分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 5

类型2020-2021学年高中英语 课时作业(一)Module 1 Deep South Section Ⅰ(含解析)外研版选修8.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:453949
  • 上传时间:2025-12-07
  • 格式:DOC
  • 页数:5
  • 大小:48KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年高中英语 课时作业一Module Deep South Section 含解析外研版选修8 2020 2021 学年 高中英语 课时 作业 Module 解析 外研版 选修
    资源描述:

    1、课时作业(一)Module 1 Section Introduction & Reading and VocabularyComprehending.阅读理解APastime is a bimonthly magazine for curious young minds. Many of the topics we write about wont be covered in the classroom. All the articles are written in a lively style, and each one is paired with drawings by some of

    2、 the countrys most talented artists. History focuses on archaeological (考古的) sites around the world where archaeologists work to unearth important finds. World includes stories about daily life, folk tales, and culture and traditions of the people and places. Sport includes nutrition tips, informati

    3、on about up and coming young athletes, and sports events. Art stimulates a childs cultural life, from film to theatre through to writing and music.On top of all that, Pastime is packed with items to stimulate a youngsters imagination, including pages of puzzles and a stepbystep guide to creating the

    4、ir own impressivelooking drawings.In every issue, we review the latest books top authors write for this age group. There are short works of fiction written especially for Pastime by some of our best writers.We know that children at this age are dealing with many emotions and sometimes difficult feel

    5、ings, we have a personal advice page to reply to questions dealing with personal and moral questions.Unlike many of todays throwaway comics, Pastime is written and designed to be kept and treasured. We know children love going onlinebut we also know how much they enjoy holding a printed magazine in

    6、their hands, and the excitement they get when each new issue drops through the letterbox personally addressed to them.SubscriptionPastime is published six times a year. An annual subscription costs just 20 and makes a great gift for any child aged eight to twelve. To order by phone: Dial 18008210156

    7、 and use Offer Code WEBSAVE86 for printonly subscriptions. You can cancel at any time for magazines that havent shipped yet.1Which of the following topics can a reader read if he is interested in festivals?AWorld BHistoryCSport DArt2What does the magazine provide?APhotos of talented artists.BStories

    8、 created by children.CBook reviews written by students.DSuggestions on readers problems.3For subscription, what does one need to know?AThe magazine offers electronic copies.BThe magazine is published every two months.CThe magazine is for kindergarten children.DThe magazine costs 20 for each copy.BA

    9、serious problem for todays society is who should be responsible for our elderly and how to improve their lives. It is not only a financial problem but also a question of the system we want for our society. I would like to suggest several possible solutions to this problem.First, employers should tak

    10、e the responsibility for their retired employees. To make this possible, a percentage of profits should be set aside for this purpose. But when a company must take lifelong responsibility for its employees, it may suffer from a commercial disadvantage due to higher employee costs.Another way of solv

    11、ing the problem is to return the responsibility to the individual. This means each person must save during his working years to pay for his years of retirement. This does not seem a very fair model since some people have enough trouble paying for their daily life without trying to earn extra to cove

    12、r their retirement years. This means the government might have to step in to care for the poor.In addition,the government could take responsibility for the care of the elderly. This could be financed through government taxes to increase the level of pensions. Furthermore, some institutions should be

    13、 created for senior citizens, which can help provide a comfortable life for them. Unfortunately, as the present situation in our country shows, this is not a truly viable answer. The government can seldom afford to care for the elderly, particularly when it is busy trying to care for the young.One f

    14、urther solution is that the government or social organizations establish some working places especially for the elderly where they are independent.To sum up, all these options have advantages and disadvantages. Therefore, it is reasonable to expect that some combination of these options may be neede

    15、d to provide the care we hope to give to our elderly generations.4What is the writers main purpose in writing this article?ATo discuss some possible solutions to an important social problem.BTo make general readers aware of the problems of retired people.CTo point out the need for government support

    16、 for old people.DTo instruct retired people on how they can have a happier life.5What does the underlined word “viable” in Paragraph 4 most probably mean?AImpossible. BPractical.CUseful. DSuccessful.6According to the passage, how can the government help to improve the lives of retired people?ASet as

    17、ide some profits to help people with problems after they retire.BIncrease savings levels of people during their working years.CIncrease the discounts for food and transport for the old.DMake available pensions for those who have retired.7What can be concluded from the passage?ATaking care of the old

    18、 is mainly an issue of money.BEmployers should allow their workers to retire at a later age.CThere is no single solution to the problems of the old.DBecoming independent should be the goal of most old people.七选五Music is often targeted at teenagers. Because teenagers go through big changes and start

    19、making lifeaffecting decisions in their teens, people naturally wonder what effects music has on teenagers. Does it lead to violence? Help test scores? Teach them valuable lessons? _1_Music can help students improve academic performance. Studying music involves math and science, so students often im

    20、prove in these areas. _2_ According to a report, students who took part in music performance scored 41 points higher in math than those who did not take part in music performance.Being a teenager can be rough emotionally. Music is an especially emotional art form covering every type of emotion. _3_

    21、As music is a way to express emotions, many teenagers might try to make their own music, which can create healthy emotional expression._4_ Thus, listening to music can teach teenagers a lot about their own culture and other cultures. They can learn musical traditions, musical instruments, history le

    22、ssons and more. Plus, as listening to music is a fun activity, this can often be a more interesting way to learn about a culture, rather than simply reading a textbook.Music tastes and interests can often bring people together, especially teenagers._5_ As well, music is often enjoyed at concerts and

