2020-2021学年高中英语 课时分层作业15 Unit 5 The power of nature Section Ⅲ、Ⅳ(含解析)新人教版选修6.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 课时分层作业15 Unit The power of nature Section 、含解析新人教版选修6 2020 2021 学年 高中英语 课时 分层 作业
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(十五)Section 、(建议用时:30分钟)语言知识练习固基础单句语法填空1Having finished(finish) all my letters,I had a drink and went out2The cooling wind swept through our bedroom windows,making (make) air conditioning unnecessary3The park was full of people,enjoying (enjoy) themselves in the sunshine4He injured his head an
2、d was unconscious (conscious) for one hour5There are different varieties(vary) of plants in the garden,which are very beautiful6Perfect satisfaction is guaranteed(guarantee) to our customers in our shop7The old man expressed his anxiety(anxious) about the air pollution8The room is too smallIt is unc
3、omfortable (comfort) to live in9The bird was shot(shoot) and fell down from the tall tree10In this restaurant,the menu varies with the season,which is popular with us句型转换1Because he was seriously ill,he didnt go to schoolBeing seriously ill,he didnt go to school2When she was walking along the street
4、 one day,she met an old friend of hersWalking along the street one day,she met an old friend of hers3If it is sunny,well go for a picnic tomorrowIt being sunny,well go for a picnic tomorrow4After she had finished her homework,the little girl began to watch TVHaving finished her homework,the little g
5、irl began to watch TV5Because they had been warned by the teacher,they didnt make such mistakesHaving been warned by the teacher,they didnt make such mistakes高考题型练习提能力阅读理解AThe past three decades have seen great progress in our knowledge of dealing with travel dangersBut our attention is easily drawn
6、 to the new,the fascinating and the challenging,and there has not been much effort to solve the old problem and change the way people behave in the sunWe understand the harmful effects of strong sunlightAs with cigarettes and lung cancer,theres no need for more research to tell us what we should doN
7、or is much research being carried outOf the hundreds of papers presented at an international conference on travel illnesses,there was only a single paper on the sunLast month,a fivemonthold baby almost died from sunburnsuffering burns to 40 percent of its skin surface while sleeping on the beachSunb
8、urn is only one of the problems caused by strong sunlight and research results are shockingIn men,the death rate for malignant melanoma,the deadliest form of skin cancer,has more than doubled in the past 30 yearsfrom 15 per 100,000 population to 31 per 100,000,according to Cancer Research UKIt is no
9、 coincidence that the same 30year period has seen a rise in travellingIn older age groups,the death rate is much higherMeanwhile,the number of new cases of melanoma has grown fivefoldMore women are being diagnosed with melanoma but more men are dying from itmen are less likely to seek treatment in t
10、imeOther more treatable skin cancers are also on the rise,with an estimated 100,000 cases every yearThe underlying reason comes down to this:most paleskinned people have a strong belief,deeply rooted in our culture,that they look better with browner skinThey will risk cancer and pain to support thei
11、r goal,and medical education seems to make little difference【语篇解读】很多人都知道太阳光线可能造成伤害,但并没有改变行为方式来减少这一伤害。1The underlined part “the old problem” in the first paragraph refers to Adifficulties in travellingBthe harm that strong sunlight can doCthe challenges during the travelDthe death rate of skin cancer
12、B推理判断题。根据第二段的“We understand the harmful effects of strong sunlight”可知答案。2According to the 4th paragraph,the death rate for skin cancer has increased probably because Athe air is more polluted than beforeBskin cancer cant be treatedCpeople are under greater pressureDmore and more people are travellin
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-454236.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
