分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 17

类型2020-2021学年高中英语新人教版选修7课时随堂精练:UNIT 1 单元综合 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:454869
  • 上传时间:2025-12-07
  • 格式:DOC
  • 页数:17
  • 大小:112.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年高中英语新人教版选修7课时随堂精练:UNIT 单元综合 WORD版含解析 2020 2021 学年 高中英语 新人 选修 课时 精练 UNIT 单元 综合 WORD 解析
    资源描述:

    1、1、You probably know who Marie Curie was, but you may not have heard of Rachel Carson. Of the outstanding ladies listed below, who do you think was the most important woman of the past 100 years?Jane Addams (1860-1935)Anyone who has ever been helped by a social worker has Jane Addams to thank. Addams

    2、 helped the poor and worked for peace. She encouraged a sense of community(社区) by creating shelters and promoting education and services for people in need. In 1931, Addams became the first American woman to win the Nobel Peace Prize.Rachel Carson (1907-1964)If it werent for Rachel Carson, the envir

    3、onmental movement might not exist today. Her popular 1962 book Silent Spring raised awareness of the dangers of pollution and the harmful effects of chemicals on humans and on the worlds lakes and oceans.Sandra Day OConnor (1930-present)When Sandra Day OConnor finished third in her class at Stanford

    4、 Law School, in 1952, she could not find work at a law firm because she was a woman. She became an Arizona state senator(参议员) and ,in 1981, the first woman to join the U.S. Supreme Court. OConnor gave the deciding vote in many important cases during her 24 years on the top court.Rosa Parks (1913-200

    5、5)On December 1,1955, in Montgomery, Alabama, Rasa Parks would not give up her seat on a bus to a passenger. Her simple act landed Parks in prison. But it also set off the Montgomery bus boycott. It lasted for more than a year, and kicked off the civil-rights movement. “The only tired I was, was tir

    6、ed of giving in,” said Parks.1.What is Jane Addams well-known for in history?A. Her social work.B. Her lack of proper training in law.C. Her efforts to win a prize.D. Her community background.2. What was the reason for OConnors being rejected by the law firm?A. Her lack of proper training in law.B.

    7、Her little work experience in court.C. The discrimination against women.D. The poor financial conditions.3. Who made a great contribution to the civil-rights movement in the U.S.?A. Jane Addams. B. Rachel Carson. C. Sandra Day OConnor.D. Rosa Park.4. What can we infer about the women mentioned in th

    8、e text?A. They are highly educated. B. They are truly creative.C. They are pioneers. D. They are peace-lovers.2、 Women have been making scientific discoveries since ancient times. Twelve women have won the Nobel Prize for Science,one of the highest honors in the world. Some women scientists never ma

    9、rried, some worked with their husbands, and others raised large families. It has been difficult for women to be successful scientists. In the early 1800s in England, Mary Anning became one of the first women recognized for her discoveries about the ancient history of the earth. Mary and her father c

    10、ollected fossils(化石) in their village on the south coast of Great Britain. Fossils are parts of plants or animals that have been saved in rocks for millions of years. When she was only twelve years old. Mary became the first person to find the almost complete skeletons(骨架) of several animals that no

    11、 longer existed on the earth. She didnt become famous for her discoveries at that time because she often sold her fossils to get money to support her family. In 1891, a young Polish woman named Marie Sklodowska traveled to Paris to study physics. She did so because she could not get a college educat

    12、ion in Poland. She began working in the laboratory of a man named Pierre Curie. Marie and Pierre Curie got married and made many discoveries together. They received the Nobel Prize for Physics in 1903 along with another scientist. Marie Curie became the first person to be awarded a second Nobel Priz

    13、e in 1911, this time for Chemistry. Marie Curie was one of the few women at the time who became famous as a scientist.1.The author believes that women scientists_.A.have more opportunities to become successfulB.can not get the highest honors in the worldC.go through difficulties to be successfulD.ha

