分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 14

类型专题09感恩节 -备战2022年中考英语阅读理解热点话题特训.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:513331
  • 上传时间:2025-12-09
  • 格式:DOC
  • 页数:14
  • 大小:417KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    专题09感恩节 -备战2022年中考英语阅读理解热点话题特训 专题 09 感恩节 备战 2022 年中 英语 阅读 理解 热点话题
    资源描述:

    1、 09 感恩节Passage1 Black Friday is the day after the American holiday of Thanksgiving (感恩节) on the fourth Thursday of November. The name Black Friday originated in (起源于) Philadelphia. There people used it to describe the heavy traffic (交通) on the day after Thanksgiving. Black Friday is a popular day fo

    2、r people to start shopping for Christmas. On that day, many things are on sale. But is Black Friday always good for people?Many of us love to get discounts (折扣), because we can buy many things at a low price. However, it isnt always a good thing. Black Friday makes people buy many things, but in fac

    3、t, they dont really need some of these things.Then whats the alternative (可供选择的事物) to Black Friday? You dont need to buy as much as possible on Black Friday, and you could buy nothing. People in some countries hold (举行) Buy Nothing Day (BND) on the same day as Black Friday, and in other countries pe

    4、ople hold it on the last Saturday in November. The rules are simple. Just dont buy anything at all for 24 hours. It is sure that BND makes people think more about their spending.What other things can people do on Buy Nothing Day? Some people go for a walk; some people stay at home; some people give

    5、out clothes to people in need on that day.1On Black Friday, _.AAmericans go to work as usualBpeople usually shops for thanksgivingCpeople can buy many things cheaplyDmost people buy nothing now2What can we know from the passage? AThe traffic is usually heavy on Thanksgiving.BBlack Friday and BND are

    6、 on the same day.CBlack Friday is both good and bad for people.DBND makes people think less and buy less.3Whats the main purpose of the passage?ATo tell us something about Black Friday.BTo let us know when to buy cheap things.CTo tell people some rules of Black Friday.DTo tell people some popular ho

    7、lidays. Passage2 In the United States, every year, Thanksgiving Day is on the fourth Thursday of November. Canada also has the Thanksgiving Day. But because Canada is in the north of the United States, so it is colder and the harvest comes earlier in the year. In Canada, people have Thanksgiving Day

    8、 on the second Monday of October. The harvest brings a lot of food to people. On Thanksgiving Day people in Canada and America like to have a big meal with their friends and family just like Chinese people do at Mid-Autumn Festival. Many Canadians and Americans put flowers, vegetables and fruits aro

    9、und their homes. At a Thanksgiving Day dinner, many Canadians and Americans will eat turkey, potatoes, and pumpkins pie. These are food like the food of many years ago. They are saying “Thank you” for the harvest that comes every year.4Which country has the Thanksgiving Day like the United States?AJ

    10、apanBChinaCCanadaDKorea5In the United States, Thanksgiving Day is on the fourth Thursday of _.AJanuaryBMayCNovemberDDecember6Canada has Thanksgiving earlier in the year because _.Athey like flowersBthe harvest comes earlierCthey have a big mealDthey want to be different7The harvest brings _ to peopl

    11、e.AflowersBturkeysCfoodDpumpkins8What do people usually say on Thanksgiving Day for the harvest?AGood morning.BIm hungry.CHello.DThank youPassage3The fourth Thursday of November is Thanksgiving Day. It is a holiday in the USAUsually, family members and friends get together for a dinner. People somet

    12、imes drive their cars a long way for a family reunion(团聚). Many people also take Friday off and make it a long weekend holiday, because most Americans do not work on Saturdays and Sundays. Thanksgiving Day began in 1621, the second year after the first English settlers(定居者) reached the new world. Th

    13、ey did not have enough food. But the American Indians helped the white men and taught them how to farm.In the autumn after the English settlers came to America, they had a good harvest(丰收). They were so pleased. They decided to invite their Indian friends to a dinner in order to(为了)thank them for th

