分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 8

类型2021高考英语一轮统考复习 Book 7 Module 1 Basketball课时作业(含解析)外研版.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:525177
  • 上传时间:2025-12-09
  • 格式:DOC
  • 页数:8
  • 大小:81KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021高考英语一轮统考复习 Book Module Basketball课时作业含解析外研版 2021 高考 英语 一轮 统考 复习 Basketball 课时 作业 解析 外研版
    资源描述:

    1、Module 1 Basketball.完形填空Any exercise is good exercise, but when it comes to losing weight, its hard to beat running. After all, _1_ is one of the most efficient ways to _2_ calories and get fit without having to restrict your diet. If youre already a runner, _3_ on. If youre not a runner yet but _4_

    2、 in losing weight, here are four _5_ why running can be the best exercise for weight loss.Running works _6_ when you come to rest. Even when comparing running _7_ walking the same distance, studies find that running will _8_ to greater weight loss. In a longterm comparison study of runners and _9_,

    3、calories burned through running led to 90% more weight _10_ than calories burned through walking.Running is time efficient. Even if the myth that running a mile and walking a mile burn the same number of calories were true, running would be a considerably _11_ way to burn those calories. Most people

    4、 can run about three _12_ as far as they can walk in a given amount of time. Running is _13_. Little is actually required to _14_ running. You can do it alone. You can do it almost anywhere. You dont need any _15_ beyond a pair of running shoes. For this reason alone, running is the best _16_ for we

    5、ight loss because its _17_ and accessible, and there are fewer barriers to maintaining a routine, even while traveling.Two _18_: runners high. The first rule of exercising for weight loss is that if you dont enjoy it, you wont stick with it. _19_, studies support what many runners have experiencedru

    6、nning can actually get you high. Scientists have found links between moderate to intense exercise and morphinelike (像吗啡的) brain chemicals, which _20_ the occasional flood of thrill that rushes over you during a hard run. That happy sensation you had after your last race makes you want to go for anot

    7、her run, right?篇章导读:本文是一篇说明文。文章阐述了跑步不仅有效,而且简单、方便,是一种极佳的减肥方法。1A.running Bswimming Cboxing Dexercising答案:A第一句提到,说到减肥,任何锻炼方式都难以胜过跑步,因此可以说“跑步”是最有效的方法之一。2A.use Bhave Ctake Dburn答案:D根据该空后的“get fit without having to restrict your diet”可知,此处的语境是:跑步使人们可以不用限制饮食就能“消耗”卡路里,从而达到减肥的目的。下文也多次提到“burn calories”。3A.tur

    8、n Btalk Ckeep Dget答案:C因为跑步对减肥和保持健康有效,所以如果有此习惯,你应继续保持,故此处用短语keep on。4A.annoyed Binterested Cfaced Dtrapped答案:B如果你不跑步却又对减肥“感兴趣”,你可以考虑从事这项运动。下文介绍的跑步的益处就是为了说服这些人去跑步。5A.steps Bmeasures Creasons Deffects答案:C为了证明跑步的益处,作者在下文中列举了四点来说明。这些正是跑步是最好的减肥运动的“原因”。6A.ever Bonce Ceven Doften答案:C“甚至”在你跑完步停下来的时候,跑步也可以起作用

    9、。此处用even来加强语气。7A.as Bwith Cfor Damong答案:B研究发现,即使把同样距离的跑步和散步作比较,跑步也对减肥更有效。compare . with . “把与进行比较”。8A.lead Bcompare Cstick Dequal答案:A与散步相比,跑步会“导致”人们减轻更多体重。lead to “导致”。9A.climbers Bplayers Cwalkers Dactors答案:C根据该句末尾的“through walking”可知,此处是将跑步者和散步者进行比较。10A.gain Bchange Cdamage Dloss答案:D结合常识可知,消耗卡路里会使

    10、体重“减轻”。11A.slower Bfaster Cshorter Dsimpler答案:B根据本段的主旨句“Running is time efficient.”可知,此处是说跑步是一种能更快地消耗卡路里的方法。12A.moments Btimes Cminutes Dhours答案:B此处是把在相同时间内人们跑过和走过的距离进行对比。本句使用了“倍数asadj./adv.as .”的倍数表达法。times在此表示“倍”。13A.convenient Bimportant Cnatural Dnecessary答案:A该空所在句是本段的主旨句。概括本段的内容可知,此处介绍的是:跑步很“方便

