2021-2022新教材英语人教版必修第二册练习:UNIT 2 WILDLIFE PROTECTION READING FOR WRITING WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022新教材英语人教版必修第二册练习:UNIT WILDLIFE PROTECTION READING FOR WRITING WORD版含解析 2
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。六Unit 2Reading for Writing. 单句语法填空1. What you told me about your country stirred up my interest in foreign culture. 2. He stirred (stir) the tea well and carried it into the living room. 3. This is the first book in the Indian market deal
2、ing with the important topic of emotional (emotion) intelligence. 4. At the age of 18, he began(begin) to show his unusual talent for understanding. 5. Nick is unusually(usual) bright, so his great success has been expected. 6. To their disappointment, their salary has been reduced by 20 percent sin
3、ce last year. 7. Due to getting(get) up late, some students have to go to school hurriedly without having breakfast. 8. What s more, visitors can get close to the dolphins(dolphin) and swim with them. 9. What s the meaning of “one day fishing and two days to dry these nets(net). ”? 10. I ll try my b
4、est to do some volunteer work for my neighbourhood(neighbour) or community. . 完成句子1. It is when we cannot see clearly that we realize how important our eyes are. 只有当我们不能清楚地看见时我们才意识到眼睛的重要性。 2. He is determined to go to China in search of/to search for a better life. 他决心去中国寻找更美好的生活。 3. Thus, fewer tre
5、es need to be cut down, and it is good for environment, you know. 因此, 较少的树需要被砍伐, 这对环境有益处, 你知道的。4. When it comes to how to protect traditional Chinese culture, the students hold different points of view. 当谈到如何保护中国传统文化时, 学生们持有不同的观点。5. I will study hard so that I can be a teacher in the future. 我会努力学习以
6、便我将来能成为一名教师。. 阅读理解A(2021淮南高一检测)Southwick ZooHours & DatesOpen date: April 7October 3110: 00a. m5: 00p. m. Prices: Adults$28Children(3-12 years old)$24Children (2 years old and under)freeSeniors(62 years old+)$22*For your safety at the zoo, please obey all posted signs and guidelines throughout the z
7、oo. No PetsPets of any kind are not allowed in the zoo area. Also, DO NOT leave pets in your car while you are in the zoo. Service animals are allowed in the zoo. However, they are not permitted in the following areas: the petting zoo, the deer forest, or near the big cat (tigers, lions, cheetahs, l
8、eopards) habitats. Follow the Rules in the Deer ForestIn the deer forest, wait for the deer to come to you. Then try to feel them by gentle touches. Never run after or shout at them as this will stress them out. Animals prefer quiet. Also, please stay on the path and do not enter the forest. Never C
9、ross Any Fence Within the ZooPlease do not try to touch the animals not in the deer forest or petting zoo. All animals can bite and their habitats are their homes. This is for the safety of both our visitors and our animals. Do Not Bring Outside Food for Our AnimalsAll of our animals diets include s
10、pecific foods. Outside food can make them very sick, even if it seems like they could eat it. Feeding the animals is allowed in the petting zoo and deer forest with food that is provided by the zoo. Children Must Be Supervised (监管) at All TimesChildren must be supervised at all times while in all ar
11、eas of the zoo. 【文章大意】短文介绍了动物园入园的相关信息。1. How much should a couple with their five-year-old child pay to enter the zoo? A. $28. B. $56. C. $78. D. $80. 【解析】选D。细节理解题。由Prices中的“Adults $ 28 Children(3-12 years old)$24”可知, 一对夫妇带着他们五岁的孩子进动物园应该付的金额为: 282+24=$80。故选D。2. What should someone do if he goes to t
12、he zoo with a service animal? A. Keep it in his car. B. Keep it away from certain areas. C. Keep it in the petting zoo. D. Keep it in the Zoo Service Center. 【解析】选B。细节理解题。由No Pets部分可知, 服务性动物不允许进入以下地区: 宠物动物园, 鹿林, 或大型猫科动物(老虎, 狮子, 猎豹, 美洲豹)的栖息地附近。故选B。3. What can we know from this passage? A. Children ca
13、n visit the petting zoo alone. B. Some visitors have got bitten at the zoo. C. Feeding certain animals with provided food is allowed. D. Some animals at the zoo are very sick now. 【解析】选C。细节理解题。由Do Not Bring Outside Food for Our Animals中第三句可知, 宠物动物园和鹿林允许用动物园提供的食物喂动物。所以允许用园区提供的食物喂某些动物。故选C。B(2021河池高一检测