    14、eir help and God. As far as family reunion, Thanksgiving Day is even more important than Christmas or New Years Eve to most Americans.9If November 1st is Monday, when is Thanksgiving Day?ANovember 4BNovember 18CNovember 25DNovember 210In the passage the American Indians were very _.AbraveBfoolishCki

    15、ndDclever11When the first English settlers reached America they _.Alived happilyBhad a difficult timeCtaught the American Indians how to farmDbrought the American Indians food12Why do people celebrate Thanksgiving Day?ATo thank the American Indians for their help and God.BTo invite the Indian friend

    16、s to a dinner.CTo invite the settles to the new world.DTo drive a long way for a family reunion.13We can guess there are more family reunions _.Aon Thanksgiving Day than on Christmas DayBon Christmas Day than on Thanksgiving DayCon New Years Eve than on Thanksgiving DayDon New Years Eve than on Chri

    17、stmPassage4On the morning of Thanksgiving Day, it snowed heavily. Nobody (没有人) could come to visit Marys family. She was not happy. “It is not interesting,” she thought. And her neighbors were not happy, either (也). “I planned to go to my sons home,” said Mr. Smith. “I didnt make turkey.”“I planned

    18、to go to my sisters home,” said Mrs. Black. “I made special bread, but no turkey.”“I didnt have turkey, either,” said Ms. Green.Mary had an idea. She told it to her mother. “Good idea,” said her mother.“I invite (邀请) you to come to my home for thanksgiving dinner,” Mary told her neighbors. “We have

    19、turkey.” The neighbors were very happy and went to Marys home. There was lots of nice food to eat. Mary was thankful to share good food with her neighbors on Thanksgiving Day.14What was the weather like on Thanksgiving Day?AWindy.BRainy.CSnowy.DSunny.15Where did Mr. Smith plan to spend (度过) his Than

    20、ksgiving Day?AHis sons home.BHis daughters home.CHis sisters home.DHis brothers home.16Whats Marys idea?ATo make a turkey for her neighbors.BTo invite her neighbors to have dinner.CTo visit her neighbors home for dinner.DTo play games with her neighbors.17The underlined word “thankful” means_in Chin

    21、ese.A好奇的B内疚的C认真的D欣慰的18From the passage, we know that Mary is a_girl.AluckyBfriendlyCnoisyDspecialPassage5 Thanksgiving was just around the corner. The menu had been set. The shopping list was made. Everything seemed perfect. I could taste turkey and mashed potatoes(火鸡和土豆泥). Pictures of different pie

    22、s, fruit and vegetables came into my mind. I couldnt wait!The day before Thanksgiving my dad called a family meeting. He said we needed to practice being thankful. We are going to help out at a homeless shelter(收容所)on Thanksgiving Day.” I couldnt believe this was happening. So we wouldnt cook our ow

    23、n Thanksgiving dinner. The holiday wouldnt be the same. I thought the day would be ruined.The next morning. we got up early. I followed my father to the shelter with my sleepy eyes. I had no great expectations and felt down all the way. As soon as we arrived, we got to work. There was so much to be

    24、done. But all I could think about was the dinner I couldnt enjoy.However, those thoughts soon disappeared. Over the next few hours, I watched hundreds of people come through the shelter. For some, this was the only hot meal they would eat that week. For others, it was the first time to eat a Thanksg

    25、iving meal. The shelter was filled with joy.Through this experience, I learned that Thanksgiving is a time to think about your blessings(祝福)and look for ways to bless others. When I gave up what I had wanted, I discovered how much I have. It is much better to give than to receive. In the end, that T

    26、hanksgiving became an unforgettable experience.19Why did the writers father decide to go to the homeless shelter on Thanksgiving Day?ABecause he found they didnt have enough food this year.BBecause he wanted to let the family learn to be thankful.CBecause he was a volunteer of that homeless shelter.