    14、d better pay more attention to their families2.Mary Anning was one of the first women to_.A.win the Nobel Prize for Science after getting marriedB.make achievements in the study of ancient earthC.research animals and their bonesD.study the mystery of all kinds of plants3.What can we learn about Mari

    15、e Sklodowska?A.She studied physics in Poland and got a college education.B.She received the Nobel Prize for Physics in 1903 on her own.C.She only got one Nobel Prize during her lifetime.D.She made many discoveries after she got married.4.Whats the passage mainly about?A.Ancient discoveries.B.Women s

    16、cientists.C.Successful marriages.D.Different prizes.3、 “No matter how hard you train,if you dont sleep enough,you will lose,” my brother,who just won the South German bodybuilding championship last Sunday, told me. Like food and exercise, sleep is a major pillar of your health. In almost anything yo

    17、u can think of一weight loss, building up muscles, learning something new, preparing for a test or flying a plane persons who sleep enough will perform at their highest levels and get the best results. In todays world, balancing your work life and your health is harder than ever. Five hours of sleep i

    18、s enough for me. I often hear. Its a lie. How do I know? Well, I tried it for six months, and thenI broke down. I thought that the less I slept, the more time I had to create. But soon, I found that having less sleep also meant it was easier to be distracted and stressed. I felt worse every week. “S

    19、leep more or take pills. Your choice, the doctor told me. I did. It worked. By sleeping more, I became more productive. I could focus better, and my mood improved a lot. What I learned is that the first thing you need to become happier, healthier,smarter, stronger and more creative is not more exerc

    20、ise. You need more sleep first. One out of three people nod off while driving. 100,000 preventable accidents happen in the US each year. If you re sleepy while driving to work,youll drive as if you had three beers for breakfast. Dont be that person. If you feel that you are sleep-deprived,this is wh

    21、at you could do today: Take a 30-minute nap during the day. Go to bed 30 minutes earlier. Get up 30 minutes later. Even if you dont fall asleep during the 30-minute nap, you still get some rest. For 20 years of my life Ive never taken a nap except when I was a baby. It takes practice. Some people pr

    22、ide themselves on how less sleep they need. Maybe its true. Maybe not. Rather pride yourself on being healthy,rested, refreshed and happy.1.If you want to perform best in almost anything, you should _.A.get enough sleepB.have hard trainingC.learn something newD.do more exercise2.What made the writer

    23、 feel better at last?A.Five hours of sleep.B.More time for sleep.C.Taking pills.D.Improving his mood.3.What should drivers do to prevent some accidents from happening?A.Have three beers for breakfast.B.Never drive to work by themselves.C.Take a short nap to get some rest.D.Go to bed 30 minutes later

    24、.4.What is the best title for the passage?A.More Sleep rather than ExerciseB.The Best Results of More ExerciseC.How to Stay Healthy and HappyD.How to Improve Your Sleep4、Life isnt always easy at Michala R. s house. Herlittle brother,Evan, has autism, a disorder that makes it difficult for him to com

    25、municate and control himself. In the past,Evan either wouldnt react when someone spoke his name,or he would get angry. But things have changed since eight-year-old Evan started getting a new kind of medical treatment. “ Evan doesnt behave unreasonably these days,”says Michala,age 12. “Now,if I call

    26、his name, he looks at me. He has learned to dress himself, and unlike before,he laughs and plays. ” Doctors wanted to find out whether the treatment that had worked so well for Evan could help other kids,too. When Michala heard her parents saying that the hospital needed $ 200,000 for autism researc

    27、h, she wanted to help. She started making bracelets (手镯) with colourful beads (珠子). She sold them for $ 3 each. Michalas relatives helped to sell her bracelets. But soon,word of the project spread,and suddenly it seemed as if everyone wanted to buy bracelets. So Michala started handing out sets of s

    28、upplies so that others could help. Bracelet sales brought in lots of money, and Michala got some big cash donations, too. In just six months, she reached her goal of raising $ 200,000! The money made it possible for doctors to learn more about the treatment. Michala appeared on national television t

