分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 28

类型河北省沧州市第一中学2019-2020学年高一下学期第三次月考英语试题 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:526771
  • 上传时间:2025-12-09
  • 格式:DOC
  • 页数:28
  • 大小:125KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    河北省沧州市第一中学2019-2020学年高一下学期第三次月考英语试题 WORD版含解析 河北省 沧州市 第一 中学 2019 2020 学年 一下 学期 第三次 月考 英语试题 WORD 解析
    资源描述:

    1、沧州市第一中学2019-2020学年第二学期第三次学段检测高一年级英语试题第一部分听力(共两小节,满分30分)第一节听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1.【此处可播放相关音频,请去附件查看】What does the man suggest drinking?A. Tea.B. Coffee.C. Cold water.【答案】C【解析】【原文】W: Shall we have some tea or coffee?M: I think a

    2、 glass of cold water would be better.There is nothing like it when the weather is so hot.2.【此处可播放相关音频,请去附件查看】What do we know about the woman?A. She will go to school.B. She wont go to the library.C. She is willing to help the man.【答案】B【解析】【原文】M:Would you please drop this book off at the library for

    3、me when you go to school?W:I would if I were going,but I have to work today.3.【此处可播放相关音频,请去附件查看】Where does the conversation probably take place?A. On a farm.B. In a bookstore.C In a supermarket.【答案】C【解析】【原文】W:Excuse me.Could you please tell me where the cheese is? I want to buy some cheese.M:Sure.It

    4、s next to the milk.Over in the dairy section.4.【此处可播放相关音频,请去附件查看】What is the probable relationship between the speakers?A. Policeman and driver.B. Teacher and student.C. Boss and secretary.【答案】A【解析】【原文】M:Excuse me,Miss.You cant park here.W:But its only for a few minutes,sir.Im waiting for a friend.M

    5、:This is a taxi park.You can park in the car park round the corner over there.5.【此处可播放相关音频,请去附件查看】What does the man plan to do this weekend?A. Buy some furniture.B. Go out with some friends.C. Entertain some friends at home.【答案】C【解析】【原文】W:How is your new apartment?M:Its great.I live on the top floor

    6、 of a six-story building.And I just bought the furniture.W:Id love to see it.M:No problem.Ill invite you and other friends over for dinner this weekend.第二节听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频

    7、,请去附件查看】6. What is wrong with the man?A. He feels tired and sad.B. He eats less every day.C. He keeps awake at night.7. What do we know about the man?A. He is a student.B. He is a foreigner.C. He is seriously ill.8. Why does the woman know so much about cultural shock?A. She is an expert.B. She has

    8、heard about it.C. She has the similar experience.【答案】6. A 7. B 8. C【解析】【原文】W: You look a little down.Are you OK?M: Im not sure.Im always tired,but I sleep a lot.W: How long has this been going on?M: About a month.Im in low spirits,too.W: Are you having fun with friends?M: No,I dont feel like going o

    9、ut.W: You know,you might have culture shock.M: Whats that?W: When you live in another country,it can be a big shock to your system.People get different symptoms.For example,some people eat a lot,some people dont eat enough.M: How do you know so much about it?W: I got it when I moved to Hong Kong.But

    10、 it went away after a few months.听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】9. What are the speakers mainly talking about?A. The first day at a new job.B. A usual day at work.C. A new boss.10. What does the woman think of her boss?A. Indifferent.B. Supportive.C. Inexperienced.11. What do we know about the w

    11、oman?A. She has a good overtime pay.B. She often works late at night.C. She had a hard time at work today.【答案】9. A 10. B 11. A【解析】【原文】M: Hey,Laura.How was your day?W: I had a great day.This was my first day at my new job.I thought it was going to be a dull place,but it was fun.M: Good.How were the p

    12、eople?W: Well,I was surprised that my boss was actually supportive and really nice.In fact,all the partners there seemed to be very nice,and they welcomed me in.I was worried that they might give me a hard time because Im new and Im inexperienced,but they didnt.M: Oh,thats great.Are you looking forw

    13、ard to going back tomorrow?W: I really am.Im working late tomorrow night and they do pay good overtime,so Ill make a bit more money.M: Thats terrific.听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】12. What does the woman say about the sports centre?A. It was small.B. It was noisy.C. It was expensive.13. Why did

    14、nt the woman stay in the caf?A. It was not clean.B The service was bad.C. She had an appointment.14. What does the man suggest doing right now?A. Playing tennis.B. Going to a club.C. Swimming in the river.【答案】12. B 13. A 14. C【解析】【原文】M: What did you do yesterday,Sophie?W: I went swimming at the spor

    15、ts centre because it was so hot,but it was too noisy for me.There were a lot of people in the pool.M: So was it difficult to find a space in the car park there?W: Yes! Its not big enough.M: Did you go to the caf?W: Yes,for a cold drink.But I didnt stay.The tables and floor werent clean.M: Ugh! But I

    16、 hear they have a good football club there.W: Thats right.My brother wanted to go there but it starts too late in the evening for him. Its a pity because its not an expensive club.M: Can you learn tennis there?W: I called about lessons but they cost too much.M: Ill teach you tennis,but not today.Its

    17、 too hot.Lets go for a cold swim in the river.听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】15. What probably is the man?A. A doctor.B. A lawyer.C. An architect.16. How will the man get to the bus station tomorrow morning?A. He will walk there.B. He will go there in his car.C. His wife will take him there.17.

