2021-2022新教材高中英语 Unit 2 Wildlife Protection Discovering Useful Structures练习(含解析)新人教版必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022新教材高中英语 Unit Wildlife Protection Discovering Useful Structures练习含解析新人教版必修第二册 2021 2022 新教材
- 资源描述:
-
1、Unit 2Discovering Useful Structures. 单句语法填空1. Fortunately, now solutions are being found (find)to give e-waste a new life. 2. An interesting experiment is being carried(carry) out now. 3. Some animals are not being protected (not protect) well enough now. 4. Since my room is being painted(paint), I
2、have to go back home to live with my parents. 5. The famous actor is being interviewed(interview) by the reporters at the very moment. 6. Where we shall do the test is still under discussion. 7. These animals are being hunted(hunt) at such a speed that they will disappear soon. 8. Are the babies bei
3、ng taken(take) care of by this nurse now? 9. Look! The foreign guests are being shown (show) around the factory by Mr Zhang. 10. It is reported that many a new house is being built(build)at present in the disaster area. . 完成句子1. A lecture on English history is being given by Professor Brown. 布朗教授正在给
4、大家做一场关于英国历史的讲座。 2. Is the problem being paid attention to by the government now? 这个问题现在被政府重视吗? 3. An English play is being put on by the girls at the moment. 此刻, 女孩们正在上演一部新的英语话剧。4. The question is under discussion/is being discussed, so you can t decide what to do at once. 这个问题正在讨论中, 所以你不能马上决定做什么。5.
5、 Preparations are being made for the 2022 Winter Olympic Games in Beijing. 北京正为2022年冬奥会做准备。6. Where is the new science museum being built? 新的科学博物馆正在哪里建造? 7. Some measures are being taken to protect the wild animals. 正在采取一些措施来保护野生动物。8. The students schoolwork is being graded by the teacher now. 老师现在正
6、在给学生们的作业打分。. 阅读理解AMore than two thirds of the world s polar bears will be wiped out by 2050, according to a shocking new study. By then, scientists say, global warming will have melted 42 percent of the Arctic sea ice. By 2100, only a very few of these important creatures will be left. The report ha
7、s been produced by the US Geological Survey. The scientists have publicized their findings in the hope of influencing US Interior Secretary Dirk Kempthorne, who has been asked to put polar bears on the US endangered species list. Polar bears depend on floating sea ice as a platform for hunting seals
8、, which are their main food. Without enough ice, polar bears would be forced to go onto the land, where they are poorly skilled hunters, and would be unlikely to adapt to the life on the land in time. Experts say few little bears would survive and the stress could make many females unable to get pre
9、gnant. The team of American and Canadian scientists spent six months studying bears, on the ground, from spotter planes and in the lab, using computer models. Some team members fear the result is even worse for the bears than what their report says. They say the Arctic is warming faster than anywher
10、e in the world and much faster than their computer had been forecasting. Satellite observations have showed that the ice has decreased to an all-time low. However, not everyone in the scientific community believes that global warming is happening on such an alarming scale. Another investigation has
11、found that polar bears are still being hunted by wealthy “sportsmen” who want their skins and heads. At least ten international companies offer bear-hunting trips. 【文章大意】本文是一篇说明文。本文说的是由于全球变暖, 北极熊有可能在这个世纪末就要灭绝了。1. What do we know about Dirk Kempthorne according to the passage? A. He is an animal scie
12、ntist. B. He is a protector of animals working for the US government. C. He was asked to put polar bears on the US endangered species list. D. He offered to put polar bears on the endangered species list. 【解析】选C。细节理解题。根据第二段第二句中的“US Interior Secretary Dirk Kempthorne, who has been asked to put polar
13、bears on the US endangered species list. ”可知, 他被要求把北极熊列入美国濒危物种名单, 故选C。2. Why will polar bears die out if there is not enough sea ice? A. Because polar bears can t catch enough food without ice. B. Because polar bears eat ice when they feel thirsty. C. Because polar bears will be easily found by hunt
14、ers without ice. D. Because most female bears are used to giving birth under ice. 【解析】选A。细节理解题。根据第三段第一句“Polar bears depend on floating sea ice as a platform for hunting seals, which are their main food. ”可知, 如果没有足够的海冰, 北极熊会因为捕捉不到足够的猎物而濒临灭绝, 故选A。3. After a six-month study, some scientists fear that_.
15、 A. there is something wrong with their computersB. polar bears will disappear even faster than they ever expectedC. their computer models are not as accurate as they expectedD. global warming will destroy everything in the Arctic【解析】选B。细节理解题。根据第四段的“Some team members fear the result is even worse fo
16、r the bears than what their report says. ”可知, 科学家们担心北极熊消失的速度将比他们预想的还要快, 故选B。B (2021南昌高一检测)Thirteen years ago, the Planet Earth wildlife documentary took us all on an amazing journey. We went from deep rainforests to the bottom of the ocean. Now a new one, Our Planet, will let us see different animal
17、s and the influence of humans on the natural world. The documentary covers 50 countries and areas. It took more than four years to produce it. With the latest 4K video technology, the show allows people a wonderful new look at nature. “People are given a chance to better get themselves into the live
18、s of the animals, ” said Fothergill, one of the show s producers. Besides showing Earth s beauty, the documentary also talks about the planet s climate conditions. “Our Planet is here to say, The planet is dying, and we re killing it. ” Fothergill said. In one sad scene, hundreds of walruses(海象), ha
19、lf-blind when out of the water, fall down a rock and suffer a painful death on the beach below. It shows how the climate conditions have influenced their natural habitat and explains why they ve been forced to find the safe place on the rocks. But the documentary is not all about sadness. It also ta
20、lks about successful stories, such as the ones of tigers. These animals are saved and live happily, thanks to international agreements on environmental protection. Asking more people to take action in protecting our planet is the final goal of the new documentary. What we do in the next 20 years wil
21、l decide the future of all life on Earth. 【文章大意】文章主要介绍了我们的星球这部纪录片的制作、内容和目标。4. What s the documentary Our Planet about? A. The relationship between the climate conditions and human activities. B. Different animals and the influence of humans on the natural world. C. The living conditions of walruses
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-459621.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
浙江省金丽衢十二校2021-2022学年高三上学期第一次联考生物试题.pdf