14、)Ocean food plays a very important part in our food supply. Not so long ago, the world s oceans were filled with different types of fish. Now, a large increase in global overfishing has threatened that supply. According to the United Nations Food and Agriculture Organization, 90 percent of the world
15、 s fisheries (渔场) are either being fully exploited (开发), or are at risk of being closed down. With fish supplies running out at home, fishermen are traveling further to find their catch. Frequently, fishermen are crossing over into other countries. As fish supplies closer to their homeland s shores
16、are decreasing, fishermen cross borders to find fish. Overfishing can be found everywhere, from Mexican fishing boats off the US coast of Florida to Russian fishing boats in the western Bering Sea. However, the effect is felt the strongest in the South China Sea. On the other side of the world, West
17、 Africa is now seeing malign effects of overfishing. For coastal African countries, such as Senegal, the fishing industry is a large part of the national economy. The World Bank reports nearly 20 percent of the Senegalese are working in the fishing industry. Rashid Sumaila is the Director of Fisheri
18、es Economic Research at the University of British Columbia. He says communities that depend on fish for income and food, like Senegal, are now at risk. 【文章大意】文章介绍全球过度捕鱼带来的威胁。海洋食物在我们的食物供应中起着非常重要的作用。不久以前, 世界上的海洋里充满了各种各样的鱼。现在, 全球过度捕捞的大幅度增加已经威胁到了这种供应。4. Why do fishermen cross borders to catch fish? A. B
19、ecause they want to protect the environment. B. Because they want to enjoy the overseas scenery. C. Because fish supplies in their countries are decreasing. D. Because fishing is not allowed in their own countries. 【解析】选C。细节理解题。根据第三段中第一句可知, 由于国内的鱼类供应已经告罄, 渔民们不得不前往更远的地方寻找他们的猎物。由此可知, 渔民之所以要跨越国界捕鱼, 是因为
20、他们国家的鱼类供应正在减少。故选C。5. Where can the most serious overfishing be seen according to the text? A. In Russia. B. In the South China Sea. C. Off the US coast of Florida. D. In the western Bering Sea. 【解析】选B。细节理解题。根据第四段最后一句可知, 然而, 这种影响在中国南海最为强烈。由此可知, 在中国南海可以看到最严重的过度捕捞。故选B。6. What does the underlined word “
21、malign” in the last paragraph probably mean? A. Harmful. B. Satisfying. C. Hopeful. D. Beneficial. 【解析】选A。词义猜测题。根据文章最后一句可知, 他说, 像塞内加尔这样依靠鱼类作为收入和食物来源的团体现在面临危险。由此可知, 在世界的另一边, 西非正面临着过度捕捞的恶果。所以画线词的意思是“有害的”。故选A。7. What can be inferred from the last paragraph? A. Most people in Africa will be out of work.
22、 B. The World Bank will lend money to fishermen. C. Rashid Sumaila is unconcerned about overfishing. D. Overfishing has some bad effects on African people. 【解析】选D。推理判断题。根据最后一段前两句可知, 西非正面临着过度捕捞的恶果。由此可知, 过度捕捞对非洲人有一些不好的影响。故选D。C(2021合肥高一检测)People have known for a long time that plants can hear, see, sme
23、ll and communicate with each other. Now, they have been recorded making sounds when stressed. In a study, Itzhak Khait and his team found that tomato and tobacco plants can make ultrasonic(超声的) noises. The plant “cry out” due to lack of water, or when they are cut. The sound is just too high for hum
24、an to hear. Microphones were placed 10 centimeters away from the plants and picked up sounds in the range of 20 to 100, 000 hertz(赫兹). Human hearing usually ranges from 20 to 20, 000 hertz. On average, “thirsty” tomato plants made 35 sounds an hour, while tobacco plants made 11. When plant was cut,
25、tomato plants made an average of 25 sounds in the following hour, and tobacco plants 15. Perhaps most interestingly, different types of stress led to different sounds. The researchers used a special machine to separate the plants sounds from those of wind, rain and other noises of the greenhouses. I
26、n most cases, it correctly told whether the stress was caused by dryness or a cut. Water-hungry tobacco made louder sounds than cut tobacco, for example. Although Khait and his team only looked at tomato and tobacco plants, they thought other plants also made sounds when stressed. Khait s report als
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-459324.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
