分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 13

类型广东省广雅中学2013届高三英语上学期第一次月考试题(含解析)新人教版.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:456959
  • 上传时间:2025-12-07
  • 格式:DOC
  • 页数:13
  • 大小:266KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    广东省 中学 2013 届高三 英语 上学 第一次 月考 试题 解析 新人
    资源描述:

    1、广东省广雅中学2013届高三上学期第一次月考英语试题注意事项: 1.答卷前,考生务必用黑色字迹钢笔或签字笔将自己的姓名和考生号、试室号、座位号填写在答题卡上.用2B铅笔将试卷类型(A)填涂在答题卡相应位置上.2.选择题每小题选出答案后,用2B铅笔把答题卡上对应题目选项的答案信息点涂黑,如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案,答案不能答在试卷上.3.非选择题必须用黑色字迹的钢笔或签字笔作答,答案必须写在答题卡各题目指定区域内的相应位置上;如需改动,先划掉原来的答案,然后再写上新的答案;不准使用铅笔和涂改液.不按以上要求作答的答案无效.4.作答选做题时,请先用2B铅笔填涂选做题的题号对应的信息点

    2、,再作答.漏涂、错涂、多涂的,答案无效.5.考生必须保持答题卡的整洁.考试结束后,将试卷和答题卡一并交回.一、词汇拼写(本大题共15小题,每小题1分,满分15分) 1.She has the _ (能力,才能) to do the work.【答案】ability【解析】这里是短语have the ability to do有能力做某事。2.He wont _ (接受) advice from anyone .【答案】accept【解析】这里wont后接动词原形故用accept“接受”。3.Yesterday Ann_ (建议) him not to leave London.【答案】advi

    3、sed【解析】这里是advise sb not to do sth 建议某人不要做某事,因为时间状语是昨天所以用过去式。4.He decided to take an _ (积极的) part in the party .【答案】active【解析】这里是固定短语take an active part in积极参加某项活动。5.They_ (幸存) the car accident last year.【答案】survived【解析】因为这里缺少谓语动词,时间状语是last year,故用过去式。6.I want to_ for (申请) a credit card.【答案】apply【解析】

    4、这里是短语apply for申请。因为want to do 所以应动词原形。7.He _ (攻击) and his money was stolen .【答案】was attacked【解析】根据was stolen可知事情发生在过去,所以用过去式,又因为主语与attack是被动关系,故用过去式的被动语态。8.Men and women have_ (平等的) rights in China.【答案】equal【解析】因为这里修饰名词所以用形容词equal.9.He has a positive_ (态度) towards life .【答案】attitude【解析】这里前面有形容词posit

    5、ive来修饰,故用名词attitude.10.The protection of these cultural relics is of great _ (价值).【答案】value【解析】这里前面有形容词great来修饰,故用名词value.11.The dictionary _(属于) to Li Ming.【答案】belongs【解析】这里belong to不能用进行时,也不能用被动,主语是第三人称单数,所以用belongs.12._ (五分之三) of the teachers were against the plan. 【答案】Three-fifths【解析】分数的表达方式,分子用

    6、基数词,分母用序数词,分子大于1分母用复数。13.Just now Lucy _ (承认) that she made mistakes.【答案】admitted【解析】根据时间状语Just now可知应该用过去式。14.Dont hesitate to _ (求助于) us if you are in trouble.【答案】turn to【解析】这里是固定短语turn to sb像某人求助。15.Yesterday the boss_ highly of (高度评价) your opinion.【答案】thought【解析】这里是固定短语think highly of高度评价),因为时间状

    7、语是昨天所以应该用过去式。二、语法填空(本大题共15小题,每空1分,满分15分) 16.Thanks _ your help, we finished the work ahead of time.【答案】to【解析】这里是固定短语Thanks to多亏,由于。17.It was in the street _ she saw an old friend yesterday .【答案】that【解析】这里强调句型,被强调的部分是in the street,故空格处用that.判断强调句型的方法是把这里的It was that去掉,整个句子是成立的不缺成分。18.I insist on _ (t