    29、o talk about her success,and the governor of Kentucky honoured her with an award. Bracelet sales increased quickly. In addition to the first $ 200,000, Michala :has raised $ 100,000 more. Shes now working on a I plan to support an autism centre in her hometown.! Its a big task,but Michala is confide

    30、nt. “If you know j you can achieve your goal then you will,” she says.1.According to Paragraph 2, the new medical treat-! ment Evan received was _.A.effectiveB.unsuccessfulC.unnecessaryD.free2.Michala collected money to _.A.pay for Evans treatmentB.support autism researchC.buy beautiful braceletsD.h

    31、elp doctors build the hospital3.How long did it take Michala to collect all the money for the hospital?A.Three months.B.Half a year.C.One year.D.A year and a half.4.What do we know about Michala?A.She has a hobby of collecting bracelets.B.She is setting up an autism centre in her hometown.C.She has

    32、a strong sense of social responsibility.D.She prefers to achieve her goal without the help of others.5.Whats the authors purpose in writing the passage?A.To introduce a new medical treatment.B.To raise money for an autism patientC.To let us know more about autism.D.To tell us an inspiring story. 5、根

    33、据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项 If anyone had told me three years ago that I would be spending most of my weekends camping, I would have laughed heartily. Campers, in my eyes, were people who enjoyed insect bites, ill-cooked meals, and uncomfortable sleeping bags. They had nothing in common

    34、with me. _ The friends who introduced me to camping thought that it meant to be a pioneer. _We slept in a tent, cooked over an open fire, and walked a long distance to take the shower and use the bathroom. This brief visit with Mother Nature cost me two days off from work, recovering from a bad case

    35、 of sunburn and the doctors bill for my sons food poisoning. I was, nevertheless, talked into going on another fun-filled holiday in the wilderness. _ Instead, we had a pop-up camper with comfortable beds and an air conditioner. My nature-loving friends had remembered to bring all the necessities of

    36、 life. _We have done a lot of it since. Recently, we bought a twenty-eight-foot travel trailer complete with a bathroom and a built-in TV set. There is a separate bedroom, a modern kitchen with a refrigerator. The trailer even has matching carpet and curtains._It must be true that sooner or later, e

    37、veryone finds his or her way back to nature. I recommend that you find your way in style.A.This time there was no tent.B.Things are going to be improved.C.The trip they took me on was a rough one.D.I was to learn a lot about camping since then, however.E. I must say that I have certainly come to enj

    38、oy camping.F.After the trip, my family became quite interested in camping.G.There was no shade as the trees were no more than 3 feet tall.6、阅读下面短文,从短文后所给的A, B, C和D四个选项中,选出最佳选项。 One day I was sitting alone on a deserted park bench under an old willow(柳树)tree. I was 1 because I felt the world was unfa

    39、ir to me. All of a sudden, a young boy approached me, out of2 . He was obviously tired from playing and, as he stood before me, he tilted(倾斜) his3 towards me and said with great excitement, “Look what I found!”In his hand was a flower with its petals(花瓣) all worn4 from not enough rain, or too little

    40、 light.5 him to take his dead flower and go away, I6 a smile and then turned my back to him.7 leaving, he said, “It surely8 nice and its beautiful, too. Here. Its for you.” The flower before me was drying; it had no bright9 , but I knew I must take it, or he might never 10 . So I reached for the flo

    41、wer, and replied, “Thats 11 what I need.” But instead of placing the flower in my hand, he just held it out 12 for me to take it. It was then that I 13 for the very first time, that this happy boy could not see: he was 14 . I heard my 15 trembling and tears rolled down my cheeks. I thanked him for p

    42、icking the best flowers for me.“Youre welcome, ”he smiled, and then ran off to play. He was 16 of the impact(影响) he d had on my day. I sat there and wondered how he 17 to see a self-pitying woman under an old willow tree. Perhaps from his 18 , hed been blessed with true sight. Through the eyes of a

