2021高三英语人教版一轮课时提能练4 必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021高三英语人教版一轮课时提能练4 必修1UNIT 4EARTHQUAKES WORD版含解析 2021 英语 人教版 一轮 课时
- 资源描述:
-
1、课时提能练(四)Unit 4Earthquakes课时作业A:基础层面.语境语法填空ADue to the 1.destruction (destroy) of their natural habitat, wild animals in this area are being endangered. To avoid any serious 2.injury (injure) to wildlife, a nature reserve was built last month. Our local government received many letters of 3.congratul
2、ation (congratulate) from all walks of life. Many people donated money as an 4.expression (express) of appreciation and support. According to a 5.judgment (judge) made by some experts, this reserve would have an 6.extremely (extremely) positive effect on the local ecosystem.BThe landslide left the w
3、hole village 7.in ruins, which was a great shock to us. Several people died and 8.a number of them were trapped in collapsed houses. All food supplies were 9.at an end. This disaster could have been avoided, but the villagers thought little 10.of the risk. Now, led by the government, the villagers a
4、re carrying out selfhelp recovery, digging 11.out their belongings buried in the mud and getting back the lost animals. The village is returning to normal.CSome students, most of whom are girls, become too stressed 12.to sleep (sleep) well the night before an important exam. However, 13.all teachers
5、 are not skilled at helping them stay calm and relaxed. Some teachers even completely ignore this fact as if it never 14.existed (exist). Experienced teachers will say something like “You can do it! Youre the best.” Everywhere they encounter a nervous student,these encouraging words do help build up
6、 his/her confidence.语境短文改错根据P30课文内容,对下面材料进行修改。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。Dear student, Congratulations! We are pleased to telling you that you have win the high school speaking competition about new Tangshan. Your speech was heard by the group of five judges, all of who agreed that it
7、 was the best one this year. Your parents and your school should be proud you! Our office would like to have you speaking in the new park, which will honor those that were died in the terrible disaster. What you know, this is the day when the quake happened thirty years before. We invite you to brin
8、g your family and friends on that specially day.答案Dear student,Congratulations! We are pleased to you that you have the high school speaking competition about new Tangshan. Your speech was heard by group of five judges, all of agreed that it was the best one this year. Your parents and your school s
9、hould be proud you! Our office would like to have you in the new park, which will honor those that died in the terrible disaster. you know, this is the day when the quake happened thirty years . We invite you to bring your family and friends on that day.根据提示补全句子1我正在街上走着,突然听到有人叫我的名字。(be doing.when)I
10、was walking along the street when I heard my name called.2我同意你所说的大部分内容,但是我并不同意全部内容。(部分否定)I agree with most of what you said, but I dont agree with everything3噪音似乎是从楼下传过来的。(as if)It seems as if the noise comes from downstairs.4正如报告所显示的,在过去的两个月里,这个城市的空气质量已有所改善。(as)The air quality in the city, as is sh
11、own in the report, has improved over the past two months.5他的房子着火了,因为他让厨房炉灶燃烧着就出去了。(leave复合结构)His house caught fire, because he went out but left the stove burning in the kitchen.课时作业B:能力层面.阅读理解A(2019新疆维吾尔自治区适应性检测)Superstorm Sandy slammed into the eastern United States three years ago. The winddriven
12、 water caused a lot of flooding, especially in the regions subway system. Now two teens have invented a device that could help prevent future subway floods.In New York City alone, Superstorm Sandy caused an estimated $ 19 billion in damage. Much of the floodwaters entered the subway system through i
