2020-2021学年高中英语 课时分层作业7 Module 4 Music Section Ⅱ(含解析)外研版选修6.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 课时分层作业7 Module Music Section 含解析外研版选修6 2020 2021 学年 高中英语 课时 分层 作业 解析 外研版 选修
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(七)语言知识练习固基础.单句语法填空1A good leader is always in close contact with the broad masses of the people.2When I am feeling depressed(depress), I usually go to run on the playground.3Weve gone through all the documents relative/related to the case.4These children are polite and never speak loud in cla
2、ss.Its the same with you.5Only when theories are combined(combine) with practice can we know how they work.6One of his ambitions(ambition) is to become one of the firstrate pianists of the world.7Good novels, books on poetry(poetic) and short stories give us great enjoyment.8Jackie said that making
3、this car was to realize(realize) his dream,not to make money.9I think Italian is similar to Spanish, but I dont think it would be too confusing.10I am writing to see if it is possible for you to provide me with information regarding(regard) the job.选词填空regardless of;share.with;make contact with;give
4、 life to;combine.with1She is always share feelings and ideas with her friends.2It might be a good thing for you to combine business with some pleasure.3Music can give life to those who are depressed.4Ive tried to make contact with them,but theyve brushed me off.5Our club is open to everyone regardle
5、ss of age,sex or educational background.高考题型练习提能力.阅读理解I got a piano when I was 26 years old.I had been longing to play the piano since I was a little girl. My grandmother had a piano in her house.But she gave it away to my aunt when I was still little.After I got married, someone offered a piano to
6、us for $280.We bought it immediately, even though it meant that we had to live off our food storage for a couple of months.Paying a teacher was out of the question, so I set out to teach myself the piano.First, I set out to learn to read music.I got any music I could find and played songs by looking
7、 at notes.The problem was that I couldnt play any piece of music if I didnt look at notes.I had always thought that playing the piano by ear was reserved for a few select pianists who were born with the gift.However, one day, what a pianist told me changed my opinion.One day, I went to a concert.Luc
8、kily,after the concert, I could talk with the pianist for a while.He told me that everyone could play the piano by ear if he or she tried hard enough.He meant that to learn to play the piano by ear, I would have to practice it.So I started playing jingles (短曲) from advertisements.Before long, I was
9、able to pick out simple tunes of songs that were very familiar to me, and even to add accompaniments (伴奏)When I started practicing playing by ear, I also realized that my sight of reading skills improved greatly.Its because rather than reading every note, I was able to put my fingers where they shou
10、ld be according to the feel of the music.Remember, you can learn to play the piano by ear, too.【语篇解读】作者讲述了她学习弹钢琴的经历。1After the author got married, she Abought a new pianoBlived a very rich lifeCstill longed to play the pianoDhad no time for her hobbiesC推理判断题。根据第一段的最后一句可推断,作者结婚后仍然想学习弹钢琴。2What was the
11、 problem when the author played the piano at the beginning?AShe had a very poor memory.BShe couldnt read music well.CShe couldnt find much music to play.DShe couldnt play music without notes.D细节理解题。根据第二段的最后一句可知,作者所面临的问题是没有乐谱就不会弹钢琴。3At first the author considered playing the piano by ear was Ainteres
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-454356.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
