分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 8

类型2020-2021学年高中英语 课时素养评价(十二)Unit 4 Sharing Using Language(含解析)新人教版选修7.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:454445
  • 上传时间:2025-12-07
  • 格式:DOC
  • 页数:8
  • 大小:63.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年高中英语 课时素养评价十二Unit Sharing Using Language含解析新人教版选修7 2020 2021 学年 高中英语 课时 素养 评价 十二 Unit
    资源描述:

    1、课时素养评价十二Unit 4Using Language. 单句语法填空1. Now he has one million dollars. He can donate the money to the poor children. 2. They studied the geographical distribution (distribute) of the disease. 3. The company is dependent on government financial (finance) help. 4. The operation on the patient was succ

    2、essfully performed, but he suffered from shock. 5. I do some voluntary (volunteer) work at the local hospital. 6. A feeling of security (secure) is a feeling of being safe and free from worry. 7. Heres hoping that you and Bob will have many more happy anniversaries (anniversary) together. 8. I combe

    3、d through these magazines and newspapers for the materials. 9. The fruits were fresh when purchased (purchase). 10. I suspect that he was dismissed for political (politics) reasons. . 完成句子1. We are collecting money for families in need. 我们正在为有困难的家庭募捐。2. Many people are still going hungry in Africa.

    4、非洲仍有很多人在挨饿。3. May Day tourists bring hope to West China tourism industry. 五一节游客给中国西部旅游业带来了希望。4. You will benefit from the support offered by these organizations. 你会从这些组织提供的支持中受益。5. They have a good knowledge of English history. 他们精通英国历史。6. The students have become aware of the importance of hard wor

    5、k. 学生们已经意识到努力学习的重要性。7. I did some research on the crops in the village yesterday. 昨天我在村里对庄稼做了一些研究。8. Not Tom but his parents want to go fishing tomorrow. 不是汤姆而是他的父母想明天去钓鱼。9. The box is too heavy for the boy to carry. 箱子太重, 那个男孩扛不动。10. There are a few boys swimming in the river. 河里有几个游泳的男孩。. 阅读理解A(20

    6、20芜湖高二检测)For hospitalized teens, wearing the same unattractive gown(长袍)day after day can be not only boring but seriously dehumanizing. Thats why Starlight Childrens Foundation Canada came up with the simple but brilliant idea to create hospital gowns that teens would actually want to wear. The rece

    7、ntly started WARD+ ROBES program allows each teen to pick out a gown that suits them, allowing them to feel less like a patient and more like unique individuals they are. “When you cant wear what you want, you feel like youre not who you should be, or you are just your illness or youre just. . . a h

    8、ospital patient, ” a teen says in a video produced by the foundation. In the video, the foundation presents the unique gowns to a group of teens at the hospitaland when each patient finds one that suits their personal style, their eyes light up. “I was amazed to watch the teens walk in their traditi

    9、onal gowns and get super excited that they could go to this rack(衣架)of robes and pick something that felt more like them, ”said Trevor Dicaire, senior vice president of development at Starlight Childrens Foundation Canada. To create a wide range of designs to fit each patients style, the Foundation

    10、sought the help of creations including fashion designer IZZY Camilleri and tattoo(文身)artist India Amara. And now that the program is up and running, the Foundation is inviting anyone to offer a design. The gowns shown in the video range from simple to complex, with patterns and materials such as cam

    11、ouflage, and animal print and lace. Each gown includes a tag(标签)with a very important message: Youre unique. Why should your gown be any different? ”【文章大意】本文主要讲述了加拿大的Starlight Childrens Foundation给医院里的青少年病人设计符合每个人个性的病号服, 让每个病人找到了自我的故事。1. The underlined word “them” in Paragraph 5 refers to_. A. the t

    12、eensB. the designsC. the foundation staffD. the gowns【解析】选A。单词指代题。根据上一段中的one that suits their personal style以及本段中的the teens walk in their traditional gowns and get super excited . . . 可知, 住院的青少年很开心, 因为他们能够挑选到表现他们个性的衣服; 由此可推知, 此处的them指的就是青少年。2. How does the teens feel about the gowns presented by the