13、ts ventilation grates (通风栅). Those metal grills usually lie at ground level. When the system is shut down ahead of a flood, engineers try to cover those grates with plywood (胶合板) and sandbags. But the flooding often washes away those measures, which allows water to flow into the tunnels. Raising tho
14、se grates even a tiny bit above ground level would cost a lot of money. Other ideas have included building tall chimneys around the holes. That would raise the grates and cost a lot of money, too.Kyle and Raymond came up with a different, less expensive idea. They designed a metal grate with a built
15、in, adjustable cover. When trains are running, one part of the grate slides open to bring in fresh air. But when the system is shut down, that part can be slid shut to completely block the grate.Their grate is the same size as the grates used now. So, it would be simple, they say, to lift out the ol
16、d grate and drop in a replacement. Their design includes tamperproof features, which can prevent operation mistakes. They make sure that people dont intentionally shut off airflow during normal conditions. For people with the proper key, it would only take a minute or two to close the grate ahead of
17、 a flood.【语篇解读】本文是一篇说明文,主要讲述三年前超级风暴Sandy猛烈袭击美国东部,造成了洪水灾害,当地的地铁被洪水淹没。为防止地铁再次被洪水淹没,两位少年发明了一种装置。1Whats the second paragraph mainly about?AThe steps to operate grates.BThe measures to prevent flood.CThe function of plywood and sandbags.DThe disadvantage of present subway system.D段落大意题。根据第二段第一句可知,据估计超级风暴
18、Sandy仅在纽约市就造成了价值190亿美元的损失。文章接下来分析了超级风暴造成的洪水淹没地铁的原因:目前的地铁系统存在很大的弊端。故本题选D。2Which of the following words best describes the two teens new invention?ACostly.BTimesaving.CPractical.DConventional.C推理判断题。根据文章最后一段第一、第二句“Their grate is the same size as the grates used now. So, it would be simple, they say, t
19、o lift out the old grate and drop in a replacement”他们使用的栅栏和现在使用的栅栏大小一样,所以很容易就可以把旧的栅栏取出来,放入一个替换栅栏;再结合最后一段最后两句可知,新的装置操作起来也很方便。故选C。3Whats the purpose of designing the tamperproof feature?ATo replace the old grate correctly.BTo close the grate ahead of a flood.CTo ensure airflow in normal conditions.DTo
20、 stop the train speeding up unexpectedly.C细节理解题。根据最后一段第三、第四句可知,设计干预防护的特点可以阻止操作失误,有了干预防护,他们确保人们不会有意地在正常情况下关掉空气流通的功能,故本题选C。4Where does the text most probably come from?AA news report.BAn adventurous story.CAn introduction to new equipment.DA guidebook to making grates.A文章出处题。通读全文可知,本文主要讲述了两位少年发明了一种成本较
21、低、实用的地铁防洪装置以及该装置的特点和优势,应该属于新闻报道类文章,故选A。B(2019辽宁省五校协作体联合模拟)It took multiple weddings for Christine Law to realize what she needed to do. In the summer of 2014, her schedule was packed with friends marriage celebrationsflowerfilled occasions that got her thinking, “Where do all the flowers go after th
22、e party?” More often than not, they were thrown away. Law was confident she could find a better use for them.By August, she had a plan:convince couples and companies hosting events to donate their flowers, which she would pick up and deliver within 48 hours to seniors across the city. She wanted to
23、bring beauty into the lives of the elderly. She drew on her experience through being a volunteer in nonprofit institutions in order to set up her own organization, which she called Floranthropie. Not having enough bouquets(花束) for all 150 people of a health center, Law asked the staff to provide a l
24、ist of patients who needed cheering up most, “The first woman I approached thought it was a mistake, and that the flowers couldnt possibly be for her,” says Law. “I said they were a gift, and we talked for a half hour.”In addition to health centers, Floranthropie focuses on community groups devoted
25、to the elderly. Latitia Thlme is a volunteer for Les Petits Fires, an organization that aims to help the elderly who dont have a support system. The group receives a dozen or so bouquets from Floranthropie monthly, and then redistributes them. “Our motto is flowers before bread,” says Thlme. “We don
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-515450.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
医学考试-中医内科学相关专业知识-1.pdf
