2020-2021学年高中英语 课时分层作业3(含解析)牛津译林版选修9.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 课时分层作业3含解析牛津译林版选修9 2020 2021 学年 高中英语 课时 分层 作业 解析 牛津 译林版 选修
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(三).单词拼写1There is no absolute(绝对的)standard for beauty.2He is quite content(满足)with his present fortune.3I must change the original(原来的)plan for lack of money.4The college offers a wide range of sporting (运动的)activities.5Is English a compulsory(强制的)subject?6I followed the instructions religious
2、ly(认真地).7After three hours of waiting for the train,our patience(耐心)was finally exhausted.8It gave her quite a thrill(兴奋)to shake hands with the film star.9The captain is still unfit(健康状况欠佳)and will miss tonights game.10There is something ambiguous(模棱两可的)about his honesty.单句语法填空1Newly-built wooden c
3、ottages line the street,turning(turn) the old town into a dreamland.2The child occupied himself in playing(play)his cards.3The performance(perform)was an undoubted success.4The streets were lined with people on both sides.5I turned to him for help desperately.6You should be well content with your da
4、ughter.7He fell asleep with the lamp burning (burn).8Please tell me the reason why you were absent. 9The kitchen is equipped(equip) with modern appliances. 10He distinguished himself(him) as a great writer.阅读理解One of the special features of English people is self-discipline (自律). Generally, English
5、people are polite and always want to please others. On the other hand, they dont like to show their emotions,even in dangerous situations.Imagine the scene! Some English people are caught in a violent storm in the forest. Anybody else would be anxious to run away. The English would just try to hide
6、their emotions. Not a sign of fear would be seen on their faces.We often hear of the English “reserve”(矜持). On a long railway journey, with four Englishmen sitting together, often there wont be a single word spoken during the whole journey. The English think it is a bad manner to ask personal questi
7、ons. That wouldnt be the case in America. In a short ride in New York, a taxi driver will tell you about himself, his wife and his family, and probably the towns of England he has visited, too.The English value privacy (隐私) very much. An Englishmans house usually has a small garden with a fence all
8、around to separate it from the neighbors. An Englishmans house is his castle.Finally, we have to refer to the most special feature of the Scottish (苏格兰的) peoplethe Scottish dress. Scotland is probably best known to the world for its traditional costumethe kilt. This short, skirt-like piece of clothi
9、ng is worn by men. The kilt is made of a special type of colorful cloth called tartan, which is very special in Scotland.【语篇解读】英国人有几个特点。自律,有礼貌,不愿意表现自己;矜持,不愿意在公共场合讲话;看重隐私;苏格兰男性穿裙子。1When the English are in a dangerous situation,they usually _A.laugh at other peopleB.behave very bravelyC.hide their emo
10、tions D.run away immediately【解析】细节理解题。根据第一段中的“On the other hand,they dont like to show their emotions,even in dangerous situations.”可知,英国人喜欢隐藏他们的情感,故选C。【答案】C2In the second paragraph the author mentions a taxi driver in New York to _A.explain what a personal question isB.show the bad manners of Ameri
11、cansC.show that English people are not very politeD.show the reserve of the English【解析】推理判断题。第二段说明英国人比较矜持。举纽约出租车司机的例子正是想通过对此突出这一点,故选D。【答案】D3What do we know about the kilt in the last paragraph?A.Its long and just like a skirt.B.Its worn by both men and women.C.Its made of a special type of cloth in
12、Scotland.D.Its a traditional costume all over Great Britain.【解析】细节理解题。根据最后一段的介绍可知选C。【答案】C4What can we learn about the English from the passage?A.They are not very confident.B.A house with a fence all around makes them feel safe.C.They usually dont respect others privacy.D.They prefer a house with a
13、garden to a flat.【解析】推理判断题。根据倒数第二段的内容可知选B。【答案】B.阅读七选五On holidays youre likely to eat and overeat between family gatherings,office parties and celebrating with friends. _1_ Here are some tips to help you enjoy holiday food without completely changing your diet:1Switch to small platesNot only do small
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
(吉林专版)2022八年级语文下册 第五单元特色题型练(五)课件 新人教版.pptx
