2020-2021学年高中英语 课时素养评价(十四)Unit 5 Travelling abroad Learning about Language(含解析)新人教版选修7.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 课时素养评价十四Unit Travelling abroad Learning about Language含解析新人教版选修7 2020 2021 学年 高中英语
- 资源描述:
-
1、课时素养评价十四Unit 5Learning about Language. 用适当的关系代词或关系副词填空1. But Sarah, who has taken part in shows along with top models, wants to prove that she has brains as well as beauty. 2. The number of shared bikes, which are easy to rent through smartphone apps, is increasing rapidly. 3. In their spare time, t
2、hey are interested in planting vegetables in their garden, which is on the rooftop of their house. 4. As everybody can see, this elephant is like a snake. 5. There are some cases where preserving an animal is not the best use of resources. 6. Mrs Wang, whose children are in college, is trying to get
3、 a part-time job. 7. The school shop, whose customers are mainly students, is closed for the holidays. 8. He was eager to go to the hospital to see his stepmother, whom he loved and respected as his own mother. 9. Finally we climbed on the top of the mountain, where we could enjoy the beautiful view
4、s around. 10. These new neighbours, to whom I was introduced yesterday, come from Beijing. . 用定语从句完成句子1. 他帮助了我很多, 对此我非常感激。He helped me a lot, for which I was very thankful. 2. 中国人被瞧不起的日子一去不复返了。Days are gone when Chinese people were looked down upon. 3. 玛丽英语讲得很优美, 很流畅, 我真羡慕她。Mary speaks English very
5、beautifully and fluently, whom I admire very much. 4. 这个年轻人上班经常迟到, 这使老板很生气。The young man is often late for work, which makes the boss quite angry. 5. 我们都知道, 西蒙法官很严格但很公正。As is known to us all, Judge Simon is very strict but fair. 6. 实际上, 表扬的质量更重要, 应该更关注孩子的努力而不是结果。As a matter of fact, the quality of p
6、raise is more significant, which focuses on the kids effort rather than the outcome. 7. 我们班有五十多名学生, 大部分被重点大学录取了。There are over 50 students in our class, most of whom have been admitted to the key university. 8. 假期期间, 我们不得不在家上网课, 这是一种有效的学习方式。During this holiday, we have to have online classes at home
7、, which is an effective way to learn. 9. 在所有的女演员中我最喜欢孙俪, 她在最近的电视剧中扮演了房似锦这一角色。Among the actresses, I like Sun Li best, who plays the part of Fang Sijin in the latest TV play. 10. 来自德克萨斯州, 纽约和中国的一组科学家正在研制疫苗, 以对抗这种已感染世界上许多人的新病毒。A team of scientists in Texas, New York and China is at work on a vaccine a
8、gainst the new virus that has infected lots of people worldwide. . 阅读理解It might sound like a terrible dream, but a new design from Dubai-based airline Emirates plans to remove windows from airplanes. Instead of real-life views of clouds and sky, first-class passengers will look out of “virtual(虚拟的)w
9、indows”, enjoying projected views of the world passing by. Emirates “windows” use real time high-tech camera technology to provide virtual views of the outside world. Saj Ahmad, Chief analyst at Strategic Aero Research says, “Windowless airplanes sound greathowever, in reality, it wont happen for a
10、number of reasons. For starters, in the event of an emergency, people in the plane often need to look out for reference points. Having visual awareness is important and in a windowless jet, they dont existespecially if there is an electrical fault which then means that the electric windows do not wo
11、rk and you cant see outside. ” Ahmad is also concerned about passenger comfort. “Passengers simply do love the natural view outside, ” he says. “There are also other problemsthe change involved would certainly require new tests. ”Other futuristic airplane designs are going the opposite way. Boeings
12、Dreamlinerits most modern designfeatures large windows. Airbus has also designed a plane with transparent(透明的) walls that is presented at the 2011 Paris Air Show. Embraer has planned the Kyoto cabin, designed for its Lineage 1000E aircraft, which features large windows running along the majority of
13、the walls of the cabin. There could also be a move towards pilotless planes in the futurebut Ahmad applies his doubts about windowless planes to drone-flown(无人驾驶的) planes too. “The idea of windowless planes is possiblethat doesnt mean it will happen, ” says Ahmad. “The same applies to drone technolo
14、gybut that doesnt mean that tomorrow were suddenly going to see all airplanes being flown without pilots. ”【文章大意】这是一篇新闻报道。文章报道了迪拜阿联酋航空公司的一项新设计。公司计划移除飞机上的窗户, 头等舱乘客将不再能看到真实的云和天空, 而是能透过“虚拟窗口”欣赏窗外的世界。阿联酋航空的“窗口”使用实时高科技摄像机技术, 提供外部世界的虚拟视图。1. What will Emirates new planes be like? A. They will be pilotless.
