2021-2022版高中英语人教版必修5素养评价检测:UNIT 2 THE UNITED KINGDOM USING LANGUAGE WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022版高中英语人教版必修5素养评价检测:UNIT 2THE UNITED KINGDOMUSING LANGUAGE WORD版含解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时素养评价六Unit 2Using Language. 单句语法填空1. She had a quarrel with her mum just now. 2. Chemicals in the body break down our food into useful substances. 3. It was arranged(arrange) that they should leave for Shenyang the following morning. 4. Nothing can take the place of the importance o
2、f the family in his life. 5. It is a delight for her to watch her daughter dance in the show. 6. Some stars fame is not consistent with their behavior, which often lets the fans down. 7. Im really thrilled(thrill)that so many people have taken to the song. 8. To test for that possibility(possible),
3、Dr. Berger looked at how people spread a particular set of news stories: thousands of articles on The New York Times website. 9. Grammatical errors are (be) always obvious to me; spelling mistakes stand out. 10. Mountain Tai strikes its beauty beyond description (describe)into our hearts. . 选词填空brea
4、k down, to ones delight, be consistent in, take place, arrange for, quarrel with, toones great surprise, make a list of, be furnished with, fold up1. He quarrelled with his girlfriend yesterday and now they have made up. 2. Earlier reports suggested that a meeting would take place on Sunday. 3. To o
5、ur disappointment, our car broke down on the way and we had to walk to our destination. 4. We will arrange for a car to meet you at the airport. 5. To my delight, I have lost 6 kilograms by jogging every day. 6. Shes not very consistent in the way she treats her children. 7. Make a list of all of th
6、e steps that need to be accomplished and think about what needs to be done. 8. To my great surprise, they agreed to all our demands. 9. When I entered the house, I saw that it was furnished with almost all fashionable furniture. 10. Here is too small. Whats the trick of getting this chair to fold up
7、? . 完成句子1. When (it is) heated, ice will be changed into water. 当冰受热时, 它就会变成水。2. The speaker answered all the questions raised by the audience. 演讲者回答了听众提出的所有问题。3. There is no doubt that neither computers nor robots can take the place of human beings completely. 毫无疑问电脑和机器人都不能完全代替人类。4. There is some p
8、ossibility that Richard will marry a foreign wife. 理查德可能会娶一位外国妻子。5. If possible, you can go over what you have learned once again before you go to bed. 如果可能的话, 你可以在睡觉前把你学过的东西再复习一遍。. 阅读理解A(2020葛洲坝高二检测)Britains Haunted(闹鬼的) CastlesMuncaster CastleMuncaster Castle is haunted by the ghost(鬼) of a myster
9、ious White Lady as well as by Tom who worked in the castle 400 years ago and now likes to play tricks on visitors. Parties of 68 people can arrange for an all-night ghost to sit in the Tapestry Room. Scientists and researchers also conduct field experiments here and you can participate in one of the
10、se yourself with an all-night watch. The castle will be closed from Jan. 1 to Feb. 12. Chillingham CastleThis castle has a wealth of frightening stories to entertain visitors. Ghost tours cost 20 pounds per person and run in the evening all year round. The castle also occasionally has ghost-themed s
11、pecial events such as dinner evenings where a ghost hunter visits and relates some of his experiences in the field. Tutbury CastleTutbury Castle is more of a ruin than a functioning building, having been largely destroyed during the English civil war. Queen Mary of Scots spent much of her imprisonme
12、nt here and her ghost has been spotted on several occasions. Tutbury is only open to the public from Easter until September but special arrangements can be made for large parties at other times. The castle also runs ghost hunts which can involve overnight stays in the Great Hall or Kings bedroom. Be
13、rre Pomeroy CastleThe Castle in Devon is now no more than an attractive ruin but it is said to be one of the most haunted spots in Britain. Both White and Blue Lady ghosts have been seen in the grounds. The first is believed to be starved to death by a cruel sister; the identity of the other is unkn
