2021高考英语一轮统考复习Book5Module2AJobWorthDoing课时作业含解析外研版.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021 高考 英语 一轮 统考 复习 Book5Module2AJobWorthDoing 课时 作业 解析 外研版
- 资源描述:
-
1、Module 2 A Job Worth Doing. 阅读理解A(2019全国卷)Need a Job This Summer?The provincial government and its partners offer many programs to help students find summer jobs. The deadlines and what you need to apply depend on the program.Not a student? Go to the government website to learn about programs and on
2、line tools available to help people under 30 build skills, find a job or start businesses all year round.Jobs for YouthIf you are a teenager living in certain parts of the province, you could be eligible (符合条件) for this program, which provides eight weeks of paid employment along with training.Who i
3、s eligible:Youth 1518 years old in select communities (社区)Summer CompanySummer Company provides students with handson business training and awards of up to $3,000 to start and run their own summer businesses.Who is eligible:Students aged 1529, returning to school in the fall.Stewardship Youth Ranger
4、 ProgramYou could apply to be a Stewardship Youth Ranger and work on local natural resource management projects for eight weeks this summer.Who is eligible:Students aged 16 or 17 at time of hire, but not turning 18 before December 31 this year.Summer Employment Opportunities (机会)Through the Summer E
5、mployment Opportunities program, students are hired each year in a variety of summer positions across the Provincial Public Service, its related agencies and community groups.Who is eligible:Students aged 15 or older. Some positions require students to be 15 to 24 or up to 29 for persons with a disa
6、bility.篇章导读:本文是一篇应用文。文章介绍了省政府及其合作者提供的面向学生的四则暑期工作公告。1What is special about Summer Company?AIt requires no training before employment.BIt provides awards for running new businesses.CIt allows one to work in the natural environment.DIt offers more summer job opportunities.答案:B细节理解题。根据题干中的关键词“Summer Com
7、pany”可直接定位到第二则暑期工作公告,而且浏览四则暑期工作公告可以发现,只有Summer Company的介绍里提到了awards(奖励)以及$3,000这样的字眼,由此可知Summer Company的特别之处在于“它为经营新业务提供奖励”。故选B。2What is the age range required by Stewardship Youth Ranger Program?A1518. B1524.C1529. D1617.答案:D细节理解题。根据题干中的关键词“Stewardship Youth Ranger Program”可直接定位到第三则暑期工作公告。根据本部分中第二段
8、内容可知,这个项目的年龄要求是16岁或17岁,且在今年12月31日前不能满18岁。故选D。3Which program favors the disabled?AJobs for Youth.BSummer Company.CStewardship Youth Ranger Program.DSummer Employment Opportunities.答案:D细节理解题。根据题干中的关键词“the disabled (残疾人)”可直接定位到最后一则暑期工作公告中的“persons with a disability”,两者属于典型的同义词替换,故选D。B(2019北京高考)Want to
9、explore new cultures, meet new people and do something worthwhile at the same time? You can do all the three with Global Development Association(GDA). Whatever stage of life youre at, wherever you go and whatever project you do in GDA, youll create positive changes in a poor and remote community (社区
10、)We work with volunteers of all ages and backgrounds. Most of our volunteers are aged 1724. Now we need volunteer managers aged 2575. They are extremely important in the safe and effective running of our programmes. We have such roles as project managers, mountain leaders, and communication officers
11、.Depending on which role you choose, you could help to increase a communitys access to safe drinking water, or help to protect valuable local cultures. You might also design an adventure challenge to train young volunteers.Not only will you help our young volunteers to develop personally, youll also
12、 learn new skills and increase your cultural awareness. You may have chances to meet new people wholl become your lifelong friends.This summer we have both 4week and 7week programmes:CountrySchedule4week programmes7week programmesAlgeria5 Jul.1 Aug.20 Jun.7 Aug.Egypt24 Jul.20 Aug.19 Jun.6 Aug.Kenya2
13、0 Jul.16 Aug.18 Jun.5 Aug.South Africa2 Aug.29 Aug.15 Jun.2 Aug.GDA ensures that volunteers work with community members and local project partners where our help is needed. All our projects aim to promote the development of poor and remote communities.There is no other chance like a GDA programme. J
14、oin us as a volunteer manager to develop your own skills while bringing benefits to the communities. Find out more about joining a GDA programme:Website:www.glodeve.orgEmail:humanresources glodeve.org篇章导读:本文是一篇说明文,主要介绍了GDA项目并为该项目招募志愿管理人员。4What is the main responsibility of volunteer managers?ATo see
15、k local partners.BTo take in young volunteers.CTo carry out programmes.DTo foster cultural awareness.答案:C细节理解题。根据题干中的关键词“volunteer managers”可直接定位到第二段第三、四句,根据其内容可知,他们对于GDA项目的安全有效运行起着非常重要的作用,所以C项“执行项目”为正确选项。5The programme beginning in August will operate in .AEgypt BAlgeriaCKenya DSouth Africa答案:D细节理解
16、题。根据题干中的关键词“beginning in August”可直接定位到活动项目日程表的最后一栏,根据本部分中的关键信息“South Africa 2 Aug.29 Aug.”可知,8月份开始的项目是在南非。6The shared goal of GDAs projects is to .Aexplore new culturesBprotect the environmentCgain corporate benefitsDhelp communities in need答案:D推理判断题。根据题干中的关键词“shared goal of GDAs projects”可直接定位到日程表下
17、面一段的最后一句,根据本句内容可知,该项目的目的是促进贫困偏远社区的发展,故D项“帮助有需要的社区”为正确选项。.七选五(2019北京高考)Much of the work in todays world is accomplished (完成) in teams. Most people believe the best way to build a great team is to gather a group of the most talented individuals. 1 Companies spend millions hiring top business people. I
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-525266.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