    18、When will the man take the return bus tomorrow?A. At 6:30 p.m.B. At 8:00 p.m.C. At 9:30 p.m.【答案】15. B 16. C 17. B【解析】【原文】M:Hi, Anna.Id like to buy a ticket to Chicago,please.W: Oh,what time do you want to leave,Mr Robinson?M: Well,tomorrow morning,as early as I can.Ive got to see a client and appear

    19、 in court before noon.W: Theres a bus every thirty minutes starting at 5:30 a.m.M: Then,Id like to leave at that time.Wait .my wifes going to drop me off here on her way to work.Could you give me a 6:30 ticket instead?W: Sure.Will that be one-way or round-trip?M: Oh,I probably should buy a round-tri

    20、p ticket now because Ill be coming back tomorrow evening.W:Do you know what time tomorrow evening?M: Uh,do you have a bus that comes around 8:00?W: Yes,theres one at 8 oclock.M: Okay,Ill take that.I told my wife that wed go to see a movie at 9:30.听下面一段独白,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】18. Who can join the

    21、 Road Safety Team?A. Students in Junior 1 and 2.B. Students in Senior 2 and 3.C. Students in Senior 1 and 2.19. What can students get from Miss Mailer?A. A book.B. A letter.C. A picture.20. What activity is the team also organizing?A. A short quiz.B. A writing competition.C. A poster design competit

    22、ion.【答案】18. C 19. B 20. C【解析】【原文】Good morning.Heres an announcement about our School Road Safety Team.The team was set up fifty years ago and its looking for new members.If youre in Senior 1 and 2,youre welcome to join.The team has meetings every Friday between three and four.If youre interested,ple

    23、ase go to Miss Mailer during lunchtime today and get a letter for your parents to sign.There are only twenty places.The team is also organizing a “Road Safety Poster Design Competition”. You must hand in your work by the fifteenth.To find out more,please read the information on the Road Safety Team

    24、noticeboard.This is the end of the announcement.Thank you.第二部分阅读理解第一节(共15小题,每小题2分,满分30分)ACoronaviruses(冠状病毒) are a large group of viruses. They consist of a core of genetic material(遗传物质) surrounded by an envelope with protein spikes(蛋白棘突). This gives it the appearance of a crown. Crown in Latin is

    25、called “corona” and thats how these viruses get their name. In this text, well take a quick look at whats currently known about the virus.Covid-2019The 2019 Novel Coronavirus, first reported December in Wuhan, central Chinas Hubei Province, has quickly spread across the country and around the world.

    26、 It initially occurred in a group of people with pneumonia(肺炎) whod been associated with a seafood and live animal market in the city of Wuhan.Intermediate hosts: The Covid-2019 may originate in bats, a team led by renowned Chinese virologist Shi Zhengli said earlier, while the intermediary host rem

    27、ains unknown.Incubation period(潜伏期): usually 1-14 days.Infection: Virus may spread before symptoms show.SARS-CoVThe Severe Acute Respiratory Syndrome (SARS) coronavirus was first identified in China in 2003 .Intermediate hosts: Bats are the original host. Civet cats serve as an important intermediar

    28、y that carries virus from the winged mammal to humans.Incubation period: 2-7 days.Infection: Virus spread after symptoms show.MERS-CoVThe Middle East Respiratory Syndrome (MERS中东呼吸综合征) coronavirus was first identified in Saudi Arabia in 2012.Intermediate hosts: MERS-CoV was travelled from dromedary

    29、camel to humans.Incubation period: 2-14 days.Infection: Virus may spread before symptoms show.21. What might be the intermediate hosts of the Covid-2019?A. Bats.B. MosquitoesC. Camel.D. Unknown yet.22. Which kind of coronaviruses spreads after symptoms appear?A. SARS-CoV.B. MERS-CoV.C. The Covid-201

    30、9.D. All Coronaviruses.23. What can we learn about coronaviruses ?A. Bats are to blame for the outbreak of all the three coronaviruses.B. The Covid-2019, SARS-CoV and MERS-CoV are all listed as coronaviruses.C. Mers-Cov were first identified in China.D. SARS-Cov has a longer incubation period than M

    31、ers-cov.【答案】21. D 22. A 23. B【解析】【分析】这是一篇说明文,文章介绍了包括新型冠状病毒在内的三种影响较大的冠状病毒。【21题详解】细节理解题。根据Covid-2019部分第二段“Intermediate hosts: The Covid-2019 may originate in bats, a team led by renowned Chinese virologist Shi Zhengli said earlier, while the intermediary host remains unknown.”可知,虽然研究表明可能是蝙蝠,但中间宿主究竟是什么

    32、还不清楚。故选D项。【22题详解】细节理解题。根据SARS-CoV部分第四段“Infection: Virus spread after symptoms show.”可知,SARS病毒在携带者表现出症状后才会传播。故选A项。【23题详解】细节理解题。根据第一段最后一句“In this text, well take a quick look at whats currently known about the virus.”可知,本文的内容就是介绍目前了解到的冠状病毒的情况,所以文中列举出的三种病毒都隶属于冠状病毒。故选B项。【点睛】细节理解题是阅读理解中最常见的题型,考生需要清楚,文章中心

    33、是论点,事实细节就是论据或主要理由,细节理解题就是有关文章细节的问题,常对文中某个词语、句子、段落的细节及事实进行提问,所提问题一般可直接或间接在文章中找到答案。常用且比较稳妥的方法是排除干扰项,细节理解题中的干扰项一般分为范围过大或过小、偷换概念、正误并存等类型,可逐句在文中寻找根据加以甄别。第3小题中,A选项“三种冠状病毒的爆发都归咎于蝙蝠”显然是错误结论,C选项“MERS病毒是在中国首次出现”与原文中“在沙特阿拉伯首次发现”不符,D选项“SARS比MERS的潜伏期更久”也可以对照Incubation period一栏排除掉,这样也可以得出正确答案。BMy daughter Kelly i

    34、s a cautious person. She needs to warm up to situations, and is hesitant to try new things. But this has been a year of firsts for my girl that has filled her with a new sense of confidence. This year she moved to lap lane in swimming where she was preparing for a swim team. This year she learned to

    35、 ride a bike without training wheels. And this year she completed her first kids triathlon (三项全能).On Saturday, with a thunderstorm coming soon and my sons birthday party later in the day, we all went out in the dark of the morning for Kelly to participate in her first triathlon. We practiced transit

    36、ions from swim to bike to run with her, we got all the equipment shed need, and we kept talking about the race. But as we waited the two hours for the older kids to finish before her turn, she held my leg a little harder and told me she loved me a few too many times. She was nervous but trying to ke