    11、”。14A.stop Bleave Cgo Dcome答案:C去跑步的话,其实很少需要什么东西。go running “去跑步”。15A.caps Bclothes Cfurniture Dequipment答案:D根据本句提到的跑鞋可知,这里是说跑步不需要跑鞋之外的“装备”。16A.workout Bproblem Cquestion Doutline答案:A跑步属于一种锻炼方式,因此选workout,意为“锻炼”。17A.expensive Bpositive Ccheap Dreal答案:C因为跑步所需要的装备只是一双跑鞋,所以是“便宜的”。18A.phrases Bwords Csen

    12、tences Dkeys答案:B该空后的“runners high”是两个“词”,故选words。19A.Sadly BFortunately CCasually DUnluckily答案:B很多跑步者体会到跑步会让人兴奋,而且一些研究也证实了这一点。这是一件好事,因此选fortunately。20A.explains Brefers Cdescribes Dasks答案:A前半句提到科学家们发现适度或强度锻炼会使大脑产生一种类似吗啡的化学物质,由此推断此处表示这可以“解释”人在跑步时为什么会感到兴奋。.阅读理解A(2020大同市高三学情调研测试试题)What is the small sid

    13、ed soccer?The small sided soccer starts with games of 3on3 from the youngest participants and progresses to 4on4, 7on7, 11on11, in a graduated manner for the older groups. OUT schools training course will give kids a better chance to take part in the game and get excited about the game of soccer. Th

    14、e small sided approach gives each child more individualized attention so they can each improve their skills. And, its FUN!Some general practical informationThe cafeteria is open.We supply participants with soccer clothes and boots.Please bring a water bottle for your child.Soccer season training tim

    15、esTeamSaturdaySundayTykes10:0011:00PeeWees11:0011:50BoysE&F12:3014:0013:0014:00Girls12:3014:30CostsThe cost is $70 per month for Tykes and PeeWees and $115 for all the other teams.Those who enter online will get a 10% discount.VolunteeringCan I be the coach?Of course! Our training course is always l

    16、ooking for volunteer coaches. We will provide coaches with plans for activities and training, and help set up the small sided fields. Its a great opportunity to get involved with kids and help develop their love for sports.How can I volunteer in other ways?Its your club and you are welcome to volunt

    17、eer! There are volunteer opportunities with programs, fields, publicity, facilities, uniforms, website development and the board, to name but a few. Let us know how youd like to helpand well put you to work!Do parents stay?Yes. Parents are strongly encouraged to stay and support their children and t

    18、he club. The club is a volunteerrun organization. Parents and athletes are encouraged to help with the cleanup and setup activities.If you have any questions about program specifics, please contact recreational soccer coordinator (协调人), Pablo Vercelli, at recreationalsoccerabfsport. nl. Tel: 0432394

    19、409.篇章导读:本文是一篇应用文。文章介绍了小场地足球培训课程的招生信息,包括对小场地足球的介绍、招生对象、课程安排、培训费用、志愿服务等。1What do you know about the training course?ACoaches will make plans for activities and training.BParents can volunteer for the training course.CIt offers three meals a day for free.DIt teaches students according to their interes

    20、t.答案:B细节理解题。根据倒数第二段可知,该课程鼓励父母作为志愿者留下帮助孩子和俱乐部,故B项正确。2George entered for the PeeWees training online. How much does he have to pay?A$70. B$63.C$115. D$103.5.答案:B细节理解题。根据题干中的关键词“pay”定位至Costs部分,根据该部分内容可知,PeeWees训练的费用为每月70美元,通过网上报名参加优惠10%,故价格为63美元,故B项正确。3What can we learn from the passage?APablo Vercelli

    21、 was the founder of the small sided soccer.BParents who help with the cleanup dont need to pay for the course.CBoth Tykes and BoysE&F have classes on Sunday.DTykes and PeeWees have the same charging standard.答案:D细节理解题。根据Costs部分中的“The cost is $70 per month for Tykes and PeeWees”可知,Tykes和PeeWees的收费标准是

    22、一样的,故D项正确。4Where do you probably read the article?AIn science fiction. BIn a medical magazine.CIn a newspaper. DIn a guidebook.答案:C推理判断题。通读全文可知,本文主要介绍小场地足球培训课程的招生信息;据此可推知,本文最有可能登载在报纸的广告信息处,故C项正确。B(2020河北衡水中学高三第一次联考)Being highly successful in any field is pretty rare. It takes a combination of natura

    23、l talent, luck, determination, and plenty of outside support for someone to make it big in sports, entertainment, or business. But what if competing is all that matters to you, whether you are likely to succeed or not? This was the goal of Michael Eddie the Eagle Edwards, and that he reached that go

