《三维设计》2017届高三英语(人教版新课标)一轮复习课时练习必修三 UNIT 3 高考提能练 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 三维设计 三维设计2017届高三英语人教版新课标一轮复习课时练习必修三 UNIT 高考提能练 WORD版含解析 2017 届高三 英语 人教版 新课 一轮 复习 课时 练习 必修 高考 提能练
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家必修三 Unit 3 高考提能练阅读理解组块专练练速度(限时:35分钟).阅读理解A(2016济南市教学质量调研考试)Raised by a single mother in Hartford, Fred Wright struggled with behavioral problems and was forced to move from one school to another. He even reached a point where he felt like he had nothing to live for.“I was walking aro
2、und with a lot on my shoulders,” he said.“I couldnt handle it. I didnt care about life anymore.” But all that started to change when Wright met Patricia Kelly.“I was seven when I met Mrs Kelly.I wasnt used to strictness. I wasnt used to hearing the word no,”said Wright, now 17.Kelly, a former soldie
3、r and an equestrian (骑手), took Wright under her wing and helped him find hope in an unlikely place on a horse.“Wright was like a round peg that everybody kept trying to squeeze into a square hole,” Kelly said.“He was hurting. He needed a place where he could express himself. The riding field became
4、that place for him.”For the last 30 years, Kelly has helped children stay on the right track through her nonprofit, Ebony Horsewomen. The program offers horseback riding lessons and teaches animal science to more than 300 young people a year. By exposing those children to horsemanship, Kelly aims to
5、 give them an alternative to the streets and an opportunity to turn their lives around.“We use horses as a hook to create pride, esteem and healing,” said Kelly, 66.“They learn that they have ability. They just have to unlock it.”“When you teach a child to ride a horse, they learn they are the cente
6、r of their environment,” said Kelly.“Once they make that connection, they can change what happens in school, at home and in the community.”语篇解读:本文是一篇记叙文。文章讲述了 Kelly 的 Ebony Horsewomen 组织帮助那些表现不好的孩子成长的故事。1Why did Fred Wright have to move from one school to another?ABecause his mother couldnt afford t
7、he fees.BBecause his parents got divorced.CBecause he behaved badly at school.DBecause he didnt set a life goal.解析:选C细节理解题。根据第一段第一句中的“Fred Wright struggled with behavioral problems and was forced to move from one school to another”可知,Fred Wright 因在学校表现不好才被迫从一所学校转到另一所学校。故选C。2How did Patricia Kelly he
8、lp Fred Wright?AShe provided him with a home.BShe encouraged him to learn science.CShe exposed him to the riding field.DShe found him a better school.解析:选C细节理解题。根据第四段“Kelly, a former soldier .on a horse.”以及第五段最后一句中的“The riding field”可知,Kelly教 Wright 骑马,让 Wright 在骑马的过程中重获对生活的希望。故选C。3What do we know a
9、bout the program Ebony Horsewomen?AIt is intended to make money.BIt was founded by Patricia Kelly.CIt aims to protect the environment.DIt serves as a shelter for homeless kids.解析:选B推理判断题。根据第六段第一句“For the last 30 years, Kelly .through her nonprofit,Ebony Horsewomen.”可知,在过去的30年里,Kelly 已经通过她创办的非营利组织Ebo
10、ny Horsewomen 帮助孩子们走上了正确的轨道。故选B。4What can be inferred from the last two paragraphs?AHorse riding is helpful to the growth of kids.BPatricia Kelly is a very successful woman.CHorses are closely related to the environment.DIt is hard for a kid to learn to ride a horse.解析:选A推理判断题。根据文章最后两段内容可知,Kelly建立的
11、Ebony Horsewomen 组织把马作为创造骄傲、自尊的方法和治疗的手段,让孩子们意识到他们有能力,只是需要被发掘出来。由此可推知,骑马对孩子们的成长有帮助。故选A。B (2016福州市第十三中学高三期中)People use their mouths for many things. They eat, talk, shout and sing. They smile and they kiss. In the English language, there are many expressions using the word “mouth”For example, if you s
12、ay bad things about a person, the person might protest and say: “Do not bad mouth me.” Sometimes, people say something to a friend or family member that they later regret because it hurts that persons feelings. Or they tell the person something they were not supposed to tell. The speaker might say:
13、“I really put my foot in my mouth this time.” If this should happen, the speaker might feel “down in the mouth”. In other words, he might feel sad for saying the wrong thing. Another situation is when someone falsely claims another person said something. The other person might protest, “I did not sa
14、y that. Do not put words in my mouth.” Some people have lots of money because they were born into a very rich family. There is an expression for this, too. You might say such a person “was born with a silver spoon in his mouth”. This rich person is the opposite of a person who “lives from hand to mo
15、uth”. This person is very poor and only has enough money for the most important things in life, like food. Parents might sometimes withhold (拒给) sweet food from a child as a form of punishment for saying bad things. For example, if a child says things she should not say to her parents, she might be
16、described as “a mouthy child”. The parents might even tell the child to “stop mouthing off”But enough of all this talk. I have been “running my mouth long enough”语篇解读:嘴有很多用途,可以用来吃饭、说话、叫喊、唱歌等。本文主要介绍了由“mouth”构成的几个英语习语。5In what kind of situation will a person say:“Do not bad mouth me.” ? AWhen he feels
17、 down.BWhen he feels regretful.CWhen he is spoken ill of.DWhen he feels innocent.解析:选C细节理解题。通过第二段第一句可知,当你说某人坏话的时候,他会表达抗议而说出这样的话,故选C。6What will a person say if he feels sorry for what he has said?ADo not bad mouth me.BStop mouthing off.CDo not put words in my mouth.DI really put my foot in my mouth t
18、his time.解析:选D细节理解题。根据第二段的第二至四句可知,当某人意识到说错话时,会说“I really put my foot in my mouth this time.”,故选D。7If a person lives from hand to mouth, it implies_.Ahe is badlyoff Bhe is hardworkingChe is welloffDhe has enough to eat解析:选A推理判断题。根据第四段最后两句可知,这种人非常贫困,连基本生活都无法保障。badlyoff (贫穷的),与welloff (富裕的)相对应,故选A。8Wha
19、t is mainly talked about in the text?AExpressions about the word “mouth”BFunctions of the organ “mouth”COpinions about “mouthy people”DMeanings of the word “mouth”解析:选A主旨大意题。通读全文可知,本文主要介绍了由“mouth”构成的几个英语习语,故选A。C(2016贵阳市高三适应性监测二)When we think of flavor (味道), it is our noses and taste buds (味蕾) that w
20、e think of first. Isnt it natural that taste and smell are the main senses when we enjoy food and drink? Well, perhaps not. “Now we are beginning to understand that flavor depends on parts of the brain that involve not only taste, smell and touch, but vision. These signals, plus our emotions and pas
21、t experiences, result in perception (感受) of flavors, and decide whether we like or dislike foods.” “Years ago, flavor was a table with two legs taste and odor,” Terry E. Acree, PhD, told National Geographic.A good example of “the first bite is taken with the eye” is that if we were shown two plates
22、of strawberries, one red and the other pinkish, the majority of us would be attracted to red because “it signals ripeness, sweetness and calories”, explained The Guardian.The findings of a German study seem to back this up. Its subjects said wine tasted 50 percent sweeter if drunk under red light, r
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-459929.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
四年级英语上册Module7Unit2Therearetwelveboysonthebike同步作业pdf无答案外研版三起.pdf