    43、blind child, at last I 19 that the problem was not with the world; the problem was me.20 I myself had been blind for all of those years. I vowed(发誓)to see beauty, and appreciate every second thats mine.1.A.worriedB.excitedC.satisfiedD.disappointed2.A.breathB.controlC.dateD.order3.A.handB.backC.headD

    44、.side4.A.neitherB.eitherC.whetherD.both5.A.HopingB.PersuadingC.MakingD.Wanting6.A.achievedB.preventedC.forcedD.protected7.A.Because ofB.Instead ofC.Thanks toD.Due to8.A.smellsB.tastesC.looksD.grows9.A.designsB.shapesC.colorsD.patterns10.A.answerB.leaveC.replyD.calm11.A.justB.onlyC.alsoD.still12.A.wa

    45、itingB.beggingC.sendingD.asking13.A.watchedB.staredC.examinedD.noticed14.A.blindB.cleverC.aloneD.happy15.A.soundB.noiseC.songD.voice16.A.unawareB.sureC.afraidD.familiar17.A.succeededB.consideredC.managedD.imagined18.A.heartB.mindC.eyesD.guess19.A.promisedB.admittedC.realizedD.permitted20.A.ThoughB.U

    46、ntilC.UnlessD.Because7、阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Body and Food Our body, which has close relations with the food that we eat _our daily life,is the most important thing that we own,so our body _(need) proper treatment and proper nourishment(营养). The old saying An apple a day keeps the doctor a

    47、way” is not as silly as some people think. The body needs fruit _vegetables,such as apples,pears,bananas,carrots and cabbages, because they contain vitamin C, _is very necessary and important to us all. Its clear that a lack of vitamin C canmake people ill and weak easily. In order to get enough nee

    48、ded vitamins, many people take extra vitamins in pill(药丸) form, _(believe) that these will make them _(health). But a good diet is made up of nourishing food and this gives all the vitamins that we need. The body doesnt need or use extra vitamins, so why waste money on them? Nowadays many people are

    49、 too busy to bother about eating properly. They throw anything into their _(stomach),eating something carelessly and _(hurried). The list of illnesses _(cause) or made worse by bad eating habits is frightening. It is high time we should realize the importance of having a good diet. If not, it is imp

    50、ossible for _(we) to keep fit and strong.8、假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及二个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。 There are million of left-behind children across the country. T

    51、he problem of left behind children are very severe as it affects the happiness of countless families and the health growth of Chinas next generation. Leaving in the country, the children grow up in surroundings that lack their parents love. They tend to be less disciplined but have difficulty in lea

    52、rning. Worse still, some of them are likely break the law when they grow up. It is time that we take stops to help the left-behind children. These children should be allowed to attend the school in cities where their parents work. They should also be taken care about by the local governments, which

    53、should provide them with good living conditions as good as proper schooling.9、假如你是李夏。你肴到美国留学生Sharon在网上发帖,希望有人能帮助她提高普通话(Mandarin)水平,她可以教英语作为回报。请根据以下提示用英语给她写一封电子邮件。1.表达给她提供帮助的意愿;2.说明你能胜任辅导的理由;3.给出讲好普通话的两点建议;4.提出你学习英语的具体需求。注意:1.词数120左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯;3.文中不得透露个人姓名和学校名称。第一步审题谋篇第一段:开门见山,引出问题;第二段:就问题给出详

    54、细地建议;第三段:阐述自己的看法或愿望。第二步遣词造句(1)根据汉语提示结合本单元所学知识完成句子 作为一名学生,多年来我一直在学习普通话。As a student, I _Mandarin for many years. 我是中国人,因此在日常生活中我与他人交流必须使用普通话。l am Chinese, so it means that Mandarin_ in my daily life. 因此我很有信心我能帮你学习普通话。So Im quite_learn Mandarin. 如果你想学好它,你应该多花费时间每天练习普通话。If you_it well, you should_ Mand