    27、20What does the underlined word ruined probably mean in Chinese?A美好的B破灭的C悲痛的21How did the writer feel before working in the shelter?ASleepy and unhappy.BQuiet and peaceful.CExcited and cheerful.22What can we infer from the story?AThe writer had always thought about helping others before.BThe people

    28、in the shelter always had cold and terrible food.CThe writer might go to the homeless shelter every year from then on.23What is the main idea of the passage?AHelping others is helping yourself.BBeing thankful for life and finding ways to bless others.CRemembering to show our love to the people we lo

    29、ve. Passage6. On Thanksgiving Day, most of us will sit down to enjoy a turkey diner. The bird also shows up on the table at Christmas. How did we start with the tradition of savoring turkeys during the holidays? They were fresh, cheap, and big enough to feed a group of people. Americans like having

    30、large poultry(家禽)for celebrations because they dont need to pay a lot for the birds. Cows were more useful alive than dead, and beef wasnt widely offered until the late 19th century. Chicken was more highly regarded than it is today. Venison(鹿肉)would have been another choice, especially during the 1

    31、7th and 18th centuries. Eating turkey was also a British holiday custom people brought to the New World.Among the big birds, turkey is the most suitable for Thanksgiving. Turkeys were born in the spring. They spend about seven months eating insects on the farm. By Thanksgiving, they have grown to ab

    32、out 10 pounds. Turkeys are cheaper than geese, which are more difficult to raise, and cheaper by the pound than chickens. Cost is an important factor for holiday shoppers, because people will not prepare just one meal. Thanksgiving Day is the time to bake meal and other types of pies. The foods can

    33、last through the winter.24The underlined word savor in paragraph 1 probably means “_” in Chinese.A享用B欣赏C饲养D清洁25How long do turkeys grow to about 10 pounds?AAbout three months.BAbout seven months.CAbout one year.DAbout eleven months.26Why do Americans enjoy eating turkeys on Thanksgiving Day?ATurkeys

    34、 are fresh.BTurkeys are big.CTurkeys are cheap.DAll of the above.27What were more useful alive than dead?ATurkeys.BChicken.CCows.DGeese.Passage7To:Mary From: Sunjiale Subject: Autumn! Date: 15/09/2016 8:00 pm.Hello,Mary!Today is the MidAutumn Festival.We will watch the moon tonight,and look for Chan

    35、ge.We usually eat mooncakes.They are round,like the moon.National Day is also in autumn,on October 1st.My mother and father are usually free for three days! We will do many things together.I like going to the National Day celebration.But the best thing in autumn is my birthday.Its in October.I will

    36、be fourteen years old.Goodbye.Yours,Sun JialeTo:Sunjiale From: MarySubject: _! Date:15/09/2016 9:12 pm.Dear Sun Jiale,Thank you for your email! I love autumn,too.In Canada,we have an autumn holiday called Thanksgiving Day.Family members always celebrate it together.I will go to my grandmother and gr

    37、andfathers house.My uncles,aunts and their children will be there,too.Canadian Thanksgiving Day is in early October.In the USA,they celebrate Thanksgiving Day in late November.Have a good time on your birthday,Jiale! On my birthday,I have a cake with candles.Everyone sings the song “Happy birthday”T

    38、hen I blow out the candles! Will you have a cake for your birthday?Your friend,Mary28Sun Jiales birthday is _.Aon September 29thBin SeptemberCbefore September 29thDafter September 29th29Americans celebrate Thanksgiving Day _.Ain early OctoberBin early NovemberCin late OctoberDin late November30Canad

    39、ians usually _ on Thanksgiving Day.Aeat cakesBstay togetherCwatch the moonDsing a song31The subject of Marys email is“_”AYour birthdayBMy birthdayCThanksgiving DayDNational Day32What must Mary and Sun Jiale use when they write to each other?APens.BPaper.CComputers.DTelephonesPassage8Hi, friends! My

