悦读教材高二英语 牛津版 必修5:UNIT 2THE ENVIRONMENT WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 悦读教材高二英语 牛津版 必修5:UNIT THE ENVIRONMENT WORD版含答案 教材 英语 牛津 必修 UNIT WORD 答案
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Unit 2 The environment世行 空气污染所致早亡代价巨大Premature deaths from air pollution are costing the global economy $5.1tn annually, or roughly twice the economic output of the UK, with more than half of that burden falling on China and other developing economies in Asia, according to a study.根据
2、一项研究,空气污染导致的过早死亡每年给全球经济带来5.1万亿美元的代价,大约两倍于英国的经济产出,而其中逾半负担落在中国和亚洲其他发展中经济体身上。 The estimates released yesterday by the World Bank for the first time put a welfare cost on the toll from indoor and outdoor air pollution and highlight how it has soared over the past quarter of a century, as developing econ
3、omies have rapidly industrialised.世界银行(World Bank)昨日公布的估计首次对室内和室外空气污染造成的人类福祉代价进行了估算,并突显出,随着发展中经济体迅速工业化,这项代价在过去四分之一个世纪出现飙升。They also illustrate the scale of the environmental challenge confronting those countries as they seek to address chronic air pollution.这些估算还展示了相关国家在寻求应对长期空气污染时面对的环境挑战的艰巨性。An est
4、imated 5.5m lives were lost to diseases associated with air pollution in 2013, the latest year for which global data are available.据估计,2013年(可获得全球数据的最近一年)有550万人死于与空气污染有关的疾病。More than 90 per cent of the premature deaths occurred in developing countries, with young children especially badly affected.9
5、0%以上的过早死亡病例发生在发展中国家,幼童受到特别严重的影响。Exposure to air pollution increases a persons risk of illnesses such as lung cancer, stroke, heart disease and bronchitis.暴露于空气污染会增加一个人患病(如肺癌、中风、心脏病和支气管炎)的风险。Those diseases, and deaths from them, also carry a rising economic cost according to the study, conducted by t
6、he World Bank and the Institute for Health Metrics and Evaluation in Seattle.由世行联手西雅图健康指标和评估研究所(Institute for Health Metrics and Evaluation)进行的这项研究显示,这些疾病及其造成的死亡还导致越来越高的经济成本。In 1990 there were $2.6tn in welfare losses from air pollution globally (in 2011 dollar terms, adjusted for purchasing power p
7、arity), with east Asia accounting for about a quarter.1990年,全球空气污染造成的福祉损失达到2.6万亿美元(以2011年美元计算,经购买力平价调整),东亚占其中大约四分之一。Since then, the rise of China has contributed to a surge in air pollution in east Asia leading to a more than quintupling of the cost for that region to $2.3tn in 2013.自那以来,中国的经济崛起导致东亚
8、空气污染激增,导致2013年该地区的损失增至2.3万亿美元,达到原有水平的五倍。This extracts a sizeable economic toll.这造成了相当大的经济代价。In both east Asia and south Asia, the cost of deaths from air pollution was equivalent to more than 7 per cent of regional economic output in 2013.在东亚和南亚,空气污染造成的死亡的成本在2013年相当于地区经济产出的7%以上。Urvashi Narain, who l
9、ed the World Bank team that assembled the report, said that while there had been some evidence of success globally in reducing household air pollution, the problem of outdoor air pollution was growing.编制报告的世行团队的负责人乌尔瓦什纳拉因(Urvashi Narain)表示,尽管有一些证据显示,全球在减少家庭空气污染方面取得了一些成功,但室外空气污染的问题越来越大。China has decl
10、ared a war on pollution.中国已经向污染宣战。Weve seen action from India as well.我们也看到印度采取了行动。But at the same time we also see mentions of London and Paris as cities where this concern still exists, she said. It is such a widespread problem.但与此同时我们也看到伦敦和巴黎被列入依然存在这种担忧的城市,她表示,这是一个如此普遍的问题。全球变暖可能会使人类变矮Global warmi
11、ng could make humans shorter, warn scientists who claim to have found evidence that it caused the worlds first horses to shrunk nearly 50 million years ago.In fact, a team from the universities of Florida and Nebraska says it has found a link between the earth heating up and the size of mammals hors
12、es, in this case, the last time the world heated up. The scientists used fossils to follow the evolution of horses from their earliest appearance 56 million years ago.As temperatures went up their size went down, and vice versa; at one point they were as small as a house cat, said Dr. Jonathan Bloch
