2021-2022年新教材高中英语 UNIT 3 SPORTS AND FITNESS训练(含解析)新人教版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022年新教材高中英语 UNIT SPORTS AND FITNESS训练含解析新人教版必修第一册 2021 2022 新教材 高中英语 FITNESS 训练 解析 新人 必修 一册
- 资源描述:
-
1、UNIT 3SPORTS AND FITNESS (满分:100分建议用时:50分钟)第一部分单项选择(10分)()1.Theres a big party tonight and youre most welcome to _.Acome aboutBcome alongCcome trueDcome out()2.When I came across him in the street, he seemed _ something.Ato look forBto have looked forCwas lookingDto be looking for()3.As long as you
2、dont _, you will succeed sooner or later.Alose heartBlose interestClose faceDlose your temper()4.He pretended _ dinner, but actually he ate nothing at all.Ato haveBto be havingCto have hadDto have been had()5.Youve never been to Hong Kong, _? Aare youBarent youChave youDhavent you()6._ this house wi
3、th that one, you will understand which one is better.ACompareBComparedCTo compareDComparing()7.Youd better persuade your father to _ smoking or he will fall ill.Agive upBgive inCgive offDgive away()8.He is a stubborn man so it doesnt _ to persuade him into following your example.Amake outBmake upCma
4、ke itDmake sense()9.To swim in such cold water is crazy, _?Ais itBisnt itCdoes itDdoesnt it()10.Lets listen to the radio program that the teacher mentioned, _? Awill youBshall weCdont weDdo you【答案】15BDACC610DADBB第二部分阅读(20分)ACompetition in the Olympics should be between athletes who use their own str
5、ength or speed.If some athletes dont follow the rules, it ruins the fun for everyone connected with the game.It also gives an extremely unfair advantage to the athlete using the drug.Jim from AtlantaDrug use among top athletes has long been a problem.Without drug testing, the Olympics would be about
6、 who uses the most drugs, not who trains the hardest and has the most athletic skills.Also drugs hurt people and they could even kill people.David from HoustonWhy should athletes be allowed to compete when its not really them who are actually competing? Its the drugs that do all the work. Athletes w
7、ho use drugs are like runners_with_skates. Its cheating and irresponsible, which must be strictly forbidden.Its unfair to other competitors who dont use drugs.Bruce from ChicagoMost sports athletes are held to a standard of being drug free.Olympians should not be held any differently.They take part
8、in highly competitive sports for their country and win medals for it.Testing the athletes for drugs must be done in every country and every sport.No drug testing would be unfair to people who dont use drugs.Sam from Los AngelesAlthough popular opinion is against athletes using drugs, I believe they
9、do help make the Olympic sports more wonderful.I enjoy seeing human beings achieving things that couldnt be done with normal conditioning.I enjoy seeing stronger, faster and longer performances by make good use of drugs.Jack from New York()11.What does David think of drug use in the Olympics?AIts mo
10、re common in top athletes than others.BIts a difficult problem to deal with.CIts bad for athletes health.DIt helps improve athletes skills.()12.What does the underlined sentence in Paragraph 3 suggests?ADrugs help athletes reach greater speeds.BUsing drugs is the same as cheating.CRunners should not
11、 be allowed to use drugs.DUsing drugs can not test athletes real ability.()13.The text is mainly written to_.Adiscuss whether Olympic athletes should be tested for drugsBwarn people of the bad influences of drug useCexplain why drugs should be avoided in the OlympicsDcall peoples attention to sports
12、 and drugs【语篇解读】本文是一篇议论文。文章主要讨论了奥运会选手是否应该接受兴奋剂检测。11C细节理解题。根据第二段中的“Also drugs hurt people and they could even kill people(此外,毒品会伤害人,甚至会杀死人)”可知,David认为使用违禁药品对健康有害。故选C。12B句意猜测题。根据该句的字面意思“使用药品就好比穿着溜冰鞋赛跑的运动员”以及该句后面的“Its cheating and irresponsible, which must be strictly forbidden(这是欺骗和不负责任的,必须严格禁止)”可知,划线
13、句子的真正含义是:使用药品和作弊没什么两样。故选B。13A推理判断题。文中的五个人就奥运会比赛期间运动员是否应该接受兴奋剂检测进行了热烈的讨论。所以这篇文章主要是讨论奥林匹克运动员是否应该接受药检。故选A。BIt is probably the strangest sport anyone has ever invented.And at first sight, it looks like the easiest.Competitors have to do two things.The first is to stand still.The second is to place their
