of the only four remaining northern white rhinos in the world, and the only one i

    27、n the western part of the earth. The other three live in Kenya(肯尼亚)”可知世界上只有四头白犀牛,这种动物正处于灭绝的危险之中。故C项正确。6A细节理解题。根据第二段第二句“Hunters illegally hunt rhinos for their horns(角),which are used for art, jewellery, and decorations.”和本段最后一句“Experts say that every eight hours, one rhino will be hunted.”可知非法捕猎是犀牛数

    28、量减少的主要原因。7D细节理解题。根据第三段“In 1975, the San Diego Zoo Institute for Conservation Research started the Frozen Zoo, a programme.Scientists hope that by studying the rhino cells, they will gain greater understanding of the species, and will find ways to increase its number.”可知科学家建立the Frozen Zoo 就是为了研究这些动物的细胞样品,希望在未来能找到增加它们数量的方法。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年高中英语 课时作业13 Unit 4 Wildlife protection(含解析)新人教版必修2.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-453761.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1