    8、ake) immediate action to deal with it properly.【答案】taking【解析】因为insist on+doing,故用taking.19.I am not familiar _ the streets in this city.【答案】with【解析】be familiar with熟悉,是固定短语。20.The building _ window faces north is my house.【答案】whose【解析】这里是定语从句,先行词是building,用whose作定语。21.The student didnt understand _

    9、the teacher said.【答案】what【解析】这里是what引导的宾语从句,它在从句中作宾语。22.The judges rewarded the winners _ gifts of fruits and flowers .【答案】with【解析】这里是固定短语reward sb with sth奖励某人某物。23.All these years hes devoted himself to _ (fight) for equality.【答案】fighting【解析】这里是固定短语devote oneself to +doing,献身于某事。 24.The students a

    10、re supposed to take an active part in varieties of out-of-class activities, such as _(play) basketball and cycling.【答案】playing【解析】因为这里是对名词activities举例,所以应该用动名词形式。25.By the end of last term, we _ (finish) 8 English books. 【答案】had finished【解析】因为根据时间状语By the end of last term“在上学期末之前”常用过去完成时。26.I still

    11、remember the day _ I first came to Beijing.【答案】when【解析】这里是定语从句,先行词是the day,when在从句中时间状语。27.Some of the rescue workers and doctors _(trap) under the ruins yesterday.【答案】were trapped【解析】根据时间状语是昨天所以应该用过去式,又因为trap与句子的主语之间是被动关系,故用were trapped.28.This bridge _(build) last year. 【答案】was built【解析】因为时间状语是昨天所

    12、以应该用过去式,又因为句子的主语与build之间是被动关系,故用过去式的被动式。29.-Have you read the text about computer?-Yes I have read_.【答案】it【解析】这里用it代替同一物,这里代替的是the text.30.He was very tired after doing this for a whole day, _he felt very happy.【答案】but【解析】这里用but 表示前后是转折关系。三、完型填空(本大题共15小题,满分30分) 阅读下面短文,掌握其大意,然后从所给的A、B、C和D项中,选出最佳选项,并在

    13、答题卡上将该项涂黑。I used to walk my dog every morning. Later when we got back home, I would give it some food. This usually caught the 31 of a mynah bird. The most 32 feature of this bird was its brightly-coloured 33 mouth, so I found it a bit strange.Later I read a book and found that the colour yellow 34

    14、“communication, optimism and inspiration”. I took the “c” from 35 , “o” from optimism, and “in” from inspiration to form the word “Coin”. This became the birds 36 .Every time when my dog finished his 37 , Coin would look at me and sing , “Raack! Raack!” After singing, she would start picking up the

    15、food left by the dog. When winter came, Coin 38 . It was the longest winter that we had ever had. When spring 39 came, it was the time for the birds to fly back and I often 40 what had happened to Coin. One day after I had given my 41 its food , a mynah bird flew down. It was then that I heard the 4

    16、2 “Raack! Raack!” Coin was back! Sometimes, I wondered how Coin knew to come back to the same 43 she had left.Each morning Coin would come with her sweet 44 . Both I and my dog accepted her as a member of our family. Now, I understand that if we have optimism and inspiration in our life, and if we c

    17、ommunicate often with others, we are sure to be 45 by everyone.31. A. realizationB. viewC. sight D. attention32. A. specialB. commonC. centralD. possible33. A. black B. white C. yellow D. sad34. A. stands forB. achievesC. organizes D. changes35.A.communicationB. festival C.celebrationD.custom36. A.

