河北省正定县2015高考英语暑假练习(10)(答案或解析).doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 河北省 正定县 2015 高考 英语 暑假 练习 10 答案 解析
- 资源描述:
-
1、河北省正定县2015高考英语暑假练习(10)(答案或解析)阅读下面短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳答案。 Science cant explain the power of pets, but many studies have shown that the company of pets can help lower blood pressure (血压) and raise chances of recovering from a heart attack, reduce loneliness and spread all-round good cheer. Any
2、 owner will tall you how much joy a pet brings. For some, an animal provides more comfort than a husband/wife. A 2002 study by Karen Allen of the State University of New York measured stress (紧张) levels and blood pressure in people - half of them pet owners while they performed 5 minutes of mental a
3、rithmetic (算术) or held a hand in ice water. Subjects completed the tasks alone, with a husband/wife, a close friend or with a pet. People with pets didIt best .Those tested with their animal friends had smaller change in blood pressure and returned Most quickly to baseline heart rates .With pets in
4、the room ,people also made fewer math mistakes Than when doing in front of other companions. It seems people feel more released (放松)aroundPets, says Allen, who thinks it may be because pets dont judge.A study reported last fall suggests that having a pet dog not only raises your spirits but may also
5、 have an effect on your eating habits. Researchers at Northwesterm Memorial Hospital spent aYear studying 36 fat people and were put on a diet-and-exercise programs; a separate group of56 fat people without pets were put on a diet program. On average,people lost about 11 pounds,Or 5% of their body w
6、eight .Their dogs did even better,losing an average of 12 pounds,more then15%of their body weight .Dog owners didnt lose any more weight than those without dogs but ,sayResearchers,got more exercise overall mostly with their dogs and found it worth doing.( ) 1. What does the text mainly discuss?AWha
7、t pets bring to their ownersBHow pets help people calm downCpeoples opinions of keeping petsDPets value in medical research( ) 2. We learn from the text that a person with heart disease has a better chance of getting well if _Ahe has a pet companionBhe has less stress of workChe often dose mental ar
8、ithmeticDhe is taken care of by his family( ) 3. According to Allen, why did the people do better with pets around when facing stressful tasks? AThey have lower blood pressure. BThey become more patient. CThey are less nervous. DThey are in higher spirits.( ) 4. The research mentioned in the last pa
9、ragraph reports that Apeople with dogs did more exercise Bdogs lost the same weight as people did Cdogs liked exercise much more than people did Dpeople without dogs found the program unhelpfulB篇1.选A。考查主题大意。根据首段,很多研究表明,宠物可以降低血压,提高、心脏病恢复的几率,减少孤独感和传播快乐。2.选A。根据第一段,参见上题解析。3.选C。第二段最后一句话,和宠物在一起人们感到更加的放松。4
10、.选A。最后一段最后一句话,虽然狗主的体重没有多大变化,但是却比没有养狗的人得到更多的锻炼,因为是和他们的狗在一起,他们认为很值得。Passage Twelve (We Should All Grow Fat and Be Happy)Heres a familiar version of the boy-meets-girl situation. A young man has at last plucked up courage to invite a dazzling young lady out to dinner. She has accepted his invitation an
11、d he is overjoyed. He is determined to take her to the best restaurant in town, even if it means that he will have to live on memories and hopes during the month to come. When they get to the restaurant, he discovers that this ethereal creature is on a diet. She mustnt eat this and she mustnt that.
12、Oh, but of course, she doesnt want to spoil his enjoyment. Let him by all means eat as much fattening food as he wants: its the surest way to an early grave. They spend a truly memorable evening together and never see each other again.What a miserable lot dieters are! You can always recognize them f
13、rom the sour expression on their faces. They spend most of their time turning their noses up at food. They are forever consulting calorie charts; gazing at themselves in mirrors; and leaping on to weighing-machines in the bathroom. They spend a lifetime fighting a losing battle against spreading hip
14、s, protruding tummies and double chins. Some wage all-out war on FAT. Mere dieting is not enough. They exhaust themselves doing exercises, sweating in sauna baths, being pummeled and massaged by weird machines. The really wealthy diet-mongers pay vast sums for health cures. For two weeks they can en
15、ter a nature clinic and be starved to death for a hundred guineas a week. Dont think its only the middle-aged who go in for these fads either. Many of these bright young things you see are suffering from chronic malnutrition: they are living on nothing but air, water and the goodwill of God.Dieters
16、undertake to starve themselves of their own free will; so why are they so miserable? Well, for one thing, theyre always hungry. You cant be hungry and happy at the same time. All the horrible concoctions they eat instead of food leave them permanently dissatisfied. Wonderfood is a complete food, the
17、 advertisement says. Just dissolve a teaspoonful in water. A complete food it may be, but not quite as complete as a juicy steak. And, of course, theyre always miserable because they feel so guilty. Hunger just proves too much for them and in the end they lash out and devour five huge guilt-inducing
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
贵州专版2020秋九年级数学上册第21章一元二次方程21.2.1第2课时配方法作业课件新版新人教版.ppt