    40、name is Jason. I am 11 years old and I live in Chicago in the USAThere are many holidays every year, and my favorite one is Thanksgiving (感恩节). It is a family holiday.Thanksgiving comes on the fourth Thursday of November every year. There is no school on Thanksgiving Day. Thats great! My family gets

    41、 together on Thanksgiving Day. My brother will drive home fromNew York. We always have a big dinner. My mom makes a lot of delicious food. My sister always helps her in the kitchen. We have roast turkey, sweet potatoes, pumpkin pie (烤火鸡,红薯,南瓜派) and so on. Turkey is a must in my family. Before dinner

    42、 we give thanks to everything we have.I love this holiday very much. It teaches me to be thankful in life. My favorite thing about the holiday is being with my family and having a great time with them. That is a very important thing of the holiday.33Look at the picture. Jasons favorite holiday is on

    43、 November _.A2ndB16thC23rdD28th34Who always helps with the Thanksgiving dinner?AJasonBJasons dad.CJasons sister.DJasons grandma.35How many children are there in Jasons family?ATwo.BThree.CFour.DFive.36What does Jasons family do before the Thanksgiving dinner?AThey give some food to other people.BThe

    44、y say thanks to things they have.CThey play an interesting game.DThey sing for the holiday.37What can we know from the passage?AJason is a 12-year-old boy inChicago.BSchool finishes early on Thanksgiving Day.CJason enjoys the happy family time on Thanksgiving Day.DSweet potatoes are a must for Jason

    45、s Thanksgiving dinner.【答案】1C2C3A【分析】本文是一篇说明文,主要介绍了美国的“黑色星期五”。文章介绍了“黑色星期五”对人们既有好的一面,又有不好的一面。1细节理解题。根据第一段“On that day, many things are on sale.”可知“黑色星期五”那天有很多商品都在打折,故人们可以便宜地买到很多东西。故选C。2推理判断题。根据第二段“because we can buy many things at a low pricebut in fact, they dont really need some of these things.”可知,

    46、人们在“黑色星期五”那天可以便宜地买到很多商品,但这些商品却大多都不是我们所需要的;故可推知“黑色星期五”对人们既有好处也有坏处。故选C。3主旨大意题。分析全文内容可知,本文主要介绍了美国的“黑色星期五”,它对人们既有好处也有坏处。故选A。4C5C6B7C8D【分析】这篇短文主要介绍了加拿大和美国的传统节日感恩节。4细节理解题。根据第一段“In Canada, people have Thanksgiving Day on the second Monday of October.”可知加拿大也庆祝感恩节。故选C。5细节理解题。根据第一段“In the United States, every

    47、 year, Thanksgiving Day is on the fourth Thursday of November.”可知,在美国,感恩节在十一月份的第四个星期四。故选C。6细节理解题。根据短文第一段“But because Canada is in the north of the United States, so it is colder and the harvest comes earlier in the year.”可知,因为加拿大在美国的北部,天气比较冷,收获的季节来的更早一些,因此感恩节也更早。故选B。7细节理解题。根据短文第二段“The harvest brings

    48、 a lot of food to people.”可知,收获可以给人们带来食物,故选C。8细节理解题。根据最后一段“They are saying Thank you for the harvest that comes every year.”可知,人们通常会说“谢谢你”。故选D。9C10C11B12A13A【分析】本文介绍了感恩节在美国人心中的重要地位,也介绍了感恩节的由来,庆祝时间等。9推理判断题。根据文中第一段“The fourth Thursday of November is Thanksgiving Day.”可知感恩节在11月的第四个星期四,如果11月1日星期一,那么感恩节就

    49、在11月25日。故选C。10细节理解题。根据文中第一段“But the American Indians helped the white men and taught them how to farm.”可知美国印第安人帮助白人并教他们如何耕种。可见美国印第安人很友善。故选C。11细节理解题。根据文中第一段“Thanksgiving Day began in 1621, the second year after the first English settlers(定居者) reached the new world.They did not have enough food.”可知第一批