14、own. The castle is open to the public from March until October but only during the day. 【文章大意】本文是一篇说明文。文章介绍了英国的四个鬼城堡。到英国旅游时可以去鬼城堡参观。1. Which castles can you visit, if you go to Britain in December? A. Berre Pomeroy Castle & Tutbury Castle. B. Muncaster Castle & Berre Pomeroy Castle. C. Muncaster Cas
15、tle & Chillingham Castle. D. Berre Pomeroy Castle & Chillingham Castle. 【解析】选C。细节理解题。根据Muncaster Castle中“The castle will be closed from Jan. 1 to Feb. 12. ”以及Chillingham Castle中“This castle has a wealth of frightening stories to entertain visitors. Ghost tours cost 20 pounds per person and run in th
16、e evening all year round. ”可知, 如果你在12月去英国, 你可以去参观Muncaster Castle 和 Chillingham Castle。故选C。2. The white ghost in Berre Pomeroy Castle_. A. likes to play tricks on visitorsB. once worked in the castleC. is the ghost of Queen MaryD. is believed to die of starvation【解析】选D。细节理解题。根据Berre Pomeroy Castle中“
17、Both White and Blue Lady ghosts have been seen in the grounds. The first is believed to be starved to death by a cruel sister”可知, Berre Pomeroy城堡里的白幽灵被认为是死于饥饿。故选D。3. Where does this passage probably come from? A. A science fiction. B. A student textbook. C. A travel magazine. D. A business report. 【
18、解析】选C。推理判断题。本文主要介绍了英国的四个鬼城堡。到英国旅游时可以去鬼城堡参观。由此可知, 这篇文章最有可能来自一本旅游杂志。故选C。B(2020蓉城高二检测)World War began when the UK and France declared war on Germany, after German troops led by Adolf Hitler had invaded Poland on 1 September 1939 to claim land there as their own. Hitler had already invaded Austria and C
19、zechoslovakia, so the war began over his plan to take more land for Germany. The Siege of Leningrad is a famous event during World War . For 900 daysfrom 8 September 1941 to 27 January 1944the city of Leningrad in Russia was surrounded by German troops. That meant everyone inside the city had to sta
20、y there, and that there wasnt any way for food or other sources like medicine to get in. Many hundreds of thousands of people died during this time because there wasnt enough food or heating to go around, but the people who lived in Leningrad refused to surrender to the Germans. In 1940, the French
21、port of Dunkirk was the location of a big turning point for the Allie in World War . Hitlers armies bombed Dunkirk heavily, and many Allied troops were waiting on the beach to be rescued because they didnt have the resources they needed to fight back. From 26 May to 4 June, over 550, 000 troops were
22、 ferried to safety across the English Channelthe code name for this was “Operation Dynamo”. Some British civilians(people who werent in the army)even used their own boats to help save as many people as they could. The rescue operation helped to boost morale(士气)in Britain, where they really needed so
23、me good news. This helped in going into the next major event in World War , the Battle of Britain. June 6, 1944 is also known as D-Day. On that day, the Allied forces launched a huge invasion of land that Adolf Hitlers Nazi troops had taken over. It all began with boats and boats full of Allied troo
24、ps landing on beaches in the French region of Normandy. They broke through the German defences and carried on fighting them back through Europe for the next 11 months until they reached Berlin, where Hitler was then hiding. 【文章大意】本文是一篇说明文, 介绍了第二次世界大战期间几次重大的事件, 包括列宁格勒保卫战、敦刻尔克大撤退、诺曼底登陆等。4. What led to
25、 the outbreak of the second World War? A. The UK and Frances declaring war on Germany. B. German troops invading Poland in 1939. C. Hiters starting an attack on Austria. D. Hiters plan for occupying more land. 【解析】选B。细节理解题。根据第一段第一句“World War began when the UK and France declared war on Germany, afte
26、r German troops led by Adolf Hitler had invaded Poland on 1 September 1939 to claim land there as their own”可知, 当德国入侵且占领波兰后, 英法对德宣战。这标志着二战的爆发。故选B。5. What can be known from the Siege of Leningrad according to the passage? A. This event lasted about two and a half years. B. German troops cut all the s
27、upplies to Leningrad. C. Many people were killed by German soldiers. D. Leningrad was finally occupied by Germans. 【解析】选A。细节理解题。根据第二段第二句“For 900 daysfrom 8 September 1941 to 27 January 1944the city of Leningrad in Russia was surrounded by German troops”可知, 列宁格勒保卫战时间持续了900天, 约两年半。故选A。6. Which event w
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-460143.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
最新国家开放大学电大《数学思想与方法(本)》形考任务5试题及答案.pdf
