2020-2021学年高中英语 课时分层作业9 Unit 24 Society Section Ⅵ Language Points(Ⅲ)(含解析)北师大版选修8.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 课时分层作业9 Unit 24 Society Section Language Points含解析北师大版选修8 2020 2021 学年 高中英语 课时 分层
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(九)语言知识练习固基础.单句语法填空1He swung(swing) his arms as he walked.2Slavery was abolished(abolish) in the mid19th century in America and in Russia.3She felt angry that she was fined $ 50 for passing a stopped school bus.4I have never seen such a person, to tell (tell) you the truth.5Were concerned abou
2、t your spiritual(spirit) welfare.6What he had done made him sentenced to two years in prison.7The heavy rain lasted five days in a row and consequently(consequent) the farmland was flooded.8Do away with the bad habits that might damage your health.9Her son was sentenced to death for killing a man.10
3、We should help him on principle.单句改错1I didnt want to break into on his telephone conversation.intoin2He wanted to know that the manager had said at the meeting.thatwhat3On account must employers make personal telephone calls from the office.On accountOn no account4I hope your suggestions will contri
4、bute to solve the problem.solvesolving5She was found guilty,and lost her job on consequence.onin高考题型练习提能力.阅读理解AMillions of families around the world have been given a helping hand out of poverty by microcredits.These very small loans, usually less than US $200, have enabled the very poorest people t
5、o set up or expand businesses and become selfsufficient.The microcredit movement started with Professor Muhammad Yunus, who founded the Grameen Bank in Bangladesh.Professor Yunus, who won the 2006 Nobel Peace Prize, used his own money to set up a bank to benefit the poorest people in Bangladeshfamil
6、ies living on less than US $1 a day.There are now hundreds of organizations around the world following his blueprint to help people escape from poverty.So how does the system work? Local microfinance institutions (MFIs) make contact with families and offer loans, usually to women, to enable them to
7、start or expand a business.These are very poor people who would not normally be able to get credit, but as no collateral (抵押品) is required they can get microcredits.They pay back the loan on a weekly basis, over six months to a year.A crucial aspect to the success of the microcredit system is that r
8、eceivers get local support.The MFIs educate local communities about ways to improve their lives, and offer practical support as well as collecting weekly loans payments.They encourage people to help each other, so that the whole community can pull itself out of poverty.MFIs may also help with litera
9、cy and health problems.Microcredits are mainly given to women.Experience has shown that women are more motivated to improve their childrens lives and will spend the money they make on better nutrition and schooling for their children.This may be the first chance theyve had to contribute financially
10、to the family, and their status in the home and the local community is raised.The microcredit system is not charity.The payments are fixedterm loans and interest is charged.The costs of making such small loans, collecting them and giving personal support are high.This is reflected in the interest ra
11、tes, which range from 15 to 35 percent.Despite this, the repayment rate is very high, between 95 and 98 percent, showing that microcredit clients really value this opportunity to leave poverty behind.【语篇解读】本文是一篇说明文。无需抵押,但要支付较高利息的小额贷款可以帮助最为贫穷的人创建或扩大自己的生意,提高生活质量。现在,世界各地成千上万的贫困家庭正在通过这种小额借贷的方式走出贫困。1Micr
12、ocredits are offered to the poorest people around the world in order to Amake profits out of the poor Bsupport poor people out of povertyCestablish more microcredit institutionsDpromote the development of world economyB细节理解题。根据第一段第二句和最后一段最后一句可知,这些通常不到200美元的小额贷款是用来帮助那些最贫穷的家庭摆脱贫困的,所以选项B为正确答案。2Why are
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-454405.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
