2021高考英语二轮复习小综合训练22含解析202102232189.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021 高考 英语 二轮 复习 综合 训练 22 解析 202102232189
- 资源描述:
-
1、小综合训练22对应学生用书P164.阅读理解A Brochure Design ServiceProfessional Brochure DesignsBrochures have proven to be one of the most costeffective marketing methods for product and service companies worldwide. Creating a brochure is a delicate and important design process for any business, and must be left in th
2、e hands of professional brochure designers. It requires graphic design skills, specific techniques, and a deep understanding of marketing and printing technology.A Professional Brochure Design ServiceBrochure Design Service is a team of professional brochure designers that create company brochures a
3、nd product catalogs for businesses. At Brochure Design Service you will find the design solutions for your organization brochuresfrom the outline of design drafts, concepts and messages, to the final brochure printing.As experts in design, we make the highest quality brochures you will ever come acr
4、oss, quickly and affordably. You only need to answer emails and provide feedback on our designs.Creating Professional Brochures for Your CompanyAffordable and highestquality end products. Brochures that will certainly beat your competitors and give you the edge in marketing your business.Brochure de
5、sign samples ready in 2 business days or less. Do you have a trade show next week? Call us!We can meet tight deadlines.We have been serving thousands of clients all around the world for more than 15 years.Access to royaltyfree (版权免费) images included in our design fees.Lightweight digital brochures i
6、n PDF format included.Save time by avoiding endless meetings and appointments. Our service is faster, more reliable and costeffective than a traditional design agency.Unparalleled service:unlimited revisions till your final approval, plus 100% money back guarantee. Contact us right now!Tel:(814) 755
7、3560 Email: smithbrochure.ca【语篇解读】本文是一篇应用文。Brochure Design Service是一个专业的宣传册设计团队,该团队可以为公司设计创造宣传册和产品画册。文章介绍了它的工作性质、工作范围等内容。1What is needed in creating a brochure?AHandwriting techniques.BPhotographing skills.CCommunicating strategies.DGraphic design ability.解析细节理解题。由第一段中的“It requires graphic design sk
8、ills, specific techniques, and a deep understanding of marketing and printing technology.”可知,宣传册设计需要绘画设计技巧、特定技术,以及对市场营销和印刷技术的深刻理解。故D项正确。答案D2Brochure Design Service can offer customers _.Aa trade showBPDF versions of brochuresCa printing machineDInternet images解析细节理解题。 由倒数第三段内容“Lightweight digital br
9、ochures in PDF format included.”可知,Brochure Design Service可以为客户提供PDF格式的数字手册。故B项正确。答案B3The main purpose of the text is to _.AentertainBsuggestCadvertiseDwarn解析推理判断题。这是一篇宣传广告。文章介绍了Brochure Design Service的工作性质、工作范围等内容。很明显,这篇文章的目的就是宣传。故C项正确。答案CBMy father was a taxi driver but I am a kingKing Renato, of
10、the country Pontinha, an island on Funchal harbor. Its in Madeira, Portugal, where I grew up. It was discovered in 1419; Captain Cook once came here.In 1903, the Portuguese government didnt have enough money to build a harbor port, so the king sold the land to a wealthy British family, the Blandys,
11、who make Madeira wine. Fourteen years ago, the family decided to sell it for just 25,000 (19,500). I decided to buy it though I had no moneyI was just an art teacher.I tried to find some business partners, but they all thought I was crazy to want to buy what is actually a large rock; it has a small
12、cave, a platform on top, and no electricity or running water. So I sold some of my possessions, put my savings together and bought it.When the king of Portugal originally sold the island in 1903, he and all the governors signed a document, selling all the“possessions and the dominions (领土)” of the i
13、sland.It means I can do what I want with itI could start a restaurant, or a cinema, but nobody thought that someone would want to start a country. So thats what I did: I decided that this would no longer be just a rock on the port of Funchal. It would be my island, about the size of a onebedroom hou
14、se.After I bought it, the governor of Madeira asked to buy my island. Of course, I said no. He said that unless I sold it back to the state, he wouldnt let me connect to any electricity. But I have a solar panel and a small windmill, and maybe in the future I will be able to generate power from the
15、ocean around Pontinha.【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章讲述了作者购买了一个小岛,并且将该岛建成属于自己的国家的过程。4What does the writer want to show by mentioning his father?AHe had a royal family.BHe loved his family.CHe was not a born king.DHe was not a good driver.解析推理判断题。由第一段第一句“My father was a taxi driver but I am a kingKing Renato, of t
16、he country Pontinha, an island on Funchal harbor.”可知,作者的父亲是个出租车司机。作者是Pontinha这个小岛的国王。由此可知,作者并不是出身王室家庭,并非生下来就是个国王。故C项正确。答案C5Who sold the island to the author?AA Portuguese king.BAn art teacher.CThe Blandy family.DCaptain Cook.解析细节理解题。由第二段内容可知,1903年,葡萄牙政府将这个岛卖给了the Blandys(一个英国家族)。14年之后,这个英国家族想出售这个岛屿。
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2017-2018学年高中语文(苏教版 传记选读)课件:04-孔子评传 .ppt