    24、al was an amazing achievement.Born in the UK in 1963, Michael was an enthusiastic downhill skier whose dream was to compete for Britain in worldclass competitions. He would have liked to represent his country in the 1984 Winter Olympics, but there were a large number of downhill competitors, and Edw

    25、ards didnt qualify. Seeing his chance elsewhere, he switched to ski jumping. Ski jumping didnt cost nearly as much, and there was almost no competition for a place on the Britain team.But a number of hurdles (障碍) could have meant the end of Edwards dream. He weighed more than most competitors, which

    26、 put him at a disadvantage. He had no financialsupport for his training. Poor eyesight meant that he had to wear glasses under his goggles (护目镜)not a good thing when they steamed up at high altitudes. But he couldnt let any of this discourage him. He saw himself as a true lover of the sport who simp

    27、ly wanted the chance to compete. Winning wasnt the point. Having the opportunity to try was all he cared about. And nothing could stop him from trying. In the end, Edwards took 55th place in the 1987 World Championships. He then went on to the Calgary Olympics in 1988, where he finished last in both

    28、 of his events. Many athletes would have been embarrassed by this result, but he was proud of his achievement to this day. His determination to fight against all the odds made him a global hero, and in 2016, the inspiring film Eddie the Eagle was made about his life.篇章导读:本文是一篇记叙文。文章介绍了一位英国运动员Michael

    29、 Edwards,他热爱运动,认为比赛的目的是重在参与,而不仅仅是赢得比赛。5What is the purpose of the first paragraph?ATo add some background information.BTo uncover the secret of success.CTo expect an answer from readers.DTo introduce the topic.答案:D推理判断题。本段中作者通过对比提问,引出本文的话题人物,故答案为D。6Why did Michael Edwards choose ski jumping?AIt took

    30、 less skill.BThe equipment was cheaper.CThere was little competition.DIt was easy to win the championship.答案:C细节理解题。由第二段最后两句可知,如果Edwards选择跳台滑雪可以很容易进入英国队,故答案为C。7After the Calgary Olympics, Edwards _.Afelt he had reached his goalBwas embarrassed by his resultsCswitched to film makingDwas glad it was o

    31、ver答案:A推理判断题。由最后一段中的“but he was proud of his achievement to this day”可知Edwards对自己的表现和结果很满意,由此可推知,他认为自己已经实现了目标,故答案为A。8What made Michael Edwards outstanding?AHis determination to win.BHis enthusiasm for the sport.CHis attitude towards the Olympics.DHis ability to overcome physical disabilities.答案:B推理判

    32、断题。由全文可知,Edwards热爱运动,认为参加比赛的目的是重在参与而不仅仅是赢得比赛,故答案为B。.短文改错The other day after work, I was walking down the street while I saw a boy riding a nice unicycle, one of those bicycle with only one wheel. Dressing in all pink from head to toe, he was singing a song which was sounded like a kids song. I thoug

    33、ht he must be total crazy. Just then, a lady dropped a 20dollar bill on the ground, but he didnt realize it and started to walk away. The guy in pink picked out the money and gave it back to her. After that, he rode on but soon disappear before the lady could thank him. How a strange and good guy!答案

    34、:1第一句:whilewhen考查连词。be doing . when . 意为“正在做突然”;whenat this/that time 意为“就在这/那时;突然”。2第一句:bicyclebicycles考查名词。those之后应跟可数名词的复数。3第二句:DressingDressed考查非谓语动词。be dressed in “穿着”,为固定搭配,故此处用过去分词表状态。4第二句:删除第二个was考查动词。句意:他正唱着一首听起来像儿歌一样的歌。由此可知,sound在此表示“听起来”,为半系动词,无被动语态。5第三句:totaltotally考查副词。crazy是形容词,其前应用副词,

    35、totally crazy意为“完全疯了,彻底疯了”。6第四句:heshe考查代词。动词dropped和didnt realize 及started是并列关系,它们的主语都是a lady,故将he改为she。7第五句:outup考查固定短语。pick up是固定短语,意为“捡起”。8第六句:butand考查连词。句意:那以后,他继续骑行,在那位女士感谢他以前,很快就消失了。由此可知rode和disappeared是并列关系,故将but改为and。9第六句:disappeardisappeared考查动词的时态。通读全文可知,全文用的是一般过去时,所以本句谓语动词也应用一般过去时。10第七句:HowWhat考查感叹句。How引导的感叹句,其后应接形容词或副词;What引导的感叹句,其后应接名词,故此处将How改为What。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021高考英语一轮统考复习 Book 7 Module 1 Basketball课时作业(含解析)外研版.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-525177.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1