2020-2021学年高中英语 阶段综合检测3(含解析)外研版选修8.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 阶段综合检测3含解析外研版选修8 2020 2021 学年 高中英语 阶段 综合 检测 解析 外研版 选修
- 资源描述:
-
1、阶段综合检测(三).阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分)ARoom for Rent by East Jefferson Hospital in MetaireRoom for rent for $500.00 per month and $500.00 damage deposit.You will have use of the refrigerator (I have two) and the washer and dryer and the kitchen and the inground swimming pool.There is a oneyear rental agr
2、eement but can be changed to a monthtomonth after six months with a 30day notice.There is parking in front of the house which is on a short dead end street.You can contact by phone at 5044551499 or you can email me at martin 286 .My name is Jerry.LOW PRICE:2 bedrooms for rent $499 with furniture,swi
3、mming poolAny student attending university during the spring who wants to live on campus in a safe,gated community at a discounted rate:please respond.2 bedrooms/2 bathrooms/1 living room.If a student is interested in renting both rooms,the rate will be $479 per room,instead of $499(water all includ
4、ed)The original amount for the rent is $599,and with our discounted rate(less than $100.00 a month)it is an affordable way to engage in oncampus life.Located near the swimming pool,public barbecue pit and laundry room.Roommates are great,very friendly and trustworthy.Phone:5049948139Email:jguoluno.e
5、duLocated:2000 Lakeshore Drive,UNO campusRoommate WantedI live in an apartment with 2 bedrooms and 1 bathroom,on Lake Pontchartrain surrounded by breathtaking scenery.The rent is $1,000 per month and electric runs around $120.I am 27 years old and my husband is currently serving in Afghanistan.I am
6、looking for a roommate to share rent and electric.It would be $550 per month.If interested,contact me at 9856074708.Text or call.My name is Ashley.Roommate Wanted in SlidellRoommate wanted for a 5bedroom house in great location.Bedroom is furnished or unfurnished.All utilities(公用设施)included WiFi cab
7、le w/d(无线区域网)and full use of house.Must like pets.Outside smokers are OK.9857189738,Im Julie.【语篇解读】本篇是一个广告。它提供了一些租房信息。1If someone wants to live in the room by East Jefferson Hospital,he Amust pay $1,000.00 firstBcant cook or wash in the roomChas to park his car far awayDmust contact the owner by tel
8、ephone onlyA细节理解题。根据文章Room for Rent by East Jefferson Hospital in Metaire部分中的“Room for rent for $500.00 per month and $500.00 damage deposit.”可知想租住这间房子应先付1 000美元,与选项A吻合。B、C、D都不符合文意。故选A。2A young girl desiring a good view around her rented house should call A5044551499B5049948130C9856074708 D985718973
9、8C细节理解题。根据文章Roommate Wanted 部分的“I live in an apartment with 2 bedrooms and 1 bathroom,on Lake Pontchartrain surrounded by breathtaking scenery.”可知这间房子周围景色优美,符合题干要求,再根据该段的“If interested,contact me at 9856074708.”故选C。3We can know that Athe house in UNO campus has a swimming poolBthe rent is $ 998 if a
10、 student rents two rooms in UNO campusCthe person will enjoy free electric if she lives with AshleyDone who likes surfing the Internet should rent the room in SlidellD推理判断题。根据Roommate Wanted in Slidell中的“All utilities(公用设施)included WiFi cable w/d(无线区域网)and full use of house.”可知D是正确的。其他三项与所述事实不符。BOn
11、Friday,December 11,2015,I visited NASAS Lyndon BJohnson Space Center in Houston,Texas.My first stop was the Space Food Systems Laboratory,where I met with Ben ONeil,a food scientist.He makes and packages food for astronauts in space.I got to taste mixed fruits,Italian veggies,beef ravioli,blueberry
12、cobbler,shrimp cocktail,and a mango peach smoothie.Space food tastes like the food we eat on Earth.Thats because it is Space food is made out of ingredients you can find at your grocery store.A special process is applied to keep the important nutrients that space explorers need to stay healthy.Next,
13、I met with astronaut Terry Virts,who recently spent six months living and working on the International Space Station(ISS)“At an early age I wanted to be a pilot,”Virts told me.“But after reading the book Apollo,I decided to be an astronaut.”I asked if he was scared the first time he went into space.