14、 hands anywhere on the body of a car, and keep it there.This is where things start getting difficult.Lots of people are doing the same thing.And the winner of the “handathon” contest is the person who can carry on doing it for the longest time.That person gets to own the car.It still seems to be an
15、easy thing to do.At the beginning it is.Anyone can stand still.But when the contest has been going for four or five days, standing still seems like the most difficult job in the world.And keeping the hand in place over this time becomes an act of serious attention.Competitors are allowed to take a f
16、ive-minute break every hour to eat, drink or do whatever else is necessary.No one is allowed to lean on the car for support.Winners need to be able to show great powers of attention.They also need to be able to develop special skills.Maybe the popularity of the “handathon” is due to the fact that it
17、 is not necessary to be a trained athlete to enter.The whole event gives ordinary people the chance to do something interesting and win something in the end.Handathons are competitions, but there is little rivalry(竞争)between competitors.They help each other out and keep each others spirits up.People
18、 who drop out early return with food, drink and encouragement.()14.Why is handathon popular?AIt doesnt need to make any preparation.BSomeone can win with special training.CAnyone who is interested can join in it.DPeople get along well with each other in it.()15.Which of the following statements abou
19、t the “handathon” is TRUE?ACompetitors are not allowed to drop out.BCompetitors dont encourage each other.CCompetitors can sit down and take a 10-minute break every hour.DA competitor has to place his or her hand anywhere on the body of a car.()16.Which is the writers opinion about the “handathon”?A
20、It is the easiest of all sports.BIt is not as easy as it looks at first.CIt can last a whole day.DIt is no good competing in a “handathon”【语篇解读】本文是一篇说明文,介绍了一项看似简单, 实则类似于马拉松的运动形式“handathon”。14C细节理解题。根据第五段中“Maybe the popularity of the handathon is due to the fact that it is not necessary to be a train
21、ed athlete to enter. ”可知,它流行的原因是因为不需要进行专门的训练,换句话说,只要有兴趣就可以参加。15D细节理解题。根据第一段中“Competitors have to do two things. The first is to stand still. The second is to place their hands anywhere on the body of a car, and keep it there. ”可知,handathon指的是双手放在车身任何部位, 站立不动,所以D项正确。16B推理判断题。在第一段作者就说“它好像是很容易”,第三段“那仍然
22、看起来是很简单的事情”,但是马上来了个转折“ standing still seems like the most difficult job in the world. ”由此可知,作者的观点:它不像看上去那么简单。C(2020江西省抚州市临川第二中学高一上学期期末)Why play games? Because they are fun, and a lot more besides.Following the rules, planning your next move and acting as a team member are all “game” ideas that you w
23、ill come across throughout your life.Think about some of the games you played as a young child, such as rope-jumping and hide-and-seek.Such games are entertaining and fun.But perhaps more importantly, they translate_life_into_exciting_dramas_that teach children some of the basic rules they will be e
24、xpected to follow the rest of their lives, such as taking turns and cooperating.Many sports encourage national or local pride.The most famous games of all, the Olympic Games, bring athletes from around the world together to take part in friendly competition.People who watch the event wave flags, kno
25、wing that a gold medal is a win for an entire country, not just the athlete who earned it.For countries experiencing natural disasters or war, an Olympic win can mean so much.Sports are also an event that unites people.Soccer is the most popular sport in the world.People on all continents play it so
26、me for fun and some for a living.Nicolette Iribarne, a Californian soccer player, has discovered a way to spread hope through soccer.He created a foundation to provide poor children with not only soccer balls but also a promising future.Next time you play your favourite game or sport, think about wh
27、y you enjoy it, what skills are needed, and whether these skills will help you in other aspects of your life.()17.What are children expected to learn through playing hide-and-seek?A Be a team leader.BObey the basic rules.CAct as a grown-up.DPredict possible danger.()18.What does the underlined part
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-458672.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
广东省韶关市翁源县翁源中学高中英语 Unit 1 Friendship(2)课件 新人教版必修1.ppt