    13、 Foundation? A. Old-fashioned. B. Comfortable. C. Personalized. D. Ordinary. 【解析】选C。推理判断题。根据第四段中的when each patient finds one that suits their personal style, their eyes light up可知, 住院的青少年从Starlight Childrens Foundation提供的病号服里挑选到符合自己个性的衣服时, 他们的眼睛亮了起来。说明他们感觉衣服很有个性化。3. Why is a tag included with each g

    14、own? A. To arouse the teens interest in helping others. B. To encourage the teens to design gowns. C. To tell the teens to enjoy the momentD. To inspire the teens to be their best. 【解析】选D。细节理解题。根据最后一段中的Youre unique可知, 每件设计的病号服上都有一个标签, 告诉病人他们是独一无二的, 这样做的目的是鼓励青少年做最好的自己。4. What would be the best title

    15、for the text? A. Do you dare to be different and unique? B. Brilliant hospital gowns help teen patients feel like themselves. C. Clothes design enlivens patients stay in hospital. D. What your clothes might be saying about you. 【解析】选B。主旨大意题。通读全文可知, 本文主要讲述了加拿大的Starlight Childrens Foundation给医院里的青少年病人

    16、设计符合他们个性的病号服, 让每个病人找到自我的故事。 B(2020大庆高二检测)A girl became a volunteer in the activities of Deathbed Care, which meant visiting and taking care of a patient suffering from an incurable disease with days numbered. The girl was assigned to look after an old man suffering from cancer whose children lived a

    17、broad. Their living conditions were not satisfactory while the old man had a lot of savings. She was expected to comfort him and keep up his spirits. Every Saturday the girl came on time to keep him company, telling him stories. When he was having an intravenous drip (静脉滴注), she would help massage h

    18、is arms. The doctor found the patient much improved mentally. The old man began to involve himself actively in the medical treatment and he seldom shouted at others. But something that happened made the doctor uneasy and puzzled. Each time the girl left, the old man would give her some money. The do

    19、ctor did nothing to interfere (干涉), unwilling to offend the old man. A month later the old man showed evident signs of decline after suffering coma (昏迷) a few times. When rescued from the latest coma, the old man told the doctor his last wish, “I have deep sympathy for the girl. Will you be kind eno

    20、ugh to help her finish her studies? ”But the doctor knew that her family was well off and she had no difficulty pursuing her studies. Sometimes she even came to the hospital in her fathers car. When the girl came at the weekend after the death of the old man, the doctor told her the bad news. She wa

    21、s very sad and burst into tears. Then she handed $ 500 to the doctor, saying, “The old man had all along thought I came to do the job because of poverty. He gave me money so that I could continue my schooling. ” Now he got the answer to the puzzle. In the last period of his life, the old man found i

    22、t a real pleasure to be able to help a girl badly in need. 【文章大意】本文叙述了一个女孩参加Deathbed Care的活动, 工作是照顾弥留时期的病人。女孩照顾的老人很富有, 老人以为女孩需要帮助, 女孩为了完成老人的心愿不得不假装自己家很贫穷, 无法上学, 这位老人为能主动帮助她完成学业而感到高兴, 最后女孩把钱给了医生, 说出了事情的原委。5. What kind of people do volunteers attend to in Deathbed Care? A. The patients in need of help

    23、. B. The people suffering from cancer. C. The people suffering from diseases. D. The patients without many days left. 【解析】选D。细节理解题。根据第一段taking care of a patient suffering from an incurable disease with days numbered. 可知, 是照顾那些所剩日子不多的病人。6. What can we infer about the old man according to Paragraph 3?

