2020-2021学年高中英语 课时作业9 Unit 3 Computers Warming Up .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 课时作业9 Unit Computers Warming Up 2020 2021 学年 高中英语 课时 作业
- 资源描述:
-
1、Unit 3 Computers阅读理解AFor a year and a half, kids sent hurtful messages like “You are so ugly.” or “Why are you still alive?” to Rebecca Sedwick. In 2013, Rebecca, then 12, couldnt stand it anymore. She jumped to her death near her home in Florida. Soon afterward, Trisha Prabhu read about the story.
2、“I was surprised and heartbroken,” says Trisha, now 15, who is from Naperville, Illinois. “I knew that I had to do something to stop this from ever happening again.”Trisha did some research. Studies show that one fourth to half of all teens in the US have been cyberbullied (网络欺凌). Experts say that i
3、f you are ever bullied online, you should tell a trusted adult. Tell the cyberbully to stop, and prevent him or her from contacting (联系)you again. Print and save messages to share with the police. This is good advice, agrees Trisha. But these methods all take place after the bullying has already hap
4、pened. Trisha had a different idea. Why not teach cyberbullies to stop before they post these messages?Trishas research won awards, including a prize in the Google Science Fair. Then, Trisha built the ReThink app (应用软件). It is programmed to recognize words or phrases that could be hurtful. When that
5、 happens, different warning messages come out. “Dont say things that you may regret later!” says one message. Others ask, “Are you sure you want to say this?” and “Are these words really you?”Now Trisha is working on a version (版本) of ReThink for computers. “Im a big dreamer,” she says. “I want to s
6、top cyberbullying before the hurt is done.” 本文是一篇记叙文。为了防止同龄人受到网络暴力的威胁,一个美国女孩设计出了一款名为ReThink的应用软件。1What do we know about Rebecca Sedwick?AShe ended her life at the age of 12.BShe sent hurtful messages to others.CShe was one of Trishas best friends.DShe went to Florida to study further.答案:A解析:细节理解题。由第
7、一段中的In 2013, Rebecca, then 12.jumped to her death可知,Rebecca在十二岁的时候结束了自己年轻的生命,故选A项。2What is Trishas suggestion for stopping cyberbullying?AStop talking with the cyberbully.BStop the messages before they are sent.CTurn to your parents or close friends.DShow the messages to the police at once.答案:B解析:细节
8、理解题。由第二段中的Trisha had a different idea. Why not teach cyberbullies to stop before they post these messages?可知,Trisha认为阻止网络暴力的最好办法首先是阻止这些信息散发出去,故选B项。3What is the third paragraph mainly about?APeoples attitudes to the ReThink app.BTrishas research on cyberbullying.CHow the ReThink app works.DThe Google
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-453941.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