14、“No,”he said.“I was more concerned with not letting anyone down.Now,thinking back,I should have been afraid because of the 40,000 pounds of explosives under me at takeoff.”As my visit continued,I learned about NASAs new Orion spacecraft that is designed to take astronauts farther into space than eve
15、r before.I talked to Stu McClung,Orions spacecraft engineer,and toured the model spacecraft.McClung showed me the control panel (控制面板) and allowed me to strap into a launching seat.He also showed me a video that explains what happens when a spacecraft reenters Earths atmosphere.My last meeting was w
16、ith Lucien Junkin,a NASA robotics engineer who helps to create rovers and humanoids.Rovers are space exploration vehicles and humanoids are robots that do work or activities in space similar to what humans do on Earth.I even got to drive a rover.【语篇解读】作者去参观了NASA的林顿约翰逊太空中心,本文是对那次经历的描述。4When tasting f
17、ood provided by Ben ONeil,the author Afelt sad about astronauts in spaceBnever wanted to try the food againCdidnt think the food tasted differentDlearned the food wasnt very nutritiousC推理判断题。根据第二段的“Space food tastes like the food we eat on Earth.Thats because it is.”可推断,作者不觉得那些食物味道有什么特别的。5How did Te
18、rry Virts most probably feel after reading Apollo?AConcerned.BShocked.CConfused. DInspired.D推理判断题。根据第三段的“But after reading the book Apollo,I decided to be an astronaut.”可推断,Terry Virts读完这本书后很受鼓舞。6What did the author learn about from Stu McClung?ASpace travel.BEarths atmosphere.CAn advanced spacecraf
19、t.DThe history of spacecraft.C细节理解题。根据第四段的“As my visit continued,I learned about NASAs new Orion spacecraft that is designed.”以及“McClung showed me the control panel (控制面板) and allowed me to strap into a launching seat.”可知,从McClung那里,作者了解到了一艘先进的飞船。7Which of the following did the author do last there
20、that day?ATalk with an astronaut.BDrive a model spacecraft.CTaste a mango peach smoothie.DDrive a space exploration vehicle.D细节理解题。根据末段的“I even got to drive a rover.”可知,作者在那里做的最后一件事是尝试开一次太空探测车。CPeople seldom feel neutral about poetry.Those who love it sometimes give the impression that it is an adeq
21、uate substitute for food,shelter,and love.It isnt.Words,no matter how satisfying,are never an equivalent for life itself and its human experiences.Those who dislike poetry on principle sometimes claim,on the other hand,that poetry is only words and good for nothing.Thats not true either.It is easy t
22、o become frustrated by words in poetry or in lifebut when words represent and recreate genuine human feelings,as they often do in poetry,they can be very important.Poetry is an experience of words,and those who know how to read poetry can easily extend their experience of life,their sense of what ot
23、her people are like,their awareness of themselves,and their range of human feelings.One reason poetry can be so important is that it is so closely concerned with feelings.Poetry is often full of ideas,too,and sometimes poems can be powerful experiences of the mind,but most poems are primarily about
24、how people feel rather than how people think.Poems provide,in fact,a language for feeling,and one of poetrys most outstanding values involves its attempt to express the inexpressible.How can anyone,for example,put into words what it means to be in love or what it feels like to lose someone cares abo
25、ut? Poetry tries,and it often captures exactly the shade of emotion that feels just right to a reader.No single poem can be said to express all the things that love or death feels like,or means,but one of the joys of experiencing poetry occurs when we read a poem and want to say,“Yes,that is just wh
26、at it is like;I know exactly what that line means but Ive never been able to express it so well.”Poetry can be the voice of our feelings even when our minds are speechless with grief or joy.【语篇解读】文章向我们介绍了诗歌的重要性和它的本质。8“People seldom feel neutral about poetry” in Para.1 in this context means that A. m
27、any people think that poetry is neutralBpeople always differ in their views about poetryCpeople rarely take a biased opinion about poetryDpeople generally think of poetry as extremely important or totally uselessD句意猜测题。“People seldom feel neutral about poetry”是第一段的主题句,从下文所陈述的人们对诗歌的态度可知,一般说来,人们认为诗歌要么
28、非常重要,要么一点用也没有。9According to the author,poetry Ais more than just wordsBis the poets feelings about wordsCis anything but patterns of linesDis an experiment on the use of wordsA细节理解题。由第一段最后一句可知,诗歌不仅仅是语言,而且通过读诗也可以收获很多。10Poetry tries,persistently,to express Awhat love and death meanBwhat people think a
29、bout themselvesCwhat people feel but find it hard to describeDhow people go through lifeC推理判断题。由第二段第三句可知,人们不断地通过诗来表达难以表达的感情。11This passage is mainly about Athe structure of poetryBthe nature and importance of poetryCthe components of poetryDthe appreciation of poetryB主旨大意题。纵观全文可知,文章主要讲述了诗歌的本质和重要性。DH
30、ow many people can speak English? Some experts guess that 1.5 billion peoplearound one quarter of the worlds populationcan communicate reasonably well in English.Never in recorded history has a language been as widely spoken as English is today. The reason why millions are learning it is simple: it
31、is the language of international business. It is not just that multinational companies conduct their business in English; it is the language in which the Chinese speak to Brazilians and Germans to Indonesians.David Graddol, the author of English Next, says global English has entered a more complex s
32、tage,changing in ways that the Englishspeaking countries cannot control and might not like.According to David Graddol, many business meetings held in English appear to run more smoothly when there are no native English speakers present. Native English speakers tend to think they need to avoid longer
33、 Latinbased words, but in fact comprehension problems are more often caused by their use of colloquial(口语的)English,especially idioms, metaphors, and phrasal verbs. On one occasion,at an international student meeting in Amsterdam,conducted in English,the only British representative was asked to be “l
34、ess English” so that the others could understand her.Barbara Seidlhofer, Professor of University of Vienna,says her team has noticed that even the most competent(有能力的)nonnative speakers sometimes leave out the s in the third person singular(单数形式)Nouns that are not plural(有复数形式的) in nativespeaker Eng
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
《高考复习方案》2016高考数学理(课标通用)二轮课件:专题十五 直线与圆 .ppt