    55、arin every day. 正如谚语所说的“熟能生巧”。_,practice makes perfect. 说和听对于一门语言的学习都很重要。_ for learning a language. 你一定会取得大的进步。You are sure to_. 我渴望提高我的英语水平。Im eager_. 你可以让我来帮助你学普通话,你询可以帮助我提高我的英语水平。You _ Mandarin, and also help me improve my English.(2)按要求升级句式 用定语从句升级(1)中句 和句_ 用条件状语从句升级(1)中句_(3)第三步妙句成篇利用适当的关联词将以上各句

    56、串联成文_ 答案以及解析1答案及解析:答案:1.A; 2.C; 3.D; 4.C解析:1.本文是一篇说明文,主要介绍了几位著名的女性,她们在各自的领域做出了非凡的贡献。细节理解题。根据第二段首句可知她是一位社会工作者,而且获得诺贝尔和平奖。故选A。2.细节理解题。根据第四段中she could not find work at a law firm because she was a woman可知,她因为是女性而被法律公司拒绝录用。故选C.3.细节理解题。根据末段倒数第二句中and kicked off the civil-rights movement可知,Rosa Parks对民权运动做

    57、出了贡献。故选D。4.推理判断题。根据文章对这几个人物的介绍可知,这些女性都是在各自的领域为社会做出贡献的先驱。故选C。 2答案及解析:答案:1.C; 2.B; 3.D; 4.B解析:1.细节理解题。由第一段中的“It has been difficult for women to be successful scientists.”可知。2.细节理解题。由第二段“ for her discoveries about the ancient history of the earth. ”可知。3.推理判断题。由最后一段“Marie and Pierre Curie got married an

    58、d made many discoveries together. ”可知。4.主旨大意题。由主题段落第一段可知,作者主要讲述成功的女科学家的事迹,在后文中的例子也有体现。 3答案及解析:答案:1.A; 2.B; 3.C; 4.A解析:1.细节理解题。根据第二段可知,对于你所能想到的几乎任何事情,睡眠充足的人将会发挥他们的最好水平。故正确答案为A。2.细节理解题。根据第四段最后两句话可知选B。3.细节理解题。根据第六段中的“this is what you could do today: Take a 30-minute nap during the day. ”可知选C。4.主旨大意题。本文

    59、首段点明文章主旨:无论你训练多么刻苦,如果没有充足的睡眠你就会失败。后面详细论述充足的睡眠对健康生活的重要意义。故正确答案为A。 4答案及解析:答案: 1.A; 2.B; 3.B; 4.C; 5.D解析: 1.推理判断题。根据第二段可知,经过治疗之后,Evan表现基本正常了,可见这种新的治疗方法是很有效果的。2.细节理解题。根据第三段第二句可知,Michala为了帮助医生研究孤独症而筹钱,因此正确答案为B。3.细节理解题。根据第四段Injustsixmonths,she reached her goal of raising $ 200,000!可知,Michala仅仅用了半年时间就筹足了医院

    60、需要的研究经费。4.推理判断题。年仅12岁的Michala通过制作和销售手镯的办法,为孤独症的治疗研究募集了数十万美元资金,可见她是非常具有社会责任感的。5.写作目的题。Michala的弟弟患有孤独症,在接受了一种新的治疗后病情好转。医院想对这个治疗方法做进一步的研究,需要资金支持。Michala通过制作和销售手镯的办法,为医院募集资金。作者的写作目的应该是向读者讲述一个鼓舞人心的故事。 5答案及解析:答案:D; C; A; F; E解析:本文主要讲述的是“我”对野营的态度的转变,最后升华到每个人都应找到适合自己回归自然的方法,而作者回归自然的方式就是野营。D【解析】根据上句“They had