13、, curator of the Florida museum of natural history, was quoted by the Daily Mail as saying. The scientists say that the current warming could have the same effect on mammalsand could even make humans smaller.Horses started out small, about the size of a small dog like a miniature schnauzer. Whats su
14、rprising is that after they first appeared, they then became even smaller and then dramatically increased in size, and that exactly corresponds to the global warming event, followed by cooling. It had been known that mammals were small during that time and that it was warm, but we hadnt understood t
15、hat temperature specifically was driving the evolution of body size, Dr. Bloch said in the Science journal.科学家警告说,全球变暖可能会使人类变矮。科学家宣称已经找到证据:近5,000万年前全球变暖就曾让世界上最早的马个头变小。事实上,来自佛罗里达州和内布拉斯加州的大学的一支研究团队称,他们已经找到地球变暖和哺乳动物个头之间的联系。这一案例中马变矮的现象是上一次全球变暖时发生的。科学家用化石来追溯马从5,600万年前诞生至今的进化历程。随着气温的上升,马的个头变小,反之马的个头就变大。每日
16、邮报援引佛罗里达自然历史博物馆馆长乔纳森布洛赫博士的话说,它们曾一度像家猫那么小。科学家称,当前的全球变暖可能也会对哺乳动物产生同样的影响,甚至可能会让人类的个子也变小。布洛赫博士在科学杂志中写道:马最初的个头很小,和一只小狗的个头差不多,大约也就像一只迷你型雪纳瑞犬那么大。令人惊讶的是,在马诞生后过了一段时间,它们的个子变得更小,之后个头又显著变大,而这些变化与全球变暖和变冷正好是相对应的。我们已经知道哺乳动物在那个时期个头较小,而那个时期气候也较暖,但我们还未意识到正是温度驱动着身体大小的进化。【试题导读】环境是人类生存和发展的基本前提。它为我们生存和发展提供了必需的资源和条件。随着社会经
17、济的发展,环境问题已经成为了一个不可回避的重要问题。保护环境,减轻环境污染,遏制生态恶化趋势是我们每一个人的责任。近几年高考试题对环境这一话题的考查从下面的几道高考题中可见一斑。I. 阅读理解体裁话题词数难度建议时间说明文减少温室气体排放的目标和做法2626分钟(2016上海卷)Is there link between humans and climate change or not? This question was first studied in the early 1900s. Since then, many scientists have thought that our ac
18、tions do make a difference. In 1997, the Kyoto Protocol explained our role in the Earths changing atmosphere and set international limits for gas emissions(排放) from 2008 to 2012. Some countries have decided to continue these reductions until 2020. More recently, the Paris Agreement, stuck by nearly
19、200 countries, also aims to limit global warming. But just now how much warmer it will get depends on how deeply countries cut carbon emissions. 3.5This is how much temperatures would rise by 2100 even if nations live up to the initial Paris promises to reduce carbon emissions; this rise could still
20、 put coastal cities under water and drive over half of all species to extinction.2To meet this minimum goal, the Agreement requires countries to tighten emissions targets every five years. Even this increase could sink some islands, worse drought(干旱) and drive a decline of up to a third in the numbe
21、r of species. 1.5This is the most ambitious goal for temperature rise set by the Paris Agreement, after a push by low-lying island nations like Kiribati, which say limiting temperature rise to 1.5 could save them from sinking. 0.8This is how much temperatures have risen since the industrial age bega
22、n, putting us 40% of the way to the 2 point.0The baseline here is average global temperature before the start of the industrial age.70. It can be concluded from paragraph 1 that _.A. the problem of global warming will have been quite solved by 2020B. gas emissions have been effectively reduced in de
23、veloped countriesC. the Paris Agreements is more influential than the Kyoto ProtocolD. humans have made continuous efforts to slow down global warming71. If nations could only keep the initial promises of the Paris Agreement, what would happen by the year 2100?A. The human population would increase
24、by one third.B. Little over 50% of all species would still exist.C. Nations would not need to tighten their emissions targets.D. The Agreements minimum goal would not be reached.72. If those island nations not far above sea level are to survive, the maximum temperature rise, since the start of the i