    37、ep it together.And then it was her turn. From the second she jumped into the water, my heart soared. My daughter transformed into the most confident human being I had ever seen. She dominated that swim, crushed that bike ride and ran to the finish with the biggest smile on her face.I can honestly sa

    38、y that I never felt so proud of someone in my entire life. It wasnt because she did a sport or anything like that. It was because she was afraid of something and conquered that fear with confidence and a fire I hadnt seen before.I kept looking at her with smile. She might be wearing the finalist med

    39、al but I felt like I won that day. I won the chance to see my girl shine.24. What can we learn from Paragraph 2?A. The race began in the early morning.B. Kelly prepared for her brothers birthday party.C. Kelly was eager for her turn in the race.D. The whole family gave Kelly support.25. Seeing Kelly

    40、s performance in the race, the author felt_.A. worried and hesitantB. excited and proudC. anxious and uneasyD. curious and concerned26. In Paragraph 4, the underlined word “conquered” probably means_.A. to succeed in dealing with or control somethingB. to take control of an area and its people by fo

    41、rceC. to become very popular or successful in a placeD. to defeat someone especially in a competition27. In the ending paragraphs the author felt like “I won that day” because Kelly_.A. expressed love to herB. won the gold medalC. overcame the fearD. took part in the sport【答案】24. D 25. B 26. A 27. C

    42、【解析】【分析】这是一篇记叙文。讲述了作者的女儿今年完成了她的第一次儿童铁人三项,作者为女儿的变化感到骄傲的故事。【24题详解】推理判断题。根据第二段“On Saturday, with a thunderstorm coming soon and my sons birthday party later in the day, we all went out in the dark of the morning for Kelly to participate in her first triathlon. We practiced transitions from swim to bike

    43、 to run with her, we got all the equipment shed need, and we kept talking about the race.”(周六,暴风雨即将来临,我儿子的生日聚会也会在当天晚些时候举行,我们所有人都在早上天黑的时候出发,为了Kelly参加的第一次三项全能。我们和她一起练习从游泳到骑车到跑步之间的过渡,我们准备了她需要的所有装备,我们一直在谈论这场比赛。)可推知,全家人都在支持Kelly参加比赛。故选D。【25题详解】推理判断题。根据第三段“From the second she jumped into the water, my hea

    44、rt soared. My daughter transformed into the most confident human being I had ever seen. She dominated that swim, crushed that bike ride and ran to the finish with the biggest smile on her face.”(从她跳进水里那一刻,我的心飞起来了。我的女儿变成了一个我从来没见过的、最自信的人。她在游泳中占据优势,在骑行中领先,脸上带着最大的笑容跑向终点。)和第四段“I can honestly say that I n

    45、ever felt so proud of someone in my entire life.”(我可以诚实地说,在我整个生命中,我从没为某个人感到如此骄傲。)可知,作者看到Kelly比赛中的表现时,她感到兴奋和自豪。故选B。【26题详解】词义猜测题。根据划线单词所在句子“It was because she was afraid of something and conquered that fear with confidence and a fire I hadnt seen before.”(是因为她害怕某些事,但是她用我之前没见过的自信和激情conquered这份恐惧。)可知,此处

    46、指Kelly用信心和激情克服了恐惧。因此猜测conquered意为“克服,对付”。故选A。【27题详解】推理判断题。根据最后一段“I kept looking at her with smile. She might be wearing the finalist medal but I felt like I won that day. I won the chance to see my girl shine.”(我一直微笑着看着她。她可能带着决赛奖牌,但我却感觉那天是我赢了。我赢得了看到我的女儿发光的样子的机会。)可知,作者有这种自己赢得感觉是因为看到女儿Kelly克服了恐惧。故选C。【

    47、点睛】阅读理解中的常出现推理判断题有逻辑推理、只是判断等。这类考题常出现的词有:learn from, infer, indicate等。进行逻辑推理时,根据文章中所陈述的事实、例证等进行推理,得出合乎逻辑的推理。如第一小题,题干关键词“learn from”,通过阅读第二自然段,可知,第二段描写了一家人为Kelly比赛做准备的一系列活动,从而推出全家支持Kelly的结论,得出正确答案。CWeve all been there: in a lift, in line at the bank or on an airplane, surrounded by people who are, lik

    48、e us, deeply focused on their smartphones or, worse, struggling with the uncomfortable silence.Whats the problem? Its possible that we all have compromised conversational intelligence. Its more likely that none of us start a conversation because its awkward and challenging, or we think its annoying

    49、and unnecessary. But the next time you find yourself among strangers, consider that small talk is worth the trouble. Experts say its an invaluable social practice that results in big benefits.Dismissing small talk as unimportant is easy, but we cant forget that deep relationships wouldnteven exist i

    50、f it werent for casual conversation. Small talk is the grease(润滑剂) for social communication, says Bernardo Carducci, director of the Shyness Research Institute at Indiana University Southeast. Almost every great love story and each big business deal begins with small talk, he explains. The key to su

    51、ccessful small talk is learning how to connect with others, not just communicate with them.In a 2014 study, Elizabeth Dunn, associate professor of psychology at UBC, invited people on their way into a coffee shop. One group was asked to seek out an interaction(互动) with its waiter; the other, to spea

    52、k only when necessary. The results showed that those who chatted with their server reported significantly higher positive feelings and a better coffee shop experience. Its not that talking to the waiter is better than talking to your husband, says Dunn. But interactions with peripheral(边缘的) members

    53、of our social network matter for our well-being also.Dunn believes that people who reach out to strangers feel a significantly greater sense of belonging, a bond with others. Carducci believes developing such a sense of belonging starts with small talk. Small talk is the basis of good manners, he sa

    54、ys.28. What phenomenon is described in the first paragraph?A. Addiction to smartphones.B. Inappropriate behaviours in public places.C. Absence of communication between strangers.D. Impatience with slow service.29. What is important for successful small talk according to Carducci?A. Showing good mann