    61、 nothing in common with me. ”及后文中作者表现出对野营的热爱, 暗示作者对待野营的态度发生了转变。D项中的however有转折作用,且符合上下文语境。故选D。C【解析】根据空处的下一句可知这次野营的条件很艰苦,与C项中的rough相呼应。故选C。A 【解析】空处的下一句“Instead, we had a pop-up camper with comfortable beds and an air conditioner.”说明作者的另一次野营有床和 空调。instead表转折,意为“反而,却”,所以A项(这次没有帐蓬)符合语境。故选A。F【解析】根据后文的描述可知

    62、作者一家为了野营买了房车,里面设备齐全。这暗示作者一家人是喜欢野营的。故F项(那次旅行之后, 我的家人开始对野营非常感兴趣)符合语境。E 【解析】根据后文“It must betrue that sooner or later, everyone finds his or her way back to nature. I recommend that you find your way in style. ”可知,作者希望每个人能找到适合自己的回归自然的方式,而根据前文可知作者回归自然的方式是野营。E项不仅对前文作者对待野营的态度转变做了总结,也与后文相衔接。故选E。 6答案及解析:答案:1

    63、.D; 2.A; 3.C; 4.B; 5.D; 6.C; 7.B; 8.A; 9.C; 10.B; 11.A; 12.A; 13.D; 14.A; 15.D; 16.A; 17.C; 18.A; 19.C; 20.D解析:1.由于作者感到这个世界是不公平的,所以非常“失望”(disappointed)。2.根据下文的He was obviously tired from playing判断,由于玩得太累了,此时那个小男孩已“气喘吁吁”(out of breath)。3.下文提到小男孩是个盲人,他想判断那位女士的位置,所以要侧着“头”(head)用听觉来判断。4.小男孩手里捏着一朵花,惨淡无光,

    64、花瓣可能因为缺水或缺少光照全蔫了。either.or.“要么;要么”,为固定搭配。5.作者“想要”(want)小男孩拿着花离开。6.作者勉强冲他一笑,然后把头扭向一边。force a smile“强作欢颜”。7.根据下文判断小男孩没有离开。instead of“代替,而不是”。8.由于小男孩看不到,所以只能是“闻”(smell)起来很香。9.由于花已经枯萎,所以也就失去了鲜艳的“颜色”(color)。10.作者希望小男孩“离开”(leave),所以就接过了花。11.作者接了花,跟小男孩说:“正是我想要的。”12.小男孩看不到女士的手在何处,所以只能“等着”(wait)她来拿。wait for

    65、sb.to do sth.“等着某人做某事”。13.由于小男孩没有把花递到女士的手里,所以女士才“注意到”(notice)小男孩看不见东西。14.这个快乐的小男孩看不见东西,他是个盲童。15.作者听到自己的“声音”(voice)在颤抖,由此看出作者的心灵受到了震憾。16.小男孩可能永远不会知道他带给作者的震憾。be unaware of“不知道”。17.本句意为:我坐在那里,想着:他是怎样看到坐在这里的一个自怨自艾的我的呢?manage to do sth.“设法做成某事”。18.与上文相呼应,由于他不能用眼晴看到,所以只能用“心灵”(heart)来感觉。19.通过小男孩的眼睛,作者才明白,有

    66、问题的是她自己,而不是这个社会。realize“意识到”。20.根据语义判断,下文是原因,所以用because。因为作者的心盲了这么久,作者发誓要发现生活中的美,好好享受自己的每一分钟。 7答案及解析:答案:in; needs; and; which; believing; healthy; stomachs; hurriedly; caused; us解析:1.in考査介词,in表示“在方面 in our daily life“在我们日常生活中”。2.needs考査主谓一致。our body为单数形式,故其谓语动词应用第三人称单数形式,need在此为实义动词,故用needs。3.and考査连

    67、词。本句中and连接fruit和vegetables,构成并列宾语。4.which考査定语从句。此处关系词除了起引导作用外,同时在从句中作主语,由逗号可知为非限制性定语从句,故用which。5.believing 考查现在分词作状语的用法。主语many people与 believe之间为主动关系,故用现在分词。6.healthy考査词性转换。health“健康”,为名词,其形容词为healthy。本句中healthy位于宾语them后作宾语补足语。7.stomachs考查名词单复数。由物主代词their可知此处应用stomach的复数形式stomachs。8.hurriedly考査词性转换。