    50、英国殖民者到达新大陆后,他们没有足够的食物,可见他们经历了很困难的时期。故选B。12细节理解题。根据文中第二段“They decided to invite their Indian friends to a dinner in order to(为了)thank them for their help and God.”可知他们决定邀请他们的印第安朋友共进晚餐,以感谢他们的帮助和上帝,所以感恩节如此重要。故选A。13细节理解题。根据文中第二段“As far as family reunion, Thanksgiving Day is even more important than Chri

    51、stmas or New Years Eve to most Americans.”可知就家庭团聚而言,感恩节对大多数美国人来说甚至比圣诞节或新年前夜更重要,所以感恩节上的家庭团聚比新年前夜或圣诞都要多。故选A。14C15A16B17D18B【分析】感恩节早晨,玛丽和她的邻居都不高兴,因为外面在下大雪,她邀请邻居们到她家过感恩节,她们很开心。14细节理解题。根据第一段“it snowed heavily.”可知那是个是下雪天,故选C。15细节理解题。根据第二段“I planned to go to my sons home,” said Mr. Smith.”可知史密斯先生计划和儿子过感恩节,

    52、故选A。16细节理解题。根据第六段“I invite you to come to my home for thanksgiving dinner,” Mary told her neighbors.”可知玛丽想邀请邻居到她家过感恩节,故选B。17词语猜测题。前一句提到有很多好食物可以吃,和本句后面的share good food with her neighbors on Thanksgiving Day.在感恩节和朋友分享好吃食物,可知判断她感到欣慰,故选D。18推理判断题。根据短文最后一段玛丽邀请邻居到家里过感恩节,还准备了丰盛的食物,我们可以从中判定玛丽是友好的女孩,故选B。19B20

    53、B21A22C23B【分析】这篇短文主要讲述了作者对感恩节期待已久,不料爸爸在感恩节的前一天说感恩节去收容所去帮助那里的人做事情,作者很不情愿,但这对作者来说是一个难忘的感恩节。19细节理解。根据文中“The day before Thanksgiving my dad called a family meeting. He said we needed to practice being thankful.”感恩节前一天,我爸爸召集了一个家庭会议。他说我们需要练习感恩。可知,作者的父亲决定在感恩节去收容所工作是因为他想让家人学会感恩。故选B。20词句猜测。根据上文“So we wouldnt

    54、 cook our own Thanksgiving dinner. The holiday wouldnt be the same.” 所以我们不会自己做感恩节晚餐。假期就不一样了。可知作者认为这一天会毁了。ruined的意思是“破灭的”。故选B。21细节理解。Sleepy and unhappy.困倦的和不开心的; Quiet and peaceful.安静和宁静的;Excited and cheerful.激动和开朗的。根据文中“The next morning. we got up early. I followed my father to the shelter with my s

    55、leepy eyes. I had no great expectations and felt down all the way.” 第二天早上。我们起得很早。我睡眼惺忪地跟着父亲来到庇护所。我没有太大的期望,一路沮丧。可知,在去收容所工作之前,作者非常困倦和不开心的。故选A。22推理判断题。根据文中“Through this experience, I learned that Thanksgiving is a time to think about your blessings(祝福)and look for ways to bless others. When I gave up w

    56、hat I had wanted, I discovered how much I have. It is much better to give than to receive. In the end, that Thanksgiving became an unforgettable experience.” 过这次经历,我了解到感恩节是一个思考你的祝福并寻找祝福他人的方式的时刻。当我放弃我想要的,我发现我有多少。施比受好得多。最后,感恩节成了一次难忘的经历。可推断出,从那时起,这位作家可能每年都去无家可归者收容所。故选C。23主旨大意。通读整篇短文可知,这篇短文主要讲述了作者的父亲决定在

    57、感恩节去收容所工作是因为他想让家人学会感恩。可知,作者将会对生活心存感激,想办法祝福别人。故选B。24A25B26D27C【分析】在感恩节和圣诞节的时候,西方人都会吃火鸡。为什么在节日里吃火鸡呢?这篇短文给我们分析了里面的原因。24词义猜测题。根据语境“On Thanksgiving Day, most of us will sit down to enjoy a turkey diner. The bird also shows up on the table at Christmas. How did we start with the tradition of savoring turk

