2020高考英语高频热点小综合增分练辑:小综合训练15(名师) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020高考英语高频热点小综合增分练辑:小综合训练15名师 WORD版含解析 2020 高考 英语 高频 热点 综合 增分练辑 训练 15 名师 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、小综合训练15(名师原创)P150.阅读理解DoneGood, a new browser extension and mobile app, helps you find ethical (道德的) and sustainable alternatives names when you shop for anything online. All you need to do is download free extension, and when you search for an item (“mens dress shirts” for example), DoneGood will c
2、onnect you to better businesses that support workers right and environmental protection.As a company, DoneGoods aim is to build tech products that lead US consumers to “new businesses you can feel good about supporting”They built the browser extension because it almost means people dont have to spen
3、d any more time or do anything differently than they already do when they shop online. Just search on Google or Amazon or visit company websites, and when theres a DoneGood company that has what youre looking for, the extension shows it to you.DoneGood is currently working with hundreds of companies
4、 and social enterprises that make highquality goodsno sweatshops or harmful pollutants in sight. Examples include Tuckerman & C, which focuses on a cleaner supply chain and fair labor, and The Root Collective, which aims to empower women in Guatemala to lift themselves out of poverty.But these are s
5、maller businesses, which means they often drown in the SEO from larger companies, and that makes it harder for customers to find them. The new extension and mobile app give these companies more visibility.As a result, theyre offering deals to DoneGood users to save your money. The extension will aut
6、omatically show you discounts in your browser, which means more_bang_for_your_buck.The DoneGood mobile app has the same goals, but the experience puts you in the drivers seat. You can choose cause and issues that you care about most, whether its a company thats green, owned by womens and people of c
7、olor, makes products in the United States or actively promotes crueltyfree practices.Then you can choose what youre looking formens shirts, womens jeans, shoesand youll get a tailored (量身定制的) list of business that are right to you.【语篇解读】本文主要介绍DoneGood这一款浏览器扩展程序在消费者的网上购物过程中为其带来的各种好处。1What is DoneGood
8、 developed for?AHelping shoppers get more discounts offered by their favorite businesses.BWorking with companies and social enterprises that make highquality goods.CEncouraging people to do online shopping in an environment friendly way.DMaking businesses which people feel good about supporting more
9、 visible.解析细节理解题。根据文章第二段第一句“As a company, DoneGoods aim is to build tech products that lead US consumers to new businesses you can feel good about supporting”可知,选项D正确。且文章第四段末尾句“The new extension and mobile app give these companies more visibility.”也给出了提示。选项A中提到的 more discounts offered by their favor
10、ite businesses没有在文中体现;选项B中的make highquality goods与选项C中do online shopping in an environment friendly way都只是该扩展程序为消费者带来的好处中的某一方面,不是主要目的。答案D2What does the underlined“more bang for your buck” most probably mean?AYou can obtain value for money.BYou will shop using the browser.CA lot will be spent in shop
11、ping.DAccess to the website become easy.解析词义猜测题。根据画线词所在句的上文,即第五段中 “.to save your money.automatically show you discounts in your browser.”判断选A。 value for money意为“物有所值”。答案A3Who are more likely to be DoneGood users?AWomen eager to lift themselves out of poverty.BOwners of local businesses in America.CP
12、romoters of activities against cruelty practices.DConsumers in favor of ethical shopping.解析推理判断题。题干大意是:什么人更有可能成为 DoneGood用户?由文章第一段中的“DoneGood.helps you find ethical(道德的).when you shop for anything online.”“.DoneGood will connect you to better businesses that support workers right.”,以及第三段中的“.no sweat
13、shops or harmful pollutants in sight.”都可以看出,DoneGood为赞同道德购买的消费者提供便利。故选D。答案D4The purpose of the text is _.Ato advertise a companyBto introduce an appCto advocate a lifestyleDto tip on shopping online解析写作意图题。文章第一段就明确指出“DoneGood,a new browser extension and mobile app.”,即它是一款浏览器扩展程序及手机应用程序,故全文是在介绍一款软件。故
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-454085.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
