2020-2021学年高中英语 课时素养评价(十二)Unit 4 Sharing Using Language(含解析)新人教版选修7.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 课时素养评价十二Unit Sharing Using Language含解析新人教版选修7 2020 2021 学年 高中英语 课时 素养 评价 十二 Unit
- 资源描述:
-
1、课时素养评价十二Unit 4Using Language. 单句语法填空1. Now he has one million dollars. He can donate the money to the poor children. 2. They studied the geographical distribution (distribute) of the disease. 3. The company is dependent on government financial (finance) help. 4. The operation on the patient was succ
2、essfully performed, but he suffered from shock. 5. I do some voluntary (volunteer) work at the local hospital. 6. A feeling of security (secure) is a feeling of being safe and free from worry. 7. Heres hoping that you and Bob will have many more happy anniversaries (anniversary) together. 8. I combe
3、d through these magazines and newspapers for the materials. 9. The fruits were fresh when purchased (purchase). 10. I suspect that he was dismissed for political (politics) reasons. . 完成句子1. We are collecting money for families in need. 我们正在为有困难的家庭募捐。2. Many people are still going hungry in Africa.
4、非洲仍有很多人在挨饿。3. May Day tourists bring hope to West China tourism industry. 五一节游客给中国西部旅游业带来了希望。4. You will benefit from the support offered by these organizations. 你会从这些组织提供的支持中受益。5. They have a good knowledge of English history. 他们精通英国历史。6. The students have become aware of the importance of hard wor
5、k. 学生们已经意识到努力学习的重要性。7. I did some research on the crops in the village yesterday. 昨天我在村里对庄稼做了一些研究。8. Not Tom but his parents want to go fishing tomorrow. 不是汤姆而是他的父母想明天去钓鱼。9. The box is too heavy for the boy to carry. 箱子太重, 那个男孩扛不动。10. There are a few boys swimming in the river. 河里有几个游泳的男孩。. 阅读理解A(20
6、20芜湖高二检测)For hospitalized teens, wearing the same unattractive gown(长袍)day after day can be not only boring but seriously dehumanizing. Thats why Starlight Childrens Foundation Canada came up with the simple but brilliant idea to create hospital gowns that teens would actually want to wear. The rece
7、ntly started WARD+ ROBES program allows each teen to pick out a gown that suits them, allowing them to feel less like a patient and more like unique individuals they are. “When you cant wear what you want, you feel like youre not who you should be, or you are just your illness or youre just. . . a h
8、ospital patient, ” a teen says in a video produced by the foundation. In the video, the foundation presents the unique gowns to a group of teens at the hospitaland when each patient finds one that suits their personal style, their eyes light up. “I was amazed to watch the teens walk in their traditi
9、onal gowns and get super excited that they could go to this rack(衣架)of robes and pick something that felt more like them, ”said Trevor Dicaire, senior vice president of development at Starlight Childrens Foundation Canada. To create a wide range of designs to fit each patients style, the Foundation
10、sought the help of creations including fashion designer IZZY Camilleri and tattoo(文身)artist India Amara. And now that the program is up and running, the Foundation is inviting anyone to offer a design. The gowns shown in the video range from simple to complex, with patterns and materials such as cam
11、ouflage, and animal print and lace. Each gown includes a tag(标签)with a very important message: Youre unique. Why should your gown be any different? ”【文章大意】本文主要讲述了加拿大的Starlight Childrens Foundation给医院里的青少年病人设计符合每个人个性的病号服, 让每个病人找到了自我的故事。1. The underlined word “them” in Paragraph 5 refers to_. A. the t
12、eensB. the designsC. the foundation staffD. the gowns【解析】选A。单词指代题。根据上一段中的one that suits their personal style以及本段中的the teens walk in their traditional gowns and get super excited . . . 可知, 住院的青少年很开心, 因为他们能够挑选到表现他们个性的衣服; 由此可推知, 此处的them指的就是青少年。2. How does the teens feel about the gowns presented by the
13、 Foundation? A. Old-fashioned. B. Comfortable. C. Personalized. D. Ordinary. 【解析】选C。推理判断题。根据第四段中的when each patient finds one that suits their personal style, their eyes light up可知, 住院的青少年从Starlight Childrens Foundation提供的病号服里挑选到符合自己个性的衣服时, 他们的眼睛亮了起来。说明他们感觉衣服很有个性化。3. Why is a tag included with each g
14、own? A. To arouse the teens interest in helping others. B. To encourage the teens to design gowns. C. To tell the teens to enjoy the momentD. To inspire the teens to be their best. 【解析】选D。细节理解题。根据最后一段中的Youre unique可知, 每件设计的病号服上都有一个标签, 告诉病人他们是独一无二的, 这样做的目的是鼓励青少年做最好的自己。4. What would be the best title
15、for the text? A. Do you dare to be different and unique? B. Brilliant hospital gowns help teen patients feel like themselves. C. Clothes design enlivens patients stay in hospital. D. What your clothes might be saying about you. 【解析】选B。主旨大意题。通读全文可知, 本文主要讲述了加拿大的Starlight Childrens Foundation给医院里的青少年病人
16、设计符合他们个性的病号服, 让每个病人找到自我的故事。 B(2020大庆高二检测)A girl became a volunteer in the activities of Deathbed Care, which meant visiting and taking care of a patient suffering from an incurable disease with days numbered. The girl was assigned to look after an old man suffering from cancer whose children lived a
17、broad. Their living conditions were not satisfactory while the old man had a lot of savings. She was expected to comfort him and keep up his spirits. Every Saturday the girl came on time to keep him company, telling him stories. When he was having an intravenous drip (静脉滴注), she would help massage h
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-454445.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
初中英语人教版七年级上册第四单元Where is my schoolbag SectionB 1a—1e (共20张PPT).ppt