    18、foodB. cage C. nameD. story37. A. song B. communicationC. meal D. walk 38. A. died B. hidC. disappeared D. escaped39. A. suddenly B. finally C. happily D. luckily40. A. complained B. recordedC. wonderedD. wished41. A. doorB. bird C. daughter D. dog42. A. strange B. familiar C. crazy D. terrible43. A

    19、. placeB. cat C. person D. sky44. A.songB. face C. appearanceD. voice45. A.confirmed B. acceptedC. agreed D. impressed31. 【答案】D【解析】catch sight of 看见;catch the attention of引起注意;这样做引起了八哥的注意,故选D。32. 【答案】A 【解析】根据I found it a bit strange可知这只鸟最特别的特征,故选A。33. 【答案】C【解析】根据下文found that the colour yellow可知这只鸟最特

    20、别的特征是它的鲜艳的黄色,故选C。34. 【答案】A【解析】stand for代表;“我”读过一本书发现黄色代表爱交流,乐观和有灵感,故选A。35. 【答案】A【解析】根据上文于是我就从communication取了一个字母“c”,故选A。36. 【答案】C【解析】根据下文Coin would look at me and sing可知Coin是鸟的名字,故选C。37. 【答案】C【解析】根据she would start picking up the food left by the dog,可知是狗先吃食物,然后八哥吃狗剩下的食物,故选C。38. 【答案】C【解析】根据下文it was t

    21、he time for the birds to fly back可知在冬天时八哥就不见了,故选C。39. 【答案】B【解析】根据It was the longest winter that we had ever had.既然经历了漫长的冬天,春天终于来了,故选B。40. 【答案】C【解析】“我”经常纳闷八哥怎么样了,故选C。41. 【答案】D【解析】根据上文可知作者在喂狗时,八哥飞了下来,故选D。42. 【答案】B【解析】根据上文可知作者对八哥的叫声已经很熟悉了。就在那时“我听到了熟悉的声音,故选B。43. 【答案】A【解析】八哥回来了,“我”就纳闷八哥怎么知道回到它曾经呆过的地方,故选A

    22、。44. 【答案】A【解析】根据上文可知八哥爱唱歌,所以这里指八哥的甜美的歌曲,故选A。45. 【答案】B【解析】根据Both I and my dog accepted her as a member of our family.推知我们一定被每个人所接受。故选B。四、阅读(共两节, 满分50分)第一节 阅读理解(共20小题;每小题2分,满分40分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。(A)I had just gone to bed after a very hard day when the phone rang. It was an ec

    23、centric(怪僻的)farmer. I had never met him before although I had often heard people talk about him. He sounded quite nervous and he had been talking for a minute or so before I understood anything. Even then all I could make out was that someone called Milly had had a very bad accident. I hadnt the sli

    24、ghtest idea who she was but I obviously had to go .It had been snowing heavily that day and I didnt know the way. I had been driving for at least an hour when I finally found his place. He was standing there, waiting for me. It seemed Milly had died. “She meant more to me than anyoneeven my own wife

    25、!” he said. I could see that he had been crying. I thought something terrible had taken place, a possible scandal(丑闻). I was even more shocked when he told me he had put her in the barn(厩).”I wouldnt leave her out in the cold!” he said.Milly had clearly been a secret lover of his. I was about to tel

    26、l him he could not expect me to cover anything up when he opened the barn door .He lifted his candle and I saw a dark figure on the ground.” She was such a good cow! I wouldnt let anyone but a doctor touch her!” he said, and burst into tears again.46.The underlined phrase “make out” in the first par

    27、agraph means _ .A.expect B.understand C.see clearlyD.hear clearly【答案】B【解析】词义猜测题。根据before I understood anything和I hadnt the slightest idea who she was but I obviously had to go .可以推知“make out”指理解,弄清楚的意思。47.Before he arrived at the farmers house, the writer expected to see Milly lying _ .A.on the grou

    28、nd of a barn B.on the floor of a room.C.in bed in a room D.in bed in a barn【答案】C【解析】细节理解题。因为作者去以前根本没有弄清Milly是谁,他认为很可能是人,人出了事故应该在躺在房间的床上,故选C。48.What do we know about Milly from the story?A.She had met with an accident.B.She had caused a scandalC.She was seriously ill.D.She was hidden somewhere.【答案】A【

