《名师一号》2014-2015学年高中英语人教版必修4语篇提能 13.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 名师一号 名师一号2014-2015学年高中英语人教版必修4语篇提能 13 名师 一号 2014 2015 学年 高中英语 人教版 必修 语篇提能
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家语 篇 提 能阅读理解AIt was several years since Adolf Hitler came into power in Germany. And now his army was marching into some parts of Europe. He must be in the prime of his career.One day, Hitler went to an exhibition where the works of school children were on show. He seemed to have grea
2、t interest in the exhibits inventions as well as carvings, drawings. After having walked around the hall and examined every one, he said he was ready to meet the_young_artists. And soon a group of children came into the room to salute (敬礼) him.“Well, well. You did very good work,” nodded Hitler in s
3、atisfaction. “I promise on my honour Id satisfy you with whatever you want. Whatd you wish to be if I were your father?”“A sailor sailing on the sea,” one of the boys answered.“Good. Ill have you join my navy (海军) and some day you will rule the oceans.”“Ask for anything? Whatd you wish to be if I we
4、re your father?” he asked a second boy.“A painter as great as Rembrandt.”“Good. You are to be sent to the Fine Art School and surely you will be an even greater painter.”When Hitler caught sight of a sadlooking boy, he frowned (皱眉), and then quickly forced a smile, “There my boy, in spite of my poin
5、t of view towards the Jews, Id do you a favor, and your dream will come true. Whatd you wish to be if I were your father?”The boy looked straight at the man.“An orphan (孤儿),” he murmured.1The underlined part “the young artists” in Paragraph 2 refers to _. A. some famous artists B. the school childre
6、n C. the artists who served in the army D. the young teachers who taught the children答案与解析B词义猜测题。根据第二段第一句“One day, Hitler went to an exhibition where the works of school children were on show.”可知,画线部分指的是学校的孩子。2Hitler promised to satisfy the children with whatever they wanted because he _. A. wanted
7、all the children to live a happy life B. wanted to make a good impression on the children C. liked paintings very much D. liked all the school children答案与解析B推理判断题。根据第三段及文章内容可推知,希特勒之所以想满足孩子们的愿望,是因为他想给他们留下好印象。3Hitler frowned when he saw the sadlooking boy because the boy _. A. was recognized to be a J
8、ew B. didnt come to the front to greet him C. didnt want to ask for anything D. was not happy at all答案与解析A细节理解题。根据倒数第三段中的“There my boy, in spite of my point of view towards the Jews .”可知,希特勒因对犹太人有偏见,所以不喜欢这个小男孩。4We can infer that after hearing the Jewish boys answer Hitler may _. A. feel angry B. lau
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2022一年级数学下册 第4单元 有趣的图形第15招 图形剪拼的应用课件 北师大版.ppt