    24、 A. He had abundant savings and he was cheerful. B. He frequently lost his temper before he met the girl. C. He was suffering from cancer and had helped a poor girl. D. He asked the doctor to help the girl finish her study. 【解析】选B。细节理解题。根据第三段可知, 在这个老人遇到这个女孩之前情绪不好。7. What is the real reason for the o

    25、ld mans mental improvement? A. His childrens progress in their career. B. The intravenous drip that he had every Saturday. C. The pleasure of being helpful to people in need. D. The girls good comfort and care in his daily life. 【解析】选C。推理判断题。根据最后一段In the last period of his life, the old man found it

    26、 a real pleasure to be able to help a girl badly in need. 可知, 这位老人完成他的心愿去帮助需要帮助的人, 所以他的精神好多了。8. Why did the girl take the old mans money? A. To keep him in high spirits. B. To continue her schooling. C. To gain experience in voluntary work. D. To involve him actively in the treatment. 【解析】选A。推理判断题。根

    27、据最后一段可知, 女孩并不是真的接受老人的钱, 而是为了让对方高兴。. 阅读填句Depression can be harmful to those affected by the disease, but the pain it causes doesnt end there. 1. They can see the damage the disease is causing, but may feel helpless or confused about what to do to assist. Yet there are many ways that friends and famil

    28、y can help. Know the symptoms 2. That means learning the symptoms of depression. Also, it means realizing that the individual may not recognize the signs himself or herself. Depression may appear as persistent unhappiness, anger, tiredness or other feelings and emotions that the individual may owe t

    29、o something other than depression. Be sympathetic The most important thing is to be sympathetic. 3. Listen with patience and acceptance. Let the person talk about how theyre feeling no matter how sad or negative their comments are. Do not argue about their points or try to convince them to see thing

    30、s in a more positive light, because someone wrestling with depression does not have the ability to do so. 4Talk to your physician and share whats going on and ask what they suggest. It wont be the first time they have heard this, and they have resources that will be helpful. For the friend or loved

    31、one, the best thing to offer is your understanding and a sense of hope. Let them know that, they will start to feel better and see things differently once they seek help and undergo treatment. Support them through treatment It can be helpful to point out that depression is not a personal problem or

    32、weakness of character but its a medical condition that responds to treatment, just like most other medical problems. And help your loved one stick with treatment. 5. A. Seek your own support B. Ask doctors about your symptoms C. Friends and loved ones are affected, too D. The first step is to recogn

    33、ize that he or she may be depressed E. Those with depression are at increased risk of harming themselves F. It may take several weeks before the patient sees signs of improvement G. Do not suggest in any way a sense of surprise that this person is depressed【文章大意】本文主要介绍了朋友和家人可以通过许多方式为抑郁症患者提供帮助。1. 【解析

    34、】选C。根据上文“Depression can be harmful to those affected by the disease, but the pain it causes doesnt end there. 抑郁症对那些受疾病影响的人来说是有害的, 但它带来的痛苦还不止于此。”可知此处应填“朋友和所爱的人也会受到影响”。故选C。2. 【解析】选D。根据下文“That means learning the symptoms of depression. 这意味着了解抑郁症的症状。”可知此处应填“第一步是认识到他或她可能是抑郁的”。故选D。3. 【解析】选G。根据上文“The most

    35、 important thing is to be sympathetic. 最重要的是要有同情心。”可知此处应填“不要以任何方式暗示这个人患有抑郁症的惊讶感”。故选G。 4. 【解析】选A。根据上文“Do not argue about their points or try to convince them to see things in a more positive light, because someone wrestling with depression does not have the ability to do so. 不要争论他们的观点, 也不要试图说服他们以更积极的态度看待事情, 因为那些与抑郁作斗争的人没有这样的能力。”可知此处应填“寻求你自己的支持”。故选A。 5. 【解析】选F。根据上文“And help your loved one stick with treatment. 帮助你所爱的人坚持治疗。”可知此处应填“病人可能需要几个星期才能看到好转的迹象”。故选F。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年高中英语 课时素养评价(十二)Unit 4 Sharing Using Language(含解析)新人教版选修7.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-454445.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1