    55、ers.B. Relating to other people.C. Focusing on a topic.D. Making business deals.30. What does the coffee-shop study suggest about small talk?A. It improves family relationships.B. It raises peoples confidence.C. It matters as much as a formal talk.D. It makes people feel good.31. What is the best ti

    56、tle for the text?A. Conversation CountsB. Ways of Making Small TalkC. Benefits of Small TalkD. Uncomfortable Silence【答案】28. C 29. B 30. D 31. C【解析】【分析】这是一篇议论文。在当今社会,人们在公共场合或沉迷于智能手机,或与不舒服的沉默抗争,陌生人之间缺乏沟通。但人与人之间是需要适当的交谈闲聊的,闲聊是人际关系社会交往必不可少的部分,而且也有很多好处。【28题详解】主旨大意题。题干问的是:第一段描述了什么现象。在公共场合(比如在电梯里,在银行排队,或在飞

    57、机上)人们深深地专注于他们的智能手机,或者更糟糕的是,与不舒服的沉默抗争。有此可知,陌生人之间缺乏沟通。A项意为:沉迷于智能手机。B项意为:在公共场所不适当的行为。C项意为:陌生人之间缺乏沟通。D项意为:对缓慢的服务不耐烦。故选C项。【29题详解】推理判断题。题干问得是对于Carducci来说,成功的闲聊中重要的是什么。根据第三段最后一句“The key to successful small talk is learning how to connect with others, not just communicate with them”(成功闲聊的关键是学习如何与他们交流,而不仅仅是与

    58、他们沟通。)由此推断C符合题意。A项意为:表现出良好的礼貌。B项意为:与他人有关的。C项意为:专注于一个话题。D项意为:做商业交易。故选B项。【30题详解】推理判断题。题干问的是:咖啡店的研究对闲聊有什么建议。根据第四段的调查结果可知,那些与服务员聊天的人,有显著的积极情绪和更好的咖啡店体验。由此可知,D项符合题意。A项意为:闲聊改善了家庭关系。B项意为:闲聊提高了人们的信心。C项意为:闲聊和正式谈话一样重要。D项意为:闲聊让人感觉很好。故选D项。【31题详解】主旨大意题。整篇文章刚开始介绍了社会的现象(公共场合人们沉迷于智能手机,陌生人之间缺乏沟通交流),接着分析了这一问题的原因,接下来有专

    59、家对闲聊进行了研究,最后得出结论,闲聊都有什么样的好处。A项意为:谈话很重要。B项意为:闲聊的方法。C项意为:闲聊的好处。D项意为:不舒服的沉默。故选C项。【点睛】我们在做阅读理解时,尽量找出每段的主讲内容(可能是一句话或是一个短语),这样有利于整篇文章的把握,有利于做文章大意题。如35题,很显然本文讲的不是重要性也不是方法更不是沉默,所以ABD都可以轻松排除。DPigeons in London have a bad reputation. Some people call them flying rats. And many blame them for causing pollution

    60、 with their droppings. But now the birds are being used to fight another kind of pollution in this city of 8.5 million.“The problem for air pollution is that its been largely ignored as an issue for a long time,” says Andrea Lee, who works for the London-based environmental organization Client Earth

    61、. “People dont realize how bad it is, and how it actually affects their health.” Londons poor air quality is linked to nearly 10,000 early deaths a year. Lee says, citing(引用)a report released by the city manager last year. If people were better informed about the pollution they re breathing, she say

    62、s, they could pressure the government to do something about it.Nearby, on a windy hill in Londons Regents Park, an experiment is underway that could helpthe first week of flights by the Pigeon Air Patrol. It all began when Pierre Duquesnoy, the director for DigitasLBi, a marketing firm, won a London

    63、 Design Festival contest last year to show how a world problem could be solved using Twitter. Duquesnoy, from France, chose the problem of air pollution.“Basically, I realized how important the problem was,” he says. “But also I realized that most of the people around me didnt know anything about it

    64、.” Duquesnoy says he wants to better measure pollution, while at the same time making the results accessible to the public through Twitter.“So”, he wondered, “how could we go across the city quickly collecting as much data as possible?” Drones were his first thought. But its illegal to fly them over

    65、 London. “But pigeons can fly above London, right?” he says. “They liveactually, they are Londoners as well. So, yeah, I thought about using pigeons equipped with mobile apps. And we can use not just street pigeons, but racing pigeons, because they fly pretty quickly and pretty low.”So it might be t

    66、ime for Londoners to have more respect for their pigeons. The birds may just be helping to improve the quality of the citys air.32. What can we infer about Londons air quality from Paragraph 2?A. Londoners are very satisfied with it.B. The government is trying to improve it.C. Londoners should pay m

    67、ore attention to it.D. The government has done a lot to improve it.33. Duquesnoy attended the London Design Festival to _.A. entertain Londoners.B. solve a world problem.C. design a product for sale.D. protect animals like pigeons.34. Why did Duquesnoy give up using drones to fly across London?A. Be

    68、cause they are too expensive.B. Because they fly too quickly.C. Because they are forbidden.D. Because they fly too high.35. Which can be the best title for the text?A. Clean air in London.B. Londons dirty secret.C. Londons new pollution fighter.D. Causes of air pollution in London.【答案】32. C 33. B 34

    69、. C 35. C【解析】【分析】这是一篇说明文。文章介绍了一个用鸽子监测伦敦的空气质量的创意。【32题详解】推理判断题。根据第二段 “The problem for air pollution is that its been largely ignored as an issue for a long time,” (空气污染的问题在很大程度上已经被忽视了很久)以及People dont realize how bad it is, and how it actually affects their health.(人们没有意识到它有多糟糕,以及它实际上如何影响他们的健康。)由此推断出,伦