    68、hurried急急忙忙的”,为形容词, 其副词为hurriedly。本句中hurriedly与carelessly构成并列结构,修饰eating作状语,状语需用副词。9.caused考査分词。caused or made worse构成并列结构,修饰illnesses作定语,且为被动关系,故用过去分词。句意:由不良饮食习惯引起或者使其恶化的一系列疾病令人震惊。10.us考査代词。we为代词主格形式,在句中只充当主语。由介词for可知空白处为介词宾语,故用we的宾格形式us。 8答案及解析:答案: There are of left-behind children across the coun

    69、try. The problem of left behind children very severe as it affects the happiness of countless families and the growth of Chinas next generation.in the country, the children grow up in surroundings that lack their parents love. They tend to be less disciplined have difficulty in learning. Worse still

    70、, some of them are likely break the law when they grow up. It is time that we / stops to help the left-behind children. These children should be allowed to attend the school in cities where their parents work. They should also be taken care by the local governments, which should provide them with go

    71、od living conditions as as proper schooling.解析: millionmillions 英语中的数词 hundred, thousand 和 million 等在和 of 连用时,要用复数形式。故million需要加-s。areis 此句的主语是“The problem of left-behind children”,所以谓语动词用单数形式。healthhealthy 此句中的形容词 healthy修饰名词growth,表示健康的成长。LeavingLeft根据句意和此句的逻辑主语children 可知,孩子们是被留在乡村的,children和leav

    72、e之间是被动关系,所以用过去分词做状语。but and 句中的 tend to be less disciplined “容易不守纪律”和 have difficulty in learning“学习上有困难”是并列关系,不是转折关系。故but改为 and。likely 后加 to be likely to do .意为 “可能做某事”,是动词短语,其中to为动词不定式符号,后接动词原形。句意:更糟糕的是,有些留守儿童长大后可能违反法律。taketook 或在前面加 should It is time that固定句型中的谓语动词要用过去式或者“should+动词原形”,意为“是该做某事的时间

    73、了”。故此处take改为took或在前面加should。去掉the attend school意为“上学”,名词前不加冠词。aboutof take care of意为“照顾”,是固定的动词短语。goodwell 此句中表示“和”用as well as,而as good as表示“和样好”。句意:他们也应该受到当地政府的照顾, 政府应该给他们提供好的居住条件和入学条件。 9答案及解析:答案:(1) have been learning is a must for me to communicate with others confident that I can help you want t

    74、o learn; spend much time practising As the saying goes Speaking and listening are very important make great progress to improve my English can allow me to help you learn;(2) Speaking and listening are very important for learning a language, by which you are sure to make great progress. If you allow

    75、me to help you learn Mandarin, you can also help me improve my English.(3) Hi Sharon, This is Li Xia.I learned from your post that you want to improve your Mandarin. I am quite interested in it. I think Im fit for it. As a student,I have been learning Mandarin for many years. In addition. I am Chine

    76、se, so it means that Mandarin is a must for me to communicate with others in my daily life. So Im quite confident that I can help you learn Mandarin. Learning Mandarin takes time, so if you want to learn it well, you should spend much time practising Mandarin every day. As the saying goes, practice

    77、makes perfect. Besides, you can also read some books in Chinese, see some Chinese films and listen to some Chinese radio programmes. Speaking and listening are very important for learning a language, by which you are sure to make great progress. In your post, you say you can teach English as a rewar

    78、d. It is just what I want. Im eager to improve my English. So, if you allow me to help you learn Mandarin, you can also help me improve my English. We can contact each other by video chat every night for half an hour in English and half an hour in Chinese, so that we can improve our oral speaking. Looking forward to your early reply!Yours sincerely,Li Xia解析:

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年高中英语新人教版选修7课时随堂精练:UNIT 1 单元综合 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-454869.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1