    58、eys during the holidays?”可知,感恩节和圣诞节的时候,人们会享用火鸡。该句中savor与上文的enjoy同义,意为“享用”。故选A。25细节理解题。根据短文第三段“Turkeys were born in the spring. They spend about seven months eating insects on the farm. By Thanksgiving, they have grown to about 10 pounds.”可知,火鸡在春天出生,花费7个月的时间吃昆虫,到感恩节的时候长到大约10磅。故选B。26细节理解题。根据短文第二段“They

    59、 were fresh, cheap, and big enough to feed a group of people.”可知,火鸡很新鲜、便宜,也足够大可以让很多人吃。由此可知A、B和C都对。故选D。27细节理解题。根据短文第二段“Cows were more useful alive than dead”可知,奶牛活着比死更有用。故选C。28D29D30B31C32C【分析】试题分析:本文是孙佳乐和玛丽之间的两封邮件,主要介绍了他们各自的传统节日中秋节和感恩节等相关内容。28考查细节理解。根据第一封邮件正文最后一行But the best thing in autumn is my bi

    60、rthday.Its in October.可知,她的生日在十月,那么肯定在9月29日后。故选D。29考查细节理解。根据第二封邮件正文第一段最后一句In the USA,they celebrate Thanksgiving Day in late November.可知,美国人庆祝感恩节在十一月末。故选D。30考查细节理解。根据第二封邮件正文第一段第二行Family members always celebrate it together.可知,加拿大感恩节庆祝方式是家庭聚会。故选B。31考查主旨大意。根据第二封邮件可知,Mary在邮件中主要谈的是Thanksgiving Day。故选C。3

    61、2考查细节理解。根据To:Mary From: Sunjiale和To:Sunjiale From: Mary可知,她们要发电子邮件肯定用电脑。故选C。33C34C35B36B37C【分析】这篇记叙文介绍了杰森一家人过感恩节的情景,表达了杰森的感恩之情。33题意:看这幅画。杰森最喜欢的节日是十一月_。考查细节理解题。根据and my favorite one is Thanksgiving. Thanksgiving comes on the fourth Thursday of November every year.,可知感恩节是每年11月的第四个星期四,结合日历,可知是23日,故选C。3

    62、4题意:谁总是帮忙做感恩节晚餐?考查细节理解题。根据My sister always helps her in the kitchen.,可知是妹妹,故选C。35题意:杰森家有几个孩子?考查数字理解和细节理解题。根据短文所述,除了杰森外,还有哥哥和妹妹,可知是三个孩子,故选B。36题意:杰森的家人在感恩节晚餐前做什么?考查细节理解题。A. They give some food to other people. 他们给别人一些食物。B. They say thanks to things they have.他们对他们所拥有的东西表示感谢。C. They play an interesting

    63、 game. 他们玩一个有趣的游戏。D. They sing for the holiday. 他们为感恩节唱歌。根据Before dinner we give thanks to everything we have.,可知要感谢所拥有的一切,故选B。37题意:我们能从这篇文章知道什么?考查细节理解题。A. Jason is a 12-year-old boy in Chicago.根据I am 11 years old,可知说法错误;B. School finishes early on Thanksgiving Day.根据There is no school on Thanksgivi

    64、ng Day.,可知说法错误;C. Jason enjoys the happy family time on Thanksgiving Day.根据My favorite thing about the holiday is being with my family and having a great time with them.,可知说法正确。D. Sweet potatoes are a must for Jasons Thanksgiving dinner.根据Turkey is a must in my family.,可知说法错误。综合以上分析,故选C。14原创精品资源学科网独家享有版权,侵权必究!

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:专题09感恩节 -备战2022年中考英语阅读理解热点话题特训.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-513331.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1