2020-2021学年高中英语 课时素养评价(二)Unit 1 Festivals around the world Learning about Language(含解析)新人教版必修3.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 课时素养评价二Unit Festivals around the world Learning about Language含解析新人教版必修3 2020 2021
- 资源描述:
-
1、课时素养评价二Unit 1Learning about Language. 用适当的情态动词填空1. May/Can I go out and play basketball, mum? No, you must finish your homework first. 2. Could/Can you tell me where the station is? 3. You can call him if you want to. I neednt! He is sure to call me. 4. A computer cant think for itself. You are righ
2、t. It must be told what to do. 5. You mustnt smoke in public places! 6. Im sorry that you should think so badly of me. 7. This pencil is very short, can you still use it? No, I cant. You must buy one for me. 8. Can I borrow your car, Mum? If you must. 9. Excuse me, can/could/may I ask you a question
3、? 10. We would have fun with each other when we were very young. . 完成句子1. 我们中的一些人现在可以使用电脑, 但十年前我们不能。Some of us can use the computer now, but we couldnt ten years ago. 2. 他说我可以用他的字典。He said I could use his dictionary. 3. 这项工作必须尽快完成。The work must be finished as soon as possible. 4. 妈妈, 我必须在八点钟以前回家吗? M
4、ust I be home before eight oclock, Mum? 5. 年轻人应该尊敬老人。Young people should respect old people. 6. 你见到他时, 给他带个信好吗? Will you give him a message when you see him? 7. 昨天他说他要去上海。He said he would go to Shanghai yesterday. 8. 我可以和我的朋友去参加丰收节吗? May I go with my friends to the harvest festival? 9. 因为我的收音机坏了, 我必
5、须买一台新的。Because my radio is broken, I have to buy a new one. 10. 如果她完全康复了, 她今天就应该回到学校了。If she is completely well, she ought to be back at school today. . 阅读理解Since 1904, Ravinia Festival has been Chicagos “sound of summer”, a place where you can meet up with your friends, have a wonderful time and he
6、ar some of the greatest music in the world. Weve got stars on the stage and stars in the sky, and its all within your reach. But theres more to Ravinia than merely the worlds greatest music. For as many people who walk through Ravinias gate each summer, there are just as many ways to enjoy what we c
7、all “The Ravinia Experience”. For some, it all starts with a picnic picked up along the way, greeting your friends at your favorite spot on the lawn. Ravinia DiningWhether you want to add a bottle of wine and some cheese to your picnic on the lawn or sit down to a meal, Ravinia has a wide variety of
8、 choices and we welcome you to explore them all. Ravinia GiftsThere are two locations for your shopping convenience! Visit our Main Store in the Dining Pavilion. There you will find different CDs, jewelry, games and more. Or fill your more immediate needs at the shop located behind the Martin Theatr
9、e. How to Buy Tickets OnlineTickets for the 2021 season begin to go on sale online on Tuesday April 20. Ravinia Festivals online ticketing makes ordering tickets for your favorite performances easier than ever before. It is available 24 hours a day at www. ravinia. org. Click on the date of your cho
10、ice to select an event, select your seats and add it to your ticket order. Once you have selected all the events you wish to attend, simply enter your payment information and submit your order. By PhonePhone sales for the 2021 season start on Monday May 24. Order tickets by phone by calling 847-266-
11、5100. Monday-Friday: 10: 00 am-5: 00 pmSaturday/Sunday: Closed【文章大意】文章介绍了芝加哥举行的拉维尼亚节是一个关于音乐和美食的传统节日, 介绍了具体的活动内容。1. It can be inferred that Ravinia Festival is _. A. an annual music festivalB. a celebration of old folk musicC. a big food party with music performancesD. a traditional holiday with musi
12、c and food【解析】选D。细节理解题。根据第一段中的“. . . hear some of the greatest music in the world”和最后一句“For some, it all starts with a picnic picked up along the way. . . ”可知, 拉维尼亚节是一个关于音乐和美食的传统节日。故选D。2. What does the underlined word “stars” in the first paragraph refer to? A. Big movie stars. B. Famous cooks or ba
13、nds. C. Guests at an evening party. D. Famous musicians or singers. 【解析】选D。词义猜测题。根据文章第一段中的“. . . have a wonderful time and hear some of the greatest music in the world. ”和本句中的Weve got stars on the stage and stars in the sky可知, “stars”指的是“著名的音乐人或歌手”。故选D。3. If you buy tickets online for the festival,
14、you can _. A. decide the time of any performanceB. get some discountC. choose where to sitD. change the date of an event after payment【解析】选C。细节理解题。根据文章中Click on the date of your choice to select an event, select your seats and add it to your ticket order. 可知, 如果你在网上订票, 可以选择坐在哪里。故选C。. 完形填空Below are s
15、ome of the heart-warming scenes that I saw and heard from others after the earthquake and flood. In the supermarket, where goods of all the shelves 1, people were picking up things so quickly together, and then 2 standing in line to buy food. Instead of creating panic(恐慌)and 3 as much as possible, t
16、hey bought as little as they 4. When I was walking home, there was a lady 5 a sign that said, “Please use our toilet. ” She was 6 her house for people to go to the restroom. I also saw an old lady at a bakery shop7 free bread. They made my heart 8. A boy was saved because he climbed up on top of the
17、 roof of a store during the flood. The flood 9 so suddenly that he just saw people below trying to climb onto the roof, but failed. They were 10 by the flood. To help others, he kept filming them 11 their loved ones could see. A foreign friend told me that she was 12 to see a long queue form so neat
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-454432.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
六年级上册英语课件-UNIT 2 ANIMALS AND SCIENCE LESSON 8 课件2|清华版(一起) (共17张PPT).ppt