    70、敦人应该更关注伦敦的空气质量,故选C。【33题详解】细节理解题。根据第三段It all began when Pierre Duquesnoy, the director for DigitasLBi, a marketing firm, won a London Design Festival contest last year to show how a world problem could be solved using Twitter.可知, Duquesnoy参加伦敦设计节是为了解决一个世界性的问题,故选B。【34题详解】细节理解题。根据第五段But its illegal to

    71、fly them over London.由此可知,最初, Duquesnoy想用无人机飞跃伦敦监测空气质量,但是因为市内禁止无人机飞行,所以他放弃了这个想法,故选C。【35题详解】主旨大意题。根据第一段But now the birds are being used to fight another kind ofpollution in this city of 8.5 million. 和最后一段So it might be time for Londoners to have more respect for their pigeons. The birds may justbe he

    72、lping to improve the quality of the citys air.这些关键句可知, 这篇文章主要讲了Duquesnoy用鸽子监测空气质量,引起人们关注空气污染,鸽子成了伦敦新的环保战士,故选C。【点睛】细节理解题的解题思路:细节理解题就是我们常见的wh-题,它们大多是根据文章中的具体信息如事实、例证、原因、过程、论述等进行提问的。抓住文段中的事实和细节是做好该题型的关键,也是做好其它类型问题的基础。该题型几乎都可以在文章中直接找到与答案有关的信息,或是其变体。在一篇短文里大部分篇幅都属于这类围绕主体展开的细节,做这类题一般采用寻读法,即先读题,然后带着问题快速阅读短文

    73、,找出与问题和选项有关的词语或句子,再对相关部分进行分析对比,找出答案。例如小题2,根据第三段It all began when Pierre Duquesnoy, the director for DigitasLBi, a marketing firm, won a London Design Festival contest last year to show how a world problem could be solved using Twitter.可知, Duquesnoy参加伦敦设计节是为了解决一个世界性的问题,故选B。第二节(共5小题,每小题2分,满分10分)A Hous

    74、ewarming PartyA housewarming party is a special party to be held when someone buys or moves into a new apartment or house.The person or people who bought the apartment or house or moved are the ones who throw the party. _36_ It also gives people a chance to see what the new home looks like. It is an

    75、 opportunity to fill the new space with love and hopeful presents.It is traditional to bring a gift to a housewarming party._37_ Some common items(物品) people will put on a gift registry include kitchen tools like knives and items like curtains. Even if there isnt a registry, a good housewarming gift

    76、 is something to decorate the new house with, like, a piece of art or a plant. _38_ This is often appreciated since at a housewarming party there isnt a lot of food served, usually just appetizers or sandwiches._39_The host or hostess of the party will, however, probably give all the guests a tour o

    77、f their new home.Sometimes, because a housewarming party happens shortly after a person moves into a new home, people may be asked to help unpack boxes.This isnt usual though.Housewarming parties get their name from the fact that a long time ago people would actually bring firewood to a new home as

    78、a gift so that the person could keep the home warm for the winter. _40_A. You can also bring food or drinks to share.B. Different activities are held to make guests satisfied.C. There are usually no planned activities at a housewarming party.D. Now most homes substitute(替代) fires with central heatin

    79、g to keep warm.E. Different people hold or attend housewarming parties for various reasons.F. Some people register a list of things they would like to give as gifts at local stores.G. The party is an opportunity for friends and family to congratulate the person or people on the new home.【答案】36. G 37

    80、. F 38. A 39. C 40. D【解析】这是一篇说明文。文章介绍了举办“乔迁宴会”的来历、意义和内容。【36题详解】下文It also gives people a chance to see what the new home looks like. It is an opportunity to fill the new space with love and hopeful presents.(它也让人们有机会看到新家的样子。这是一个充满爱和希望的机会。)列出了举办“乔迁宴会”的好处,该空也应该列出举办“乔迁宴会”的好处,G选项“聚会是朋友和家人祝贺人们乔迁新居的好机会。”切题

    81、,故选G。【37题详解】上文It is traditional to bring a gift to a housewarming party.说在乔迁宴会上带礼物是一种传统。 下文Some common items(物品) people will put on a gift registry include kitchen tools like knives and items like curtains.说人们会把一些常见物品放在礼物登记簿上,包括厨房工具,如刀具和窗帘等物品。该空承上启下,F选项“有些人会在当地商店登记他们想送的礼物清单。”切题,故选F。【38题详解】下文This is

    82、often appreciated since at a housewarming party there isnt a lot of food served, usually just appetizers or sandwiches.说这一点很受欢迎,因为在乔迁宴会上提供的食物并不多,通常只有开胃菜或三明治。该空引出下文,A选项“你也可以带食物或饮料来分享。”切题,故选A。【39题详解】下文The host or hostess of the party will, however, probably give all the guests a tour of their new home

    83、. Sometimes, because a housewarming party happens shortly after a person moves into a new home, people may be asked to help unpack boxes. This isnt usual though.(然而,宴会的男主人或女主人可能会带领所有的客人参观他们的新家。有时候,因为乔迁宴会是在一个人搬进新家后不久举行的,人们可能会被要求帮忙打开箱子。但这并不常见。)指出了在宴会上的一些活动。该空引出下文,C选项“在乔迁宴会上通常没有计划好的活动。”切题,故选C。【40题详解】上文

    84、Housewarming parties get their name from the fact that a long time ago people would actually bring firewood to a new home as a gift so that the person could keep the home warm for the winter.(乔迁宴会得名于这样一个事实:很久以前,人们会把柴火作为礼物带到新家,这样人们就可以让家里过冬了。)提到了房屋取暖的问题。该空承接上文,D选项“现在大多数家庭都用集中供暖来代替生火取暖。”切题,故选D。第三部分语言知识

    85、运用(共两小节)第一节. 完形填空(共20小题,每题1.5分,满分30分)Last spring, I was fortunate to be chosen to participate in an exchange study program. In my application letter, I was careful to _41_ how much I wanted to see France; evidently, my excitement really came through in my words. Once I _42_ that I was going, all I c

    86、ould think about was the fun of foreign travel and making all sorts of new and _43_ friends. While traveling was inspring and meeting people was _44_ , nothing about my term in France was what I _45_ .The moment I arrived in Paris, I was _46_ by a nice French couple who would become my host parents.

