2021 2022版新教材高中英语 Unit 6 Earth first Period 4 Writing测评(含解析)外研版必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021 2022版新教材高中英语 Unit Earth first Period Writing测评含解析外研版必修第二册 2022 新教材 高中英语 Writing 测评 解析 外研版 必修 第二
- 资源描述:
-
1、Period 4Writing劝告信(Persuasive Letter)请根据下面要点写一封信呼吁大家针对全球变暖的问题一起行动。要点提示:1.现状:全球变暖,越来越严重2.主要原因:人类活动3.人们的态度:个人影响微小4.你的态度:个人也可以起作用5.你的建议:不用电器时则关掉;使用可回收材料制作的产品,而不是全新的;多种树来吸收二氧化碳。要求:1.内容必须包括所有要点,可适当发挥;2.词数80个左右。全球变暖 global warming 人类的活动human activities 电器electrical appliances可回收材料recyclable materials 二氧化碳
2、carbon dioxide导致cause/lead to严重的serious环境的environmental吸收absorb 后代future generations (1)现状及原因Global warming is becoming more and more serious.There is no doubt that it is.that have caused global warming.(2)别人的态度和自己的态度Although many people hold the view that.,I still think that.(3)表达观点Firstly,we shoul
3、d .when .Secondly,it is necessary to .Last but not least,more trees should be planted to.The earth is our home and we have the duty to.Global warming is becoming more and more serious.There is no doubt that it is 1.human activities(人类活动)that have caused global warming.Although many people hold the v
4、iew that they have little effect on such huge environmental problems, 2.I still think that(我仍然认为) individuals can do something to slow down the pace of global warming. Firstly, we should turn off the electrical appliances when we are not using them.Secondly, 3.it is necessary to(有必要去)use things made
5、 of recyclable materials instead of buying new ones.Last but not least, more trees should be planted to absorb carbon dioxide.The earth is our home and 4.we have the duty to(我们有责任去) take care of it for ourselves and for our future generations.全球变暖是目前人类面临的最大的环境问题。请你根据以下提示,写一篇英语短文,为“节能减排”献计献策。背景:随着经济的
6、发展,更多的温室气体被排放,其中大约60%为二氧化碳,这也是全球变暖的主要原因之一。后果:海平面上升;自然灾害频繁。措施:1.多使用清洁能源,少用煤、油; 2.在可能的情况下以步代车; 3.注意:1.词数80个左右; 2.可以适当增加细节,以使行文连贯。_【参考范文】With the development of economy,more and more greenhouse gases are being discharged into the air.Carbon dioxide makes up about 60% of the greenhouse gases,which is co
7、nsidered to be one of the greatest causes of global warming.It has harmful effects,causing the sea level to rise and many natural disasters to strike.So we must take effective measures to save our planet.First,we should use more clean energy and less coal and oil.Second,we should go to work on foot
8、or by bus instead of driving a car if possible.Third, we should plant more trees, because plants can turn Carbon dioxide into oxygen.More importantly, we should form the habit of saving energy in our daily life.We hope that all these measures will be effective and bring back a healthier environment.
9、Passage 1(2020北京高考B)主题语境话题体裁词数建议用时人与自然空气污染说明文3467分钟Baggy has become the first dog in the UKand potentially the worldto join the fight against air pollution by recording pollutant levels near the ground.Baggy wears a pollution monitor on her collar so she can take data measurements close to the groun
10、d.Her monitor has shown that air pollution levels are higher closer to ground level, which has helped highlight concerns that babies and young kids may be at higher risk of developing lung problems. Conventional air pollution monitors are normally fixed on lampposts at about nine feet in the air.How
11、ever, since Baggy stands at about the same height as a child in a pushchair(婴儿车), she frequently records pollution levels which are much higher than the data gathered by the Environment Agency.The doggy data research was the idea of Baggys 13-year-old owner Tom Hunt and his dad Matt.The English youn
12、gster noticed that pollution levels are around two-thirds higher close to the ground than they are in the air at the height where they are recorded by the agency.Tom has since reported the shocking findings to the government in an attempt to emphasize that babies are at higher risk of developing ast
13、hma(哮喘).Matt Hunt said he was “very proud” of his son because “when the boy gets an idea, he keeps his head down and gets on with it, and he really does want to do some good and stop young kids from getting asthma.”“Tom built up a passion for environmental protection at a very early age,” Matt added
14、.“He became very interested in gadgets(小装置).About one year ago, he got this new piece of tech which is like a test tube.One Sunday afternoon, we went out to do some monitoring, and he said, why dont we put it on Baggys collar and let her monitor the pollution? So we did it.”Tom said, “Most of the ti
15、me, Baggy is just like any other dog.But for the rest of the time she is a super dog, and we are all really proud of her.”【语篇概述】本文是一篇说明文。主要讲述了13岁的孩子汤姆亨特和他的爸爸通过在自己的宠物狗脖子上的污染监测器来记录地面附近的污染物水平;监测器显示,接近地面的空气污染水平更高,这说明婴幼儿可能面临更高的肺部问题的风险。1.With a monitor on her collar, Baggy can .A.take pollutant readingsB.
16、record pollutant levelsC.process collected dataD.reduce air pollution【解析】选B。细节理解题。本题题干意为:她的衣领上戴着监测器,Baggy 可以。根据文章第二段Baggy wears a pollution monitor on her collar so she can take data measurements close to the ground.(Baggy衣领上戴着污染监测器,这样她就可以在接近地面的地方进行数据测量。)可知戴着污染监测器可以记录污染物的水平。故答案为B项。2.What can we lear
17、n from the Baggy data?A.High places are free of air pollution.B.Higher pushchairs are more risky for kids.C.Conventional monitors are more reliable.D.Air is more polluted closer to the ground.【解析】选D。推理判断题。本题题干意为:我们从Baggy收集到的数据中可以了解到什么?根据文章第二段 Her monitor has shown that air pollution levels are highe
18、r closer to ground level, which has helped highlight concerns that babies and young kids may be at higher risk of developing lung problems.(她的监测器显示,接近地面的空气污染水平更高,这进一步突显了人们的担忧,即婴儿和幼童罹患肺部疾病的风险更高。可知接近地面的空气污染水平更高。故答案为D项。3.What is Toms purpose of doing the research?A.To warn of a health risk.B.To find ou
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-454974.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