    23、 dance clubs where teenagers often hang out. Typically, the people attending these concerts and dance clubs already share a common interest, so a connection can be easily made.AMusic is often related with culture.BThis improvement can benefit them in tests.CMusic greatly improves teenagers, learning

    24、 abilities.DWhile there are negative effects, there are many positive effects, too.EIf they can find a song that matches their mood, they will feel comfortable.FRap music presents a new vocabulary teenagers wont learn in an English class.GTwo teenagers who like the same style of music are easily to

    25、start up a friendship.课时作业(一).阅读理解A【语篇解读】这是一篇应用文。文章介绍了杂志Pastime中各个专栏的内容,其中包括世界版、历史版、运动版、艺术版,同时还介绍了该杂志的订阅方式和取消方式等。1答案与解析:A细节理解题。文章第三段提到“World includes stories about daily life, folk tales, and culture and traditions of the people and places.”杂志世界版的内容包括各地人们的日常生活、民俗故事、文化传统等。因此对节日感兴趣的话可以在世界版找到相应的内容。故选A。

    26、2答案与解析:D细节理解题。文章第八段提到“.we have a personal advice page to reply to questions dealing with personal and moral questions.”该杂志设置了个人建议专栏,专门用于回复解决读者的个人问题等,即杂志会向读者提供对应的建议。故选D。3答案与解析:B细节理解题。文章倒数第四段提到“but we also know how much they enjoy holding a printed magazine in their hands”该杂志社知道读者手里握着纸质版杂志时喜悦的心情,由此判断该

    27、杂志是纸质版的,故A项错误。倒数第三段提到“An annual subscription costs just 20 and makes a great gift for any child aged eight to twelve.”该杂志一年的费用是20英镑而不是一本20英镑,且订阅杂志后会赠送礼物给812岁的儿童,由此判断该杂志是供学龄儿童使用的,故C、D项错误。第一段第一句“Pastime is a bimonthly magazine for curious young minds”和subscription部分提到“Pastime is published six times a

    28、year.”该杂志一年发行6次,由此判断该杂志是双月刊,即每两个月发行一次。故选B。B【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要讲述了社会养老问题,并就如何提高老人的生活质量提出了一些建议。4答案与解析:A推理判断题。整个文章是总分结构,文章首段提出问题:A serious problem for todays society is who should be responsible for our elderly and how to improve their lives.然后后面段落给出一些改善老人生活的建议,故可以推断出,作者写此文目的是为了讨论一些重要社会问题的可能解决办法。故选A。5答

    29、案与解析:B词义猜测题。根据第四段最后一句The government can seldom afford to care for the elderly, particularly when it is busy trying to care for the young.可知,由政府忙于照顾小的,没有资金照顾老人,所以这措施是行不通的,没有可操作性。从而可以猜测viable为“可行的”之意。故选B。6答案与解析:D细节理解题。根据文章第四段“.through government taxes to increase the level of pensions.which can help p

    30、rovide a comfortable life for them.通过政府税收来提高养老金水平这有助于为他们提供舒适的生活。”可知政府应该通过税收来提高退休人员的养老金,以保障老人们的生活,结合选项,故选D。7答案与解析:C综合归纳题。文章结合四种解决老年人的问题的办法,最后又指出:“Therefore, it is reasonable to expect that some combination of these options may be needed to provide the care we hope to give to our elderly generations.因

    31、此,我们有理由期望,这些选择可能需要一些组合,以提供我们希望给予老年一代的照顾”由此可推知,没有一种单一的方法能够解决老年人的问题;故选C。.七选五【语篇解读】这是一篇说明文。音乐通常是针对青少年的。由于青少年经历了巨大的变化,并开始做出影响他们生活的决定。文章讲述了音乐对青少年有什么影响。1答案与解析:B根据上文提示“这会导致暴力吗?帮助考试成绩吗?教他们有价值的课程?”承接上文,B项 This improvement can benefit them in tests.(这种改进可以使他们在测试中受益。)切题引出下文。故选B。2答案与解析:D根据下文提示“据一份报告显示,参加音乐表演的学生

    32、数学成绩比不参加音乐表演的学生高41分。”承接下文,D项 While there are negative effects, there are many positive effects, too.(虽然有负面影响,也有很多积极的影响。)切题。故选D。3答案与解析:E上文提示“音乐是一种特殊的情感艺术形式,涵盖了所有类型的情感。”再根据下文提示“由于音乐是一种表达情感的方式,许多青少年可能会尝试自己制作音乐,这可以创造健康的情感表达。”承接上下文,E项If they can find a song that matches their mood, they will feel comfort

    33、able.(如果他们能找到一首符合他们心情的歌曲,他们会感到很舒服。)切题。故选E。4答案与解析:A下文提示“因此,听音乐可以教青少年很多关于他们自己的文化和其他文化。”承接下文,A.Music is often related with culture.(音乐常常与文化有关。)切题。故选A。5答案与解析:G上文提示“音乐的品位和兴趣往往能使人们走到一起,尤其是青少年。”再根据下文提示“音乐常常在青少年常去的音乐会和舞蹈俱乐部里欣赏。”承接上下文,G项Two teenagers who like the same style of music are easily to start up a friendship.(两个喜欢同一种音乐风格的青少年很容易建立友谊。)切题。故选G。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年高中英语 课时作业(一)Module 1 Deep South Section Ⅰ(含解析)外研版选修8.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-453949.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1