    87、 My entire experience was joyous and exciting _47_ I received some shocking news from my program coordinator(协调人): there had been a death in my host parents extended family. They had to travel outside France for several weeks. That afternoon, I had to _48_ out of one familys house and into another.

    88、The exchange coordinator told me Id have a _49_ this time and asked whether I could share a bedroom with an English speaker. To avoid the temptation (诱惑) to _50_ my native language, I asked not to be _51_ with an English-speaking roommate. When I got to my new room, I _52_ myself to my new roommate

    89、Paolo, a Brazilian(巴西人) the same age as I, who I was surprised to find playing one of my favourite CD! In just a few hours, we knew wed be good friends for the rest of the _53_ .I left France with many _54_ , so when people ask me what my favorite part of the trip was, they are always _55_ to hear m

    90、e talk about my Brazilian friend Paolo and the scores of weekdays in class, weeknights on the town, and weekends _56_ France we enjoyed together. I love how people _57_ seem so different, but end up being so _58_ . The most valuabe lesson I gain from studying in France wasnt just to respect the Fren

    91、ch people _59_ to respect all people, for your next best friend could be just a continent away. I would recommend an exchange program to anyone who wants to experience foreign culture and gain meaningful _60_ .41. A. discussB. expressC. announceD. argue42. A. approvedB. knewC. warnedD. denied43. A.

    92、stubbornB. anxiousC. universalD. interesting44. A. excitingB. upsettingC. boringD. promising45. A. doubtedB. likedC. expectedD. feared46. A. greetedB. witnessedC. sponsoredD. supported47. A. sinceB. whenC. untilD. while48. A. walkB. travelC. moveD. rush49. A. roommateB. leaderC. housekeeperD. collea

    93、gue50. A. learnB. speakC. masterD. appreciate51. A. combinedB. placedC. involvedD. fitted52. A. addedB. adaptedC. devotedD. introduced53. A. monthB. weekC. termD. vocation54. A. storiesB. suitcasesC. presentsD. dream55. A. embarrassedB. disturbedC. surprisedD. concerned56. A. analyzingB. investigati

    94、ngC. describingD. exploring57. A. needB. canC. mustD. shall58. A. similarB. independentC. generousD. distant59. A. andB. soC. orD. but60. A. instructionB. dateC. factsD. friendships【答案】41. B 42. B 43. D 44. A 45. C 46. A 47. C 48. C 49. A 50. B 51. B 52. D 53. C 54. A 55. C 56. D 57. B 58. A 59. D 6

    95、0. D【解析】这是一篇夹叙夹议文。文章讲述了作者参加到交换生项目中来到了巴黎,刚到这里就被告知要更换寄宿家庭,却因此认识了一位巴西籍的好朋友,作者由此感悟到,要抱着尊重他人、开放包容的态度去面对这个世界。【41题详解】考查动词词义辨析。句意:在我的申请信中,我很谨慎地表达了我有多想看看法国。A. discuss讨论;B. express表达;C. announce宣布;D. argue争吵,辩论。这里用信件或者说文字的形式,就是要表达自己想去法国的心情。故选B项。【42题详解】考查动词词义辨析。句意:一知道我要去法国,我能想到的全都是出国旅行的快乐,还能结交各种新奇有趣的朋友。A. appr

    96、oved认可,批准;B. knew知道,了解;C. warned警告;D. denied否认。结合作者的表现和下文中去到法国的事实,这里应该指他得到通知,知道自己可以去法国了。故选B项。【43题详解】考查形容词词义辨析。句意:一知道我可以去法国,我能想到的全都是出国旅行的快乐,还能结交各种新奇有趣的朋友。A. stubborn固执的;B. anxious不安的;C. universal普遍的;D. interesting有趣的。与new并列,这里指结交新的、有意思的朋友,符合异国旅行的特点。故选D项。【44题详解】考查形容词词义辨析。句意:虽然旅游是令人鼓舞的、认识人们也是令人激动的,但我在法

    97、国的这个学期充满了我意料之外的事情。A. exciting令人激动的;B. upsetting令人沮丧的;C. boring无聊的;D. promising有希望的。这里与前文excitement对应,在作者看来,见到外国人、结交朋友是很让人兴奋的事情。故选A项。【45题详解】考查动词词义辨析。句意:虽然旅游是令人鼓舞的、认识人们也是令人激动的,但我在法国的这个学期充满了我意料之外的事情。A. doubted怀疑;B. liked喜欢;C. expected期待;D. feared害怕。此处while作表转折的连词,意为“虽然,尽管”,前文尽述作者对出国的期待,下句作转折要表示这个学期与作者期

    98、待的并不一样。故选C项。【46题详解】考查动词词义辨析。句意:我刚到巴黎时,一对将要成为我寄宿父母的法国夫妻就来迎接我。A. greeted问候,迎接;B. witnessed目击;C. sponsored赞助;D. supported支持。结合“刚到巴黎”这个时间点,这里应该指寄宿家庭来迎接作者。故选A项。【47题详解】考查连词。句意:我的整段经历都是愉快、兴奋的,直到我收到项目协调人的一些令人震惊的消息。A. since自从,因为;B. when当时;C. until直到;D. while虽然,尽管。分析前后句逻辑关系可知,这里要表达在后句的动作发生之前前句一直都是成立的,用until表示

    99、“直到”符合句意。故选C项。【48题详解】考查动词词义辨析。句意:那天下午,我不得不从一个家搬到另一个家里去。A. walk行走;B. travel旅行;C. move搬动;D. rush冲进。既然第一个寄宿家庭不能提供寄宿了,作者只能搬到另一个家庭里去。故选C项。【49题详解】考查名词词义辨析。句意:协调员告诉我这次我会有一个室友。A. roommate室友;B. leader领导;C. housekeeper管家;D. colleague同事。下文继续指出要共享卧室,显然是指室友,且后文中有roommate对应。故选A项。【50题详解】考查动词词义辨析。句意:为了避免讲母语的诱惑,我要求不

