《名师一号》2014-2015学年高中英语(外研版)必修一模块质量测评1.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 名师一号 名师一号2014-2015学年高中英语外研版必修一 模块质量测评1 名师 一号 2014 2015 学年 高中英语 外研版 必修 模块 质量 测评
- 资源描述:
-
1、模块质量测评(一)Module 1My First Day at Senior High(时间:90分钟满分:110分)第一部分阅读理解(共两节,满分30分)第一节(共10小题,每小题2分,满分20分)阅读下列短文,从每小题后所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。AIn 2010, I was in the Tallahassee, Florida airport waiting to fly to Indiana to see my family. My flight had been put off and I was unhappy. Then I heard a woman c
2、rying so hard.I looked around and did not see anyone with her. People were staring at her but no one was coming up to help her. It was clear her heart was broken. My heart was broken for her. I sat next to her and placed my arm around her, but without looking at me she continued to cry.I just sat th
3、ere, held her firmly and didnt say anything. I felt a little embarrassed at first. She cried for about ten minutes and then she began to calm down. She looked up to see who was holding her.She could barely speak but she got out the words, “My daughters husband was just killed in a car accident. They
4、 were just married. Oh, my God! He was just like a son.” Then she broke down again. I said a prayer to myself that she and her family could get through the loss. Shortly after that a man came up to us and took the crying stranger by the arm and asked her to go with him. She could barely get up. He t
5、ook her arm and they walked away.I sat there thinking about what had just happened. I thought about what if that had been me or someone I love. I felt good about being there for the stranger crying. It was the right thing to do.语篇解读给那些因为遭遇人生劫难而陷入痛苦和绝望中的人以理解和安慰吧,即使有时候你们素不相识。1The author felt unhappy a
6、t the airport because _.A. she had left something important at homeB. the crying of the woman made her feel upsetC. the plane she was taking didnt take off on timeD. she didnt find any of her family members there答案与解析C根据第一段内容可知,作者在机场闷闷不乐是因为航班晚点。2We can infer from the passage that _.A. the authors fl
7、ight was late because of bad weatherB. the womans daughter lost her life in a car accidentC. the womans daughters husband had treated her very wellD. the womans daughter couldnt get on well with her husband答案与解析C根据第四段中He was just like a son可知,那位妇女的女婿对她很好。3The author can be best described as _.A. car
8、eless but honest B. loving and helpfulC. polite and clever D. brave but stubborn答案与解析B根据文章的描述可知,作者是一个富于爱心,乐于助人的人。BI live in Arizona. Many things have made me feel good. But the one that made me feel the best was serving the Lord by ministering to (给予援助) the children. You see this started out when I
9、was around 5 years old.The parents of the children in our neighbourhood would lock them out of the house. You can imagine how hot it was most of the time in Arizona. Over the years I would allow the children to come to my house to use the restroom. The children soon learned that the door was always
10、open. These kids ranged in age from 3 to the age of 12.Whenever those same children would get thirsty I would walk in the house and ask my mum, “Mum, may I have 23 glasses of water?” My mum would smile and get me the glasses two by two. Then I would pass them out.Over the years I had an amazing oppo
11、rtunity to teach these same children. For some reason they listened to me and I was able to get them to talk out their differences and not fight.Now I am 22 and when I went to church on the street and helped out with the children. I once again felt like I was in the will of God. I have been blessed
12、beyond belief. I currently teaches and fixes computers. In my free time I develops web pages and studies for my classes. I also have a childrens ministry (部) that I do every week.4The author permitted the children to go to his home because _.A. the children had no home to goB. the children were ofte
13、n locked outsideC. the children liked to live with the authorD. the childrens parents didnt live there答案与解析B从第二段的第一句话“The parents of the children in our neighbourhood would lock them out of the house.”可以得知正确答案为B。5The children liked to go to the authors home to _.A. have a meal B. to buy waterC. use
14、the restroom D. play games答案与解析C从第二段的第三、四句话和第三段的有关内容可以看出这些孩子到作者家里去就是为了用卫生间。6Now the author do all the following EXCEPT _.A. teaching children without homeB. fixing computersC. opening up web pagesD. helping children lacking care答案与解析A从最后一段的信息可以判断出B、C、D是作者现在从事的工作,A项中“教无家可归的孩子”不准确。CMost American stude
15、nts go to traditional (传统的) public schools. There are about 88, 000 public schools all over the US. Some students attend charter schools.Charter schools are selfgoverning. Certain companies operate (经营) some charter schools. They are similar in some ways to traditional public schools. They receive t
16、ax money just as other public schools do. Charter schools must prove to local or state governments that their students are learning. These governments provide the schools with the agreement called a charter that permits them to operate.Charter schools are different because they do not have to obey m
17、ost laws that govern traditional public schools. Each school can choose its own goals and decide what to teach and how to teach them in their own way. Class size is usually smaller than in traditional public schools.The government strongly supports charter schools as a way to reorganize public schoo
18、ls, which are failing to educate students. But some education unions are against charter schools. One teachers union has just released the results of the first national study, which compared the progress of students in both traditional schools and charter schools.The results of the study show that c
19、harter school students performed worse on math and reading tests than the students in traditional public schools.Some experts say the study is not fair because students in charter schools have more problems than students in traditional schools. Other education experts say the study results would mak
20、e charter school officials realize that they should help their students make greater progress.语篇解读本文是一篇议论文。文章阐述了美国的charter school。区别于traditional school, charter school享有更多的自由,但是人们的评价各异。7If a company wants to operate a charter school, it must _.A. try new methods of teachingB. prove its management ab
21、ilityC. obey the local and state lawsD. get the governments permission答案与解析D细节理解题。 根据文章第二段中的“These governments provide the schools with the agreement called a charter that permits them to operate.”可知,故选D。8Whats the governments attitude toward charter schools?A. Doubtful. B. Supportive.C. Satisfied.
22、D. Unclear.答案与解析B写作意图题。根据文章第四段中的“The administration strongly supports charter schools as a way to reorganize public schools that are failing to educate students.”可知,故选B。9What can we learn from the text?A. More students choose to attend charter schools.B. Charter schools are better than traditional s
23、chools.C. Students in charter schools are well educated.D. People have different opinions about charter schools.答案与解析D推理判断题。根据文章最后两段可知,人们对charter school 和 traditional school的考试结果,持有不同观点。10What might be the best title for the text?A. Charter schools in AmericaB. Public schools in AmericaC. Schools in
24、 AmericaD. Education in America答案与解析A推理判断题。根据文章每段的段首句即可推知。第二节(共5小题,每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Taking no action, you will achieve no results. _11_ There isnt anything that you can do to change it. If you are not satisfied with your life, maybe you are not taking the necessar
25、y steps to make things better.That knowledge is power isnt true.Knowledge itself isnt powerful. Knowledge is only useful when it is connected with action. _12_ Therefore, they are just reading and not taking any action. You can turn your life around only when you decide to make use of your knowledge
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