25、ndustrial age, should be _.A. 0.8B. 1.5C. 2D. 3.5【文章大意】本文介绍了人们一直努力减少温室气体的排放,并设立了到2100年我们应该达成的目标以及达成目标要符合的条件。70.D 推理判断题。根据文章第一段第三句至第六句Since then, many scientists have thought that our actions do make a difference. In 1997, the Kyoto.stuck by nearly 200 countries, also aims to limit global warming.可知自
26、20世纪早期开始人类就一直在努力减少温室气体的排放,希望能减缓全球变暖的趋势。故D项正确。71.D 推理判断题。根据文章第二段中的This is how much temperatures would rise by 2100 even if nations live up to the initial Paris promises to reduce carbon emissions可知,如果各国的气体排放能够符合巴黎协议的要求,到2100年气温会比现在高三度。而根据第三段中的To meet this minimum goal可知最小的目标是上升两度。也就是说即使各国的气体排放能够符合巴黎协
27、议的要求,也达不到最小的目标。故D正确。72.B 细节理解题。根据第四段中的This is the most ambitious goal for temperature rise set by the Paris Agreement, after a push by low-lying island nations like Kiribati, which say limiting temperature rise to 1.5 could save them from sinking.可知对于那些低海拔的国家来说温度上升不超过1.5度,就可以避免他们被淹没。故B正确。II. 短文改错(20
28、15全国新课标卷I)When I was a child, I hoped to live in the city. I think I would be happy there. Now I am living in a city, but I miss my home in countryside. There the air is clean or the mountains are green. Unfortunately, on the development of industrialization, the environment has been polluted. Lots
29、of studies have been shown that global warming has already become a very seriously problem. The airs we breathe in is getting dirtier and dirtier. Much rare animals are dying out. We must found ways to protect your environment. If we fail to do so, well live to regret it.When I was a child, I hoped
30、to live in city. I I would be happy there. Now I am living in a city, but I miss my home in countryside. There the air is clean the mountains are green. Unfortunately, the development of industrialization, the environment has been polluted. Lots of studies have been shown that global warming has alr
31、eady become a very problem. The we breathe in is getting dirtier and dirtier. rare animals are dying out. We must ways to protect environment. If we fail to do so, well live to regret .1. the a 冠词用法错误。首次出现的名词,用不定冠词a。2. think thought 时态用法错误。这里用一般过去时,表示过去认为。3. or and 连词用法错误。前后句为并列关系,故用连词and。4. on with
32、 短语搭配错误。短语with the development of随着的发展。5. seriously serious 词性用法错误。修饰名词应该用形容词。6. airs air 名词用法错误。air空气为不可数名词。7. much many 形容词用法错误。animal为可数名词,故要用many修饰。8. found find 动词用法错误。情态动词must后接动词原形。9. your our 代词用法错误。这里应该是指保护我们的环境。10. 去掉it 代词用法错误。我们将生活在遗憾中。III. 书面表达(2016北京卷)假设你是红星中学高三一班的学生李华。你班同学参加了学校的地球日系列活动
33、。请按照以下四幅图的先后顺序,以Actions for a Greener Earth为题,给校刊英语角写一篇英文稿件,介绍活动的全过程。注意:词数不少于60。提示词:地球日 Earth DayActions for a Greener Earth_【思路导航】 话题比较常规,整体难度适中。地球日系列活动属于保护环境的体裁内容,考生并不陌生。内容主要包括:公告栏了解活动、分工制作、变废为宝的宣传活动、主题讲座等。题目要求按照四幅图的先后顺序,以Actions for a Greener Earth为题,给校刊英语角写一篇英文稿件,介绍活动的全过程。词数不少于60词,参考词汇必须使用。可使用一般
34、过去时和第一人称进行写作。Actions for a Greener Earth A week before Earth Day, posters were put up around our school, calling upon us to join in the actions for a greener earth. Our class came up with the idea to make better use of used materials. We brought to our classroom worn-out clothes, pieces of cardboard
35、 and empty plastic bottles and turned those into dolls, handbags, tissue boxes and small vases. That weekend, we went to a nearby neighborhood and gave them away to the people there. All were very happy with those unexpected gifts, especially little kids and elderly people. We did so well that we we
36、re invited to share our idea and experience with all the students of our school.We are very proud of ourselves and believe we can do more for a better world.【亮点说明】范文使用了非谓语动词calling upon us to join in the actions和so.that句型与宾语从句we can do more for a better world等,句式多样;还使用了固定词组call sb to do sth,join in,
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-515187.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