    100、要安排一个讲英语的室友。A. learn学习;B. speak讲话;C. master掌握;D. appreciate感激。作者要求不安排讲英语的室友,可见是为了多一些锻炼外语的机会,也就是尽量避免讲母语。故选B项。【51题详解】考查动词词义辨析。句意:为了避免讲母语的诱惑,我要求不要安排一个讲英语的室友。A. combined结合;B. placed放置,任命;C. involved参与;D. fitted适合。前文协调员在询问作者的意见,这里作者就要求不要安排讲英语的室友,place在这里意为“安置,安排”。故选B项。【52题详解】考查动词词义辨析。句意:当我到新房间时,我向新室友Paol

    101、o介绍了自己。A. added增加;B. adapted适应;C. devoted奉献于;D. introduced介绍。新室友初次见面,肯定先要互相自我介绍。故选D项。【53题详解】考查名词词义辨析。句意:几个小时之后,我们就成了一学期的好朋友。A. month月份;B. week星期,周;C. term学期;D. vocation职业。作者以交换生的身份来到这里,结识的新朋友应该要持续到学期结束。故选C项。54题详解】考查名词词义辨析。句意:我带着很多故事离开了法国。A. stories故事;B. suitcases手提箱;C. presents礼物;D. dream梦想。从下文作者列举的

    102、一系列回忆中不难推断,作者在法国经历了很多,留下许多回忆和故事。故选A项。【55题详解】考查动词词义辨析。句意:听到我说我的巴西朋友Paolo他们总是很惊讶。A. embarrassed尴尬的;B. disturbed受到干扰的;C. surprised惊讶的;D. concerned担忧的。当人们问到在旅行中最喜欢的部分时,作者列出了一大堆都是与巴西朋友一起经历的事情,人们的反应一定是比较惊讶的。故选C项。【56题详解】考查动词词义辨析。句意:那些我们一起探索巴黎的周末。A. analyzing分析;B. investigating调查;C. describing描述;D. explorin

    103、g探索。周内白天上课,晚上在镇子里,周末就应该是一起在巴黎这座城市里游玩,也就是探索巴黎。故选D项。【57题详解】考查情态动词辨析。句意:我喜欢人们可以看起来如此不同,但归根结底又如此相似。A. need需要;B. can可以,能;C. must必须;D. shall应,会。作者从这次交换生项目中体会到的是,不同文化不同国家不同背景的两个人也可以成为无话不谈的朋友,要用can表示“可以,能够”。故选B项。【58题详解】考查形容词词义辨析。句意:我喜欢人们可以看起来如此不同,但归根结底又如此相似。A. similar相似的;B. independent独立的;C. generous慷慨的;D.

    104、distant遥远的。结合作者与巴西朋友的交好,正好体现了看起来不同的人也能找到共同语言、成为朋友。故选A项。【59题详解】考查连词辨析。句意:我从法国学到的最有价值的一课是不仅要尊重法国人,更要尊重所有人。A. and和,并且;B. so所以;C. or或者,否则;D. but但是。前后句意呈现出递进的关系,要用not just.but(also)表示“不仅而且”。故选D项。【60题详解】考查名词词义辨析。句意:对于任何想要体验外国文化、获得有意义的友谊的人,我都会推荐交换项目给他。A. instruction指挥,命令;B. date日期;C. facts事实;D. friendships

    105、友谊。结合前文作者在交换项目中结识朋友可以推断,这里也要表示获得友谊。故选D项。第二节语法填空(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。Li Ziqi, 29, from Sichuan province, started her video(视频) blogs on traditional food and crafts(手艺) three years ago after giving up city life _61_(return) to the village where she _62_(raise) by he

    106、r grandparents.Li has a library of 100 videos that have been _63_(wide) followed by audiences across the world. She also has about 20 million fans on Weibo, where a _64_(discuss) about her contribution(贡献) was started by network opinion leader Lei Silin with an article that asked: “Why is Li Ziqi no

    107、t exporting culture?”“She displays a happy countryside life and sends out positive energy,” said one user. “_65_(watch)her videos reduces my pressure and makes me feel comfortable and relaxed. _66_ scenes in her videos are very beautiful.”Another wrote that _67_(office) media(媒体) failed to send out

    108、attractive messages about Chinese culture, but Lis videos did. “Whether you question her or not, _68_ she shows is traditional culture,” the user wrote.Others disagreed. “Li Ziqi only shows the underdeveloped aspect(方面) of China _69_foreigners,” one user said. “We Chinese dont live that way. It is a

    109、 negative culture output.”State broadcaster CCTV weighed into the debate on Tuesday. “Li promotes Chinese culture in a good way and _70_(tell) a good China story.”【答案】61. to return 62. was raised 63. widely 64. discussion 65. Watching 66. The 67. official 68. what 69. to 70. tells【解析】这是一篇夹叙夹议的文章。文章主

    110、要讲了29岁的李子柒来自四川,三年前,为了回到祖父母抚养她长大的村庄,她放弃了城市生活,开始了她关于传统食物和手工艺的视频博客。人们对她这种行为的不同评价。【61题详解】考查不定式。句意:29岁的李子柒来自四川,三年前,为了回到祖父母抚养她长大的村庄,她放弃了城市生活,开始了她关于传统食物和手工艺的视频博客。文中表示“为了回到乡村”,作目的状语,用不定式,所以填to return。【62题详解】考查时态和语态。where she _2_(raise) by her grandparents.是一个定语从句,发生在过去的事情,用一般过去时;“她”和“抚养”之间是被动关系,用被动语态,所以填was