    29、解析】细节理解题。根据someone called Milly had had a very bad accident.可知她出了交通事故,故选A。49.The farmer wished that the writer might _ .A.look into the matterB.bring Milly back to lifeC.free him from a scandalD.keep the whole thing a secret【答案】B【解析】细节理解题。根据I wouldnt let anyone but a doctor touch her!把作者找来的目的想让他的Mil

    30、ly起死回生,故选B。50.The person who told the story is probably a _ .A.farmerB.policeman C.country doctorD.newspaper reporter【答案】C【解析】推理判断题。根据I wouldnt let anyone but a doctor touch her!可推知作者可能是医生,故选C。(B)Mr and Mrs Gordon were sitting on the sand, reading their magazines. Mr Gordon was too stingy(吝啬)to rent

    31、 a chair. Their twelve-year-old daughter,Sandra, was playing at the waters edge. Suddenly a huge wave lifted Sandra up and carried her out to sea. Fortunately,a lifeguard was on duty and he saw the wave carry Sandra away. He ran along the beach and dived into the sea. He swam quickly to where the gi

    32、rl, with her head only just above the water, was shouting for help. She was very frightened. When the lifeguard reached her,she struggled with him, as drowning people often do. However, he was a skilful lifeguard and quickly took hold of her and swam with her back to the beach. By the time he reache

    33、d it, Mr and Mrs Gordon had realized what had happened. They had run down to the waters edge. Neither of them could swim. They just stood in the shallow water, and worried about their daughter. Had the lifeguard reached her in time? Fortunately, he had. “That was quick work,young man,”Mr Gordon said

    34、. He turned to his wife, “Give the lifeguard a dollar.” “A dollar!” Sandra cried. “Dad,how can you give him a dollar! He saved my life. I was half dead.” “Quite right, girl !” Mr Gordon said, pleased by his daughters awareness of the value of money. He turned to his wife again and said, “Shes right.

    35、 She was only half dead. Give him fifty cents.”51. What happened to Sandra?A. She ran into the sea. B. Her life was saved by a lifeguard.C. She was drowned. D. She died.【答案】B【解析】细节理解题。根据he was a skilful lifeguard and quickly took hold of her and swam with her back to the beach. Sandra被救生员救了上来,故选B。52

    36、. What would probably have happened to Sandra if the lifeguard had not been on the beach?A. Her father would have saved her. B. Her mother would have saved her.C. She would have swum back to the beach. D. She would have been drowned.【答案】D【解析】细节理解题。根据Neither of them could swim. They just stood in the

    37、 shallow water, and worried about their daughter. Sandra的父母不会游泳,Sandra也不会游泳,所以如果没有救生员的相救,她有可能被淹死了,故选D。53. What did Mr and Mrs Gordon do when Sandra was carried out to sea by the wave?A. They shouted to the lifeguard. B. They dived into the water.C. Perhaps they were reading magazines.D. They offered

    38、 the lifeguard money to save Sandra.【答案】C【解析】细节理解题。根据Mr and Mrs Gordon were sitting on the sand, reading their magazines. By the time he reached it, Mr and Mrs Gordon had realized what had happened. They had run down to the waters edge. Sandra的父母有可能在看报纸,故选C。54. Why was Sandra angry with her father?

