2021高考英语一轮统考复习 Book 1 Module 6 The Internet and Telecommunications课时作业(含解析)外研版.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021高考英语一轮统考复习 Book Module The Internet and Telecommunications课时作业含解析外研版 2021 高
- 资源描述:
-
1、Module 6 The Internet and Telecommunications.阅读理解A(2019全国卷)As data and identity theft becomes more and more common, the market is growing for biometric (生物测量) technologieslike fingerprint scansto keep others out of private espaces. At present, these technologies are still expensive, though.Researche
2、rs from Georgia Tech say that they have come up with a lowcost device (装置) that gets around this problem:a smart keyboard. This smart keyboard precisely measures the cadence (节奏) with which one types and the pressure fingers apply to each key. The keyboard could offer a strong layer of security by a
3、nalyzing things like the force of a users typing and the time between key presses. These patterns are unique to each person. Thus, the keyboard can determine peoples identities, and by extension, whether they should be given access to the computer its connected toregardless of whether someone gets t
4、he password right.It also doesnt require a new type of technology that people arent already familiar with. Everybody uses a keyboard and everybody types differently.In a study describing the technology, the researchers had 100 volunteers type the word “touch” four times using the smart keyboard. Dat
5、a collected from the device could be used to recognize different participants based on how they typed, with very low error rates. The researchers say that the keyboard should be pretty straightforward to commercialize and is mostly made of inexpensive, plasticlike parts. The team hopes to make it to
6、 market in the near future.篇章导读:本文是一篇科研报道。来自佐治亚理工学院的研究人员发明了一种智能键盘,可以通过分析用户的打字模式来判断该用户是不是安全访客。1Why do the researchers develop the smart keyboard?ATo reduce pressure on keys.BTo improve accuracy in typing.CTo replace the password system.DTo cut the cost of espace protection.答案:D推理判断题。根据第一段最后一句以及第二段第一句
7、可推知,研究者研发这种智能键盘是为了降低网络安全保护技术的成本。故选D。2What makes the invention of the smart keyboard possible?AComputers are much easier to operate.BFingerprint scanning techniques develop fast.CTyping patterns vary from person to person.DData security measures are guaranteed.答案:C推理判断题。题干问的是“是什么让智能键盘的发明成为可能”,也就是问这一发
8、明的核心依据是什么。根据第二段中的“These patterns are unique to each person.Thus, the keyboard can determine peoples identities .”可知,正是因为每个人的打字模式不同,这种智能键盘就可以通过分析用户的打字力度及节奏等来判断该用户是不是安全访客。故选C。3What do the researchers expect of the smart keyboard?AItll be environmentfriendly.BItll reach consumers soon.CItll be made of
9、plastics.DItll help speed up typing.答案:B细节理解题。根据题干“研究者对于智能键盘有什么期望”可直接定位到最后一段的最后一句话“该团队希望在不久的将来将智能键盘推向市场”。故选B。4Where is this text most likely from?AA diary. BA guidebook.CA novel. DA magazine.答案:D推理判断题。根据本文的话题“智能键盘”以及第二段第一句中的“Researchers from Georgia Tech say that they have come up with a lowcost dev
10、ice .”,尤其是其中的关键词“Researchers” “lowcost device”等来推断,这篇文章是一篇科研报道,最有可能出现在杂志上。故选D。B(2019宁夏回族自治区银川一中高三月考)“Ive always loved food,” says Cassie Dawson in the kitchen of her flat in London. “But Ive become bored with eating out. Ive had too many disappointing meals and paid too much money for them! At one p
11、oint, fed up with my complaint, a friend suggested I open my own restaurant. Impossible, I thought. But then I heard about supper clubs .”Supper clubs are a mixture of a restaurant and a dinner partyyou go to a strangers house and he/she cooks dinner for you. Like a restaurant, you pay for your food
12、, but like a dinner party, you eat at the same table as other people. They are advertised through socialnetworking sites with a menu and little information about where the supper club is until just before the meal.“Its like running a secret restaurant for one night,” says Cassie. “The next morning,
13、I set the tables and chairs aside. I put the TV back and its my living room again.”Cassie opens her “restaurant” for people about once a month, and she really enjoys the evenings shes had so far. She uses fresh, local ingredients and a typical meal costs about the same as a takeawaymuch less than a
14、restaurant meal. So how does she make money out of it?“I dont,” says Cassie. “In fact, at first I was worried about losing money on my club. Im good at cooking but my maths is terrible! But I was surprised by how cheaply I could make a good meal. This isnt about money. Its about a different eating e
15、xperience.”And what about inviting complete strangers into her house? Was Cassie ever nervous about that?“Not at all,” she says. “Almost everyone at the supper club is just interested in having a good meal with other interesting people.”篇章导读:本文是一篇记叙文。之前在饭店吃过很多令人失望并且昂贵的饭菜的英国人Cassie在朋友的建议下,在自己的起居室里开了一
16、家晚餐俱乐部,这里晩上招待客人,白天又可以重新变成自己的家,还能给客人提供便宜可口的饭菜,Cassie感到很满足。5Why did Cassie decide to open her own restaurant finally?ATo earn a living.BTo cook cheap and good meals for others.CTo make friends with strangers.DTo satisfy her friends needs.答案:B推理判断题。根据第一段中的“Ive had too many disappointing meals and paid
17、too much money for them! At one point, fed up with my complaint, a friend suggested I open my own restaurant.”以及倒数第三段中的“But I was surprised by how cheaply I could make a good meal.”可知, Cassie之前在饭店吃过很多令人失望并且昂贵的饭菜,所以朋友建议她开自己的饭店,且她自己也惊讶做出一顿美餐是多么的便宜。所以她希望能为别人提供便宜且好吃的饭菜,故选B。6What does the underlined word
18、 “They” in Paragraph 2 refer to?ADinner parties. BFresh ingredients.CSupper clubs. DInvitations to dinner.答案:C指代判断题。根据第二段中对晚餐俱乐部的解释“Supper clubs are a mixture of a restaurant and a dinner party. Like a restaurant, . but like a dinner party, .”可推知,they指代的是上文提到的Supper clubs,它们通过社交网站做广告,故选C。7We can kno
19、w that Cassies restaurant _.Ais only open in the eveningBserves meals for freeConly serves takeawaysDis only open to her friends答案:A推理判断题。根据第三段中的“Its like running a secret restaurant for one night,”,第四段中的“a typical meal costs about the same as a takeaway”,“make money out of it”及第六段中的“inviting comple
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-525104.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
