2020-2021学年高中英语 课时作业(五)Module 2 The Renaissance Section Ⅰ(含解析)外研版选修8.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 课时作业五Module The Renaissance Section 含解析外研版选修8 2020 2021 学年 高中英语 课时 作业 Module 解析
- 资源描述:
-
1、课时作业(五)Module 2 Section Introduction & Reading and VocabularyComprehending.阅读理解ASnow leopards (豹) are so hard to photograph that scientists arent even sure how many of these endangered animals still live in the wild.The Snow Leopard Conservancy(SLC) set up 20 cameras in Russia in 2010 to learn more
2、about the big cats. After a full six months, they had exactly zero picture! Thats when the organization understood they needed help. And the only people who could help them in finding the leopards were the very people from whom they wanted to protect the animalslocal hunters (猎人)Hunting snow leopard
3、s is against the law in Russia, but in the terrible climate of Siberia, the few people living there had to turn to poaching (盗猎) to feed their families.In 2013, Russian naturalist Sergei Spitsyn approached Mergen Markov, a local hunter, and told him his project. Markov agreed to set up the camera wh
4、ere he knew he would find leopards, and it worked.Markov, once a poacher, works full time for the conservationists now and has 10 cameras monitoring leopards. “I visit each camera once a month. I have known this whole region since I was a child,” he said proudly.The World Wildlife Fund (WWF) began w
5、orking with other local villagers in 2015. The village would be paid 40,000 rubles at the end of the year if the image of a snow leopard is caught. WWF also rents horses from the villagers so that they do not need to make money by poaching anymore. “Today there are far fewer leopard poachers but leo
6、pards still get caught in traps set for other animals, so I have to stay watchful,” said Markov.Changing guns for cameras has made a big difference in the lives of these former poachers, the village, and the Russian snow leopards. The number of snow leopards has been rising and their population is e
7、xpected to recover to normal levels within 10 years.1Why was no picture of snow leopards taken in six months?ASLCs 20 cameras failed to work properly.BThe number of snow leopards in the wild was too small.CThe local poachers destroyed these cameras on purpose.DThe researchers knew little about the a
8、nimals living habits.2What did Sergei Spitsyn persuade Markov to do?AFind the poachers.BRepair cameras in the forest.CCatch more leopards.DWork for SLC.3Why did the WWF begin working with local villagers?ATo get some pictures of snow leopards.BTo help villagers make a living.CTo prevent villagers fr
9、om hunting animals.DTo rent their horses at a low price.4How can we describe the WWFs cooperation with the villagers?APractice makes perfect.BCuriosity kills the cat.CKill two birds with one stone.DOld habits die hard.BA young Jewish girl begins a diary just as World War II is about to break out in
10、Europe. She records the details of her daily life, but more than that. Eventually, the diary comes to a heartbreaking end with the girl shot to death by the Nazis. However, its not the story of Anne Frank. This is Renias Diary, a journal that was hidden for years in a safe box. Now its coming to lig
11、ht with the help of Renias sister and niece.For a long time, Elizabeth didnt even know that her older sister Renia had kept a diary as a teenager in Poland. Then suddenly one day in the 50s, Elizabeth got the diary and started to read it. She was totally stunned and couldnt get very far. “It was too
12、 painful to read it,” Elizabeth recalls. “I just put it in the basement and didnt think about it.”Alexandra, Elizabeths daughter, grew up knowing about the locked diary. As Alexandra got older, she was more interested in it. “If I could read this diary, maybe Ill explore some things from the past,”
13、she thought.She got the diary from its hiding place. When she read it, Alexandra was shocked. “Its the description of a wonderful girl who showed great courage in terrible times. My aunts world comes to life as the diary shifts between a teenage girls daily life and the war.”Elizabeth and her daught
14、er Alexandra are excited that the diary will be published. “It is a story that needs to be heard now more than ever. We should never repeat the same types of racism(种族主义) and hate that lead to violence,” Alexandra says.5What does the underlined word “stunned” mean in Paragraph 2?AEmbarrassed. BBored
15、.CExcited. DShocked.6Why was Alexandra so interested in Renias Diary?AShe was curious about her aunts experience.BShe wanted to comfort her mother.CShe planned to publish her aunts dairy.DShe decided to prove how strong Renia was.7Whats the best title of the passage?AA girl fighting against the raci
16、sm and hateBRenias Diary is to come to lightCDiscovering the history of a Jewish familyDA Jewish family in World War II.七选五根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Some people feel they dont have time to volunteer, seeing it as an activity that only benefits others._1_ This is how volunteering can c
17、hange your own life.When you volunteer, you are making a direct influence on the people affected by volunteering, but the impact goes far beyond the fact that you are helping people. When you volunteer, you provide connection for others and yourself. _2_Volunteering helps learn new skills to improve
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-454022.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