    39、A. He did not give the lifeguard any money. B. He did not swim out to save her. C. He did not show the lifeguard hearty thankfulness. D. He gave the lifeguard too much money.【答案】C【解析】细节理解题。根据Dad,how can you give him a dollar! He saved my life. I was half dead,因为停电父母对恩人不够真诚,故选C。55. Why was Mr Gordon

    40、pleased with her daughter?A. She was safe again. B. She was polite to the lifeguard.C. He thought she did not want him to give the life-guard too much money.D. She gave the lifeguard fifty cents.【答案】C【解析】细节理解题。根据Mr Gordon said, pleased by his daughters awareness of the value of money. He turned to h

    41、is wife again and said, “Shes right. She was only half dead. Give him fifty cents.”他认为他的女儿不想让他给救生员太多的钱,故选C。(C)Ellen Parker was worried about her health. She couldnt walk very quickly and it was difficult for her to climb stairs,she was soon out of breath. “I suppose I had better go to the doctor,” s

    42、he thought. She went to the doctor and told him her problem. “Im not at all surprised,” he said. “Its clear what your problem is.” He examined her and then gave her some advice. “If you dont do what I say,Mrs Parker,” he said,”then you will have a heart attack. It could kill you. “ Ellen was very wo

    43、rried as she left the doctors. She knew that she had to take his advice but that it would not be easy and that it would take time. The next day she went shopping.The first shop she went into was a butchers shop. “Id like ten pounds of steak,please,” she said. “Certainly,madam,” the butcher replied a

    44、nd went into the cold storage room and found a large piece of steak. He brought the huge piece of meat back into the shop and placed it on the scale(秤). “Thats just under ten pounds,” he said. The butcher worked out the price. “At 4.99 a pound that will be 45.50 please. Shall I cut it up into small

    45、pieces for you?” “Oh,I dont want to buy the meat,” Mrs Parker said. “If you dont want to buy it,” the butcher replied,”why did you ask me to get it for you?” “I just wanted to see what 10 pounds of meat looked like. “56. Mrs Ellen Parker visited her doctor because _. A. she had had a heart attack B.

    46、 she was unhappy about her weight C. she had a problem with her health D. she couldnt sleep well【答案】C【解析】细节理解题。根据Ellen Parker was worried about her health.因为担心健康问题而去看病,故选C。57. After the doctor examined Mrs Ellen Parker,he advised her to _. A. eat more meat B. lose weight C. come and see him again D.

    47、 look after her heart【答案】B【解析】细节理解题。根据She couldnt walk very quickly and it was difficult for her to climb stairs,she was soon out of breath. 和“I just wanted to see what 10 pounds of meat looked like. “推测她是太胖,医生让她减肥,故选B。58. Mrs Ellen Parker asked for ten pounds of steak because _. A. she wanted to bu

    48、y some for dinner B. she wanted to lose weightC. her doctor asked her to do soD. she wanted to know the size of 10pound meat【答案】D【解析】细节理解题。根据“I just wanted to see what 10 pounds of meat looked like. “故选D。59. Mrs Ellen Parkers real problem was that _. A. she ate too much steak B. she couldnt walk qui

    49、cklyC. she weighed too much D. she couldnt climb stairs【答案】C【解析】细节理解题。根据最后她想看看10英镑的肉是什么样子,可知她是体重的问题,故选C。60. We can infer that at the end of the story the butcher was very _. A. angry B. excited C. surprised D. proud【答案】A【解析】推理判断题。根据why did you ask me to get it for you?按照常理推测,给客人称好了肉又不要了他肯定会很生气,故选A。(

    50、D)English is an important global language, but that doesnt mean its easy to learn. Many experts have tried to make English easier for students to learn but they werent always successful.In 1930, Professor CK Ogden of Cambridge University invented Basic English. It had only 850 words (and just eighte

    51、en verbs) and Ogden said most people could learn it in just thirty hours. The problem was that people who learned Basic English could write and say simple messages, but they couldnt understand the answers in real English! It was also impossible to explain a word if it wasnt in the Basic English word

    52、 list. For example, if you wanted a watermelon, you asked for a large green fruit with the form of an egg, which has a sweet red inside and a good taste! RE Zachrisson, a university professor in Sweden, decided that the biggest problem for learners of English was spelling, so he invented a language

    53、called Anglic. Anglic was similar to English, but with much simpler spelling. Father became faadher, new became nue and years became yeerz. Unfortunately for some students of English, Anglic never became popular.Even easier is the language which ships captains use: its called Seaspeak. Seaspeak uses