15、 B. They will have open windows. C. They will present outside views on virtual windows. D. They will provide all passengers with windowless experiences. 【解析】选C。细节理解题。根据第一段中Instead of real-life views of clouds and sky, first-class passengers will look out of “virtual windows”, enjoying projected view
16、s of the world passing by. Emirates “windows” use real time high-tech camera technology to provide virtual views of the outside world. “头等舱乘客将不再能看到真实的云和天空, 而是能透过“虚拟窗口”欣赏窗外的世界。阿联酋航空的“窗口”使用实时高科技摄像机技术, 提供外部世界的虚拟视图。”可知, 阿联酋航空的新飞机将在虚拟窗口上显示外部视图。故选C。2. What does Saj Ahmad think of the virtual windows? A. U
17、seful. B. Expensive. C. Impractical. D. Comfortable. 【解析】选C。推理判断题。根据第二段中Saj Ahmad, Chief analyst at Strategic Aero Research says, “Windowless airplanes sound greathowever, in reality, it wont happen for a number of reasons. . . ”“战略航空研究公司的首席分析师Saj Ahmad说: “没有窗户的飞机听起来很好但是, 在现实中, 由于许多原因, 这种情况不会发生”可知,
18、Saj Ahmad认为虚拟窗口是不现实的。故选C。3. How is the third paragraph developed? A. By giving examples. B. By making comparisons. C. By following space order. D. By explaining cause and effect. 【解析】选A。推理判断题。根据第三段Boeings Dreamlinerits most modern designfeatures large windows. Airbus has also designed a plane with t
19、ransparent walls that is presented at the 2011 Paris Air Show. Embraer has planned the Kyoto cabin, designed for its Lineage 1000E aircraft, which features large windows running along the majority of the walls of the cabin. “波音的梦幻客机是其最现代的设计, 它的特点是大窗户。空中客车公司还设计了一种透明的飞机, 曾在2011年巴黎航空展上展出。巴西航空工业公司(Embra
20、er)为其世系1000E飞机设计了京都机舱, 机舱的大部分墙壁上都有大窗户。”由此可知, 第三段是通过举例子来分析问题。故选A。4. What is the future of drone technology according to Saj Ahmad? A. It needs more skilled engineers. B. It will take time to develop. C. It will be widely applied. D. It is promising. 【解析】选B。推理判断题。根据最后一段中“The idea of windowless planes
21、is possiblethat doesnt mean it will happen, ”“ 无窗飞机的想法是可能的但这并不意味着它会发生” 和 “The same applies to drone technologybut that doesnt mean that tomorrow were suddenly going to see all airplanes being flown without pilots. ”“ 这同样适用于无人机技术但这并不意味着明天我们会突然看到所有的飞机在没有飞行员的情况下飞行。”可知, 根据Saj Ahmad的说法, 无人机技术的未来需要时间来研发。故
22、选B。. 完形填空“Dont drive across the Kalahari Desert alone”, my friends said. “You might meet Bushmen who have no 1 on travelers. “When a traveler lost his way in the desert, a Bushman often waited for him to die and took away the travelers belongings. However, as across the Kalahari Desert was 1, 000 mi
23、les shorter than any other, I decided to 2 it. Everything went well until my car broke down. The noon sun was terribly hot, and I felt 3 and lonely. Remembering my friends 4, I was a little afraid, too. Then I saw a Bushman walk toward me and smile. I did not 5 back. Later, he began to talk but I st
24、ill didnt 6 him. However, when evening came, I was 7 that there was another human being with me. As he waved his hand every few minutes, I felt less afraid and at last 8. I woke in the early morning and 9 found he had a small leather bag, full of 10. I opened the door of the car and in sign language
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-454448.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
四年级下册英语课件-《Unit 1 Our school subjects》|译林版(三起)(共11张PPT).ppt