    111、 raised。【63题详解】考查副词。句意:李有一个拥有100个视频的图书馆,这些视频被全世界的观众广泛关注。该空修饰动词followed,用副词,所以填widely。【64题详解】考查名词。句意:她在微博上也有大约2000万粉丝,网络舆论领袖雷思林在微博上发表了一篇题为为什么李子柒不输出文化?的文章,讨论了她的贡献。这里含有一个定语从句,该空作定语从句的主语,用名词,所以填discussion。【65题详解】考查动名词。句意:看她的视频减轻了我的压力,让我感到舒适和放松。作句子主语,用动名词,句子第一个单词的首字母大写,所以填Watching。【66题详解】考查定冠词。句意:她视频中的场景

    112、非常漂亮。特指“她视频中的场景”,用定冠词,句子第一个单词的首字母大写,所以填The。【67题详解】考查形容词。该空修饰名词media,用形容词,所以填official。【68题详解】考查主语从句。句意:不管你是否质疑,她所展示的东西都是传统文化。_8_ she shows是一个主语从句,引导词在从句中作宾语,表示“她所展示的东西”,所以填what。【69题详解】考查介词。句意:李子柒只是给外国人展示了中国不发达的一面。表示“给”,所以填to。【70题详解】考查时态。句意:李用一种很好的方式推广中国文化,讲述了一个很好的中国故事。根据Li promotes Chinese culture in

    113、 a good way可知该句用的是一般现在时,Li是第三人称单数,谓语动词用单数,所以填tells。第三节 单词拼写(共10小题;每小题1分,满分10分)用必修四第一二单元单词填空71. The little boy is interested in stars and often _(观察) the sky.72. The hostess was _(考虑周到的)and she had got everything ready for the guests.73. Rough seas caused much_(恶心) among the passengers.74. I had an _

    114、 (争论) with her on such a dangerous journey.75. Its very _(令人不安的) that many students are crazy about the Internet.76. The streets were _ (拥挤的) with hundreds of people.77. Dont walk around without a sunhat when you travel in Sanya, or you will get _(晒黑的).78. The kids behaved quite well,and_(因此) it was

    115、 worthwhile to praise them.79. The old classroom will be _(配备)with a new computer next week.80. People in this area were hit by _(饥饿) and poverty.【答案】71. observes 72. considerate 73. sickness 74. argument 75. disturbing 76. crowded 77. sunburnt 78. therefore 79. equipped 80. hunger【解析】本题考查单词拼写,注意拼写和

    116、词形问题。【71题详解】考查动词。句意:这个小男孩对星星感兴趣,经常仰望夜空。此处缺少动词作谓语,observe表示“观察”,“is”表明用一般现在时,主语是The little boy,谓语动词用第三人称单数,故填observes。【72题详解】考查形容词。句意:女主人考虑很周到,为客人准备好了一切。此处缺少形容词作表语,considerate是形容词,表示“考虑周到的”,故填considerate。73题详解】考查名词。句意:汹涌的海浪使许多乘客晕船。作动词caused的宾语用名词,sickness表示“恶心”,是不可数名词,故填sickness。【74题详解】考查名词。句意:在如此危险的

    117、旅途中,我和她吵了一架。作动词had的宾语用名词,argument表示“争论”,故填argument。【75题详解】考查形容词。句意:许多学生对互联网着迷,这十分令人不安。此处缺少形容词作表语,disturbing表示“令人不安的”,故填disturbing。【76题详解】考查形容词。句意:街道上挤满了数百人。crowded表示“拥挤的”,be crowded with表示“挤满”,故填crowded。【77题详解】考查形容词。句意:在三亚旅游时,不要不戴太阳帽到处走,否则你会被晒黑的。做系动词get的表语用形容词,sunburnt是过去分词转化而来的形容词,表示“晒黑的”,故填sunburn

    118、t。【78题详解】考查副词。句意:孩子们表现得很好,因此值得表扬。此处缺少副词作状语,therefore表示“因此”,故填therefore。【79题详解】考查固定短语。句意:下周旧教室将配备一台新电脑。be equipped with表示“配备有”,故填equipped。【80题详解】考查名词。句意:这个地区的人们遭受饥饿和贫穷的打击。此处缺少抽象名词与poverty并列作介词by的宾语,hunger表示“饥饿”,故填hunger。第四部分书面表达(满分25分)81.假定你是李华,下周五你校将有一批英国友好学校的师生到访,现需要几名留学生做志愿者去机场接机。请写一封邮件请正在你校学习的交换生

    119、George一同前往,内容包括:1. 请George做志愿者的原因2. 出发时间及交通方式。注意:1. 词数100左右;2. 可以适当増加细节,以使行文连贯。_【答案】Dear George,As you know, a group of teachers and students from Britain are coming to visit our school. So volunteers are needed to pick them up in the airport. Im writing to ask if youd like to join me to work as a v

    120、olunteer next Friday.First, I want you to join me because its a good chance for us to do voluntary work together. There is sure to be a lot of fun. Moreover, you have no difficulty communicating with our guests, which will surely make them feel comfortable when they arrive. If you are willing to go,

    121、 we shall meet at the school gate at 9 in the morning. The school bus will pick us up and go to the airport.Looking forward to your reply.YoursLi Hua【解析】【分析】本篇书面表达属于应用文,根据要求写一封电子邮件,邀请在你校学习的交换生George一起作志愿者。【详解】第一步:应用文表达,注意格式规范,根据提示,整篇文章应使用一般时态。第二步:根据提纲依次写出请George作志愿者的原因和志愿者的时间,交通方式等;内容包含全面,关键词选用合理,如p

    122、ickup,would like to,have difficulty in doingcommunicatewith等等。第三步:连词成文,结构衔接得体。【点睛】第一段,开门见山,表达目的,清晰明确,简单明了。第二段,提出邀请,写明原因,结构清晰,First Moreover 连接结构的短语和词运用得体恰当。第三段,符合应用文结尾格式,结构严谨。文章内容完整,提纲要点全面,格式规范,语篇连贯,使用复合句,显示考生有很高的英语驾驭能力,如Moreover, you have no difficulty communicating with our guests, which will surely make them feel comfortable when they arrive.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:河北省沧州市第一中学2019-2020学年高一下学期第三次月考英语试题 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-526771.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1