    54、 a few simple phrases for every possible situation. In Seaspeak, for example you dont say, Im sorry what did you say? or I didnt understand, can you repeat that? . its just, Say again. No more grammar!In the age of international communication through the Internet who knows? . a new form of English m

    55、ight appear. A large number of the worlds e-mails are in English and include examples of NetLingo like OIC (Oh, I see) and TTYL (Talk to you later). In another fifty years, English as we know it might not exist . we will probably all speak fluent Internetish!61. The best title for the passage would

    56、be _.A.Seaspeak B. Basic English C. Easy English D. Internetish【答案】C【解析】标题归纳题。Many experts have tried to make English easier for students to learn,故选C。62. It will take a person about _ weeks to learn Basic English if he spends two hours learning it every day. A. six B. four C. three D. two 【答案】D【解析】

    57、细节理解题。根据Ogden said most people could learn it in just thirty hours.可知应该用两周的时间。63. According to Professor Zachrisson, what was the biggest problem for learners of English?A. Grammar. B. Vocabulary. C. Spelling. D. Speaking.【答案】C【解析】细节理解题。根据RE Zachrisson, a university professor in Sweden, decided that

    58、 the biggest problem for learners of English was spelling,故选C。64. Which of the following is likely to be Anglic?A. A graet batl. B. IOU C. Long time no see. D. Two five, no lights.【答案】A【解析】细节理解题。根据Anglic was similar to English, but with much simpler spelling. Father became faadher, new became nue an

    59、d years became yeerz.可推测应选A。65. What might happen to English in another fifty years?A. It might become a global language.B. It might be replaced by Internetish.C. It might take the place of all other languages.D. It might become more and more difficult.【答案】B【解析】细节理解题。根据In another fifty years, Englis

    60、h as we know it might not exist . we will probably all speak fluent Internetish!可知英语将被国际语言所代替,故选B。第二节 信息匹配(共5小题;每小题2分,满分10分) 请阅读下列应用文及相关信息, 并按照要求匹配信息。请在答题卡上将对应题号的相应选项字母涂黑。首先,请阅读下列房屋出租信息:A. Studio flat to rent in London E1 Leman Street, Tower Hill, London E1210 pw part furnishedTower Gateway 0.26 mil

    61、es Aldgate East 0.29 miles Aldgate 0.34 milesGrey & Co are pleased to offer this amazing studio apartment in the heart of Tower Hill. With its own separate bedroom and a large open plan living room this is sure to be let on its first viewing. The apartment boasts from having wood floors and large wi

    62、ndows.B. 1 bedroom flat to rent in London E11 Essex Mansions, Leytonstone, London E1170 pw furnishedLeytonstone 0.43 miles Leyton Midland Road 0.45 miles Leytonstone High Road 0.59 miles This 1 bedroom flat is located close to Leytonstone station. Lounge, double bedroom, modern kitchen, modern bathr

    63、oom, available now.C. Flat share to rent in Bow Ford St, Old Ford Road, Bow, London E375 pw furnished or unfurnishedMile End 0.60 miles Bow Road 0.67 miles Bow Church 0.78 miles Hall and Ives are proud to offer this beautiful good size single bedroom within this superb four bedroom house, with newly

    64、 fitted kitchen and bathroom. ALL BILLS INCLUDED. AVALIBLE NOWD. 1 bedroom apartment to rent in London E1 Old Castle Street, London E1290 pw unfurnished Aldgate East 0.12 miles Aldgate 0.18 miles Liverpool Street 0.36 miles This lovely 1-bedroom flat is only a very short distance from the City and b

    65、enefits from close proximity to a great range of bars, restaurants, and shops. Petticoat Lane and Spitalfields markets and trendy Brick Lane are all very close by. Transport links include Liverpool Street Station (Hammersmith and City, Circle, District and Central lines, British Rail) and Aldgate Ea

    66、st Underground.E. studio flat to rent in London NW1 Plender St, London NW1220 pw furnished or unfurnished Mornington Crescent 0.13 miles Camden Town 0.30 miles Camden Road 0.32 miles A very large spacious studio apartment on the second floor, recently decorated with new carpets, new furniture, and s

    67、eparate kitchen to living area. Ideal for student or professional person. Right beside the underground station. Coming soon.F. 1 bedroom apartment to rent in Soho 47 Rupert Street, Soho, London W1310 pw part furnishedA newly redecorated one-bedroom flat on 4th floor of this period building situated

    68、in the heart of Soho. The property features wood flooring throughout, open plan living room and kitchen, bedroom at rear of the building and a separate shower room.请阅读以下租房者的信息, 然后匹配租房者与适合他/她们的房屋: 66. Maggie is a foreign student who has just arrived in London. She wants to rent a house which is not e

    69、xpensive. But she would also like the house not to be too old. 【答案】B【解析】Maggie要租一个便宜的,不是太旧的房子,选项B的房子价格低,double bedroom, modern kitchen, modern bathroom, available now.所以选B。67. Justin works at a computer company and he wants to rent a house which has convenient transport links. He would like the hous

    70、e to be close to bars as he likes to have a drink after work.【答案】D【解析】Justin要租一个交通方便的,并且离酒吧较近的房子。根据This lovely 1-bedroom flat is only a very short distance from the City and benefits from close proximity to a great range of bars可知选项D的房子适合他,故选D。68. Anne is a nurse in a hospital in London. She likes t

    71、o be clean and tidy so she would like a house which has a separate shower room. She doesnt mind whether there is a lift in the building.【答案】F【解析】Anne要租一个有独立的浴室的房子。根据bedroom at rear of the building and a separate shower room.故选F。69. Jason wants to rent a house for his family. As they have a 3-year-ol

    72、d boy who is always up-and-about, they prefer a house which is wood-floored. They dont want their child to be hurt or injured in the house. 【答案】A【解析】Jason想租一个木地板的房子。根据The apartment boasts from having wood floors,故选A。70. Jim is a foreign student in London. He has just quarreled with his host family,

    73、so he is considering moving out. This time, he prefers to share a house with others so that he can make new friends.【答案】C【解析】Jim想要租一个能和其他的人共用的房子。根据Flat share to rent in Bow 故选C。五、句子翻译(共8小题;1-4题每题2分,5-8题每题3分;满分20分)71. 词汇在英语学习中起着重要作用。(play a/an part/role in)_72. 我宁愿去看电影而不愿呆在家。(prefer to dorather than

    74、do)_73. 覆水难收。(use ,spilt)_74. 毫无疑问你们做得对。(doubt)_75. 他直到会议结束才离开。(notuntil)_76. 只有通过努力工作我们才能成功。(only放句首引起倒装)_77. 在公共汽车上他的钱包被偷了。(have sth done)_78. 许多学生都梦想被重点大学录取。(admit) _广东省广雅中学20122013学年度第一学期第一次月考高三年级英语试题答案及评分标准一、词汇拼写(本大题共15小题,每小题1分,满分15分) 二、语法填空(本大题共15小题,每小题1分,满分15分)16. to 17. that 18. taking 19. with 20. whose 21.what 22. with 23. fighting 24. playing 25. had finished 26. when 27. were trapped 28. was built 29. it 30.but三、完型填空(本大题共15小题,满分30分) DACAA CCCBC DBAAB四、阅读(共两节, 满分50分)第一节 阅读理解(共20小题;每小题2分,满分40分)第二节 信息匹配(共5小题;每小题2分,满分10分)BDFAC五、句子翻译(共8小题;1-4题每题2分,5-8题每题3分;满分20分)

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:广东省广雅中学2013届高三英语上学期第一次月考试题(含解析)新人教版.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-456959.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1